Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

19 minutes ago, iwanna24 said:

Ο γιατρός με προειδοποίησε ότι με την κρέμα θα έχω πολλά πολλά υγρά και να μην αγχωθω...να κάνω ανά δέκα μέρες, πλύση με χαμομήλι, να φεύγουν τα υπολείμματα...

Αλλά μου το είπε ότι θα έχω πάρα πολλά υγρά λόγω της κρέμας και να μην ανησυχώ ...

Στον υπέρηχο, έκανα και σύσπαση...ο τράχηλος σταθερός στο 3...δεν τον ανησυχεί...απλά τον ζαλισα λίγο επειδή έχω αγχωθει και μου είπε να βάζω και τη κρέμα, ώστε να μην έχω τόσο άγχος. 

Α μάλιστα. Εμένα δε μου είπε ούτε για υγρά ούτε για πλύσεις. Θα το παρατηρήσω λίγες μέρες ακόμη και ίσως τον πάρω ένα τηλ να τον ρωτήσω.

6 minutes ago, marilia35 said:

Περαστικά στον σύζυγό όλα καλά θα πάνε!

Ευχαριστούμε πολύ! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό το αδερφάκι!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

9 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Παρουσα!!! Έφαγα μπλου cheese καταλάθος!!  Ετρωγε πίτσα ο γιος μου και είχα πει να δοκιμάσω!! Δεν είδα ότι είχε και το σκατοτυρι που απεχθάνομαι!!! Κατεβηκα αμασητη η πρωτη μπουκια στην δευτερη ειχα κατι μπλε και αηδιασα!!!:D

@khaleesi περαστικά να το περάσει ήπια εύχομαι!! Και να μην κολλήσεις ντιπ!! Φορά μάσκα στο σπίτι και καλό πλύσιμο χεριών ότι από κάθε γευμα!!

Χρύσα εμείς δώσαμε για 14καρατια 200-250 δεν θυμάμαι ισα ισα για να γίνει ο γάμος!! Και από τότε ντουλάπι!! Γενικά δεν μπορώ στα χέρια μου κοσμήματα!! Αν δεν θα τις φορέσετε μην δίνετε πολλά λεφτά!!! Και ο σύζυγος επισης δεν αντέχει να την φοράει!!! Σε περιορίζει στα πάντα ακόμα και στο πλύσιμο χεριών!! Εγώ έχω τρέλα νομίζω ότι μαζεύει βρωμιές το δάχτυλο και σιχαίνομαι ακόμα και να μαγειρέψω με βέρα.. οπότε την φοράμε μόνο σε κανέναν γάμο έτσι για τα μάτια του κόσμου (ξέρετε τις θείες τι γλυκούλης που είναι ποιος αντέχει την λογοδιαρροια τους-προτιμώ να υποστώ την βερα;))

Για γένεσις προσωπικά δεν έχω ιδέα!! Απο μικροεπεμβασεις που εχω  κάνει εκεί πάντως έχει πολύ ωραίο περιβαλλον!! Οι διοικητικοι υπάλληλοι λίγο καθυστερημένοι άλλα οκ (εν συγκρίσει με άλλες κλινικες κοιμούνται ορθιοι εξυπηρέτηση σε ρυθμό χελωνας χωρίς άλλο άτομο να περιμενει).. οι αναισθιολογοι που πέτυχα παίζει να ήταν οι πιο ευγενικοί άνθρωποι στον κόσμο!! Γλυκομιλητοι, προσχαροι, έρχονται σε ξεαγχωνουν στο δευτερολεπτο και σε κλάσματα δευτερολέπτου σε κοιμιζουν λες και σε βάζει η μάνα σ για ύπνο με νανούρισμα μιλάμε σε ηρεμούν αφάνταστα μέσα στο άγχος σου ξεχνιέσαι!! (Θα χρειαστούν για κανένα επιδκληριδιο για όποιες το επιλέξουν!!)

