Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

Καλημερα κορίτσια!!! Έχω να μπω μια βδομάδα,ελπίζω να είστε όλες καλά!!Αύριο θα πάω να δω φυλο,ελπίζω να σταθώ τυχερή και να πάρει την κατάλληλη θέση,αν και δε θα φύγω αν δε μάθω!! Χθες είχα πάει τη μικρη στον παιδίατρο και είπα ότι είμαι κι έγκυος κιολας και μου είπε να ρωτήσω τον γιατρό μου για το εμβολιο κοκκυτη και τετανου! Μου είπε ότι μόνο ένα 30% των γυναικολόγων είναι ενημερωμένοι παρόλο που το εμβολιο αυτό μαζί με της γρίπης θεωρούνται κλασικά στην εγκυμοσύνη.Γινεται στο τρίτο τρίμηνο! Έχετε ακουστά;; Εγω δεν τον πήρα τηλ,θα τον δω αύριο και θα τον ρωτήσω! Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν είχα κάνει βέβαια, οπότε δε νομίζω να το ξέρει καν ο δικός μου! Λίγο που το ψαξα στο ίντερνετ,όντως θεωρείται σημαντικό! Η παιδίατρος μου είπε ότι κάπου 10 χρόνια πριν είχε ξεκινήσει ένα αντιεμβολιαστικο κίνημα από κάποιο ποσοστό μανάδων και κάποιες ασθένειες έχουν αρχίσει να εμφανίζονται ξανά! Πραγματικά δεν είχα ιδέα!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, iwanna24 είπε:

Καλημέρα...

@marilia35 αργεί αλλά θα σε ξεκανει!!!

Εμένα την έχει νιώσει και ο σύζυγός δύο φορές...μου λέει ότι την πρώτη κόρη δεν την είχε νιώσει έτσι τόσο νωρίς και νομίζω ότι έχει απόλυτο δίκιο...

Τώρα δίνει γερές και συχνά...ειδικά μόλις φάω.

Είναι ανάλογα στο παιδί τελικά...

Άντε να κάνουμε και τις Β σιγά σιγά όλες, να μπούμε σε μια τελική ευθεία...

Σκέφτομαι τη Β και ένα άγχος το έχω..

Εσείς το σκέφτεστε;

Εννοείται άγχος πολυ παλι χαχαχα

• Χαχα 1

Καλημέρα κορίτσια!! Να ρωτήσω.. Ο τέταρτος μήνας τελειώνει όταν κλείσει και η 17η βδομάδα; Εγώ είμαι 17+1 άρα την άλλη βδομάδα μπαίνω στον πέμπτο με το καλό;; 

Τελικά αυτό που είχα νιώσει πριν μια βδομάδα ήταν το μωρό... Δεν έχει σταματήσει να κλωτσάει από τότε! Καθημερινά πλέον :oops: 

Καποιες έχουν χαθεί τελείως!! @Xrisaaaaaa @enjoy που είστε καλέ;; όλα καλά;; να ανησυχησουμε; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Να ρωτήσω.. Ο τέταρτος μήνας τελειώνει όταν κλείσει και η 17η βδομάδα; Εγώ είμαι 17+1 άρα την άλλη βδομάδα μπαίνω στον πέμπτο με το καλό;; 

Τελικά αυτό που είχα νιώσει πριν μια βδομάδα ήταν το μωρό... Δεν έχει σταματήσει να κλωτσάει από τότε! Καθημερινά πλέον :oops: 

Καποιες έχουν χαθεί τελείως!! @Xrisaaaaaa @enjoy που είστε καλέ;; όλα καλά;; να ανησυχησουμε; 

18/21 ειναι ο πεμπτος μήνας ναι

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Polly1 είπε:

