Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Όνομα μωρού και προβλήματα

Recommended Posts

Κορίτσια μου γειά σας. Μην με κατακρίνετε το τελευταίο πού θέλω είναι αυτό. Έιμαι έγκυος ενα αγοράκι , με προσπάθειες πάνω από 1.5 χρόνο για να τα καταφέρουμε, με υποψίες πως έχω προβληματα γονιμότητας εξαιτίας κάποιων νοσημάτων που είχα. Έχουμε σαν προστάτη τον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Προσευχόμασταν στον Θεό την Παναγία και τον Αρχάγγελο να κάνουμε ένα μωράκι χωρίς όμως να πούμε " να δώσουμε όνομα" . Εμείς με μεγάλη χαρά είπαμε πως θα ήταν τιμή μας να του δώσουμε το όνομα  Μιχαήλ Άγγελος. Όμως από την μέρα που το ανακοίνωσαμε ( ως σκέψη και όχι ως τελεσίγραφο) ο πεθερος μου π πάντα μας βοηθά Σε ότι χρειαστούμε ήταν πολύ θλιμμένος, απόμακρος και πολύ αδιαθετος. Δεν ρωτά πλέον αν πάει καλά το μωράκι ούτε μου μιλά δεν με βλέπει στα μάτια κλπ. Αισθάνεται προδοσία λέει και ότι δεν τον εκτιμουμε . Το άσχημο είναι ότι το σπίτι μας είναι δίπλα στο σπίτι τους και θα είναι 24 ώρες την μέρα μαζί μας όταν γεννηθεί το μωρό. Τι να κάνω ? Να τον πούμε με το όνομα του Αρχάγγελου? Μιχαήλ Άγγελο!? Να τον πούμε με το όνομα του πεθερού μου? Τιμόθεος και να τον γιορτάζουμε στην γιορτή του Αρχάγγελου ? Η αν του δώσουμε δύο να τον πούμε Τιμοθεος - Άγγελος? Η δεν μετρά σαν (όνομα του Αρχάγγελου Μιχαήλ) και θα πρέπει να όνομαστει Τιμόθεος Μιχαηλ ( που δεν μου ταιριάζει καθόλου) ... Τι να κάνω ? Δεν μπορώ να απογοητεύσω κανέναν.. αν πάθει κάτι ο πεθερός μου θα με φτενε πάντα εμένα και τον άνδρα Μ έτσι μου έδωσαν να καταλάβω...σας πάρακαλω μην κρίνετε τον πεθερό μου απλά δεν πιστεύει στο Θεό και δεν μπορεί να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι για εμένα να ευχαριστήσω τον Ταξιάρχη... Κανένα παιδί δεν έκανε γιο για να τον βγάλει και έτσι για αυτό επιμένει τόσο...

Διαφημίσεις

Εγώ θα σου πω κάτι πιο γενικό. Η εκτίμηση στον παππού δεν φαίνεται από το να του δώσεις το όνομα. Ότι δηλαδή αν δν το δώσετε δεν τον εκτιμάτε. Και επειδή βοήθαει; περιμένουμε αντάλλαγμα και αν δεν γίνει τέλος; τα βλέπω στην υπερβολή τους. Και μένα ο πεθερός μου περίμενε να το πούμε το πρώτο μου παιδι στο όνομα του αλλά το είχα τάξει και τον βγάλαμε εφραιμ. Δεν έκατσα να σκεφτώ ούτε εγώ ούτε ο άντρας μού κάτι τέτοιο. Να πείτε το μωρό όπως σας αρέσει και οχι επειδή θέλει ο πεθερός ή έτσι πρέπει. Για μένα καλύτερα Μιχαήλ Άγγελο γιατί εισακουστην οι προσευχές σας και είναι ένα υγιέστατο μωράκι. 

