Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Polly1 είπε:

Νομιζω έχω γερο στομάχι γενικα! Μάλλον θα το επιχειρήσω!!

Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση...

Τελικά εγώ κατέληξα...θα φάω αυγά, πατάτες ψωμί και χωριάτικη...

Ναι ναι...είπαμε με τον σύζυγο να το κάψουμε πάλι :oops:

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

@Polly1 και εμείς 14 καρατίων είδαμε αλλά οι φίλοι μας που πήραν τις ίδιες και έχουν 800 ευρώ τώρα μετά από 3 χρόνια γίνανε χάλια..και εγώ βρήκα στο ίντερνετ και με 400 ευρώ πολύ ωραίες..Δεν ξέρω αν καταφέρω να τον πείσω καλώς

Είναι κάποιας συγκεκριμένης μάρκας ή έχει πάνω ζιργκον; Μου φαίνονται ακριβές για 14 καράτια κατά τ αλλα!! Τι εννοείς έγιναν χάλια οι αλλες; Θαμπωσαν; Γρατζουνιστηκαν; Υποτίθεται θέλουν κάτι σαν συντήρηση κάθε χρόνο αλλά είναι και η καθημερινότητα του καθενός που παίζει ρόλο! Εμείς έχουμε απλές 14 καρατίων δεν έχουν πάθει τίποτα 3,5 χρόνια τωρα! Δεν τις φοράμε όμως σε θάλασσα πχ! 

πρίν από 14 λεπτά , Polly1 είπε:

Είναι κάποιας συγκεκριμένης μάρκας ή έχει πάνω ζιργκον; Μου φαίνονται ακριβές για 14 καράτια κατά τ αλλα!! Τι εννοείς έγιναν χάλια οι αλλες; Θαμπωσαν; Γρατζουνιστηκαν; Υποτίθεται θέλουν κάτι σαν συντήρηση κάθε χρόνο αλλά είναι και η καθημερινότητα του καθενός που παίζει ρόλο! Εμείς έχουμε απλές 14 καρατίων δεν έχουν πάθει τίποτα 3,5 χρόνια τωρα! Δεν τις φοράμε όμως σε θάλασσα πχ! 

Δεν θυμάμαι πώς λένε τον κατασκευαστή.ναι θάμπωσαν και τα πετραδάκια που είναι στης κοπέλας χάθηκαν τελείως.ενα σώμα μια ψυχή έγιναν..και εγώ τώρα που το σκέφτομαι ακριβές είναι πολύ.. γύρω στα 400 καλά είναι

Να ρωτήσω αυτές που είναι από Θεσσαλονίκη ή έχουν σκοπό να γεννήσουν σε κλινική στην Θεσσαλονίκη, γνωρίζετε άμα είναι καλό το γενεσις; και τι τιμές παίζουν πάνω κάτω; 

πρίν από 27 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Να ρωτήσω αυτές που είναι από Θεσσαλονίκη ή έχουν σκοπό να γεννήσουν σε κλινική στην Θεσσαλονίκη, γνωρίζετε άμα είναι καλό το γενεσις; και τι τιμές παίζουν πάνω κάτω; 

Εγώ εκεί θα γεννήσω! Τώρα που έκανα την αυχενική και θα κάνω και την β επιπέδου εκεί θα πληρώσω τρικληνο και θα με βάλουν σε δίκλινο.και αν πληρώσεις δίκλινο σε βάζουν σε μονοκλινο.. καλά είναι από ότι έχω ακούσει.. αρκετές γνωστές μου έχουν γεννήσει εκεί.Σκοπευεις να γεννήσεις στο Γένεσις?έχω τιμοκατάλογο αν θέλεις να σου πω..δεν θυμάμαι από έξω

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Με το καλό και ο γάμος και το μωρο! Γενικά από εργαστήριο χρυσοχόου είναι πολύ πιο φθηνά γιατι δεν πληρώνεις μαγαζί! Εμείς τις πήραμε 400 ευρώ περίπου! Να προτιμήσεις 14 καρατίων γιατί δε γρατζουνιζονται (οι 18 καρατίων γίνονται χαλια,είναι μαλακό το μεταλλο) και όχι πολλά σχέδια γιατί με καθημερινή χρήση μπαίνει σκόνη σε ανοίγματα ή αλλοιώνεται το ανάγλυφο (σε πολύ βάθος χρονου)

Γενικα,κάθε μήνα ή δίμηνο,θα του πω κάθε μήνα, τζάμπα είναι για όλους!!

