Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

enjoy

Recommended Posts

Καλημερα κορίτσια!! Έκανα τις αιματολογικες και ούρων σήμερα,ολα καλα,ο αιματοκρίτης οριακος στο 36 αλλά τώρα ξεκίνησα τον σίδηρο! Ο ντοκ μου είπε όλα καλα και να βρεθούμε από βδομάδα! Του θυμισα ότι έχουμε ραντεβού σε 2 βδομαδες,ειχε μπερδέψει τις μερες,έκανα βλακεια; χαχαχα Τελικά το αφήσαμε για την μεθεπόμενη βδομάδα! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 43 λεπτά , iwanna24 είπε:

Μπα δεν μας ζαλίζεις...είναι και η πρώτη σου φορά...εγώ ήμουν απόλυτα τρομοκρατημένη και πρηχτρα...

Μια χαρά είσαι εσύ...λογικό το άγχος και οι απορίες...και με το καλό όταν γεννήσεις να δεις απορίες ...ουυυ...ξαφνικά ένα μωράκι...εγώ έριξα τόσο κλάμα όταν είδα την κόρη μου...πιστεύω ένιωσα το απόλυτο...νόμιζα ότι δεν θα νιώσω ποτέ ξανά έτσι...αλλά πιστεύω ήδη ότι και αυτό το μωράκι θα μου δημιουργήσει ακριβώς τα ίδια συναισθήματα ❤️

Εγω να δεις μετά πως θα είμαι με το άγχος που κυριεύει! Από το να Μν πνίγει όταν τρώει μέχρι αν αναπνευει το βράδυ μην γυρίσει και πλακωθεί μέχρι και στο μπάνιο μην μου γλιστρήσει!! Καλά τον πρώτο καιρό εννοείται θα έχω βοήθεια μάλλον την μάνα μου!! Άσε πίκρα..άντε να πάω κ την Δευτέρα στο γιατρό να δω ότι είναι όλα καλά...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 35 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Εγω να δεις μετά πως θα είμαι με το άγχος που κυριεύει! Από το να Μν πνίγει όταν τρώει μέχρι αν αναπνευει το βράδυ μην γυρίσει και πλακωθεί μέχρι και στο μπάνιο μην μου γλιστρήσει!! Καλά τον πρώτο καιρό εννοείται θα έχω βοήθεια μάλλον την μάνα μου!! Άσε πίκρα..άντε να πάω κ την Δευτέρα στο γιατρό να δω ότι είναι όλα καλά...

Τα ιδια έκανα κι εγώ στο 1ο μου!! Την μαμά την ειχα 24 ώρες το 24ωρο,κοιμόταν σπίτι!! Πιστεύω σ αυτο θα το πάρω πιο χαλαρά!!

@iwanna24 έχω συγκρατήσει ότι τρως κρέπες! Και απόψε θέλω κι εγώ!! Χαχαχα!! Για πες μου, τι βάζεις μεσα; Τυροκαυτερη βαζεις; Επιτρέπεται;;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , Polly1 είπε:

Τα ιδια έκανα κι εγώ στο 1ο μου!! Την μαμά την ειχα 24 ώρες το 24ωρο,κοιμόταν σπίτι!! Πιστεύω σ αυτο θα το πάρω πιο χαλαρά!!

@iwanna24 έχω συγκρατήσει ότι τρως κρέπες! Και απόψε θέλω κι εγώ!! Χαχαχα!! Για πες μου, τι βάζεις μεσα; Τυροκαυτερη βαζεις; Επιτρέπεται;;

Εγώ τρώω τυροκαυτερη!

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια τελείωσα με την αυχενική!! Όλα τέλεια!!! Μας ζόρισε βέβαια γιατί δεν σταμάτησε να κουνιέται και να κάνει κωλο τούμπες.. Είχε πλάκα το σκουντουσε για να μετρήσει τον αυχένα και αυτό έκανε βουτιά με το κεφάλι κάτω και τα πόδια επάνω! :-P

Μας είπε και το φύλο κατά 80%...ειναι αυτό που έλεγα και εγώ από την αρχή.. Αγοράκι! 

