Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Ο γιατρός με προειδοποίησε ότι με την κρέμα θα έχω πολλά πολλά υγρά και να μην αγχωθω...να κάνω ανά δέκα μέρες, πλύση με χαμομήλι, να φεύγουν τα υπολείμματα...

Αλλά μου το είπε ότι θα έχω πάρα πολλά υγρά λόγω της κρέμας και να μην ανησυχώ ...

Στον υπέρηχο, έκανα και σύσπαση...ο τράχηλος σταθερός στο 3...δεν τον ανησυχεί...απλά τον ζαλισα λίγο επειδή έχω αγχωθει και μου είπε να βάζω και τη κρέμα, ώστε να μην έχω τόσο άγχος. 

Συσπαση έκανα καί. γω και μου είπε ξεκουραση 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κ πάλι ρε κορίτσια..

Διαβάζω για κόβιντ, για μέσες...

Κ εμένα σκατά με πήγε χθες κ συνεχίζει κ σήμερα. Χάλια το στομάχι μου και πρήξιμο φουλ!! Επέστρεψε κ το ατελείωτο ρέψιμο. Ουφφφφφφφφφφ..

Ερώτηση: ο 5ος μήνας σε ποια εβδομάδα ξεκινάει;; Επίσης πώς καταλαβαίνετε πως αυτό που νοιώθετε είναι σύσπαση;

3 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Καλά υποθέτεις!!!

Δυστυχώς, δεν επιτρέπεται ...είναι οριακός ο τράχηλος...ναι μεν, δεν θα κάνω περίδεση προς το παρόν αλλά δεν είναι και για κανένα είδος γυμναστικής...

Μου είπε και χτες να μην σηκώνω βάρη, να μην κουράζομαι πολύ κτλ κτλ 

Πώς είσαι τωρα;; Ανακουφιστηκες καθολου;;

πρίν από 21 λεπτά , Polly1 είπε:

Πώς είσαι τωρα;; Ανακουφιστηκες καθολου;;

Τι να σου πω...δεν πονάω όσο χτες αλλά δεν πέρασε και εντελώς...λογικά θα κρατήσει κάποιες μέρες ε;!;

Τι να πω...ελπίζω να περάσει γιατί ο πόνος είναι πάρα πολύ έντονος και με ρίχνει και πολύ...

• Λυπημένη/-ος 2

fH1Pp2.png

πρίν από 42 λεπτά , iwanna24 είπε:

Τι να σου πω...δεν πονάω όσο χτες αλλά δεν πέρασε και εντελώς...λογικά θα κρατήσει κάποιες μέρες ε;!;

Τι να πω...ελπίζω να περάσει γιατί ο πόνος είναι πάρα πολύ έντονος και με ρίχνει και πολύ...

Έβαλες το βολταρεν?σίγουρα θέλει κ τις μέρες του!εγώ ήπια Ντεπον ένιωσα καλύτερα αλλά αν κάνω κ σηκώνομαι κ κινουμε πονάω!

Διαφημίσεις

1 hour ago, VDald said:

Κ εμένα σκατά με πήγε χθες κ συνεχίζει κ σήμερα. Χάλια το στομάχι μου και πρήξιμο φουλ!! Επέστρεψε κ το ατελείωτο ρέψιμο. Ουφφφφφφφφφφ..

Ερώτηση: ο 5ος μήνας σε ποια εβδομάδα ξεκινάει;; Επίσης πώς καταλαβαίνετε πως αυτό που νοιώθετε είναι σύσπαση;

Ελπίζω να σου φύγει το φούσκωμα σύντομα.. 

Στο χρονοδιάγραμμα που μου έδωσε ο γιατρός δείχνει ότι ο 5ος μήνας ξεκινάει μόλις κλείσω τη 16η εβδομάδα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 39 λεπτά , marilia35 είπε:

Έβαλες το βολταρεν?σίγουρα θέλει κ τις μέρες του!εγώ ήπια Ντεπον ένιωσα καλύτερα αλλά αν κάνω κ σηκώνομαι κ κινουμε πονάω!

Το έβαλα το πρωί, ναι...

Λίγο καλύτερα σίγουρα είμαι αλλά να στέκομαι πάνω από πέντε λεπτά δεν αντέχω...

Σίγουρα θα πρέπει να κάνει τον κύκλο του...

fH1Pp2.png

32 minutes ago, khaleesi said:

Ελπίζω να σου φύγει το φούσκωμα σύντομα.. 

Στο χρονοδιάγραμμα που μου έδωσε ο γιατρός δείχνει ότι ο 5ος μήνας ξεκινάει μόλις κλείσω τη 16η εβδομάδα. 

Το έψαξα λιγάκι και διάβασα πως αρχίζει την 18η εβδομάδα. Και πως ο τελευταιος μηνας καθε τριμηνου, μετραει παραπανω εβδομαδες. 
Με βάση αυτο λοιπον, μπηκα στον 5ο σήμερα..

@Fofi! δική τους η ευθύνη σε αυτό 100%, αχχαχαα!

