Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου πώς είστε? Να ρωτήσω λίγο έχει εδώ και κάποιες μέρες που κάθε βράδυ μουδιάζει η αριστερή παλάμη μου και αργεί πολύ να ξεμουδιασει! Πιο παλιά δεν το είχα αυτό σε καθημερινή βάση! Αραιά και που μπυδιαζε! Και σήμερα σηκώθηκα το πρωί έκανα μπάνιο και την ώρα που έκανα πιστολάκι ήταν ακόμα μουδιασμενο.. μετά από ώρα ξεμουδιασε!! Ξέρετε κάτι γι'αυτό? Έχει τύχει σε καμία? Αύριο που θα πάω στον γιατρό θα τον ρωτήσω

Καλημέρα... Κάποιο νευρο θα πιέζεται και στο προκαλεί.. Μουδιαζει μόνο η παλάμη η και τα δάχτυλα; 

Ξέρω πολλές πάντως που στην εγκυμοσύνη αποκτούν τον συνδρομο του καρπιαίου σωλήνα.. Είναι κλασικό φαινόμενο αν και νομίζω γίνεται έντονο τους τελευταίους μήνες.. Απλά εκεί είναι πόνος τόσο όχι μουδιασμα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 13 λεπτά , iwanna24 είπε:

Έτσι είναι η κοιλιά ακόμα...απόλυτα φυσιολογικό...

Φουσκώνει με φαγητό, ξεφουσκώνει με τουαλέτα ...

Ακόμα το μωρό σου είναι 100-200 γραμμάρια...

Σε κάνα μήνα, δεν θα ξεφουσκώνει ούτε με τρόμπα!

Για τους πόνους...ουυυυυ... εννοείται...εγκυμοσύνη χωρίς πόνους δεν γίνεται.

Έχεις εκεί μέσα, έντερα στο φουλ, μήτρα να γίνεται τεράστια, ένα μωρό που διεκδικεί τον χώρο του...

Άστα...

Εγώ σημερα παλι έχω έντονους μυϊκούς πόνους...μέση, ισχία όλα.

Θέλει υπομονή γενικά, μέχρι να βρουν όλα τη θέση τους και να ανοίξει το σώμα όσο χρειάζεται...δεν έχει να κάνει με τα κιλά ούτε με το μωρό σου...

Το μωρό είναι μια χαρά ...

Αν πονάς πολύ, να παίρνεις Ντεπον.

Μην κάθεσαι να πονάς. 

Με το καλό ❤️❤️❤️

Κ η μέση μου ώρες ώρες με πεθαίνει....ουφφφ πόσο με ανακουφίζεις που τα είπες αυτά.....

πρίν από 32 λεπτά , Vlal είπε:

Κ η μέση μου ώρες ώρες με πεθαίνει....ουφφφ πόσο με ανακουφίζεις που τα είπες αυτά.....

Είναι η αλήθεια καλή μου...

Και η μέση είναι πάντα σε εγκυμοσύνη σε κακα χάλια ..

Και στο λέω εγώ που στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα τίποτα και τώρα άστα...μυϊκοί πόνοι παντού...

Και είναι δυστυχώς, τυχαίο...δεν μπορείς να κάνεις πολλά...

Ρίξε μια ματιά σε ζώνη εγκυμοσύνης και να παίρνεις Ντεπον να μην υποφέρεις ...

Θα ανοίξει ο καιρός , να πάμε και λίγο θάλασσα και βοηθάει πάρα πολύ...

fH1Pp2.png

2 ώρες πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου πώς είστε? Να ρωτήσω λίγο έχει εδώ και κάποιες μέρες που κάθε βράδυ μουδιάζει η αριστερή παλάμη μου και αργεί πολύ να ξεμουδιασει! Πιο παλιά δεν το είχα αυτό σε καθημερινή βάση! Αραιά και που μπυδιαζε! Και σήμερα σηκώθηκα το πρωί έκανα μπάνιο και την ώρα που έκανα πιστολάκι ήταν ακόμα μουδιασμενο.. μετά από ώρα ξεμουδιασε!! Ξέρετε κάτι γι'αυτό? Έχει τύχει σε καμία? Αύριο που θα πάω στον γιατρό θα τον ρωτήσω

Το είχα στην πρώτη μου κύηση κ πέρασε όταν γέννησα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , marilia35 είπε:

Το είχα στην πρώτη μου κύηση κ πέρασε όταν γέννησα!

Διάβασα στην πρώτη μου κόρη και έπαθα εγκεφαλικό...λέω δεν μπορεί...

Δεν μπορεί να θυμάμαι τόσο λάθος. 

• Χαχα 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, iwanna24 είπε:

Καλημέρα...μαγνήσιο παίρνεις;

Από άγχος εδώ, έλα στην παρέα μου...άλλος.με τη βάρκα μας...

Μέχρι στον ύπνο μου το βλέπω :-?

Μια απο τα ίδια, θα κανω να τα δω και ενα μήνα κι εχω φρικαρει. 

Εν τω μεταξύ κάθε φορά που παμε κραταω την ανασα μου μεχρι να ακουσω τις καρδιές τους να χτυπάνε ρε κοριτσια.. Ενω η λογική μου λεει οτι καπως εχει ξεπεραστεί αυτος ο κίνδυνος δεν μπορω να το αποβάλλω με τιποτα. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , Didimaki13 είπε:

Εν τω μεταξύ κάθε φορά που παμε κραταω την ανασα μου μεχρι να ακουσω τις καρδιές τους να χτυπάνε ρε κοριτσια.. Ενω η λογική μου λεει οτι καπως εχει ξεπεραστεί αυτος ο κίνδυνος δεν μπορω να το αποβάλλω με τιποτα. 