Είναι μοναδικές οι στιγμές της εγκυμοσύνης. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη και μην σε επηρεάζουν τέτοια πράγματα. Αν σας αρέσει για το παιδάκι σας το όνομα του πεθερού σου δωσε διπλό όνομα και ας το φωνάζετε ετσι.  Δε συμφωνώ με εκβιαστικές συμπεριφορές αλλά αντιλαμβάνομαι τη διαφορά νοοτροπίας των μεγαλύτερων και πόσο μπορεί να επηρεάσει την ισορροπία στην οικογένεια. Με το καλό το παιδάκι σας! 

πρίν από 30 λεπτά , Katerina96 είπε:

Εγώ θα σου πω κάτι πιο γενικό. Η εκτίμηση στον παππού δεν φαίνεται από το να του δώσεις το όνομα. Ότι δηλαδή αν δν το δώσετε δεν τον εκτιμάτε. Και επειδή βοήθαει; περιμένουμε αντάλλαγμα και αν δεν γίνει τέλος; τα βλέπω στην υπερβολή τους. Και μένα ο πεθερός μου περίμενε να το πούμε το πρώτο μου παιδι στο όνομα του αλλά το είχα τάξει και τον βγάλαμε εφραιμ. Δεν έκατσα να σκεφτώ ούτε εγώ ούτε ο άντρας μού κάτι τέτοιο. Να πείτε το μωρό όπως σας αρέσει και οχι επειδή θέλει ο πεθερός ή έτσι πρέπει. Για μένα καλύτερα Μιχαήλ Άγγελο γιατί εισακουστην οι προσευχές σας και είναι ένα υγιέστατο μωράκι. 

Συμφωνώ και του τα είπα και εγώ.δεν είναι πως φοβάμαι τον Άγγελο . Ξέρω πως θα καταλάβει την δύσκολη κατάσταση που με έφεραν. Αλλά ξέρω πως ο πεθερός πάντα θα μας το χτυπά θα είναι με κατεβασμένα μούτρα είμαι και πολύ ενοχική και ευαίσθητη και δεν θέλω να τον λυπησω κιόλας.. νομίζω η μόνη λύση είναι τα δύο ονόματα πχ Άγγελος Τιμόθεος... Μακάρι να τον φωτίσει να καταλάβει πως όλα αυτά δεν έχουν σημασία... Τι να πεις αγαπημένη Μ....

πρίν από 38 λεπτά , Annasergi είπε:

Κορίτσια μου γειά σας. Μην με κατακρίνετε το τελευταίο πού θέλω είναι αυτό. Έιμαι έγκυος ενα αγοράκι , με προσπάθειες πάνω από 1.5 χρόνο για να τα καταφέρουμε, με υποψίες πως έχω προβληματα γονιμότητας εξαιτίας κάποιων νοσημάτων που είχα. Έχουμε σαν προστάτη τον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Προσευχόμασταν στον Θεό την Παναγία και τον Αρχάγγελο να κάνουμε ένα μωράκι χωρίς όμως να πούμε " να δώσουμε όνομα" . Εμείς με μεγάλη χαρά είπαμε πως θα ήταν τιμή μας να του δώσουμε το όνομα  Μιχαήλ Άγγελος. Όμως από την μέρα που το ανακοίνωσαμε ( ως σκέψη και όχι ως τελεσίγραφο) ο πεθερος μου π πάντα μας βοηθά Σε ότι χρειαστούμε ήταν πολύ θλιμμένος, απόμακρος και πολύ αδιαθετος. Δεν ρωτά πλέον αν πάει καλά το μωράκι ούτε μου μιλά δεν με βλέπει στα μάτια κλπ. Αισθάνεται προδοσία λέει και ότι δεν τον εκτιμουμε . Το άσχημο είναι ότι το σπίτι μας είναι δίπλα στο σπίτι τους και θα είναι 24 ώρες την μέρα μαζί μας όταν γεννηθεί το μωρό. Τι να κάνω ? Να τον πούμε με το όνομα του Αρχάγγελου? Μιχαήλ Άγγελο!? Να τον πούμε με το όνομα του πεθερού μου? Τιμόθεος και να τον γιορτάζουμε στην γιορτή του Αρχάγγελου ? Η αν του δώσουμε δύο να τον πούμε Τιμοθεος - Άγγελος? Η δεν μετρά σαν (όνομα του Αρχάγγελου Μιχαήλ) και θα πρέπει να όνομαστει Τιμόθεος Μιχαηλ ( που δεν μου ταιριάζει καθόλου) ... Τι να κάνω ? Δεν μπορώ να απογοητεύσω κανέναν.. αν πάθει κάτι ο πεθερός μου θα με φτενε πάντα εμένα και τον άνδρα Μ έτσι μου έδωσαν να καταλάβω...σας πάρακαλω μην κρίνετε τον πεθερό μου απλά δεν πιστεύει στο Θεό και δεν μπορεί να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι για εμένα να ευχαριστήσω τον Ταξιάρχη... Κανένα παιδί δεν έκανε γιο για να τον βγάλει και έτσι για αυτό επιμένει τόσο...

