Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

Να ειστε καλα ολες κοριτσια μου με το ζεστό σαε καλώς ορισμα! :x

Εχω κι εγω φοβερο θεμα με τα ισχια μου τώρα στην εγκυμοσύνη και απο πριν ειχα με τον αυχενα μου που τώρα εχει γινει ανυποφορο. Στον αυχενα είναι μουδιασμα και οχι πονος! Αυριο θα παρω να κλεισω ραντεβού με χειροπρακτικο. 

Οσο για τα παυσίπονα εγω γενικως ηρεμω μονο με πονσταν ή παναντολ εξτρα, οποτε για την εγκυμοσύνη μου ειπε να πίνω ντεπον 1000αρι αναβράζον. Στο πρώτο τρίμηνο έπινα αρκετα συχνα, οχι παραπάνω απο ενα την ημερα, αλλα αλλιώς δεν παλευοταν. Μου ειχε πει δεν υπάρχει πρόβλημα και γενικά ειναι αυστηρός γιατρος. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Xrisaaaaaa είπε:

Κορίτσια μιλάτε για ημικρανίες όλη την μέρα και με έπιασε και μένα τώρα 2 φορές στιγμιαία ευτυχώς σταμάτησε!!!

Βρε καραμελιτσα δεν παίζεσαι θες να πιεις ότι χαπάκι πίνουμε... Τώρα θες να μας κλέψεις και τα συμπτώματα...?? Βρε καραμελιτσα είσαι όλα τα λεφτά!! 

@electra2021 Ναι για ημικρανία αναφερόμουν... σπάνια να έχω πονοκέφαλο... Τώρα πως θεώρησα ότι το κορίτσι μας είχε ημικρανία εκ παραδρομής... 

Ποιά φουσκωκοιλιτσα είχε πονοκέφαλο?? Καλύτερα είσαι???

@iwanna24 πως Πάμε??  Ξυπνάω από ύπνο καλά και λίγο περπατάω μεσα στο σπίτι μεχρι να συμμαζεψω και να φάμε πρωινό ξεκινάω το κουτσό πάλι!! Παλευσιμο ευτυχώς.. προς το παρόν!! στους 9?? 

πρίν από 50 λεπτά , enjoy είπε:

Βρε καραμελιτσα δεν παίζεσαι θες να πιεις ότι χαπάκι πίνουμε... Τώρα θες να μας κλέψεις και τα συμπτώματα...?? Βρε καραμελιτσα είσαι όλα τα λεφτά!! 

@electra2021 Ναι για ημικρανία αναφερόμουν... σπάνια να έχω πονοκέφαλο... Τώρα πως θεώρησα ότι το κορίτσι μας είχε ημικρανία εκ παραδρομής... 

@iwanna24 πως Πάμε??  Ξυπνάω από ύπνο καλά και λίγο περπατάω μεσα στο σπίτι μεχρι να συμμαζεψω και να φάμε πρωινό ξεκινάω το κουτσό πάλι!! Παλευσιμο ευτυχώς.. προς το παρόν!! στους 9?? 

Αφού πήγε μεσημέρι και αποφάσισα να πάρω φάρμακο, κατέβασα δυο ντεπονακια και ίσιωσα… τι τραβάμε Θεέ μου και νερό θα φοβόμαστε να πιούμε σε λιγο;!
Και τώρα θυμήθηκα την αδερφή μου που στην εγκυμοσύνη έπινε κονο εμφιαλωμένο νερό συγκεκριμένης μάρκας που της είχαν πει ότι είναι το καλύτερο!! Του τρελού η φάση της γκαστριάς :rolleyes:

• Μου αρέσει 1

Φουσκοκοιλιτσες η ομορφούλα που ρώτησε πότε μπαίνει στον 5ο!! Η @VDald θαρρώ μην ανατρέξω στις συνομιλίες...

Λοιπόν για όποια θελει (να μην σακατευεται με εβδομαδες):

Η γυναικολόγος μου προτείνει(σε καποιες φαίνεται δυσκολο):

Έστω έχει ΠΗΤ Χ Ιουλιου, οπότε κάθε Χ του μήνα αλλάζει μήνα..

Για μας:

ΤΕΡ τελη Σεπτεμβριου(για κορίτσια με μεγάλο κυκλο>31ημερων) εως και ΟΚΤΏΒΡΙΟ. Αρα:

Χ/11 1ος μηνών έγκυος

Χ/12 2 μηνών έγκυος

Χ/1    3

Χ/2    4 

Χ/3    5

Χ/4    6

Χ/5    7

Χ/6    8

Χ/7    9

Δηλαδη Εγώ αν θυμαμαι καλα εχω ΠΗΤ 8/7 αρα: 8/2:4 μηνων θα κλείνω και θα μπαίνω 5ο (9/2!)

