Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 31 λεπτά , Polly1 είπε:

Είναι απρόβλεπτος ο τράχηλος! Μπορεί να μείνει έτσι ως το τέλος, κανείς δεν ξέρει. Να προσέχουμε όσο μπορούμε.  Πάντως από ο τι κατάλαβα ή  περιδεση κάνεις ή το πας συμβατικά με σκευάσματα.  Και μου είπε ότι ένας από τους λόγους που εκανα καισαρικη ήταν να μην ταλαιπωρηθεί ο τράχηλος κι άλλο,να μπορώ να κάνω κι άλλο παιδί. Δηλαδή αυτός είναι και ο μη ταλαιπωρημενος τράχηλος από καισαρικη!! Χαχα!! Σκατα τελείως!! 

Είναι ανατομικό το θέμα, δυστυχώς...άλλες έχουν πολλές γέννες, φυσιολογικό τοκετό, τρέχουν όλη μέρα και έχουν 4 τράχηλο ...

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 20/2/2022 at 11:32 ΠΜ, Elenaki30 είπε:

Καλημέρα... Κάποιο νευρο θα πιέζεται και στο προκαλεί.. Μουδιαζει μόνο η παλάμη η και τα δάχτυλα; 

Ξέρω πολλές πάντως που στην εγκυμοσύνη αποκτούν τον συνδρομο του καρπιαίου σωλήνα.. Είναι κλασικό φαινόμενο αν και νομίζω γίνεται έντονο τους τελευταίους μήνες.. Απλά εκεί είναι πόνος τόσο όχι μουδιασμα. 

Κορίτσι τελικά είχες δίκαιο!! Πήγα σήμερα στον γιατρό και μου είπε αυτό ακριβώς! Και μου είπε η να έχω ένα μπαλάκι αντιστρες και να το παταω η να σηκώνω το χέρι ψηλά για να κατέβει το αίμα και έτσι θα περάσει!! Πάντως και σήμερα κορίτσι μου είπε!! Είναι μια χαρά και μεγαλώνει! Τώρα υπομονή μέχρι το επόμενο ραντεβού...

• Μου αρέσει 4

2 ώρες πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Κορίτσι τελικά είχες δίκαιο!! Πήγα σήμερα στον γιατρό και μου είπε αυτό ακριβώς! Και μου είπε η να έχω ένα μπαλάκι αντιστρες και να το παταω η να σηκώνω το χέρι ψηλά για να κατέβει το αίμα και έτσι θα περάσει!! Πάντως και σήμερα κορίτσι μου είπε!! Είναι μια χαρά και μεγαλώνει! Τώρα υπομονή μέχρι το επόμενο ραντεβού...

Έναν χρόνο τώρα έχω πάρει μάστερ στα νευρολογικα!!! Ότι απορία έχετε εδώ είμαι :-P 

• Χαχα 1

πρίν από 42 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλημέρα...

Πώς είστε σήμερα;;;

Καλημερα!! Καλά,τα ιδια!!! Θα ετοιμαστώ σε λιγο για τη δουλειά! Έχεις νέα από την @enjoy? Είχα να μπω κι εγώ καμιά βδομάδα, γράψατε 10 σελιδες και μήπως μου ξέφυγε κάτι! 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Polly1 είπε:

Καλημερα!! Καλά,τα ιδια!!! Θα ετοιμαστώ σε λιγο για τη δουλειά! Έχεις νέα από την @enjoy? Είχα να μπω κι εγώ καμιά βδομάδα, γράψατε 10 σελιδες και μήπως μου ξέφυγε κάτι! 

Και εγώ δουλειά...

Πφφφ...πας δουλειά ε;

Δεν υπάρχει θέμα εννοώ...

Δεν έχει μπει, όχι...

fH1Pp2.png

Καλησπέρα κορίτσια, πώς είστε;

Πλάκωσε πολλή δουλειά σε μένα και προσπαθώ να την φέρω εις πέρας. 

Κατά τα άλλα, κλασσικά.. Διαβάζω κ βλέπω βιντεάκια, δεν τελειώνουν οι ανησυχίες και οι πιθανότητες και οι κίνδυνοι, επίσης και τα διλήμματα του τύπου «πώς να γεννήσω» κτλ κτλ. 
Νοιώθω όλο και περισσότερο χοντρή κ δυσκίνητη (το σώμα μου δεν έμαθε ποτέ να διαχειρίζεται παραπάνω κιλά).