Καλημέρα! Ψημένο σε πίτσα το έφαγες άρα είσαι κομπλέ! Τι να πω εγώ που το έφαγα σε σαλάτα (και μπόλικο) οταν είχα καθυστέρηση γιατί έλεγα αποκλείεται να είμαι έγκυος..τελείως ούφο 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Παράθεση

Καλημέρα ...εγώ σε άθλια κατάσταση...με έχει πιάσει η μέση μου σε βαθμό που δεν μπορώ να κουνησω το πόδι μου...πονάω παντού...μέση και πόδια και λεκάνη...το βράδυ νόμιζα θα αποβάλλω από τον πόνο...τώρα πονάω μεν αλλά λίγο λιγότερο...

Τι θα κάνω;!;

• Λυπημένη/-ος 3

fH1Pp2.png

πρίν από 15 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλημέρα ...εγώ σε άθλια κατάσταση...με έχει πιάσει η μέση μου σε βαθμό που δεν μπορώ να κουνησω το πόδι μου...πονάω παντού...μέση και πόδια και λεκάνη...το βράδυ νόμιζα θα αποβάλλω από τον πόνο...τώρα πονάω μεν αλλά λίγο λιγότερο...

Τι θα κάνω;!;

Καλημέρες!! Γιατί τόσο πολύ πονάς? Και εμένα με πιάνει αλλά όταν κάθομαι και όταν ξαπλώνω πιάνομαι... Δεν μπορείς να πάρεις κάνα ντεπον η παναντολ? Νομίζω επιτρέπονται

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Καλημέρες!! Γιατί τόσο πολύ πονάς? Και εμένα με πιάνει αλλά όταν κάθομαι και όταν ξαπλώνω πιάνομαι... Δεν μπορείς να πάρεις κάνα ντεπον η παναντολ? Νομίζω επιτρέπονται

Μου είπε ο γιατρός τώρα να βάλω ένα υπόθετο βολταρεν και θα το προσπαθήσω 

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 30 λεπτά , iwanna24 είπε:

Τι θα κάνω;!;

Ωχ καλημέρα... Είναι το ισχιο ή η μέση;; 

Δεν μπορείς να βάλεις μια θερμοφόρα τοπικά μήπως σε ηρεμήσει;; όχι καυτή, απλά ζεστή..

Εγώ επειδή είχα σοβαρό θέμα με αυχένα κ ισχιο την χρόνια που πέρασε μου είχαν προτείνει θερμοφόρα πάντως.. 

πρίν από 5 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Ωχ καλημέρα... Είναι το ισχιο ή η μέση;; 

Δεν μπορείς να βάλεις μια θερμοφόρα τοπικά μήπως σε ηρεμήσει;; όχι καυτή, απλά ζεστή..

Εγώ επειδή είχα σοβαρό θέμα με αυχένα κ ισχιο την χρόνια που πέρασε μου είχαν προτείνει θερμοφόρα πάντως.. 

Δεν ξέρω αν είναι ισχίο ή μέση...νομίζω μέση η οποία χτυπάει πολύ αριστερά, δηλαδή πονάει και ο πωπος πολύ και το αριστερό μου πόδι ...

Με χτυπάει παντού...χτες φοβήθηκα το βράδυ...δεν κοιμήθηκα...νόμιζα θα αποβάλλω από τον πόνο ρε παιδιά...

fH1Pp2.png

πρίν από 8 λεπτά , iwanna24 είπε:

Δεν ξέρω αν είναι ισχίο ή μέση...νομίζω μέση η οποία χτυπάει πολύ αριστερά, δηλαδή πονάει και ο πωπος πολύ και το αριστερό μου πόδι ...

Με χτυπάει παντού...χτες φοβήθηκα το βράδυ...δεν κοιμήθηκα...νόμιζα θα αποβάλλω από τον πόνο ρε παιδιά...