*****Υγ για Χρυσα (γτ θα με ρωτησει iam sure:x): για όσες ειναι Αυγουστου: 

ΤΕΡ τέλη Οκτωβρίου έως και Νοέμβριο οπότε: 

Χ/12 1ος μηνών έγκυος.. κοκ 

Δηλ αν θυμάμαι καλά γέννας 5/8 άρα 

5/12:1, 5/1:2, 5/2:3, 5/3:4, 5/4:5

5/5:6, 5/6:7, 5/7:8, 5/8:πες αλευρι;)

Με Αγάπη!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2

Διαφημίσεις

On 1/28/2022 at 8:57 PM, Xrisaaaaaa said:

Δεν θυμάμαι πώς λένε τον κατασκευαστή.ναι θάμπωσαν και τα πετραδάκια που είναι στης κοπέλας χάθηκαν τελείως.ενα σώμα μια ψυχή έγιναν..και εγώ τώρα που το σκέφτομαι ακριβές είναι πολύ.. γύρω στα 400 καλά είναι

Τα πετραδάκια ήταν σίγουρα ζιργκον ή κάτι αλλο γιατι αν ηταν διαμαντάκια δεν θα ηταν τοσο ψυχραιμη η φιλη σου! Αλλα κι εμενα η φιλη μου που εχει μονοπετρο με πετραδάκια της φεύγουν συνέχεια και παει και βαζει καινουρια. Οποτε απεφυγε τα πετραδάκια. Εγώ είχα δει μια βερα με διαμαντάκια μικρά εβγαινε μονο η δικη μου 800 ευρώ γιατι εχουν καπου 30 ευρώ το ενα. Ευτυχως δεν την πηρα θα τα εκλαιγα τα διαμαντακια! Και τελικα πηραμε κι εμεις απο χρυσοχοο που εχει δικο του εργαστηριο 2 πολυ απλες βερες διχρωμες 14κ 250 ευρώ και τις 2 και εννοειται δεν παθαινει τιποτα ο χρυσος παιδια. Το φορας καθε μερα παντου και δεν ξεθωριαζει δεν θαμπαινει δεν παθαινει τιποτα απολυτως. Δεν αξιζει να δωσεις πανω απο 400 ευρω για κανενα λογο. Βεβαια δεν ξερω αν ειναι πολυ χοντρες αυτές που ειδε ο αντρας σου γιατι ο χρυσος παει και με το βαρος. Αλλα πολυ χοντροκομεννες δεν βολευουν και στην καθημερινοτητα. Να τις φορεσετε και να κανετε και καμια χειραψια!!

Εγώ απο συμπτωματα κορίτσια τιποτα απολυτως. Χτες ενιωσα ενα αποτομο τραβηγμα σα να ξεκολλησε απο μεσα μου κατι χεστηκα πανω μου ενταξει μου ειπαν ομως οτι ειναι φυσιολογικο. Συγκεκριμενα ηταν στην αριστερα μερια κατω απο τα πλευρα περιπου. Δηλαδη πριν το περιγραψω στη φιλη μου που της απλα τραβηγμα μου εδειξε το σημειο και μου λεει εκει? Οκ λεω καλα ειμαστε!! Απλά ειμαι ηρεμη γιατι το νιωθω το μωρο οποτε ξερω οτι ειναι ενταξει. Τεταρτη εχουμε υπερηχοοοοοο!!

πρίν από 29 λεπτά , Evaki19 είπε:

Τα πετραδάκια ήταν σίγουρα ζιργκον ή κάτι αλλο γιατι αν ηταν διαμαντάκια δεν θα ηταν τοσο ψυχραιμη η φιλη σου! Αλλα κι εμενα η φιλη μου που εχει μονοπετρο με πετραδάκια της φεύγουν συνέχεια και παει και βαζει καινουρια. Οποτε απεφυγε τα πετραδάκια. Εγώ είχα δει μια βερα με διαμαντάκια μικρά εβγαινε μονο η δικη μου 800 ευρώ γιατι εχουν καπου 30 ευρώ το ενα. Ευτυχως δεν την πηρα θα τα εκλαιγα τα διαμαντακια! Και τελικα πηραμε κι εμεις απο χρυσοχοο που εχει δικο του εργαστηριο 2 πολυ απλες βερες διχρωμες 14κ 250 ευρώ και τις 2 και εννοειται δεν παθαινει τιποτα ο χρυσος παιδια. Το φορας καθε μερα παντου και δεν ξεθωριαζει δεν θαμπαινει δεν παθαινει τιποτα απολυτως. Δεν αξιζει να δωσεις πανω απο 400 ευρω για κανενα λογο. Βεβαια δεν ξερω αν ειναι πολυ χοντρες αυτές που ειδε ο αντρας σου γιατι ο χρυσος παει και με το βαρος. Αλλα πολυ χοντροκομεννες δεν βολευουν και στην καθημερινοτητα. Να τις φορεσετε και να κανετε και καμια χειραψια!!

