Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , Didimaki13 είπε:

Καλησπέρα σε ολα τα κοριτσια! Να μπω κι εγω στην παρέα σας; 

Ειμαι 16+1 (σαν τους φαντάρους μετραω) σε διδυμη κυηση. Στην αυχενική οι δύο εμβρυολογοι που ηταν μεσα μου είπαν και τα δυο κοριτσια και το επιβεβαίωσε και ο γιατρος μας 3 εβδομάδες μετα! Ο άντρας μου εχει κατουρηθει. 

Πητ εχω 15/7 δεν ξερω ομως αν θα καταφερω να φτασω μέχρι τέλους, ελπιζω εστω μέχρι τελος Ιουνιου με αρχές Ιουλιου. 

Ειχα πει μετα την αυχενική θα χαλάρωσω και θα το απολαυσω γιατι μεχρι τοτε πηγαινα στα ραντεβού με κομμένη ανασα. Στα δυο δεν κατάφεραν ουτε πιεση να μου μετρησουν απο το άγχος που ειχα. 

Στο 1ο τρίμηνο ειχα αρκετα συμπτώματα, ισως ήταν και απο τα πολλα φαρμακα λόγω εξωσωματικης σε συνδιασμο με τα κλασικά της εγκυμοσύνης. Πολλες ναυτιες, πονοκεφαλοι, υπνηλιες και επρεπε να αντιμετωπισω και μια πολυ απαιτητικη δουλειά. Ευτυχώς λιγο πριν βγει ο 3ος μηνας περασαν αρκετα απο αυτα. 

Το μονο που με αγχωνει τωρα ειναι ο διαβητης κυησης, ειχα απο πριν ινσουλινοαντισταση και τωρα ειμαι με διατροφή και στο τσακ πριν ξεκινήσω ινσουλινη. Τα νηστειας μου παιζουν στο οριο οποτε με παρακολουθει ενδοκρινολογος στενα. 

Την Πέμπτη έχω παλι ραντεβου και ανυπομονώ να τις δω ξανά, ο γιατρος με βαζει καθε 3 εβδομάδες περιπου. 

Τα λιγα που κατάφερα να διαβασω γιατι μόλις ανακάλυψα την ομαδα σας είναι για τις εξετασεις. Εμενα με βάζει και κανω κάθε μηνα, γενικη και καλλιέργεια ουρων, τοξοπλασμα, σακχαρο νηστειας, ουρικο οξυ, ουρια και κρεατινινη. 

Δεν με αφήνει να φαω μαλακα τυρια, φέτα αν δεν ειναι απο παστεριωμένο γαλα, οστρακα, Σολωμό και πολυ μεγαλα ψαρια, σαλατες απεξω, εννοείται οχι ωμα ψαρια κρεας και σιγουρα κατι που μου διαφευγει. 

Και τελος για τις βερες, εμεις παντρεύτηκαμε τον Μάιο, πηγαμε σε γνωστό μας χρυσοχοο με εργαστήρι και πληρωσαμε τις κλασσικές βερες, ούτε πολυ λεπτές ουτε χοντρες 300 ευρω 14 καρατια. 

Συγγνωμη για το σεντόνι! 

Κορίτσι μου καλωσηρθες στην παρέα μας! Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά που θα πάνε δλδ και με το καλό να κρατήσεις τα κοριτσάκια σου . όπως βλέπεις εδώ λύνουμε όλες τις απορίες μας και η μια βοηθάει την άλλη! Και εσύ ότι θέλεις να ρωτήσεις το ρωτάς και οποια γνωρίζει θα σου απαντήσει!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 27 λεπτά , Didimaki13 είπε:

Ειμαι 16+1 (σαν τους φαντάρους μετραω) σε διδυμη κυηση. Στην αυχενική οι δύο εμβρυολογοι που ηταν μεσα μου είπαν και τα δυο κοριτσια και το επιβεβαίωσε και ο γιατρος μας 3 εβδομάδες μετα! Ο άντρας μου εχει κατουρηθει. 

