Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , iwanna24 είπε:

Λες ε;

Μακάρι...πάντως η αλήθεια είναι ότι δεν περνάει και έρχεται ..πονάει μόνιμα...όποτε συσπάσεις δεν είναι...έκανα κάτι ασκήσεις που είδα στο YouTube και μην φανταστείς, πέντε λεπτά ότι άντεχα και πόση διαφορά ρε παιδί...ανακουφίζεσαι για λίγο...

Μακάρι να μπορούσα να κάνω γιόγκα ή κάτι τέτοιο. 

Όχι δεν αλλάζω...χτες το είδαμε ρε συ...και είδαμε και τον τράχηλο ..και ήταν ίδιος...

Και μόλις ήρθα σπίτι και έβαλα τη μικρή για ύπνο στο κρεβάτι της...(είναι απλά πολύ χαμηλό), πέθανα...άρχισε ένα ηλεκτροσόκ παντού, αρχικά νόμιζα είναι κάτι άλλο ..μετά μόλις σηκώθηκα κατάλαβα ότι ο πόνος είναι στη μέση...

Όλες έτσι είμαστε περίπου!! Και μένα άρχισε να με τραβάει η μέση η πλάτη δεν ξέρω τι είναι!! Όλο κουνιεμαι για να ξεπιανομαι.κοριτσια να ρωτήσω και κάτι άλλο? Κρασί πίνετε καθόλου? Ο γιατρός μου είχε πει μπορώ λίγο αλλά δεν ξέρω πόσο και κάθε πότε? Μέχρι τώρα μισό ποτηράκι έχω πιεί..και σκεφτόμουν και για σήμερα λίγο αλλά δεν ξέρω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Fofi! είπε:

Βρε κοριτσια τι κανετε και εχετε ολες αγορια????ψαχνετε διακαως ο αντρας για να κανουμε εναν γιο....χαχαχα

Τίποτα απολυτως χαχαχα. Εγώ έλεγα μπας και έχω κορίτσι τώρα στο τρίτο δενιυ έκανε την χάρη παντως ειναι θεμα του άντρα το φυλο. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 45 λεπτά , iwanna24 είπε:

Λες ε;

Μακάρι...πάντως η αλήθεια είναι ότι δεν περνάει και έρχεται ..πονάει μόνιμα...όποτε συσπάσεις δεν είναι...έκανα κάτι ασκήσεις που είδα στο YouTube και μην φανταστείς, πέντε λεπτά ότι άντεχα και πόση διαφορά ρε παιδί...ανακουφίζεσαι για λίγο...

Όχι δεν αλλάζω...χτες το είδαμε ρε συ...και είδαμε και τον τράχηλο ..και ήταν ίδιος...

Και μόλις ήρθα σπίτι και έβαλα τη μικρή για ύπνο στο κρεβάτι της...(είναι απλά πολύ χαμηλό), πέθανα...άρχισε ένα ηλεκτροσόκ παντού, αρχικά νόμιζα είναι κάτι άλλο ..μετά μόλις σηκώθηκα κατάλαβα ότι ο πόνος είναι στη μέση...

Γι'αυτό σου λέω ότι είμαι σίγουρη ότι ο πόνος είναι μυϊκός...προφανώς έπαθες κάποιο πιάσιμο που βαράει παντού...εμένα αυτά συνήθως μου περνάνε με μυοχαλαρωτικα, τώρα που δεν μπορούμε να πάρουμε παυσίπονο ξεκούραση και υπομονή

• Μου αρέσει 3

πρίν από 28 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Όλες έτσι είμαστε περίπου!! Και μένα άρχισε να με τραβάει η μέση η πλάτη δεν ξέρω τι είναι!! Όλο κουνιεμαι για να ξεπιανομαι.κοριτσια να ρωτήσω και κάτι άλλο? Κρασί πίνετε καθόλου? Ο γιατρός μου είχε πει μπορώ λίγο αλλά δεν ξέρω πόσο και κάθε πότε? Μέχρι τώρα μισό ποτηράκι έχω πιεί..και σκεφτόμουν και για σήμερα λίγο αλλά δεν ξέρω

Να κάνεις ότι σου λέει ο γιατρός σου αλλά και να νιώθεις καλά με αυτό, δλδ αν ο γιατρός σου επιτρέπει μισό ποτήρι κρασί και όταν το πίνεις σε πιάνουν τύψεις, μην το πιεις. 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, VDald είπε:

Γεια σας κ πάλι ρε κορίτσια..

Διαβάζω για κόβιντ, για μέσες...