Επειδή καταλαβαίνω τη θέση σου..κ από τα λεγόμενά σου καταλαβαίνω πως εκτιμάσ τουσ γονείς του άντρα σου κ δεν θα θέλες να πικραθειτε..για μένα δώσε στο παιδί το όνομα του πεθερού κ σαν δεύτερο το αγγελοσ...κ φώναζε το κ με τα 2 ονόματα...έτσι θα τους τιμασ κ τουσ 2 κ θα το γιορτάζεισ δίπλα..

Δεν αξίζει να ρθειτε σε απόσταση για αυτό το λόγο..κ οι παππούδες περιμένουν μια αναγνώριση για αυτά που μασ προσέφεραν.Μια τιμή είναι για αυτούς..μια πράξη αγάπης..κ οι παλιοί δεν μπορούν να το δουν αλλιωσ...ακόμη κ αυτοί που το παίζουν δήθεν άνετοι το περιμένουν..συζητά το με τον άντρα σου κ βρείτε μια λύση μαζί.να μην μείνει κανεισ δυσαρεστημένος..είναι κρίμα..άλλοι χαλάνε τισ σχέσεις τουσ μια για πάντα για ένα όνομα..κ ο τρόπος που μιλασ με κάνει να πιστεύω πως είσαι ευαίσθητη κοπέλα κ σε ενοχλεί αυτή η κατάσταση.

Σου εύχομαι με το καλό να γεννηθεί το μωράκι σου...κ να σου φύγει όλο αυτό το βαροσ από πάνω σου.θα σε βοηθήσει κ ο σύζυγος..θα βρείτε λύση...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , tzeni82 είπε:

Επειδή καταλαβαίνω τη θέση σου..κ από τα λεγόμενά σου καταλαβαίνω πως εκτιμάσ τουσ γονείς του άντρα σου κ δεν θα θέλες να πικραθειτε..για μένα δώσε στο παιδί το όνομα του πεθερού κ σαν δεύτερο το αγγελοσ...κ φώναζε το κ με τα 2 ονόματα...έτσι θα τους τιμασ κ τουσ 2 κ θα το γιορτάζεισ δίπλα..

Δεν αξίζει να ρθειτε σε απόσταση για αυτό το λόγο..κ οι παππούδες περιμένουν μια αναγνώριση για αυτά που μασ προσέφεραν.Μια τιμή είναι για αυτούς..μια πράξη αγάπης..κ οι παλιοί δεν μπορούν να το δουν αλλιωσ...ακόμη κ αυτοί που το παίζουν δήθεν άνετοι το περιμένουν..συζητά το με τον άντρα σου κ βρείτε μια λύση μαζί.να μην μείνει κανεισ δυσαρεστημένος..είναι κρίμα..άλλοι χαλάνε τισ σχέσεις τουσ μια για πάντα για ένα όνομα..κ ο τρόπος που μιλασ με κάνει να πιστεύω πως είσαι ευαίσθητη κοπέλα κ σε ενοχλεί αυτή η κατάσταση.

Σου εύχομαι με το καλό να γεννηθεί το μωράκι σου...κ να σου φύγει όλο αυτό το βαροσ από πάνω σου.θα σε βοηθήσει κ ο σύζυγος..θα βρείτε λύση...