Καλημερα κορίτσια!!! Έχω να μπω μια βδομάδα,ελπίζω να είστε όλες καλά!!Αύριο θα πάω να δω φυλο,ελπίζω να σταθώ τυχερή και να πάρει την κατάλληλη θέση,αν και δε θα φύγω αν δε μάθω!! Χθες είχα πάει τη μικρη στον παιδίατρο και είπα ότι είμαι κι έγκυος κιολας και μου είπε να ρωτήσω τον γιατρό μου για το εμβολιο κοκκυτη και τετανου! Μου είπε ότι μόνο ένα 30% των γυναικολόγων είναι ενημερωμένοι παρόλο που το εμβολιο αυτό μαζί με της γρίπης θεωρούνται κλασικά στην εγκυμοσύνη.Γινεται στο τρίτο τρίμηνο! Έχετε ακουστά;; Εγω δεν τον πήρα τηλ,θα τον δω αύριο και θα τον ρωτήσω! Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν είχα κάνει βέβαια, οπότε δε νομίζω να το ξέρει καν ο δικός μου! Λίγο που το ψαξα στο ίντερνετ,όντως θεωρείται σημαντικό! Η παιδίατρος μου είπε ότι κάπου 10 χρόνια πριν είχε ξεκινήσει ένα αντιεμβολιαστικο κίνημα από κάποιο ποσοστό μανάδων και κάποιες ασθένειες έχουν αρχίσει να εμφανίζονται ξανά! Πραγματικά δεν είχα ιδέα!!!

Με το καλό το μωράκι σου και να σου ζήσει η μικρή σου! Εγώ έχω πητ αρχές Ιουλίου αλλά λόγω του ιστορικού μου, λογικά θα γεννήσω τέλη Ιουνίου. 

Ο γυναικολόγος μου και στον μικρό (σε έναν μήνα θα κλείσει τα 4) και σε αυτή την εγκυμοσύνη μου χει πει από 27η βδομάδα και μετά να κάνω του κοκκυτη (πέρα από της γρίπης και πλέον του covid). Στον μικρό το είχα κάνει και μια χαρά όλα. Και σε αυτήν την εγκυμοσύνη θα το κάνω σίγουρα, ιδίως με ένα νήπιο στο σπίτι. Ρώτα τον γυναικολόγο και αποφασίζεις τι θα κάνεις. 

Με το καλό όλα τα μωράκια να έρθουν!!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 hours ago, iwanna24 said:

Καλημέρα...

@marilia35 αργεί αλλά θα σε ξεκανει!!!

Εμένα την έχει νιώσει και ο σύζυγός δύο φορές...μου λέει ότι την πρώτη κόρη δεν την είχε νιώσει έτσι τόσο νωρίς και νομίζω ότι έχει απόλυτο δίκιο...

Τώρα δίνει γερές και συχνά...ειδικά μόλις φάω.

Είναι ανάλογα στο παιδί τελικά...

Άντε να κάνουμε και τις Β σιγά σιγά όλες, να μπούμε σε μια τελική ευθεία...

Σκέφτομαι τη Β και ένα άγχος το έχω..

Εσείς το σκέφτεστε;

Εγώ έχω ένα γενικότερο άγχος με ό,τι θέματα δεν μπορούν να δείξουν οι εξετάσεις.. και το σκέφτομαι συνέχεια είναι η αλήθεια..

Σε ποια εβδομάδα είσαι Ιωάννα; εγώ τη Δευτέρα, που θα είμαι 19+1 , θα κάνω β' και αν κατάλαβα καλά, θα ξανακάνω μετά από 1 μήνα..

Κορίτσια, από κιλά πώς πάτε ως εδώ;

1 ώρα πρίν, Elenaki30 είπε:

Γεια σας κορίτσια εδω είμαι σας διαβάζω καθημερινά!! Εγώ Δευτέρα έχω γιατρό και ανυπομονώ!! Αχχχ τι ωραία!! Εγώ ακόμα δεν έχω νιώσει τίποτα! Να αρχίσω να ανησυχώ?? Εσύ πολύ νωρίς από την ην 17η εβδομάδα!! Ο γιατρός στην αυχενική μου είχε πει κατά την 24η.. καλά πολύ αργά!! Πάντως περιττό να σας πω ότι ακόμα δεν μου έχουν φύγει οι πικριλες στο στόμα τις έχω κάθε μέρα και φοβάμαι θα με πάει έτσι μέχρι τέλος!! Πφφφφ...εσύ είσαι τελείως καλά? Σου έφυγαν όλα??

