Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Polly1 είπε:

Εμενα γενικα με λες αισιόδοξη, ζεν, μη σου πω και αναίσθητη! Αλλά τώρα έχω αγχωθεί!! Αύριο θα πάρω τους γιατρούς παραμαζωμα!

Να στείλεις οπωσδήποτε!!!

Καλή επιτυχία ❤️

• Ευχαριστώ 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, Didimaki13 είπε:

Μια απο τα ίδια, θα κανω να τα δω και ενα μήνα κι εχω φρικαρει. 

Εν τω μεταξύ κάθε φορά που παμε κραταω την ανασα μου μεχρι να ακουσω τις καρδιές τους να χτυπάνε ρε κοριτσια.. Ενω η λογική μου λεει οτι καπως εχει ξεπεραστεί αυτος ο κίνδυνος δεν μπορω να το αποβάλλω με τιποτα. 

Και εγώ μια από τα ίδια!Αθήνα θα κάνεις τον υπέρηχο για τις καρδιές; Ξέρεις κόστος; Δεν μου το έχει προτείνει ο γιατρός μου αλλά από τότε που το είπες το σκέφτομαι...

Εγώ δεν αγχώνομαι σχεδόν καθόλου από την αρχή  εκτός από τότε που είχα την αιμορραγία...

Αλλά έχει δύο τρεις μέρες που αγχώνομαι γιατί δεν νιώθω πια να κλωτσάει όπως τις προηγούμενες μέρες... Και φοβάμαι ότι κόλλησε κάποιο μικρόβιο από την κολπίτιδα και ότι μπορεί να πάθει κάτι.. Γιατί είχα ακούσει περιπτώσεις που στον 5ο μήνα πέθανε το μωράκι από κάποιο μικρόβιο που κόλλησε η μητέρα.. 

Οπότε καταλαβαίνετε μέχρι την Παρασκευή που έχω υπέρηχο τι ωραία που θα περνάω!!! 

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 23 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Εγώ δεν αγχώνομαι σχεδόν καθόλου από την αρχή  εκτός από τότε που είχα την αιμορραγία...

Αλλά έχει δύο τρεις μέρες που αγχώνομαι γιατί δεν νιώθω πια να κλωτσάει όπως τις προηγούμενες μέρες... Και φοβάμαι ότι κόλλησε κάποιο μικρόβιο από την κολπίτιδα και ότι μπορεί να πάθει κάτι.. Γιατί είχα ακούσει περιπτώσεις που στον 5ο μήνα πέθανε το μωράκι από κάποιο μικρόβιο που κόλλησε η μητέρα.. 

Οπότε καταλαβαίνετε μέχρι την Παρασκευή που έχω υπέρηχο τι ωραία που θα περνάω!!! 

Ακόμα δεν το νιώθουμε μπάλα 

Μην σκέφτεσαι αηδιες.

Δεν πεθαίνουν τα παιδιά από κολπιτιδα, καθώς δεν θα υπήρχε έμβρυο για έμβρυο ζωντανό.

Ελάχιστα μικρόβια είναι επικίνδυνα για το μωρό , τα οποία συνήθως τα κολλάμε εντός νοσοκομείων, σε καταστάσεις όπως περίδεση, σάκος με τρύπα και άλλα που σε καμία περίπτωση δεν σε αφορούν!!!!!

Υπάρχουμε και εμείς, που βάζουμε εκατό κρέμες και χάπια κολπικά και η κολπιτιδα πάει σύννεφο...

Σε αυτή τη φάση, μπορει να κάνεις να το νιώσεις και εβδομάδα...αν έχει βολεύει ανάποδα, σε βαράει πίσω και επειδή είναι πολύ μικρα δεν καταλαβαίνεις τίποτα...μετά τον 5ο , όπως και να γυρίσουν τα νιώθεις συχνά.

Αλλά μιλάμε για μετά τις 22 βδομάδες.

Πρωτότοκες, τα νιώθουν πρώτη φορά μετά τις 20 βδομάδες και βέβαια, όχι συνέχεια.

Το μωρό σου είναι μια χαρά και κάνει ότι θέλει εκεί μέσα. 

Και εγώ σήμερα, λίγο το πρωί την ένιωθα και κάνα δυο φορές , άκυρες στιγμές...