Με βοήθησες πολύ σε ευχαριστώ πολύ πραγματικά... Κάτι τέτοιο θα κάνω... Και προτημω το Άγγελος γιατί ζούμε Κύπρο και στην Κύπρο έχει πολλούς με το επίθετο Μιχαήλ άρα αν ονομαστεί Τιμόθεος-Μιχαηλ θα είναι σαν να λες το επίθετο του. Άρα το Τιμόθεος - Άγγελος είναι ότι πιο όμορφο, γιορτάζει κιόλας των Ταξιαρχών είναι και ο Αρχάγγελος μας ο πρώτος των αγγέλων άρα θα αισθανόμαστε χαρά και για τα δύο.. μίλησα με πάτερ και μου είπε να βγαλω το όνομα μόνο του πεθερού αλλά εγώ νιώθω ασεβής προς τον Θεό έτσι θέλω να τον ευχαριστήσω καπως έμπρακτα.. να είσαι καλά πάντως ειδικά για την κατανόηση  

• Μου αρέσει 1

Τιμόθεο Άγγελο να το πείτε το μωράκι.να γεννηθεί γερό και να είναι ευλογημένο!θα συμφωνήσω πως δεν φαίνεται η εκτίμηση στους παππούδες δίνοντας το όνομα τους αλλά για εκείνον έχει σημασία και θα τον κάνει πολύ χαρούμενο εκεί στέκομαι και λέω να το φωνάζετε Τιμόθεο μόνο.το Αγγελος θα ακουστεί,θα είναι το όνομα του παιδιού μια ζωή αλλά να μην το φωνάζετε με δύο ονόματα,είναι γλωσσοδέτης και μπελάς.

• Ευχαριστώ 1

συγνώμη που θα τ8 πω ετσι ωμα....αν δεν βγάλεις  τον πεθερο σ δεν θα το αγαπάει δηλ το παιδι??? τι ειναι αυτο το πράμα??? δινω όνομα ολα καλα δεν δινω ολα  χαλια???? 

Η ςποψη μ ειναι να δωσεις στο παιδι αυτο που έταξες 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 52 λεπτά , Ασία είπε:

Τιμόθεο Άγγελο να το πείτε το μωράκι.να γεννηθεί γερό και να είναι ευλογημένο!θα συμφωνήσω πως δεν φαίνεται η εκτίμηση στους παππούδες δίνοντας το όνομα τους αλλά για εκείνον έχει σημασία και θα τον κάνει πολύ χαρούμενο εκεί στέκομαι και λέω να το φωνάζετε Τιμόθεο μόνο.το Αγγελος θα ακουστεί,θα είναι το όνομα του παιδιού μια ζωή αλλά να μην το φωνάζετε με δύο ονόματα,είναι γλωσσοδέτης και μπελάς.

Έχω απορία σε τέτοιες περιπτώσεις γράφουμε και τα δύο στο ληξιαρχείο και απλά τον φωνάζουμε με το πρώτο ? 

πρίν από 54 λεπτά , Ασία είπε:

Κ ομωσ βρε κορίτσια..τι πιο όμορφο από το να δώσουμε στα παιδιά μασ τα ονόματα των γονιών μασ?? Αν αυτό δεν είναι τιμή εκτίμηση για όλα όσα μασ προσέφεραν τι είναι??κ πολλοί από αυτούς λόγω της εργασίας των γονιών έχουν ενεργό ρόλο..δηλ γιατί να μπει ένα όνομα άσχετο??κ άσχετο δεν εννοώ το τάμα.. Γιατί να μην τουσ δώσουμε αυτή την χαρά??επισησ δεν το κάναμε μόνοι μας το παιδί..κ ο πατέρας θα πρέπει να ερωτηθεί..όλα σε συννενόηση..

έτσι το βλέπω εγώ.. Ο καθένας κάνει ότι θέλει κ ότι πιστεύει..