• Χαχα 1

1 hour ago, iwanna24 είπε:

Το έβαλα το πρωί, ναι...

Λίγο καλύτερα σίγουρα είμαι αλλά να στέκομαι πάνω από πέντε λεπτά δεν αντέχω...

Σίγουρα θα πρέπει να κάνει τον κύκλο του...

Αν μπορείς ξεκούραση γτ κ ήδη με ένα παιδάκι δν είναι κ εύκολο!εύχομαι γρήγορη αναρρωση

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Καλημέρα ...εγώ σε άθλια κατάσταση...με έχει πιάσει η μέση μου σε βαθμό που δεν μπορώ να κουνησω το πόδι μου...πονάω παντού...μέση και πόδια και λεκάνη...το βράδυ νόμιζα θα αποβάλλω από τον πόνο...τώρα πονάω μεν αλλά λίγο λιγότερο...

Τι θα κάνω;!;

Για συμπαρασταση!!Με πιάνουν πόνοι  και μένα που χτυπάνε στα πόδια (μηρους) πλέον έχω 2 μέρες που περπατώ κουτσαινοντας από τον πόνο στο αριστερό.. Δεν ξέρω που οφείλεται ξεκουράζομαι περνάει μετά ξανά!!! Γενικά έχω οσφυαλγία και οσφυαλγία οπότε θα επηρέαζει.. και στον ύπνο το δεξί δεν αιματωνεται αμα ξαπλώνω πανω του μουδιαζει!!! Εμένα υποφέρτος ο πόνος άλλα ενοχλητικός!! Και επειδή ρχεται και φεύγει προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη!! Πώς είσαι Τώρα?? Πιστεύω ότι σ χτυπάει από την μέση η λύση είναι ξεκούραση οπωσδήποτε... άλλα η μέση είναι ύπουλο πράγμα από οσο ξέρω από τον εαυτό μου μπορεί να σε πιάσει ο πόνος και να περάσει σε 1-2-3 μέρες μπορεί να κρατήσει και μήνα είναι με τα κέφια του!! Άσχημο πραγμα!! Άλλα το μωράκι δεν επηρεάζεται... εμένα πονάει και το ηβικό οστο αυτές τις μέρες όλα μαζί έπεσαν (ο πόνος που έχεις στον 9μηνα που πιέζεται η περιοχή από το μωρό που παίρνει θέση και πιέζει)...

Ωραία περνάμε!!! Κοίτα Αφού έχουμε και άλλες τα ίδια συμπτώματα τοτλαχιστον μπορείς να ηρεμήσεις ψυχολογικά ότι είναι φυσιολογικό λόγω κούρασης (Ειδικά  αν έχεις ιστορικο μέσης).... 

Εμένα τουλάχιστον υποχώρησαν οι πόνοι στην κοιλιά και προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη (στην προσπάθεια μένω άλλα οκ)!!

Να γράφετε κοριτσια να το περνάμε μαζί να τα μοιραζόμαστε είναι πιο ανακουφιστικό!!

Εγώ έχω να δω το μωρό από 29/12.. οποτε εγω τι να πω?? Το ραντεβού πήγε από 2 Φεβρουαρίου 31 Ιανουαρίου... Ε κάπως καλύτερα υπομονή ως την Δευτέρα!! 

@iwanna24 Εσύ κάθε 2 βδομάδες νομίζω το βλέπεις οπότε κάπως καλύτερα... και αυτές τις μέρες δεν είχε υπέρηχο?? Βαθιές ανάσες και παρεούλα!!

πρίν από 42 λεπτά , enjoy είπε:

Για συμπαρασταση!!Με πιάνουν πόνοι  και μένα που χτυπάνε στα πόδια (μηρους) πλέον έχω 2 μέρες που περπατώ κουτσαινοντας από τον πόνο στο αριστερό.. Δεν ξέρω που οφείλεται ξεκουράζομαι περνάει μετά ξανά!!! Γενικά έχω οσφυαλγία και οσφυαλγία οπότε θα επηρέαζει.. και στον ύπνο το δεξί δεν αιματωνεται αμα ξαπλώνω πανω του μουδιαζει!!! Εμένα υποφέρτος ο πόνος άλλα ενοχλητικός!! Και επειδή ρχεται και φεύγει προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη!! Πώς είσαι Τώρα?? Πιστεύω ότι σ χτυπάει από την μέση η λύση είναι ξεκούραση οπωσδήποτε... άλλα η μέση είναι ύπουλο πράγμα από οσο ξέρω από τον εαυτό μου μπορεί να σε πιάσει ο πόνος και να περάσει σε 1-2-3 μέρες μπορεί να κρατήσει και μήνα είναι με τα κέφια του!! Άσχημο πραγμα!! Άλλα το μωράκι δεν επηρεάζεται... εμένα πονάει και το ηβικό οστο αυτές τις μέρες όλα μαζί έπεσαν (ο πόνος που έχεις στον 9μηνα που πιέζεται η περιοχή από το μωρό που παίρνει θέση και πιέζει)...