Πητ εχω 15/7 δεν ξερω ομως αν θα καταφερω να φτασω μέχρι τέλους, ελπιζω εστω μέχρι τελος Ιουνιου με αρχές Ιουλιου. 

Ειχα πει μετα την αυχενική θα χαλάρωσω και θα το απολαυσω γιατι μεχρι τοτε πηγαινα στα ραντεβού με κομμένη ανασα. Στα δυο δεν κατάφεραν ουτε πιεση να μου μετρησουν απο το άγχος που ειχα. 

Στο 1ο τρίμηνο ειχα αρκετα συμπτώματα, ισως ήταν και απο τα πολλα φαρμακα λόγω εξωσωματικης σε συνδιασμο με τα κλασικά της εγκυμοσύνης. Πολλες ναυτιες, πονοκεφαλοι, υπνηλιες και επρεπε να αντιμετωπισω και μια πολυ απαιτητικη δουλειά. Ευτυχώς λιγο πριν βγει ο 3ος μηνας περασαν αρκετα απο αυτα. 

Το μονο που με αγχωνει τωρα ειναι ο διαβητης κυησης, ειχα απο πριν ινσουλινοαντισταση και τωρα ειμαι με διατροφή και στο τσακ πριν ξεκινήσω ινσουλινη. Τα νηστειας μου παιζουν στο οριο οποτε με παρακολουθει ενδοκρινολογος στενα. 

Την Πέμπτη έχω παλι ραντεβου και ανυπομονώ να τις δω ξανά, ο γιατρος με βαζει καθε 3 εβδομάδες περιπου. 

Τα λιγα που κατάφερα να διαβασω γιατι μόλις ανακάλυψα την ομαδα σας είναι για τις εξετασεις. Εμενα με βάζει και κανω κάθε μηνα, γενικη και καλλιέργεια ουρων, τοξοπλασμα, σακχαρο νηστειας, ουρικο οξυ, ουρια και κρεατινινη. 

Δεν με αφήνει να φαω μαλακα τυρια, φέτα αν δεν ειναι απο παστεριωμένο γαλα, οστρακα, Σολωμό και πολυ μεγαλα ψαρια, σαλατες απεξω, εννοείται οχι ωμα ψαρια κρεας και σιγουρα κατι που μου διαφευγει. 

Και τελος για τις βερες, εμεις παντρεύτηκαμε τον Μάιο, πηγαμε σε γνωστό μας χρυσοχοο με εργαστήρι και πληρωσαμε τις κλασσικές βερες, ούτε πολυ λεπτές ουτε χοντρες 300 ευρω 14 καρατια. 

Συγγνωμη για το σεντόνι! 

Καλωςηρθεςςςς!με το καλό να έρθουν τα κοριτσάκια σας!εγώ τον πρώτο γιο μου τον έχω από εξωσωματική κ τώρα φυσιολογικά!στην πρώτη κυηση είχα σάκχαρο κύησης πήγαινα κ γω σε ενδοκρινολόγο!διατροφή κ μέτρηση σακχάρου 4 φορές την μέρα ως την γέννα!τώρα πάλι θα δείξει πιθανόν να κάνω πάλι θα δείξει στην καμπύλη!

1 hour ago, Didimaki13 είπε:

Συγγνωμη για το σεντόνι! 

Καλώς ήρθες!! Με το καλό τα κοριτσακια σου!Απ ότι βλέπεις έχεις πολλές επιλογές για γαμπρούς γιατί οι περισσότερες περιμένουμε αγοράκια χάχα! 

• Χαχα 1

1 ώρα πρίν, Didimaki13 είπε:

Συγγνωμη για το σεντόνι! 