Κοιμούνται κιόλας σκέψου, πάνω από 20 ώρες τη μέρα...τι να κάνουν εκεί μέσα;!;

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

1 hour ago, Elenaki30 είπε:

Όχι ρε συ μην ανησυχείς.  Κανε και μια καλλιέργεια όταν θα πας στον γιατρό σου αλλά να ξέρεις μπορεί να μην έχεις μικρόβιο και απλά από την αλλαγή του ph στην περιοχή, λογω Των ορμονών, να έχεις αυτά τα συμπτώματα.

οπως σου είπε σωστα και η Ιωάννα, δεν περνάνε έτσι εύκολα μικρόβια στο βρέφος. Σκέψου δλδ αν συνέβαινε αυτό, πως γεννάνε παιδιά στον τρίτο κόσμο και οι Ρομα;

εγω όταν έχω ενοχλήσεις κάτω, κάνω πλύσεις με χαμομήλι. έχω πάρει Πουαρ απο το φαρμακείο και κάνω πλύσεις. Μου το είχε πει ο γυναικολόγος μου ότι είναι ακίνδυνο 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Vasso87 είπε:

Και εγώ μια από τα ίδια!Αθήνα θα κάνεις τον υπέρηχο για τις καρδιές; Ξέρεις κόστος; Δεν μου το έχει προτείνει ο γιατρός μου αλλά από τότε που το είπες το σκέφτομαι...

Αθηνα στο γενεσις αθηνων. Τον υπερηχο θα μου τον κανει η κυρια Τσαπακη η οποία ομως εχει και δικο της ιατρείο περα απο το Γένεσις που συνεργάζεται. 

Μου ειπαν 180 ευρω αλλα για 2 μωρα. 

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Didimaki13 είπε:

Αθηνα στο γενεσις αθηνων. Τον υπερηχο θα μου τον κανει η κυρια Τσαπακη η οποία ομως εχει και δικο της ιατρείο περα απο το Γένεσις που συνεργάζεται. 

Μου ειπαν 180 ευρω αλλα για 2 μωρα. 

Σε ευχαριστώ πολύ θα το ψάξω μιας κ μου μπήκε η ιδέα... Καλημέρα κορίτσια καλή εβδομάδα να έχουμε!!! 

Γειά σας!! Πώς ειστε;; Εγω έκλεισα ραντεβού με έναν γιατρό για 2η γνώμη,ο οποίος δεν είχε πριν την άλλη Δευτέρα και πήρα ξανά τηλ τον γιατρό μου που μου είπε ότι άπαξ κι έγινε περιδεση δεν προτείνεται συστηματική χορήγηση σκευασματων και δεν είχε καμία ένδειξη για να μου ξεκινήσει έστω παροδικα (πχ αιμορραγία, ανοιχτό τραχηλο με χοάνη, διαστολη). Μαλιστα μου έστειλε και στο κινητό φωτογραφίες από διάφορα βιβλία που το έλεγαν!! Παρόλα αυτά και για ψυχολογικούς λόγους μου είπε να πάρω 1 ουτρο κάθε βράδυ μεχρι να ξαναπάω να με δει και να το βάζω με προφυλακτικό στο δάχτυλο για να αποφύγω όσο γίνεται τα μικρόβια. Και φυσικά περιορισμένες κινήσεις,όχι επαφες,όχι βάρη,όχι σκάλες κλπ. Πώς σας φαίνονται όλα αυτα;; Εννοείται θα πάω και στον άλλο γιατρό τη Δευτέρα να δω κι αυτος τι θα μου πει. 

πρίν από 17 λεπτά , Polly1 είπε:

Γειά σας!! Πώς ειστε;; Εγω έκλεισα ραντεβού με έναν γιατρό για 2η γνώμη,ο οποίος δεν είχε πριν την άλλη Δευτέρα και πήρα ξανά τηλ τον γιατρό μου που μου είπε ότι άπαξ κι έγινε περιδεση δεν προτείνεται συστηματική χορήγηση σκευασματων και δεν είχε καμία ένδειξη για να μου ξεκινήσει έστω παροδικα (πχ αιμορραγία, ανοιχτό τραχηλο με χοάνη, διαστολη). Μαλιστα μου έστειλε και στο κινητό φωτογραφίες από διάφορα βιβλία που το έλεγαν!! Παρόλα αυτά και για ψυχολογικούς λόγους μου είπε να πάρω 1 ουτρο κάθε βράδυ μεχρι να ξαναπάω να με δει και να το βάζω με προφυλακτικό στο δάχτυλο για να αποφύγω όσο γίνεται τα μικρόβια. Και φυσικά περιορισμένες κινήσεις,όχι επαφες,όχι βάρη,όχι σκάλες κλπ. Πώς σας φαίνονται όλα αυτα;; Εννοείται θα πάω και στον άλλο γιατρό τη Δευτέρα να δω κι αυτος τι θα μου πει. 