Από κρεπερι;

Αχ,εγω έλεγα να παραγγείλω από κρεπερι! Και είχα όρεξη για αλμυρή!! Αλλά από κει θα είναι καραχυμα και κακής ποιότητας! Πφφφ!! 

Ναι απο κρεπερι

• Μου αρέσει 1

On 1/27/2022 at 5:14 PM, iwanna24 said:

Επίσης, έχω ταράξει τις φράουλες και μου αρέσει πολύ η φέτα ...τρώω πολλά κιλά φέτα...σημερα ήδη σκέφτηκα ότι θα φάω ντάκο...

Πεινάω ρε παιδιά...πεινάω συνεχώς και σκέφτομαι κάποιες φορές ότι δεν θέλω να πάρω 30 κιλά αλλά μετά απλά γουργουριζει ξανά η κοιλιά μου και ξεχνάω τα κιλά...

Ελπίζω να πάρω 20 ...καλά θα είναι...

Είμαι σίγουρα η πιο λιχουδο της παρέας...όλες με αγγούρια τη βγάζετε...που είστε κρυμμένες φίλες μου;

Αχ αυτή η φέτα.. μπορώ να ζήσω μόνο με φέτα πιστεύω! Και μένα τελευταία έχει ανοίξει η όρεξη μου, αλλά ευτυχώς όχι για γλυκά :-P

22 hours ago, enjoy said:

Επίσης λέει ξεκινάει να ανοίγει η όρεξη, πονοκεφαλοι, καουρες και δυσπεψια, ταση για λιποθυμία και ζάλη και ραγάδες!! Οπότε μια βαθιά ανάσα και σήμερα!!

Έτσι εξηγείται ο πονοκέφαλος που με ταλαιπωρεί κάνα δυο μέρες τώρα..

9 hours ago, iwanna24 said:

@VDald ήθελα να σου πω ότι και εγώ καθε πρωί κάνω εμετό και βγάζω γαστρικα υγρά και μετά είμαι καλά...δεν είναι ψυχολογικό...είναι φυσιολογικό. Επειδή σηκωνόμαστε και ζαλιζόμαστε συμβαίνει ...παίζει να το έχουμε για κάνα μήνα ακόμα εγώ και για λίγες βδομάδες εσύ...δεν είναι τίποτα...μην τα ρίχνεις σε σένα προς θεού!!

Κάθε πρωί τα ίδια, γαστρικά υγρά και κάποιες φορές είδα και λίγο αίμα, δεν ξέρω αν σας έχει συμβεί.. μάλλον απ’ το πολύ ζόρι; Την υπόλοιπη μέρα όμως σαν να μη συμβαίνει τίποτα, η όρεξη στα ύψη!

5 hours ago, Xrisaaaaaa said:

Αυτό ισχύει! Και η διπλανή στο σπίτι είχε πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη αφού ούτε αναγουλες ούτε τπτ δεν είχε.το παιδί ρε παιδιά από μωρό όταν το βάζει για ύπνο το αφήνει και κοιμάται μέχρι το πρωί! Και δεν την ακούμε καθόλου να κλαίει.. καλά και τόσο ήσυχο δεν ξέρω αν είναι και πολύ καλό. Ενώ της αδερφής του άντρα μου το μικρό από την κοιλιά δεν σταματούσε καθόλου αφού και η γυναικολόγος την είχε πει θα βγει πολύ ζωηρό και όντως είναι από τα πιο ζωηρά παιδιά που ξέρω..

Εμένα θα δείξει την Δευτέρα αν θα μου δώσει τίποτα και εγώ μέχρι στιγμής τίποτα δεν παίρνω.. πάντως γενικά τα αγοράκια είναι πάντα πιο ζωηρά από τα κοριτσάκια! Υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια...

Το δικό μου είναι κινητικό αλλά συνεργάσιμο στους υπερήχους, αν ισχύει αυτό είμαι περίεργη να δω το χαρακτήρα που θα έχει!