Καλως ηρθες! Με το καλο τα κοριτσακια σου!!! Να σε ρωτησω συνεχιζεις ακομα ενεσεις προγεστερονης και αντιπηκτικες; 
γιατι ειμαι κ γω απο εξωσωματικη αλλα εχω φυγει στο εξωτερικο και εδω δεν ξερουν να μου πουν αν πρεπει να τις συνεχισω ή να τις σταματησω! Ο γιατρος στην Ελλαδα μου ειχε πει οτι θα μου πει εδω ο καινουριος μ γιατρος αλλα δυστυχως δεν εχουν ιδεα. 

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ ολες για το καλώς ορισμα! Με το καλο εύχομαι και σε εσας! 

@Elenaki30 ο μπαμπάς είναι πολυ αυστηρός, ηδη εχει κανει πλανο 25ετιας για τα κοριτσια και μεσα σε αυτο δεν περιλαμβάνει έρωτες :grin:

@marilia35 με ποιον γιατρο εκανες την εξωσωματική; εμεις δυστυχώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ερθει ποτε με φυσικο τροπο, ευτυχώς εχουμε τα παγωτινια μας στην κατάψυξη (5 εμβρυα) και μας περιμένουν αν έχουμε αργοτερα αντοχές!

@Aria89 δεν έκανα ενεσεις προγεστερονης, επαιρνα ουτροτζεσταν 3 απο το στομα και 3 κολπικα, τα έκοψα σταδιακά μετα την αυχενική μαζί με τα σικλακουρ. Αντιπηκτικες κανω ακόμα και δεν βλέπω καμία διάθεση τοτ γιατρού να της κόψω, αποτι εχω καταλαβει θα συνεχίσω μέχρι να γεννησω. 

• Χαχα 1

Καλώς ήρθες διδυμομανα στην παρέα μας!! Και ότι αν διάβαζες πιο παλιά μνμτα είχα καλέσει να έρθουν διδυμομανουλες που δεν έχουμε!!:)

Καλή δύναμη και σενα με τη. λίστα φαρμάκων... παει το πρωτο 3μηνο... φαγωθηκε λιγο και το δευτερο... κοντεύουμε κουτσά κουτσά...

Ιωάννα το πρωί διαβασα τα νέα σου χάρηκα τοσοοοο πολυυυυυυυ...

Φιλιά και καλημέρες... 17και3!! Αύριο ραντεβού... καταλαβαίνετε σε αναμμένα κάρβουνα!! Ο Θεός να δώσει!! Βοήθεια μας οι 3 ιεράρχες!! Να προστατεύουν Όλες τις κοιλιτσες από κάθε κακο!!

• Μου αρέσει 6

9 ώρες πρίν, Didimaki13 είπε:

@Elenaki30 ο μπαμπάς είναι πολυ αυστηρός, ηδη εχει κανει πλανο 25ετιας για τα κοριτσια και μεσα σε αυτο δεν περιλαμβάνει έρωτες :grin:

@marilia35 με ποιον γιατρο εκανες την εξωσωματική; εμεις δυστυχώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ερθει ποτε με φυσικο τροπο, ευτυχώς εχουμε τα παγωτινια μας στην κατάψυξη (5 εμβρυα) και μας περιμένουν αν έχουμε αργοτερα αντοχές!

@Aria89 δεν έκανα ενεσεις προγεστερονης, επαιρνα ουτροτζεσταν 3 απο το στομα και 3 κολπικα, τα έκοψα σταδιακά μετα την αυχενική μαζί με τα σικλακουρ. Αντιπηκτικες κανω ακόμα και δεν βλέπω καμία διάθεση τοτ γιατρού να της κόψω, αποτι εχω καταλαβει θα συνεχίσω μέχρι να γεννησω. 

Καλός ήρθατε και οι τρεις με το καλό και εδώ με. Την παρεα περνάει γρήγορα θα δεις

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Didimaki13 είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Την εξωσωματική την έκανα στο Ιασώ!με το καλό αν θελήσετε κι άλλα παιδάκια να βάλετε τα εμβρυακια

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια!!!! 