Έλα κορίτσι μου...

Αρχικά, δεν είχα σκεφτεί αυτό με τα μικρόβια...νομίζω έχει απόλυτο δίκιο.

Μήπως να το παίρνεις από το στόμα καλύτερα;

Γιατί με την περίδεση πιο πολύ, φόβος είναι τα μικρόβια παρά κάτι άλλο ...

Τώρα να σου πω την αλήθεια...σε βάζει να ξαπλώσει δηλαδή;

Αυτά στα έλεγε και πριν τον πάρεις τηλέφωνο ή στα είπε τώρα στο τηλέφωνο;

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , iwanna24 είπε:

Έλα κορίτσι μου...

Αρχικά, δεν είχα σκεφτεί αυτό με τα μικρόβια...νομίζω έχει απόλυτο δίκιο.

Μήπως να το παίρνεις από το στόμα καλύτερα;

Γιατί με την περίδεση πιο πολύ, φόβος είναι τα μικρόβια παρά κάτι άλλο ...

Τώρα να σου πω την αλήθεια...σε βάζει να ξαπλώσει δηλαδή;

Αυτά στα έλεγε και πριν τον πάρεις τηλέφωνο ή στα είπε τώρα στο τηλέφωνο;

Αυτά μου τα έλεγε και προχθές και σήμερα απλά σήμερα μου παρέθεσε και στοιχεία και μου εξήγησε γιατί δε μου δίνει σκεύασμα. Δε με βάζει ακινησια,όχι,σκέψου οδηγώ κάθε μέρα και του το τόνισα! Τα βάρη τον νοιαζουν και οι σκάλες και το περπάτημα και το σεξ που είμαι κομμένο απ την αρχή! Αν και μεταξύ μας δεν τη γλιτώνω την ξάπλα για πολύ ακόμη γι αυτό έλεγα να μου δώσει κάτι να μείνει λίγο σταθερός ακομη

• Μου αρέσει 1

πρίν από 56 λεπτά , Polly1 είπε:

Αυτά μου τα έλεγε και προχθές και σήμερα απλά σήμερα μου παρέθεσε και στοιχεία και μου εξήγησε γιατί δε μου δίνει σκεύασμα. Δε με βάζει ακινησια,όχι,σκέψου οδηγώ κάθε μέρα και του το τόνισα! Τα βάρη τον νοιαζουν και οι σκάλες και το περπάτημα και το σεξ που είμαι κομμένο απ την αρχή! Αν και μεταξύ μας δεν τη γλιτώνω την ξάπλα για πολύ ακόμη γι αυτό έλεγα να μου δώσει κάτι να μείνει λίγο σταθερός ακομη

Ήταν 3 και έπεσε 2.6 ε;

Πολύ γρήγορα ο σκατοτραχηλος.

Δεν νομίζω να γλυτώσεις την ξαπλα, όχι.

Λοιπόν, οκ..όσα λέει πάντως, λογικά ακούγονται...

Δεν μου ακούγεται ρε συ κάτι παράξενο...

fH1Pp2.png

πρίν από 9 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ήταν 3 και έπεσε 2.6 ε;

Πολύ γρήγορα ο σκατοτραχηλος.

Δεν νομίζω να γλυτώσεις την ξαπλα, όχι.

Λοιπόν, οκ..όσα λέει πάντως, λογικά ακούγονται...

Δεν μου ακούγεται ρε συ κάτι παράξενο...

Δεν ήταν ποτέ 3!!! Χαχαχα!! Ξεκίνησα αυχενική με 2,8 και τώρα μειώθηκε.  Και μου πε κιολας ότι ανάλογα με τη θέση του εμβρύου και την τονικότητα της μήτρας οι μετρήσεις αλλάζουν!! Η ξάπλα δε με πειράζει τόσο,όσο να γεννησω πρόωρα! Αυτό δε θέλω! Είμαι ακόμη 18+1!! Αλλά επειδή η φάση θελει αισιοδοξία,θα προσπαθήσω να μην το σκέφτομαι όσο γίνεται! Άλλωστε πλέον γίνεται το καλύτερο δυνατόν!! Θέλω να έρθει ο Ιούλιος να μην ξανακούσω για εγκυμοσύνες και τέτοια!! Να τελειώνω!! 