Διαφημίσεις

1 hour ago, tzeni82 είπε:

Κ ομωσ βρε κορίτσια..τι πιο όμορφο από το να δώσουμε στα παιδιά μασ τα ονόματα των γονιών μασ?? Αν αυτό δεν είναι τιμή εκτίμηση για όλα όσα μασ προσέφεραν τι είναι??κ πολλοί από αυτούς λόγω της εργασίας των γονιών έχουν ενεργό ρόλο..δηλ γιατί να μπει ένα όνομα άσχετο??κ άσχετο δεν εννοώ το τάμα.. Γιατί να μην τουσ δώσουμε αυτή την χαρά??επισησ δεν το κάναμε μόνοι μας το παιδί..κ ο πατέρας θα πρέπει να ερωτηθεί..όλα σε συννενόηση..

Ακριβώς... Για να είμαστε καλά όλοι ελπίζω να βρεθεί η καλύτερη λύση χχχχ

3 ώρες πρίν, Annasergi είπε:

Να το πεις κ στους δύο κορίτσι μου ..Τιμόθεος Μιχαήλ είναι τέλειο...εγώ επίσης έχω ταγμένο τον μπέμπη μου στον Άγιο Δημήτριο τον μυροβλητη κ στον αρχάγγελο κ θα τον πω Δημήτριο Μιχαήλ...επίσης Δημήτριο λένε τον πατέρα μου...οπότε όλοι χαρούμενοι κ γενικότερα το πώς θα τον φωναζουμε κλείνουμε προς Μιχαήλ...μεγάλη η χάρη των αγίων κ δύο ονόματα μια χαρά είναι θα είναι κ οι παππούδες χαρούμενοι ...επίσης δεν πιστεύω καθόλου στο να δίνουμε στα παιδιά ονόματα παππούδων αλλά ελπίζω να είναι οι γονείς μας η τελευταία γενιά με αυτό το κόλλημα ...εμένα αν πάνε οι γιοι μου να δώσουν σε παιδί τους το όνομα μου θα τους αποκληρωσω...θέλω αυτό το όνομα να πεθάνει μαζί μου χαχαχαχα..τόσο γκαντεμια πουμιυ συνέβη στη ζωή μου το χω για κακό 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, tzeni82 είπε:

γιατι υπαρχουν ανθρωποι που εχουν μεγαλωσει απαλλαγμενοι απο το αισθημα υποχρεωσης ως προς τους γονεις τους και που δεν νιωθουν πως το να δωσουν το ονομα αυτων στο παιδι τους ειναι τροπος εκφρασης της εκτιμησης και της ευγνωμοσυνης .. φιλικα παντα... καθε ανθρωπος σκεφτεται και δρα αλλιως.. για μενα αυτο που περιγραφεις πχ δεν ειναι οτι πιο ομορφο κι ουτε με κανει να νιωθω οπως λες... θεωρω πολυ σημαντικοτερο να χει το παιδι μας ενα ονομα που κανει εμας ως οικογενεια ευτυχισμενους και μας αρεσει κι απαλλαγμενο απο ιστοριες προγονων και συσχετισμους..που δυστυχως πολλες φορες επιφερουν αδυναμιες,προστριβες και διαφορετικες συμπεριφορες απο τους παππουδες.. αποψη μου ειναι το παιδι μου να εχει το δικο του ονομα και τη δικη του ιστορια.. αλλα ξαναλεω καθενας οπως νιωθει.

2 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

συγνώμη που θα τ8 πω ετσι ωμα....αν δεν βγάλεις  τον πεθερο σ δεν θα το αγαπάει δηλ το παιδι??? τι ειναι αυτο το πράμα??? δινω όνομα ολα καλα δεν δινω ολα  χαλια???? 

Η ςποψη μ ειναι να δωσεις στο παιδι αυτο που έταξες 

συμφωνω απολυτα...αν ειναι δυνατον να αλλαζει η αντιμετωπιση προς ενα παιδι και τους γονεις του,απο τους παππουδες λογω ενος ονοματος...!αυτο κ μονο δειχνει πολλα για τον χαρακτηρα και τον τροπο που σκεφτεται κανεις...εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει και δεν μου κολλαει καθολου...ασυλληπτες μικροπρεπειες μπροστα στο θαυμα μιας νεας ζωης... ελπιζω καποτε να απαλλαγουμε απο τετοια συμπλεγματα.