Καλέ, εγώ πρώτα λέω, ζει ε;

Άκου μια μαλακιά που με δέρνει...έλεος. Δεν θα το ξαναπώ..και το νιώθω κιόλας πια. Έλεος. 

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

12 minutes ago, Didimaki13 said:

10 minutes ago, iwanna24 said:

Καλέ, εγώ πρώτα λέω, ζει ε;

Άκου μια μαλακιά που με δέρνει...έλεος. Δεν θα το ξαναπώ..και το νιώθω κιόλας πια. Έλεος. 

Μια απ’ τα ίδια κορίτσια.. τις ίδιες χαζομάρες σκεφτόμαστε όλες :?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , khaleesi είπε:

Μια απ’ τα ίδια κορίτσια.. τις ίδιες χαζομάρες σκεφτόμαστε όλες :?

Έστω τα λέμε εδώ και υπάρχει κατανόηση...αλλά πολύ άγχος ρε παιδί μου...βλέπω άλλες, φίλες και είναι οοοολα τέλεια...δεν παίρνουν χαμπάρι ...τις ζηλεύω...λέω τι τέλεια να κάνεις μόνο θετικές σκέψεις...στο φινάλε και κάτι να γίνει να το έχεις απολαύσει το ταξίδι ..

Οοοομως ο άνθρωπος δεν αλλάζει....εγώ έχω άγχος στην εγκυμοσύνη όμως σαν μαμά με λες φοβερά χαλαρή.

Δεν αγχώθηκα ποτέ για την κόρη μου και πάντα είμαι αισιόδοξη...νομίζω απλά στην εγκυμοσύνη βγαίνει εκτός ελέγχου.

Οοοοομμμμ...πάμε όλες μαζί ❤️

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

2 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Καλημέρα...μαγνήσιο παίρνεις;

Από άγχος εδώ, έλα στην παρέα μου...άλλος.με τη βάρκα μας...

Μέχρι στον ύπνο μου το βλέπω :-?

Όχι δεν μου έδωσε μαγνήσιο!! Τώρα άρχισε να μουδιάζει το χέρι μου μέχρι τώρα καλά ήμουν! Αύριο θα του το πω..

2 ώρες πρίν, Elenaki30 είπε:

Καλημέρα... Κάποιο νευρο θα πιέζεται και στο προκαλεί.. Μουδιαζει μόνο η παλάμη η και τα δάχτυλα; 

Ξέρω πολλές πάντως που στην εγκυμοσύνη αποκτούν τον συνδρομο του καρπιαίου σωλήνα.. Είναι κλασικό φαινόμενο αν και νομίζω γίνεται έντονο τους τελευταίους μήνες.. Απλά εκεί είναι πόνος τόσο όχι μουδιασμα. 

Όλη η παλάμη μαζί και τα δάχτυλα και θέλει αρκετή ώρα να περάσει..

1 hour ago, Didimaki13 είπε:

Αχχ και εγώ αύριο που έχω ραντεβού αυτό σκέφτομαι θα είναι καλά το μωρό?? Πολύ άγχος ρε κορίτσια

Διαφημίσεις

1 hour ago, iwanna24 said:

Έστω τα λέμε εδώ και υπάρχει κατανόηση...αλλά πολύ άγχος ρε παιδί μου...βλέπω άλλες, φίλες και είναι οοοολα τέλεια...δεν παίρνουν χαμπάρι ...τις ζηλεύω...λέω τι τέλεια να κάνεις μόνο θετικές σκέψεις...στο φινάλε και κάτι να γίνει να το έχεις απολαύσει το ταξίδι ..

Οοοομως ο άνθρωπος δεν αλλάζει....εγώ έχω άγχος στην εγκυμοσύνη όμως σαν μαμά με λες φοβερά χαλαρή.

Δεν αγχώθηκα ποτέ για την κόρη μου και πάντα είμαι αισιόδοξη...νομίζω απλά στην εγκυμοσύνη βγαίνει εκτός ελέγχου.

Αχ να είσαι εδώ και όταν έρθουν με το καλό, να μας δίνεις καμία συμβουλή και σε μας που είμαστε πρωτάρες και θα μας φαίνονται βουνό όλα :roll:

• Μου αρέσει 2

5 hours ago, Mermer said:

Καλημέρα κορίτσια, είμαι από τις μανούλες Αυγούστου αλλά ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. Έχει κάνει καμία από εσάς νιπτ στη Θεσσαλονίκη; Θα μπορούσατε να μου δώσετε πληροφορίες για κάποιο καλό εργαστήριο αν γνωρίζετε; 

Εγώ έκανα την αιμοληψία εκεί όπου έκανα και την αυχενική κ εκεί που θα κάνω κ την β επιπέδου. Από εκεί την έστειλαν σε εξειδικευμένο εργαστήριο. 

Λέγεται Δαγκλής κ είναι εμβρυολόγος με έδρα την Θεσσαλονίκη από όσο γνωρίζω (εξυπηρετεί κ σε άλλες πόλεις). 

Με το καλό εύχομαι. 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Εμενα γενικα με λες αισιόδοξη, ζεν, μη σου πω και αναίσθητη! Αλλά τώρα έχω αγχωθεί!! Αύριο θα πάρω τους γιατρούς παραμαζωμα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , Polly1 είπε:

Εμενα γενικα με λες αισιόδοξη, ζεν, μη σου πω και αναίσθητη! Αλλά τώρα έχω αγχωθεί!! Αύριο θα πάρω τους γιατρούς παραμαζωμα!

Με το καλό!θα περιμένουμε τα νέα σου!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...