3 hours ago, Xrisaaaaaa said:

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω ένα άσχετο πράγμα γιατί θα τρελαθώ! Ψάχνουμε βέρες για να παντρευτούμε γιατί ακόμα δεν είμαστε παντρεμένοι. Έχουν ο κολλητός του άντρα μου μαγαζί και αυτές που μας άρεσαν είχαν 800 ευρώ αλλά δεν ήξερα πόσο πάνε οι βέρες είναι και χειροποίητες. Οι μηχανής δεν μου άρεσαν.. Εντ μεταξύ η φίλη μου πήραν από εργαστήριο 350 ευρώ και λίγο στο ίντερνετ που έψαξα έχει και πολύ πιο φθηνές χειροποίητες αλλά δεν ακούει κουβέντα να τις πάρουμε από αλλού..το θέμα είναι ότι μετά από καιρό γίνονται χάλια γιατί τις ίδιες έχουν και ο φίλος του.τζαμπα τα λεφτά!! Εσείς πόσο τις πήρατε τις βέρες σας?

Γύρω στα 400 τις είχαμε πάρει εμείς.

3 hours ago, iwanna24 said:

Του έλεγα για το άγχος με τον τράχηλο και μοι έδωσε βασκλορ κρεμα και επειδή το βράδυ ξυπνάω από φαγούρα στα πόδια μου έδωσε και ένα μαγνήσιο κάθε βράδυ...

Αυτά προς το παρόν...όλα καλά :razz:

Και γω vasclor βάζω.. με δυσκολεύει λίγο με αυτόν τον προωθητήρα ωστόσο.. Απλά το πρωί που σηκώνομαι για κάποια ώρα έχω αρκετά υγρά, διαφανή ωστόσο σαν νερό, δε φαίνονται να είναι απ την κρέμα. Σας έχει τύχει;

41 minutes ago, Elenaki30 said:

Από φίλες μου που έχουν γεννήσει εκεί έχω ακούσει τα καλύτερα. Εμένα ο γιατρός μου μου πρότεινε ή γένεσις ή βίοκλινική (πρώην Γαληνός). Για το γένεσις έχω τιμοκατάλογο του 2019, λογικά δεν έχουν αλλάξει πολύ αν θέλεις δώσε μου το email σου να σου τον στείλω.

Κορίτσια εμείς είχαμε δύσκολη εβδομάδα, κόλλησε ο άντρας μου κοβιντ και είμαστε σε απομόνωση όσο μπορούμε. Εγώ προς το παρόν αρνητική βγαίνω, αλλά θα προσέξουμε για αρκετές μέρες για σίγουρα.. αλλά είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό :(

πρίν από 8 λεπτά , khaleesi είπε:

Αχ αυτή η φέτα.. μπορώ να ζήσω μόνο με φέτα πιστεύω! Και μένα τελευταία έχει ανοίξει η όρεξη μου, αλλά ευτυχώς όχι για γλυκά :-P

Κάθε πρωί τα ίδια, γαστρικά υγρά και κάποιες φορές είδα και λίγο αίμα, δεν ξέρω αν σας έχει συμβεί.. μάλλον απ’ το πολύ ζόρι; Την υπόλοιπη μέρα όμως σαν να μη συμβαίνει τίποτα, η όρεξη στα ύψη!

Το δικό μου είναι κινητικό αλλά συνεργάσιμο στους υπερήχους, αν ισχύει αυτό είμαι περίεργη να δω το χαρακτήρα που θα έχει!

Και γω vasclor βάζω.. με δυσκολεύει λίγο με αυτόν τον προωθητήρα ωστόσο.. Απλά το πρωί που σηκώνομαι για κάποια ώρα έχω αρκετά υγρά, διαφανή ωστόσο σαν νερό, δε φαίνονται να είναι απ την κρέμα. Σας έχει τύχει;

Από φίλες μου που έχουν γεννήσει εκεί έχω ακούσει τα καλύτερα. Εμένα ο γιατρός μου μου πρότεινε ή γένεσις ή βίοκλινική (πρώην Γαληνός). Για το γένεσις έχω τιμοκατάλογο του 2019, λογικά δεν έχουν αλλάξει πολύ αν θέλεις δώσε μου το email σου να σου τον στείλω.

Κορίτσια εμείς είχαμε δύσκολη εβδομάδα, κόλλησε ο άντρας μου κοβιντ και είμαστε σε απομόνωση όσο μπορούμε. Εγώ προς το παρόν αρνητική βγαίνω, αλλά θα προσέξουμε για αρκετές μέρες για σίγουρα.. αλλά είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό :(

Εύχομαι να συνεχίσεις να βγαίνεις αρνητική!! Περαστικα!!