Αναμένω την β' επιπέδου την άλλη Τετάρτη να πάρω κ από εκεί μια ανάσα - ελπίζω.

Επίσης ευελπιστώ πως θα μπορέσω να συζητήσω λίγο παραπάνω με τον γιατρό μου σχετικά με τα της γέννας και της προετοιμασίας (δεν ξέρω, όσο περνάει ο καιρός μου την δίνει η ιδέα της καισαρικής διότι στην ουσία δεν υπάρχει κάποιο παθολογικό θέμα κ ίσως μια πιθανή κρίση πανικού να μην είναι λόγος καισαρικής. Δεν ξέρω, μπέρδεμα..)

Εύχομαι να είστε καλά.

(Ελπίζω η αγαπητή μας enjoy να είναι καλά και να μην ήταν αιτία της απουσίας της η αναφορά στα εκκλησιαστικά)

PS - τι ΣΟΚ αυτό στις ειδήσεις.. Καταλάβατε, δεν θέλω να αναφερθώ περαιτέρω διότι για άλλο λόγο είμαστε εδω..

πρίν από 11 λεπτά , VDald είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πώς είστε;

Πλάκωσε πολλή δουλειά σε μένα και προσπαθώ να την φέρω εις πέρας. 

Κατά τα άλλα, κλασσικά.. Διαβάζω κ βλέπω βιντεάκια, δεν τελειώνουν οι ανησυχίες και οι πιθανότητες και οι κίνδυνοι, επίσης και τα διλήμματα του τύπου «πώς να γεννήσω» κτλ κτλ. 
Νοιώθω όλο και περισσότερο χοντρή κ δυσκίνητη (το σώμα μου δεν έμαθε ποτέ να διαχειρίζεται παραπάνω κιλά).

Αναμένω την β' επιπέδου την άλλη Τετάρτη να πάρω κ από εκεί μια ανάσα - ελπίζω.

Επίσης ευελπιστώ πως θα μπορέσω να συζητήσω λίγο παραπάνω με τον γιατρό μου σχετικά με τα της γέννας και της προετοιμασίας (δεν ξέρω, όσο περνάει ο καιρός μου την δίνει η ιδέα της καισαρικής διότι στην ουσία δεν υπάρχει κάποιο παθολογικό θέμα κ ίσως μια πιθανή κρίση πανικού να μην είναι λόγος καισαρικής. Δεν ξέρω, μπέρδεμα..)

Εύχομαι να είστε καλά.

(Ελπίζω η αγαπητή μας enjoy να είναι καλά και να μην ήταν αιτία της απουσίας της η αναφορά στα εκκλησιαστικά)

PS - τι ΣΟΚ αυτό στις ειδήσεις.. Καταλάβατε, δεν θέλω να αναφερθώ περαιτέρω διότι για άλλο λόγο είμαστε εδω..

Τι να πρωτοσχολιασω...νιώθω και εγώ τεράστια και βαριά και ιού...

Επίσης, πιστεύω ότι η enjoy θα εμφανιστεί σύντομα...

Εγώ γέννησα φυσιολογικα...θέλω να σου θυμίσω ότι είχα κατάθλιψη κύησης και ήμουν πολύ πολύ χάλια ...

Η γέννα είναι μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη διαδικασία...αν το θες σκέψου το...είναι υπέροχα όλα...

Στο λέω με αγάπη...γιατί να έχεις τα μετεγχειρητικά, αν δεν υπάρχει κάποια αιτία;

Αν θες κάτι, εδώ είμαι...

Εγώ δεν το είχα καν σκεφτεί...λέω ότι γίνει...

Και τώρα πάλι έτσι λέω...

Οοοοοτι γίνει...

Τώρα τι να πούμε για το γεγονός με αυτή τη μάνα...

Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω. 

• Ευχαριστώ 1

fH1Pp2.png

10 minutes ago, iwanna24 said:

Εγώ γέννησα φυσιολογικα...θέλω να σου θυμίσω ότι είχα κατάθλιψη κύησης και ήμουν πολύ πολύ χάλια ...

Η γέννα είναι μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη διαδικασία...αν το θες σκέψου το...είναι υπέροχα όλα...

Στο λέω με αγάπη...γιατί να έχεις τα μετεγχειρητικά, αν δεν υπάρχει κάποια αιτία;

Οοοοοτι γίνει...