Ωραία περνάμε!!! Κοίτα Αφού έχουμε και άλλες τα ίδια συμπτώματα τοτλαχιστον μπορείς να ηρεμήσεις ψυχολογικά ότι είναι φυσιολογικό λόγω κούρασης (Ειδικά  αν έχεις ιστορικο μέσης).... 

Εμένα τουλάχιστον υποχώρησαν οι πόνοι στην κοιλιά και προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη (στην προσπάθεια μένω άλλα οκ)!!

Να γράφετε κοριτσια να το περνάμε μαζί να τα μοιραζόμαστε είναι πιο ανακουφιστικό!!

Εγώ έχω να δω το μωρό από 29/12.. οποτε εγω τι να πω?? Το ραντεβού πήγε από 2 Φεβρουαρίου 31 Ιανουαρίου... Ε κάπως καλύτερα υπομονή ως την Δευτέρα!! 

@iwanna24 Εσύ κάθε 2 βδομάδες νομίζω το βλέπεις οπότε κάπως καλύτερα... και αυτές τις μέρες δεν είχε υπέρηχο?? Βαθιές ανάσες και παρεούλα!!

Δεν είναι αγάπη δυστυχώς, πόνος μικρός που έρχεται και φεύγει...είναι μέση μεγάλος πόνος, μπαμ που πεθαίνεις να σταθείς ένα λεπτό, που δεν βολεύεσαι και είναι σαν να με τρυπάει...δεν μπορώ να το περιγράψω...ο πόνος χτυπάει πωπο, πόδια και κοιλιά...

Άστο δεν το έχω ξαναπάθει...με έχουν πιάσει τα νεύρα μου, θέλω να κλαίω ρε...φοβάμαι τρελα για το μικρό που το είδα χτες και ήταν μια χαρά...αλλά αν πάει για αποβολή;

Πωωωω τα νεύρα μου :(

• Λυπημένη/-ος 1

fH1Pp2.png

πρίν από 16 λεπτά , iwanna24 είπε:

Δεν είναι αγάπη δυστυχώς, πόνος μικρός που έρχεται και φεύγει...είναι μέση μεγάλος πόνος, μπαμ που πεθαίνεις να σταθείς ένα λεπτό, που δεν βολεύεσαι και είναι σαν να με τρυπάει...δεν μπορώ να το περιγράψω...ο πόνος χτυπάει πωπο, πόδια και κοιλιά...

Άστο δεν το έχω ξαναπάθει...με έχουν πιάσει τα νεύρα μου, θέλω να κλαίω ρε...φοβάμαι τρελα για το μικρό που το είδα χτες και ήταν μια χαρά...αλλά αν πάει για αποβολή;

Όχι κορίτσι μου, μην βάζεις τέτοια με το μυαλό σου και αγχώνεσαι...

Είμαστε σε μεγάλες εβδομάδες τώρα, δεν παίζει η αποβολή 

Μυϊκός θα είναι ο πόνος...δώσε λίγο χρόνο στο βολταρεν να δράσει, δεν πιάνει αμέσως..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ρε συ αποκλείεται!! Πέρα από τη μεγάλη βδομάδα,θα σου λεγε ο γιατρός κατευθείαν νοσοκομείο! Είσαι σε μερα που αλλάζεις βδομαδα;;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Emmi@ είπε:

Όχι κορίτσι μου, μην βάζεις τέτοια με το μυαλό σου και αγχώνεσαι...

Είμαστε σε μεγάλες εβδομάδες τώρα, δεν παίζει η αποβολή 

Μυϊκός θα είναι ο πόνος...δώσε λίγο χρόνο στο βολταρεν να δράσει, δεν πιάνει αμέσως..

Λες ε;

Μακάρι...πάντως η αλήθεια είναι ότι δεν περνάει και έρχεται ..πονάει μόνιμα...όποτε συσπάσεις δεν είναι...έκανα κάτι ασκήσεις που είδα στο YouTube και μην φανταστείς, πέντε λεπτά ότι άντεχα και πόση διαφορά ρε παιδί...ανακουφίζεσαι για λίγο...

Μακάρι να μπορούσα να κάνω γιόγκα ή κάτι τέτοιο. 

πρίν από 5 λεπτά , Polly1 είπε:

Ρε συ αποκλείεται!! Πέρα από τη μεγάλη βδομάδα,θα σου λεγε ο γιατρός κατευθείαν νοσοκομείο! Είσαι σε μερα που αλλάζεις βδομαδα;;

Όχι δεν αλλάζω...χτες το είδαμε ρε συ...και είδαμε και τον τράχηλο ..και ήταν ίδιος...

Και μόλις ήρθα σπίτι και έβαλα τη μικρή για ύπνο στο κρεβάτι της...(είναι απλά πολύ χαμηλό), πέθανα...άρχισε ένα ηλεκτροσόκ παντού, αρχικά νόμιζα είναι κάτι άλλο ..μετά μόλις σηκώθηκα κατάλαβα ότι ο πόνος είναι στη μέση...

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...