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Maraki100 είπε:

Εγώ έχω ένα γενικότερο άγχος με ό,τι θέματα δεν μπορούν να δείξουν οι εξετάσεις.. και το σκέφτομαι συνέχεια είναι η αλήθεια..

Σε ποια εβδομάδα είσαι Ιωάννα; εγώ τη Δευτέρα, που θα είμαι 19+1 , θα κάνω β' και αν κατάλαβα καλά, θα ξανακάνω μετά από 1 μήνα..

Τώρα είμαι στη 19η βδομάδα...

Β θα κάνω 22η-23η.

Από κιλά είμαι 56... ξεκινησα 51...

Πήρα απότομα 5 κιλά και δεν έχω πάρει πάνω από μήνα κάτι...

Νομίζω πρήξιμο. 

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

1 ώρα πρίν, *Μυρτώ είπε:

Με το καλό το μωράκι σου και να σου ζήσει η μικρή σου! Εγώ έχω πητ αρχές Ιουλίου αλλά λόγω του ιστορικού μου, λογικά θα γεννήσω τέλη Ιουνίου. 

Ο γυναικολόγος μου και στον μικρό (σε έναν μήνα θα κλείσει τα 4) και σε αυτή την εγκυμοσύνη μου χει πει από 27η βδομάδα και μετά να κάνω του κοκκυτη (πέρα από της γρίπης και πλέον του covid). Στον μικρό το είχα κάνει και μια χαρά όλα. Και σε αυτήν την εγκυμοσύνη θα το κάνω σίγουρα, ιδίως με ένα νήπιο στο σπίτι. Ρώτα τον γυναικολόγο και αποφασίζεις τι θα κάνεις. 

Με το καλό όλα τα μωράκια να έρθουν!!!! 

Σ ευχαριστώ για την απάντηση!! Να χαίρεσαι κι εσύ το δικό σου και με το καλό και το επόμενο!! Ναι,από το λίγο που διάβασα κατάλαβα ότι είναι ρουτίνας!! Για να δούμε αύριο τι θα μου πει!!

πρίν από 26 λεπτά , Maraki100 είπε:

Καλησπέρα!!! Εγώ τώρα είμαι 17,5 εβδομαδων και έχω πάρει 2,5 κιλά ως τώρα! 

• Μου αρέσει 1

Γεια κ από εμένα.

Αύριο ολοκληρώνω και την 21η βδομάδα κ έχω πάρει 5-6 κιλά αλλά όπως λέει και η Ιωάννα, νομίζω πως είναι μόνο κοιλιά (μωρό και υγρά), άσχετα αν μου την είπε ο γιατρός...

Β επιπέδου θα είμαι 24η βδομάδα, οριακά δλδ.

Αυτή η εξέταση της καρδιάς τι είναι; Όλες θα την κάνετε; Εγώ δεν ξέρω.. Έχω ήδη κάνει την DNA εξτρά και τελικά ήταν όλα μια χαρά.
Πόσες εξετάσεις κ εμβόλια πια; :huh:

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , VDald είπε:

Γεια κ από εμένα.

Αύριο ολοκληρώνω και την 21η βδομάδα κ έχω πάρει 5-6 κιλά αλλά όπως λέει και η Ιωάννα, νομίζω πως είναι μόνο κοιλιά (μωρό και υγρά), άσχετα αν μου την είπε ο γιατρός...

Β επιπέδου θα είμαι 24η βδομάδα, οριακά δλδ.