1 hour ago, Xrisaaaaaa είπε:

Δεν θυμάμαι πώς λένε τον κατασκευαστή.ναι θάμπωσαν και τα πετραδάκια που είναι στης κοπέλας χάθηκαν τελείως.ενα σώμα μια ψυχή έγιναν..και εγώ τώρα που το σκέφτομαι ακριβές είναι πολύ.. γύρω στα 400 καλά είναι

Αυτό με τα πετραδάκια είναι απαράδεκτο να συμβαίνει!! Δείχνει πολύ κακή ποιότητα!! Είναι και γνωστός σας κιολας,αλλά νομίζω ο τύπος πουλάει ρεπλικες για αυθεντικά!! 

πρίν από 9 λεπτά , Polly1 είπε:

Εύχομαι να συνεχίσεις να βγαίνεις αρνητική!! Περαστικα!!

Αυτό με τα πετραδάκια είναι απαράδεκτο να συμβαίνει!! Δείχνει πολύ κακή ποιότητα!! Είναι και γνωστός σας κιολας,αλλά νομίζω ο τύπος πουλάει ρεπλικες για αυθεντικά!! 

Δεν ξέρω ρε συ γιατί και ο γιος του τις φοράει όχι απλά κάποιος γνωστός..και εγώ μόλις τις είδα ξενέρωσα έγιναν ματ ούτε πετραδάκια τίποτα..άσε πολύ χαλι...

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Xrisaaaaaa είπε:

Επειδή λένε ότι τα μαλακά τυριά και καλά δεν κάνει.. ξέρω και εγώ μωρέ μέχρι να γεννήσω θα σαλταρω και θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω

Καλε τα μαλακά μη παστεριωμένα τυριά απαγορεύονται πχ μπρι, blue cheese, ροκφόρ κλπ. 

2 ώρες πρίν, Dream85 είπε:

Καλε τα μαλακά μη παστεριωμένα τυριά απαγορεύονται πχ μπρι, blue cheese, ροκφόρ κλπ. 

Παρουσα!!! Έφαγα μπλου cheese καταλάθος!!  Ετρωγε πίτσα ο γιος μου και είχα πει να δοκιμάσω!! Δεν είδα ότι είχε και το σκατοτυρι που απεχθάνομαι!!! Κατεβηκα αμασητη η πρωτη μπουκια στην δευτερη ειχα κατι μπλε και αηδιασα!!!:D

@khaleesi περαστικά να το περάσει ήπια εύχομαι!! Και να μην κολλήσεις ντιπ!! Φορά μάσκα στο σπίτι και καλό πλύσιμο χεριών ότι από κάθε γευμα!!

Χρύσα εμείς δώσαμε για 14καρατια 200-250 δεν θυμάμαι ισα ισα για να γίνει ο γάμος!! Και από τότε ντουλάπι!! Γενικά δεν μπορώ στα χέρια μου κοσμήματα!! Αν δεν θα τις φορέσετε μην δίνετε πολλά λεφτά!!! Και ο σύζυγος επισης δεν αντέχει να την φοράει!!! Σε περιορίζει στα πάντα ακόμα και στο πλύσιμο χεριών!! Εγώ έχω τρέλα νομίζω ότι μαζεύει βρωμιές το δάχτυλο και σιχαίνομαι ακόμα και να μαγειρέψω με βέρα.. οπότε την φοράμε μόνο σε κανέναν γάμο έτσι για τα μάτια του κόσμου (ξέρετε τις θείες τι γλυκούλης που είναι ποιος αντέχει την λογοδιαρροια τους-προτιμώ να υποστώ την βερα;))

Για γένεσις προσωπικά δεν έχω ιδέα!! Απο μικροεπεμβασεις που εχω  κάνει εκεί πάντως έχει πολύ ωραίο περιβαλλον!! Οι διοικητικοι υπάλληλοι λίγο καθυστερημένοι άλλα οκ (εν συγκρίσει με άλλες κλινικες κοιμούνται ορθιοι εξυπηρέτηση σε ρυθμό χελωνας χωρίς άλλο άτομο να περιμενει).. οι αναισθιολογοι που πέτυχα παίζει να ήταν οι πιο ευγενικοί άνθρωποι στον κόσμο!! Γλυκομιλητοι, προσχαροι, έρχονται σε ξεαγχωνουν στο δευτερολεπτο και σε κλάσματα δευτερολέπτου σε κοιμιζουν λες και σε βάζει η μάνα σ για ύπνο με νανούρισμα μιλάμε σε ηρεμούν αφάνταστα μέσα στο άγχος σου ξεχνιέσαι!! (Θα χρειαστούν για κανένα επιδκληριδιο για όποιες το επιλέξουν!!)