Εγώ απο συμπτωματα κορίτσια τιποτα απολυτως. Χτες ενιωσα ενα αποτομο τραβηγμα σα να ξεκολλησε απο μεσα μου κατι χεστηκα πανω μου ενταξει μου ειπαν ομως οτι ειναι φυσιολογικο. Συγκεκριμενα ηταν στην αριστερα μερια κατω απο τα πλευρα περιπου. Δηλαδη πριν το περιγραψω στη φιλη μου που της απλα τραβηγμα μου εδειξε το σημειο και μου λεει εκει? Οκ λεω καλα ειμαστε!! Απλά ειμαι ηρεμη γιατι το νιωθω το μωρο οποτε ξερω οτι ειναι ενταξει. Τεταρτη εχουμε υπερηχοοοοοο!!

Αυτόν το ξε κόλλημα το ένιωθα πολυ έντονα ειδικά α όταν πξγαινα να σηκωθώ απότομα πολυ ανατριχιαστικό. Αλλά τώρα δεν το νιώθω πια

9 minutes ago, Dimi84 said:

Αυτόν το ξε κόλλημα το ένιωθα πολυ έντονα ειδικά α όταν πξγαινα να σηκωθώ απότομα πολυ ανατριχιαστικό. Αλλά τώρα δεν το νιώθω πια

Ναι ναι κι εγώ οταν πηγα να σηκωθω απο τον καναπε το ενιωσα!

1 hour ago, Emmi@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! 

Βλέπετε και εσείς όνειρα με αιμορραγίες και τέτοια; Η μόνο εγώ έχω φτάσει στο απόλυτο σημείο τρέλας; 

Ειδα μια φορά ναι χαχαχα

1 hour ago, Evaki19 είπε:

Ναι ναι κι εγώ οταν πηγα να σηκωθω απο τον καναπε το ενιωσα!

Είναι η δυναμη που βάζουμε αυτόματα στους κοιλιακους μας γι'αυτό 

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Emmi@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! 

Βλέπετε και εσείς όνειρα με αιμορραγίες και τέτοια; Η μόνο εγώ έχω φτάσει στο απόλυτο σημείο τρέλας; 

Προχθες ειδα οτι την ωρα του υπερηχου σταματησε η καρδιά απο το ενα μωρο :-(

• Λυπημένη/-ος 1

Καλημερα,κορίτσια!! Τι κανετε;; Αυτο με τα  όνειρα το κορόιδευα αλλά ισχύει πέρα για πέρα ότι οι έγκυες έχουν τρελά και τραγικα ονειρα!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να δίνουμε καμιά απολύτως σημασία και πολύ περισσότερο καμιά ερμηνεια!Απλά σίγουρα χαλάνε τη διάθεση! Και το ότι οι έγκυες θέλουν να φάνε κάτι συγκεκριμένο κορόιδευα,μέχρι που τους έπρηξα για κρέπα,την έφαγα και στανιαρα!! Σε άλλα νέα,όλο το ΣΚ έπρεπε να γίνουν δουλειές στο σπίτι και μόνο το πήγαινε έλα με κούρασε ρε γαμωτο! Η κοιλιά μαλακή βεβαια,αλλά ένιωθα βάρος!! Ελπίζω να μην υπάρξει θέμα και με περιδεση ακομη! Όταν πάω θα του πω μήπως μου δώσει και κανένα ουτροτζεσταν! Δεν ξερω,μ έπιασαν οι μαύρες μου

13 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Αγαπημένο καλημέρα ...ένα χαλι...έκλαιγα πάλι χτες..

Πήγα γιατρό ξανά. Το μωρό καλά ...

Έκανα μια δυο συσπάσεις αλλά τίποτα φοβερό.

Πάω τώρα για υπέρηχο κοιλιάς, χολής, νεφρών κτλ .

Ελπίζω να βρω τι είναι...πονάω παντού πια. 

• Λυπημένη/-ος 2

fH1Pp2.png

πρίν από 11 λεπτά , iwanna24 είπε:

Περαστικά σου! Υπομονή! 

το θέμα είναι ότι είναι καλά το bebe σου :wub:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!να μας στείλεις τα νεότερα σου

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...