Κ εμένα σκατά με πήγε χθες κ συνεχίζει κ σήμερα. Χάλια το στομάχι μου και πρήξιμο φουλ!! Επέστρεψε κ το ατελείωτο ρέψιμο. Ουφφφφφφφφφφ..

Ερώτηση: ο 5ος μήνας σε ποια εβδομάδα ξεκινάει;; Επίσης πώς καταλαβαίνετε πως αυτό που νοιώθετε είναι σύσπαση;

Η 5οςμηνας ξεκινάει 18η εβδομάδα 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, iwanna24 είπε:

Λες ε;

Σε νιώθω απόλυτα έχω περάσει πολύ άσχημα με μυικους νευρολογικους πόνους που εύχομαι να μην πάθει ποτέ κανένας.. 

Ρώτα τον γιατρό άμα μπορείς να πάρεις νευρομπιον είναι βιταμίνες b και βοηθάνε πάρα πολύ στα νευρολογικα.. Δηλαδή και μυικος να είναι λογικά πιέζεται κάποιο νευρο και  σου προκαλεί αυτόν τον πόνο..

Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο επιτρέπεται ο βελονισμός στην εγκυμοσύνη αλλά άμα γίνεται βοηθάει πάρα πάρα πολύ.. Σε περίπτωση φυσικά που συνεχιστεί και δεν υποχωρεί ο πόνος που εύχομαι να μην γίνει. 

Και είναι κάνα δυο ασκήσεις που βοηθάνε επίσης να ξεμπλοκαρει αυτό το νευρο..αμα δεν μπορείς να τις κάνεις από τον πόνο δοκίμασε να βάλεις ένα μπαλάκι του τενις στον ποπό που σε πονάει κ να κάνεις κυκλικές κινήσεις για να ξεμπλοκαρει. 

• Μου αρέσει 1

5 hours ago, iwanna24 said:

Τι να σου πω...δεν πονάω όσο χτες αλλά δεν πέρασε και εντελώς...λογικά θα κρατήσει κάποιες μέρες ε;!;

Τι να πω...ελπίζω να περάσει γιατί ο πόνος είναι πάρα πολύ έντονος και με ρίχνει και πολύ...

Τα νεύρα είναι λογικό μετά από τόση ταλαιπωρία. Οι σκέψεις όμως αυτές ειναι συνεπεια της κακης διαθεσης και τίποτα το ρεαλιστικό πιστεύω. Έλααα θα περάσει! Το είχα στον 2ο μήνα αυτό. Όλο το βράδυ ξύπνια έμενα. Περνούσε με θερμοφόρα κ λιγάκι μασαζ αν μπορει αν σου κανει ο αντρας σου.

Τον ενοιωσα σήμερα επιτελους!! Νομιζα πως ηταν εντερο αλλα δεν είναι τελικα. Κ ριχνει κλωτσιες κανονικες, ουτε μπουρμπουληθρες ουτε φτερουγισμα! 

• Μου αρέσει 6

πρίν από 7 λεπτά , VDald είπε:

Τα νεύρα είναι λογικό μετά από τόση ταλαιπωρία. Οι σκέψεις όμως αυτές ειναι συνεπεια της κακης διαθεσης και τίποτα το ρεαλιστικό πιστεύω. Έλααα θα περάσει! Το είχα στον 2ο μήνα αυτό. Όλο το βράδυ ξύπνια έμενα. Περνούσε με θερμοφόρα κ λιγάκι μασαζ αν μπορει αν σου κανει ο αντρας σου.

Τον ενοιωσα σήμερα επιτελους!! Νομιζα πως ηταν εντερο αλλα δεν είναι τελικα. Κ ριχνει κλωτσιες κανονικες, ουτε μπουρμπουληθρες ουτε φτερουγισμα! 

Τι τελειααα μπραβοοο!δυναμικό το μωράκι!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , VDald είπε:

Μπράβο ρε ο θεουλης, εμφανίστηκε δυναμικά...

Νεύρα έχω ναι...έχεις απόλυτο δίκιο...ευχαριστώ για τη συμπαράσταση γενικά κορίτσια...

πρίν από 25 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Σε νιώθω απόλυτα έχω περάσει πολύ άσχημα με μυικους νευρολογικους πόνους που εύχομαι να μην πάθει ποτέ κανένας.. 

Ρώτα τον γιατρό άμα μπορείς να πάρεις νευρομπιον είναι βιταμίνες b και βοηθάνε πάρα πολύ στα νευρολογικα.. Δηλαδή και μυικος να είναι λογικά πιέζεται κάποιο νευρο και  σου προκαλεί αυτόν τον πόνο..

Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο επιτρέπεται ο βελονισμός στην εγκυμοσύνη αλλά άμα γίνεται βοηθάει πάρα πάρα πολύ.. Σε περίπτωση φυσικά που συνεχιστεί και δεν υποχωρεί ο πόνος που εύχομαι να μην γίνει. 

Και είναι κάνα δυο ασκήσεις που βοηθάνε επίσης να ξεμπλοκαρει αυτό το νευρο..αμα δεν μπορείς να τις κάνεις από τον πόνο δοκίμασε να βάλεις ένα μπαλάκι του τενις στον ποπό που σε πονάει κ να κάνεις κυκλικές κινήσεις για να ξεμπλοκαρει. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές Έλενα μου!

Ειλιρκινα...η αλήθεια είναι ότι έβαλα ένα βίντεο και έκανα κάποιες ασκήσεις και είμαι λίγο καλύτερα...ευτυχώς...

Βλέπουμε πως θα εξελιχθεί...έχω θυμώσει μωρέ...έχω δεν είχα ποτέ κάποιο θέμα και τρόμαξα πάρα πολύ...αλλά είσαι ήρωας...πονάει φρικτά η μέση...ειλικρινά!

Θα κάνω και αυτό που είπες!!!

Ελενάκι αν μπορείς, στείλε σε παρακαλώ πολύ τις ασκήσεις να προσπαθήσω ... ευχαριστώ!!!

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

17 minutes ago, iwanna24 said:

Μπράβο ρε ο θεουλης, εμφανίστηκε δυναμικά...

Νεύρα έχω ναι...έχεις απόλυτο δίκιο...ευχαριστώ για τη συμπαράσταση γενικά κορίτσια...

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές Έλενα μου!

Ειλιρκινα...η αλήθεια είναι ότι έβαλα ένα βίντεο και έκανα κάποιες ασκήσεις και είμαι λίγο καλύτερα...ευτυχώς...

Βλέπουμε πως θα εξελιχθεί...έχω θυμώσει μωρέ...έχω δεν είχα ποτέ κάποιο θέμα και τρόμαξα πάρα πολύ...αλλά είσαι ήρωας...πονάει φρικτά η μέση...ειλικρινά!

Θα κάνω και αυτό που είπες!!!

Ελενάκι αν μπορείς, στείλε σε παρακαλώ πολύ τις ασκήσεις να προσπαθήσω ... ευχαριστώ!!!

Ξεγυρισμένο λουμπαγκο θα έπαθες κορίτσι. Δεν έχει σχέση με την εγκυμοσύνη, όλα καλά θα είναι. Δες αν μπορείς να κάνεις και μια ήπια φυσιοθεραπεια, εμένα αυτό με βοηθούσε. Εγώ έχω αυχενικό πάλι, και επειδή φαίνεται έπεσε μια μικρή κατάρα στην παρέα μας, κι εγώ από χθες είμαι με απαίσιο πονοκέφαλο από τον αυχένα. Προσπάθησα να μην πάρω τίποτα αλλά δεν γινόταν, πήρα ένα ντεπον. Ακόμα πονάω, είμαι κάπως καλύτερα όμως. Μαζί και οι αναγούλες. Μόλις έφαγα για βραδινό 2 αγγούρια, έτσι σκέτα, ταιριάζει και με την ψυχολογική μου κατάσταση :P

• Μου αρέσει 1

Συμφωνώ με τα κορίτσια Ιωάννα νομιζω είναι ένας πόνος άσχετος με την εγκυμοσύνη!! είναι συνηθως μονόπλευρος πόνος που χτυπάει ποπο πόδι κλασσικά!! Είναι από μέση!! Θέλει λίγο περπάτημα ξεκούραση και να μην σηκώνεις καθόλου βαριά... εννοείται με.τιποτα την μικρή!! Τουλάχιστον 10 μερες

• Μου αρέσει 1

πρίν από 48 λεπτά , electra2021 είπε:

Ξεγυρισμένο λουμπαγκο θα έπαθες κορίτσι. Δεν έχει σχέση με την εγκυμοσύνη, όλα καλά θα είναι. Δες αν μπορείς να κάνεις και μια ήπια φυσιοθεραπεια, εμένα αυτό με βοηθούσε. Εγώ έχω αυχενικό πάλι, και επειδή φαίνεται έπεσε μια μικρή κατάρα στην παρέα μας, κι εγώ από χθες είμαι με απαίσιο πονοκέφαλο από τον αυχένα. Προσπάθησα να μην πάρω τίποτα αλλά δεν γινόταν, πήρα ένα ντεπον. Ακόμα πονάω, είμαι κάπως καλύτερα όμως. Μαζί και οι αναγούλες. Μόλις έφαγα για βραδινό 2 αγγούρια, έτσι σκέτα, ταιριάζει και με την ψυχολογική μου κατάσταση :P

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση κοριτσάκι μου...