• Μου αρέσει 10

Διαφημίσεις

1 hour ago, Polly1 είπε:

Καλημερα κορίτσια!! Έκανα τις αιματολογικες και ούρων σήμερα,ολα καλα,ο αιματοκρίτης οριακος στο 36 αλλά τώρα ξεκίνησα τον σίδηρο! Ο ντοκ μου είπε όλα καλα και να βρεθούμε από βδομάδα! Του θυμισα ότι έχουμε ραντεβού σε 2 βδομαδες,ειχε μπερδέψει τις μερες,έκανα βλακεια; χαχαχα Τελικά το αφήσαμε για την μεθεπόμενη βδομάδα! 

Καλησπέρα, κάθε πότε κανεις αιματολογικες?

Εγω έκανα στο πρώτο τρίμηνο ακόμα να μου πει κάτι ο γιατρός.. Σε ποια εβδομάδα  είσαι? 

11 minutes ago, Elenaki30 said:

Κορίτσια τελείωσα με την αυχενική!! Όλα τέλεια!!! Μας ζόρισε βέβαια γιατί δεν σταμάτησε να κουνιέται και να κάνει κωλο τούμπες.. Είχε πλάκα το σκουντουσε για να μετρήσει τον αυχένα και αυτό έκανε βουτιά με το κεφάλι κάτω και τα πόδια επάνω! :-P

Μας είπε και το φύλο κατά 80%...ειναι αυτό που έλεγα και εγώ από την αρχή.. Αγοράκι! 

Θα την κάνουμε την ομάδα ποδοσφαίρου, σας το είπα! Συγχαρητήρια!!

@iwanna24 πιστή ακόλουθος στα συμπτώματά μου εσύ κοριτσάκι.. Αχ..!! 

Προχωράμε καλά όλες - αυτό έχει σημασία και ΝΑΙ, είμαστε σούπερ thread!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 50 λεπτά , Polly1 είπε:

Τα πάντα όλα...επιτρέπεται βέβαια...δεν έχει κάτι...από σούπερ πάρε μόνο...μην πάρεις χύμα...

Προτείνω...

Εγώ είμαι κυρίως του γλυκού...δηλαδη, Μερέντα, μπισκότο, φράουλα και παγωτό ...

πρίν από 23 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου το αγοράκι σου!!!

Μόνο εμένα ήταν φουλ ήσυχο στην αυχενική;

πρίν από 14 λεπτά , VDald είπε:

Θα την κάνουμε την ομάδα ποδοσφαίρου, σας το είπα! Συγχαρητήρια!!

@iwanna24 πιστή ακόλουθος στα συμπτώματά μου εσύ κοριτσάκι.. Αχ..!! 

Προχωράμε καλά όλες - αυτό έχει σημασία και ΝΑΙ, είμαστε σούπερ thread!! 

Πιστή...δεν λες τίποτα. 

Yes we are and we know it 8)

• Χαχα 1

fH1Pp2.png

10 minutes ago, iwanna24 said:

Τα πάντα όλα...επιτρέπεται βέβαια...δεν έχει κάτι...από σούπερ πάρε μόνο...μην πάρεις χύμα...

Προτείνω...

Πιστή...δεν λες τίποτα. 

Και το δικό μου είναι ήσυχο ρε κορίτσια.. Δεν κουνιόταν πολύ στην αυχενική ούτε κ στον προηγούμενο υπέρηχο. 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια!!! Χαίρομαι που διαβάζω όλο ωραία νέα από εσάς και τα μωράκια σας! 
εγω είχα ραντεβού αυτή τη βδομάδα αλλά με τα χιονια στην Αθήνα ακυρώθηκε και είμαι να σκάσω! Έχω να δω το μωρό μου πάνω από δυο βδομαδες και είμαι μέσα στο άγχος αν είναι εντάξει….

αντε να αρχίσουν οι κλωτσιές να καταλαβαίνουμε ότι είναι μια χαρά !

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , VDald είπε:

Και το δικό μου είναι ήσυχο ρε κορίτσια.. Δεν κουνιόταν πολύ στην αυχενική ούτε κ στον προηγούμενο υπέρηχο. 

Έτσι και εμένα...εκεί ακίνητο φίλε ...μόνο αν το πίεζε πολύ, κουνούσε ελάχιστα φίλε ..μην φανταστείς να αλλάζει θέση .. 