Αυτή η εξέταση της καρδιάς τι είναι; Όλες θα την κάνετε; Εγώ δεν ξέρω.. Έχω ήδη κάνει την DNA εξτρά και τελικά ήταν όλα μια χαρά.
Πόσες εξετάσεις κ εμβόλια πια; :huh:

Γειά!!! Η καρδιολογικη εξέταση δεν είναι υποχρεωτική,εγω την έκανα στο προηγούμενο, επειδη απλά ήθελα,σ αυτο δεν ξερω ακομη!! Το  ιδανικο διάστημα για β επιπεδου είναι 23η-24η βδομαδα,οπότε μια χαρά θα είσαι!! Εγώ δεν έχω κλείσει ακομη ραντεβού!!

• Μου αρέσει 1

7 minutes ago, Polly1 said:

Γειά!!! Η καρδιολογικη εξέταση δεν είναι υποχρεωτική,εγω την έκανα στο προηγούμενο, επειδη απλά ήθελα,σ αυτο δεν ξερω ακομη!! Το  ιδανικο διάστημα για β επιπεδου είναι 23η-24η βδομαδα,οπότε μια χαρά θα είσαι!! Εγώ δεν έχω κλείσει ακομη ραντεβού!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι :)

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια,ελπίζω να μην ξαναχαλασει ο καιρός γιατί το μόνο πανωφόρι που μου κάνει είναι ένα παλτουδακι ψιλό! Τα υπόλοιπα δεν κουμπώνουν!! Τα έπαιρνα κι εγώ θεοστενα και τώρα δε θέλω να δώσω λεφτά για ενα μηνα!! Αν και βγαίνω κάθε μέρα έξω αναγκαστικά!! Μπορεί να χω πάρει λίγα κιλά αλλά η κοιλιά είναι τεράστια! Εσάς σας κάνουν τα μπουφάν σας;; Τι φορατε;; Έχω και μια γουνιτσα(ψεύτικη φυσικα) αλλά φαίνομαι σαν αρκούδα (αληθινη) όταν τη φορέσω!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Polly1 είπε:

Κορίτσια,ελπίζω να μην ξαναχαλασει ο καιρός γιατί το μόνο πανωφόρι που μου κάνει είναι ένα παλτουδακι ψιλό! Τα υπόλοιπα δεν κουμπώνουν!! Τα έπαιρνα κι εγώ θεοστενα και τώρα δε θέλω να δώσω λεφτά για ενα μηνα!! Αν και βγαίνω κάθε μέρα έξω αναγκαστικά!! Μπορεί να χω πάρει λίγα κιλά αλλά η κοιλιά είναι τεράστια! Εσάς σας κάνουν τα μπουφάν σας;; Τι φορατε;; Έχω και μια γουνιτσα(ψεύτικη φυσικα) αλλά φαίνομαι σαν αρκούδα (αληθινη) όταν τη φορέσω!! 

Εμένα μέχρι στιγμής αυτό που φοράω το μπουφάν είναι τσίτα στην κοιλιά αλλά κλείνει, αν και έχω κάνει και εγώ κοιλιά! Ευτυχώς πήρα ένα παλτουδακι πριν μια βδομάδα που έχει αρκετό περιθώριο πιστεύω μέχρι το Πάσχα να μου κάνει! Και εγώ δεν θέλω ακόμα να πάρω ρούχα μετά το Πάσχα σίγουρα θα χρειαστεί μέχρι τότε με φόρμες και κάνα μπλουζοφορεμα..και εγώ έχω κάνει κοιλιά και στήθος πολύ σχεδόν τριπλάσιο έγινε! Εσάς μεγάλωσε το στήθος?? Ευτυχώς δεν πονάει..

Εμένα δεν είναι μεγάλη η κοιλιά...όλοι μου λένε ότι δεν φαίνομαι με τίποτα έγκυος και δεν έχω βασικά κοιλιά...σαν να έχω φάει φασολάδα. Μέχρι εκεί. 

Το στήθος μεγάλωσε υπερβολικά. Τριπλάσιο. 

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...