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, khaleesi είπε:

Ο γιατρός με προειδοποίησε ότι με την κρέμα θα έχω πολλά πολλά υγρά και να μην αγχωθω...να κάνω ανά δέκα μέρες, πλύση με χαμομήλι, να φεύγουν τα υπολείμματα...

Αλλά μου το είπε ότι θα έχω πάρα πολλά υγρά λόγω της κρέμας και να μην ανησυχώ ...

Στον υπέρηχο, έκανα και σύσπαση...ο τράχηλος σταθερός στο 3...δεν τον ανησυχεί...απλά τον ζαλισα λίγο επειδή έχω αγχωθει και μου είπε να βάζω και τη κρέμα, ώστε να μην έχω τόσο άγχος. 

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 25 λεπτά , enjoy είπε:

Παρουσα!!! Έφαγα μπλου cheese καταλάθος!!  Ετρωγε πίτσα ο γιος μου και είχα πει να δοκιμάσω!! Δεν είδα ότι είχε και το σκατοτυρι που απεχθάνομαι!!! Κατεβηκα αμασητη η πρωτη μπουκια στην δευτερη ειχα κατι μπλε και αηδιασα!!!:D

@khaleesi περαστικά να το περάσει ήπια εύχομαι!! Και να μην κολλήσεις ντιπ!! Φορά μάσκα στο σπίτι και καλό πλύσιμο χεριών ότι από κάθε γευμα!!

Χρύσα εμείς δώσαμε συμβολικά 200-250 δεν θυμάμαι για να γίνει ο γάμος!! Και από τότε ντουλάπι!! Γενικά δεν μπορώ στα χέρια μου κοσμήματα!! Αν δεν θα τις φορέσετε μην δίνετε πολλά λεφτά!!! Και ο σύζυγος επισης δεν αντέχει να την φοράει!!! Σε περιορίζει στα πάντα ακόμα και στο πλύσιμο χεριών!! Εγώ έχω τρέλα νομίζω ότι μαζεύει βρωμιές το δάχτυλο και σιχαίνομαι ακόμα και να μαγειρέψω με βέρα.. οπότε την φοράμε μόνο σε κανέναν γάμο έτσι για τα μάτια του κόσμου (ξέρετε τις θείες τι γλυκούλης που είναι ποιος αντέχει την λογοδιαρροια τους-προτιμώ να υποστώ την βερα;))

Για γένεσις προσωπικά δεν έχω ιδέα!! Απο μικροεπεμβασεις που εχω  κάνει εκεί πάντως έχει πολύ ωραίο περιβαλλον!! Οι διοικητικοι υπάλληλοι λίγο καθυστερημένοι άλλα οκ (εν συγκρίσει με άλλες κλινικες κοιμούνται ορθιοι εξυπηρέτηση σε ρυθμό χελωνας χωρίς άλλο άτομο να περιμενει).. οι αναισθιολογοι που πέτυχα παίζει να ήταν οι πιο ευγενικοί άνθρωποι στον κόσμο!! Γλυκομιλητοι, προσχαροι, έρχονται σε ξεαγχωνουν στο δευτερολεπτο και σε κλάσματα δευτερολέπτου σε κοιμιζουν λες και σε βάζει η μάνα σ για ύπνο με νανούρισμα μιλάμε σε ηρεμούν αφάνταστα μέσα στο άγχος σου ξεχνιέσαι!! (Θα χρειαστούν για κανένα επιδκληριδιο για όποιες το επιλέξουν!!)

Συμφωνώ για τις βέρες ούτε εμείς την φοράμε!εμείς τις αγοράσαμε 350€ γτ η δικιά μου είχε ένα σχεδιακι!επίσης είναι 9 καράτια το πιο λίγο δηλαδή!ρωτούσα παντού θέλω να είναι ανθεκτική κ δύο μου είπαν όσο λιγότερα καράτια τόσο πιο ανθεκτική!δν μου έχουν πάθει κάτι ως τώρα!

Κορίτσια κουράστηκα παραπάνω σήμερα για το πάρτυ κ με έπιασαν πόνοι στη μέση!το μαγνήσιο κάνει δουλειά όμως!επίσης καταλαβαίνω 1-2 φορές μες στην μέρα το μωρό αλλά σε πλήρη ακινησία κ ηρεμία 

• Μου αρέσει 1

32 minutes ago, enjoy said:

Ευχαριστώ πολύ! Ναι ναι ακριβώς, έχουν γίνει τα χέρια μου απ’ το πλύσιμο.. άσε! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...