Καλημέρα κορίτσι μου!! Και μένα με πιάνει η μέση και το πόδι μου, κυρίως λόγω βάρους γιατί έχω έτσι και αλλιώς παραπάνω κιλά...δοκίμασε θερμοφορα που λένε τα κορίτσια και σίγουρα παυσίπονο, όσο μπορείς μέχρι να περάσει μην το επιβαρύνεις γιατί το ισχίο έχει την τάση εάν πονάει να "κουμπώνει" 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , iwanna24 είπε:

Μου είπε ο γιατρός τώρα να βάλω ένα υπόθετο βολταρεν και θα το προσπαθήσω 

Φαντάσου πως θα είμαστε όταν θα φουσκωσουμε και πολύ! Και εγώ το βράδυ στον ύπνο πιανομουν και τεντωνομουν για να ξεπιαστω

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , iwanna24 είπε:

Με έπιασε κ μένα κορίτσι μου κ κουτσαινα!κ σήμερα ακόμα έχω ένα μόνιμο πόνο!αν μπορείς να μην κάνεις δουλειές θα βοηθήσει!μάλλον απ την μέση είναι κ χτυπάει κ ισχιο

πρίν από 6 λεπτά , marilia35 είπε:

Με έπιασε κ μένα κορίτσι μου κ κουτσαινα!κ σήμερα ακόμα έχω ένα μόνιμο πόνο!αν μπορείς να μην κάνεις δουλειές θα βοηθήσει!μάλλον απ την μέση είναι κ χτυπάει κ ισχιο

Αληθεια τώρα;

Πώς την παλεύεις ρε θηρίο μου;

Μιλάμε για τρελό πόνο...τα μωρά δεν επηρεάζονται ε;

fH1Pp2.png

πρίν από 9 λεπτά , iwanna24 είπε:

Αληθεια τώρα;

Ναι ναι χτες κουράστηκα απ' το πάρτυ αλλά από τότε που με έπιασε κάθομαι δν κάνω κάτι κ με βοηθά!επίσης κατάλαβα ότι μόλις ήπια το μαγνήσιο με βοήθησε για λίγο χτες το βράδυ!πιστεύω ότι τα μωράκια δν παθαίνουν κάτι αλλά σίγουρα εμείς πρέπει να νιώθουμε καλά!

Εν τω μεταξύ σήμερα με πονάει κ μπροστά εκεί που είχαμε την μήτρα!σκέφτομαι για κανένα Ντεπον!το υπόθετο που σου είπε να υποθέσω μπαίνει στον ποπο?

πρίν από 11 λεπτά , iwanna24 είπε:

Αληθεια τώρα;

Καθόλου δεν επηρεάζεται η κύηση, μην το σκέφτεσαι αυτό. 
ρωτα τον γιατρό σου αν θα μπορούσες να κανείς κάποια άσκηση, Pilates ή yoga για εγκύους. Αν το επιτρέπει και ο τράχηλος σου. 

πρίν από 10 λεπτά , marilia35 είπε:

Ναι ναι χτες κουράστηκα απ' το πάρτυ αλλά από τότε που με έπιασε κάθομαι δν κάνω κάτι κ με βοηθά!επίσης κατάλαβα ότι μόλις ήπια το μαγνήσιο με βοήθησε για λίγο χτες το βράδυ!πιστεύω ότι τα μωράκια δν παθαίνουν κάτι αλλά σίγουρα εμείς πρέπει να νιώθουμε καλά!

Εν τω μεταξύ σήμερα με πονάει κ μπροστά εκεί που είχαμε την μήτρα!σκέφτομαι για κανένα Ντεπον!το υπόθετο που σου είπε να υποθέσω μπαίνει στον ποπο?

Καλά υποθέτεις!!!

πρίν από 9 λεπτά , Dream85 είπε:

Καθόλου δεν επηρεάζεται η κύηση, μην το σκέφτεσαι αυτό. 
ρωτα τον γιατρό σου αν θα μπορούσες να κανείς κάποια άσκηση, Pilates ή yoga για εγκύους. Αν το επιτρέπει και ο τράχηλος σου. 

Δυστυχώς, δεν επιτρέπεται ...είναι οριακός ο τράχηλος...ναι μεν, δεν θα κάνω περίδεση προς το παρόν αλλά δεν είναι και για κανένα είδος γυμναστικής...

Μου είπε και χτες να μην σηκώνω βάρη, να μην κουράζομαι πολύ κτλ κτλ 

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...