εχω φοβερούς πονοκεφάλους και πραγματικά χθες το απόγευμα ειπα να πάρω ένα ντεπόν αλλά τελικά δε μου πέρασε και ξύπνησα σήμερα ακριβώς με το ίδιο κεφάλι!! 

και δε θέλω να παίρνω και φάρμακα συνέχεια και τώρα πραγματικά δε ξέρω τι να κάνω να δοκιμάσω να πάρω και σήμερα;;; 

εσεις τι παίρνετε σε ανάλογες περιπτώσεις;;;

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Martinaa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!! 

εχω φοβερούς πονοκεφάλους και πραγματικά χθες το απόγευμα ειπα να πάρω ένα ντεπόν αλλά τελικά δε μου πέρασε και ξύπνησα σήμερα ακριβώς με το ίδιο κεφάλι!! 

και δε θέλω να παίρνω και φάρμακα συνέχεια και τώρα πραγματικά δε ξέρω τι να κάνω να δοκιμάσω να πάρω και σήμερα;;; 

Καλημέρα!!!

Εμένα ο γιατρός μου μου έχει πει ότι παρακεταμόλη (ντεπον κλπ) μπορώ να παίρνω όσο και πριν μείνω έγκυος...

Γενικά μην ζοριζεσαι γιατί στρεσαρεται το μπεμπακι, σου μιλάω από δική μου εμπειρία όπου τις προάλλες με είχε πιάσει ένας ανυποφοεος πονόδοντος που δεν είχε περάσει ούτε με ντεπόν και συνεπεσε και πήγαμε είδαμε το μωρό στον υπέρηχο, και είχα κάνει από το ζόρι μια μεγάλη σύσπαση, είχε εγκλωβιστεί σε μια μεριά το μωρό...

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 37 λεπτά , Martinaa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!! 

Να πιεις κορίτσι μου να μην υποφέρεις!εγώ ως τώρα έχω πιει δύο φορές!την πρώτη λόγω πονοκεφάλου κ χτες γτ με πονούσε μήτρα κ μέση!εμένα ο γυναικολόγος μου λέει δν θέλω να πονάς κ να υποφέρεις να πίνεις ντεπον

• Μου αρέσει 2

8 minutes ago, marilia35 said:

Να πιεις κορίτσι μου να μην υποφέρεις!εγώ ως τώρα έχω πιει δύο φορές!την πρώτη λόγω πονοκεφάλου κ χτες γτ με πονούσε μήτρα κ μέση!εμένα ο γυναικολόγος μου λέει δν θέλω να πονάς κ να υποφέρεις να πίνεις ντεπον

Καλημέρα συναγωνίστριες! 
Καλώς ήρθες @Didimaki13 και με το καλό κ τα διδυμάκια σου. Μαζευτήκαμε πολλά αγόρια εδώ και χρειαζόμαστε νύφες!

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα σε όλες...

Με ενόχληση μέσης αλλά ελπίζω σε καλύτερες μέρες!!!

Εγώ όταν πονάω πίνω ντεπον... δεν νομίζω να επηρεάσει αλλιώς ο πονοκέφαλος ...

Και τώρα μόλις φάω, πάλι ντεπον θα πάρω αλλά για τη μέση μου!

Έκανα εκεί και κάτι ασκήσεις...βοηθάνε!

Αϊ να δούμε...

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 9 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλημέρα σε όλες...

Με ενόχληση μέσης αλλά ελπίζω σε καλύτερες μέρες!!!

Εγώ όταν πονάω πίνω ντεπον... δεν νομίζω να επηρεάσει αλλιώς ο πονοκέφαλος ...

Και τώρα μόλις φάω, πάλι ντεπον θα πάρω αλλά για τη μέση μου!

Έκανα εκεί και κάτι ασκήσεις...βοηθάνε!

Αϊ να δούμε...

Έλα έλα τώρα πέρασε το περισσότερο όλα καλά όλα ανθηρά :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...