πρίν από 8 λεπτά , Polly1 είπε:

Δεν ήταν ποτέ 3!!! Χαχαχα!! Ξεκίνησα αυχενική με 2,8 και τώρα μειώθηκε.  Και μου πε κιολας ότι ανάλογα με τη θέση του εμβρύου και την τονικότητα της μήτρας οι μετρήσεις αλλάζουν!! Η ξάπλα δε με πειράζει τόσο,όσο να γεννησω πρόωρα! Αυτό δε θέλω! Είμαι ακόμη 18+1!! Αλλά επειδή η φάση θελει αισιοδοξία,θα προσπαθήσω να μην το σκέφτομαι όσο γίνεται! Άλλωστε πλέον γίνεται το καλύτερο δυνατόν!! Θέλω να έρθει ο Ιούλιος να μην ξανακούσω για εγκυμοσύνες και τέτοια!! Να τελειώνω!! 

Όποτε, από 2.8 πηγε 2.6;

Ρωτάω γιατί και εμένα ο γιατρός σε κάποια σημεία τον μετράει 3 και σε κάποια 2.8...

Δηλαδή, δεν λέει μαλακιες ...δεν νομίζω να λένε και οι δύο. 

Επίσης , είμαι βέβαιη ότι και εγώ δεν θα τη γλυτώσω. 

Περιμένω τη β επιπέδου, να δω πόσο θα έχει φτάσει ...

Αν και βάζω και βασκλορ που λένε ότι είναι φοβερή...και με ηρεμεί το γεγονός ότι 6-7 εβδομάδες δεν έχει πέσει καθόλου...άρα...για να μην πέφτει ίσως απλά να είναι τόσο από την αρχή ...

Δεν ξέρω...βάρη πάντως δεν σηκώνω...σκαλιά ανεβαίνω σπίτι, μένω στον δεύτερο όροφο και δεν έχω ασανσέρ...

Όμως γενικά, το αποφεύγω ...σεξ μας αφήνει αλλά δεν κάνω...

Και περπάτημα μέχρι 30λεπτα τη μερα οχι συνεχόμενα!

fH1Pp2.png

3 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Όποτε, από 2.8 πηγε 2.6;

Ρωτάω γιατί και εμένα ο γιατρός σε κάποια σημεία τον μετράει 3 και σε κάποια 2.8...

Δηλαδή, δεν λέει μαλακιες ...δεν νομίζω να λένε και οι δύο. 

Επίσης , είμαι βέβαιη ότι και εγώ δεν θα τη γλυτώσω. 

Περιμένω τη β επιπέδου, να δω πόσο θα έχει φτάσει ...

Αν και βάζω και βασκλορ που λένε ότι είναι φοβερή...και με ηρεμεί το γεγονός ότι 6-7 εβδομάδες δεν έχει πέσει καθόλου...άρα...για να μην πέφτει ίσως απλά να είναι τόσο από την αρχή ...

Δεν ξέρω...βάρη πάντως δεν σηκώνω...σκαλιά ανεβαίνω σπίτι, μένω στον δεύτερο όροφο και δεν έχω ασανσέρ...

Όμως γενικά, το αποφεύγω ...σεξ μας αφήνει αλλά δεν κάνω...

Και περπάτημα μέχρι 30λεπτα τη μερα οχι συνεχόμενα!

Είναι απρόβλεπτος ο τράχηλος! Μπορεί να μείνει έτσι ως το τέλος, κανείς δεν ξέρει. Να προσέχουμε όσο μπορούμε.  Πάντως από ο τι κατάλαβα ή  περιδεση κάνεις ή το πας συμβατικά με σκευάσματα.  Και μου είπε ότι ένας από τους λόγους που εκανα καισαρικη ήταν να μην ταλαιπωρηθεί ο τράχηλος κι άλλο,να μπορώ να κάνω κι άλλο παιδί. Δηλαδή αυτός είναι και ο μη ταλαιπωρημενος τράχηλος από καισαρικη!! Χαχα!! Σκατα τελείως!! 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...