Και η κόρη, όρθια κοιμόταν σαν έμβρυο...αυτά που βλέπω σε βίντεο να κουνιέται όλη η κοιλιά δεν έγινε ποτέ...

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

8 minutes ago, iwanna24 said:

Έτσι και εμένα...εκεί ακίνητο φίλε ...μόνο αν το πίεζε πολύ, κουνούσε ελάχιστα φίλε ..μην φανταστείς να αλλάζει θέση .. 

Και η κόρη, όρθια κοιμόταν σαν έμβρυο...αυτά που βλέπω σε βίντεο να κουνιέται όλη η κοιλιά δεν έγινε ποτέ...

Μηπως ειμαστε εξωγηινοι;;;;;;;

• Χαχα 1

πρίν από 27 λεπτά , iwanna24 είπε:

Προτείνω...

Πιστή...δεν λες τίποτα. 

Μπα και μένα ήσυχο ήταν!! Αφού προς το τέλος μου πατούσε την κοιλιά για να κουνηθεί

πρίν από 45 λεπτά , Ele1 είπε:

Καλησπέρα, κάθε πότε κανεις αιματολογικες?

Εγω έκανα στο πρώτο τρίμηνο ακόμα να μου πει κάτι ο γιατρός.. Σε ποια εβδομάδα  είσαι? 

Και εγώ μια φορά έκανα μόνο! Τώρα πιστεύω να με ξαναβάλει που μπήκα στο 2ο τρίμηνο

πρίν από 48 λεπτά , Elenaki30 είπε:

Μπράβο σου κορίτσι!! Είδες πήγαν όλα καλά.. τζάμπα άγχος τρώμε..άντε έρχεται ο γιος..Σε έβαλε να κάνεις ξανά αιματολογικές?? Τώρα πότε θα ξαναπάς??

πρίν από 13 λεπτά , iwanna24 είπε:

Λες τα κοριτσάκια να είναι πιο ήσυχα??? Και να μην τα πολυκαταλαβαινουμε??

• Μου αρέσει 4

πρίν από 25 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Μπα και μένα ήσυχο ήταν!! Αφού προς το τέλος μου πατούσε την κοιλιά για να κουνηθεί

Και εγώ μια φορά έκανα μόνο! Τώρα πιστεύω να με ξαναβάλει που μπήκα στο 2ο τρίμηνο

Μπράβο σου κορίτσι!! Είδες πήγαν όλα καλά.. τζάμπα άγχος τρώμε..άντε έρχεται ο γιος..Σε έβαλε να κάνεις ξανά αιματολογικές?? Τώρα πότε θα ξαναπάς??

Μπα δεν νομίζω ότι παίζει κανένα ρόλο ..

Να σας πω όμως ότι όπως ήσυχο ήταν έμβρυο έτσι ήσυχο παιδάκι είναι το πουλάκι μου γενικά ..απόλυτα συνεργάσιμο και φοβερό παιδί γενικά...και όντως ήσυχη...δεν γουστάρει να πηδάει από εδώ και από εκεί ...δεν κάνει γενικά, ταρζανιες ..είναι ήσυχη. 

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

πρίν από 26 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Τώρα εχω ξανά σε έναν μήνα σχεδόν... Άστο... 

Και εμένα δεν μου έβαλε να κάνω αιματολογικές μου είπε την άλλη φορά.. Τότε θα μου δώσει και σίδηρο, ασβέστιο κλπ γιατί τώρα θέλει λίγο να ηρεμήσει το στομάχι μου.. 

πρίν από 6 λεπτά , iwanna24 είπε:

Μπα δεν νομίζω ότι παίζει κανένα ρόλο ..

Να σας πω όμως ότι όπως ήσυχο ήταν έμβρυο έτσι ήσυχο παιδάκι είναι το πουλάκι μου γενικά ..απόλυτα συνεργάσιμο και φοβερό παιδί γενικά...και όντως ήσυχη...δεν γουστάρει να πηδάει από εδώ και από εκεί ...δεν κάνει γενικά, ταρζανιες ..είναι ήσυχη. 

Ελπίζω να μην ισχύει αυτό γιατί αλλιώς την πάτησα!! Θα το μαζεύω από τα δέντρα!! 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...