Εγω έφαγα σουβλάκι...

Και κρέπα...και άστα...πήρα πάλι κάνα κιλό...δεν πειράζει...

πρίν από 29 λεπτά , enjoy είπε:

Συμφωνώ με τα κορίτσια Ιωάννα νομιζω είναι ένας πόνος άσχετος με την εγκυμοσύνη!! είναι συνηθως μονόπλευρος πόνος που χτυπάει ποπο πόδι κλασσικά!! Είναι από μέση!! Θέλει λίγο περπάτημα ξεκούραση και να μην σηκώνεις καθόλου βαριά... εννοείται με.τιποτα την μικρή!! Τουλάχιστον 10 μερες

Ευχαριστώ ρε αγαπημένο...

Η αλήθεια είναι ότι ξαφνικά ο έντονος πόνος υποχώρησε και έμεινε μια ενόχληση ...όχι σπουδαία...απλά ενόχληση...

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

πρίν από 38 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση κοριτσάκι μου...

Εγω έφαγα σουβλάκι...

Και κρέπα...και άστα...πήρα πάλι κάνα κιλό...δεν πειράζει...

Ευχαριστώ ρε αγαπημένο...

Η αλήθεια είναι ότι ξαφνικά ο έντονος πόνος υποχώρησε και έμεινε μια ενόχληση ...όχι σπουδαία...απλά ενόχληση...

Αύριο θα είσαι μια χαρά!!! 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα σε ολα τα κοριτσια! Να μπω κι εγω στην παρέα σας; 

Ειμαι 16+1 (σαν τους φαντάρους μετραω) σε διδυμη κυηση. Στην αυχενική οι δύο εμβρυολογοι που ηταν μεσα μου είπαν και τα δυο κοριτσια και το επιβεβαίωσε και ο γιατρος μας 3 εβδομάδες μετα! Ο άντρας μου εχει κατουρηθει. 

Πητ εχω 15/7 δεν ξερω ομως αν θα καταφερω να φτασω μέχρι τέλους, ελπιζω εστω μέχρι τελος Ιουνιου με αρχές Ιουλιου. 

Ειχα πει μετα την αυχενική θα χαλάρωσω και θα το απολαυσω γιατι μεχρι τοτε πηγαινα στα ραντεβού με κομμένη ανασα. Στα δυο δεν κατάφεραν ουτε πιεση να μου μετρησουν απο το άγχος που ειχα. 

Στο 1ο τρίμηνο ειχα αρκετα συμπτώματα, ισως ήταν και απο τα πολλα φαρμακα λόγω εξωσωματικης σε συνδιασμο με τα κλασικά της εγκυμοσύνης. Πολλες ναυτιες, πονοκεφαλοι, υπνηλιες και επρεπε να αντιμετωπισω και μια πολυ απαιτητικη δουλειά. Ευτυχώς λιγο πριν βγει ο 3ος μηνας περασαν αρκετα απο αυτα. 

Το μονο που με αγχωνει τωρα ειναι ο διαβητης κυησης, ειχα απο πριν ινσουλινοαντισταση και τωρα ειμαι με διατροφή και στο τσακ πριν ξεκινήσω ινσουλινη. Τα νηστειας μου παιζουν στο οριο οποτε με παρακολουθει ενδοκρινολογος στενα. 

Την Πέμπτη έχω παλι ραντεβου και ανυπομονώ να τις δω ξανά, ο γιατρος με βαζει καθε 3 εβδομάδες περιπου. 

Τα λιγα που κατάφερα να διαβασω γιατι μόλις ανακάλυψα την ομαδα σας είναι για τις εξετασεις. Εμενα με βάζει και κανω κάθε μηνα, γενικη και καλλιέργεια ουρων, τοξοπλασμα, σακχαρο νηστειας, ουρικο οξυ, ουρια και κρεατινινη. 

Δεν με αφήνει να φαω μαλακα τυρια, φέτα αν δεν ειναι απο παστεριωμένο γαλα, οστρακα, Σολωμό και πολυ μεγαλα ψαρια, σαλατες απεξω, εννοείται οχι ωμα ψαρια κρεας και σιγουρα κατι που μου διαφευγει. 

Και τελος για τις βερες, εμεις παντρεύτηκαμε τον Μάιο, πηγαμε σε γνωστό μας χρυσοχοο με εργαστήρι και πληρωσαμε τις κλασσικές βερες, ούτε πολυ λεπτές ουτε χοντρες 300 ευρω 14 καρατια. 

Συγγνωμη για το σεντόνι! 

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...