Σε ευχαριστώ για ένα ακόμη γλυκό μήνυμα ρε καρκινάκι! 
Έχεις δίκιο - γιατί να μην το δοκιμάσω στην τελική κ αν κάτι πάει στραβά ας καταλήξει σε καισαρική..
Ξέρεις κ πιστεύω θα καταλάβεις καλά αυτό που θα πω, το να γεννήσω φυσιολογικά ή έστω το να το προσπαθήσω, θεωρώ πως θα μου δώσει δύναμη και αυτοεκτίμηση, πράγματα τα οποία έχω πολύ ανάγκη.. Η παλιοκατάθλιψη κ το άγχος στα προηγούμενα χρόνια με αποδυνάμωσε και με έκανε να κατακρίνω τον εαυτό μου κ να χάσω ένα κομμάτι του. 

Και το εκτιμώ ιδιαίτερα το ότι διατίθεσαι να με βοηθήσεις κ φυσικά και θα το θυμάμαι!

Κ εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω για αυτήν αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα, η φαντασία μας είναι πολύ μικρή δίπλα στην πραγματικότητα... 

πρίν από 33 λεπτά , iwanna24 είπε:

Οοοοοτι γίνει...

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!κ γω πιστεύω η enjoy θα μας γράψει!

Τι έγινε κορίτσια που λέτε στις ειδήσεις?δν πήρα χαμπάρι?αν θέλετε γράψτε 

πρίν από 27 λεπτά , VDald είπε:

Σε ευχαριστώ για ένα ακόμη γλυκό μήνυμα ρε καρκινάκι! 
Έχεις δίκιο - γιατί να μην το δοκιμάσω στην τελική κ αν κάτι πάει στραβά ας καταλήξει σε καισαρική..
Ξέρεις κ πιστεύω θα καταλάβεις καλά αυτό που θα πω, το να γεννήσω φυσιολογικά ή έστω το να το προσπαθήσω, θεωρώ πως θα μου δώσει δύναμη και αυτοεκτίμηση, πράγματα τα οποία έχω πολύ ανάγκη.. Η παλιοκατάθλιψη κ το άγχος στα προηγούμενα χρόνια με αποδυνάμωσε και με έκανε να κατακρίνω τον εαυτό μου κ να χάσω ένα κομμάτι του. 

Και το εκτιμώ ιδιαίτερα το ότι διατίθεσαι να με βοηθήσεις κ φυσικά και θα το θυμάμαι!

Κ εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω για αυτήν αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα, η φαντασία μας είναι πολύ μικρή δίπλα στην πραγματικότητα... 

Πιστεύω με την βοήθεια της μαίας μπορείτε να τα καταφέρετε!αν δν έχει ο γιατρός σου κάποια μαία μπορείς να βρεις κάποια!επίσης όσο πλησιάζει ο καιρός θα νιώσεις πιο έτοιμη κ θα πάρεις την απόφαση που επιθυμείς!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

11 minutes ago, marilia35 said:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!κ γω πιστεύω η enjoy θα μας γράψει!

Τι έγινε κορίτσια που λέτε στις ειδήσεις?δν πήρα χαμπάρι?αν θέλετε γράψτε 

Γράψε «Πάτρα τρία παιδιά» στο YT και θα σου βγάλει πολλά βίντεο.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , VDald είπε:

Γράψε «Πάτρα τρία παιδιά» στο YT και θα σου βγάλει πολλά βίντεο.

Μάλιστα ναι την είδα τις προηγούμενες μέρες την υπόθεση!

Πώς πας από αναγουλες εμετούς?

11 minutes ago, marilia35 said:

Μάλιστα ναι την είδα τις προηγούμενες μέρες την υπόθεση!

Πώς πας από αναγουλες εμετούς?

Έχει μια βδομάδα που σταμάτησαν, δηλαδή μετά την 20η βδομάδα. Πεινάω αρκετά επίσης κ νυστάζω. 
Εσύ πώς είσαι;

πρίν από 23 λεπτά , VDald είπε:

Έχει μια βδομάδα που σταμάτησαν, δηλαδή μετά την 20η βδομάδα. Πεινάω αρκετά επίσης κ νυστάζω. 
Εσύ πώς είσαι;

Μπράβο πάει τώρα δν ξανά έρχονται αυτά!πεινάω κ γω πολύ άσε!σήμερα έχουμε υπέρηχο λ το επόμενο ραντεβού η β επιπέδου!με το καλό κ εσύ από βδομαδα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...