• Μου αρέσει 5

2 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

γιατι υπαρχουν ανθρωποι που εχουν μεγαλωσει απαλλαγμενοι απο το αισθημα υποχρεωσης ως προς τους γονεις τους και που δεν νιωθουν πως το να δωσουν το ονομα αυτων στο παιδι τους ειναι τροπος εκφρασης της εκτιμησης και της ευγνωμοσυνης .. φιλικα παντα... καθε ανθρωπος σκεφτεται και δρα αλλιως.. για μενα αυτο που περιγραφεις πχ δεν ειναι οτι πιο ομορφο κι ουτε με κανει να νιωθω οπως λες... θεωρω πολυ σημαντικοτερο να χει το παιδι μας ενα ονομα που κανει εμας ως οικογενεια ευτυχισμενους και μας αρεσει κι απαλλαγμενο απο ιστοριες προγονων και συσχετισμους..που δυστυχως πολλες φορες επιφερουν αδυναμιες,προστριβες και διαφορετικες συμπεριφορες απο τους παππουδες.. αποψη μου ειναι το παιδι μου να εχει το δικο του ονομα και τη δικη του ιστορια.. αλλα ξαναλεω καθενας οπως νιωθει.

συμφωνω απολυτα...αν ειναι δυνατον να αλλαζει η αντιμετωπιση προς ενα παιδι και τους γονεις του,απο τους παππουδες λογω ενος ονοματος...!αυτο κ μονο δειχνει πολλα για τον χαρακτηρα και τον τροπο που σκεφτεται κανεις...εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει και δεν μου κολλαει καθολου...ασυλληπτες μικροπρεπειες μπροστα στο θαυμα μιας νεας ζωης... ελπιζω καποτε να απαλλαγουμε απο τετοια συμπλεγματα.

Νομίζω το έχω ξαναγράψει, πρόσφατη ιστορία φίλης δεν έχουν αποφασίσει όνομα είναι από τα ζευγάρια που δεν πολυνοιάζονται για παραδόσεις και τα ψιλομασάνε στους δικούς τους όταν ρωτάνε.. Έχει φτάσει η παραμονή της γέννας έχει τη μάνα της στο σπίτι μαζεύουν τακτοποιούν τα τελευταία και είμαστε εν μέσω κόβιντ τα πεθερικά σε άλλη πόλη και στη γέννα έξω από το μαιευτήριο θα πάει η μαμά σαν υποστήριξη ακόμα και εκτός κλινικής. Και εκεί που τα λένε της λέει. Θέλω να μου κάνεις μια χάρη! Να μου στείλετε εμένα πρώτη την φωτό του παιδιού να τη στείλω εγώ στην πεθερά να της πω να μας ζήσει η "όνομα πεθεράς".. και η φιλη μου παθαίνει εγκεφαλικό. Λέει μα δεν αποφασίσαμε όνομα τι πρωτοβουλία είναι αυτή που παίρνεις μπορεί να βγάλουμε και το δικό σου η ένα άσχετο!  Καλαααα της λέει δεν θα βγάλετε την πεθερά σου;;;; Τιιιιιι ρεζιλίκι θα γίνουμε σε όλο τον κόσμο και πως θα ξαναδώ εγω την πεθερά στα μάτια και δώστου κλάμα και κακό και να την ξορκίζει να δώσει της πεθεράς και να την απειλεί αν βγάλει το δικό της δεν θα πηγαίνει στο μωρό και δώστου τρέλα και χαμό!!! Να μη τα πολυλογώ την έδιωξαν βραδιάτικα πήγαν γέννησαν μόνοι τους οι άνθρωποι

Συμπλέγματα και από εκεί που δεν το περιμένεις καμιά φορά..

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

Κράτα το

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...