Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

@linaa@dimi.tra κορίτσια μου χρόνια πολλά! 

Αρχικά να πω πως χαίρομαι που αντιμετωπίζουμε τα θέματα με ειλικρίνεια γιατί έχω βαρεθεί να μου χαϊδεύουν όλοι τα αυτιά αυτές τις μέρες. Σας ευχαριστώ πολύ και τις 2.Θα εστιάσω σε αυτά που είπαμε. 3 γυναικολόγους πλας τον δικό μου που θα τον συναντήσω τη Δευτέρα να δω τι θα πει μετά την αποτυχία. Μετά έχω κλείσει ανδρολόγο, ενδοκρινολόγο και την αιματολόγο στο Ελενα. Δε νομίζω πως μπορώ να κάνω κάτι άλλο σε αυτή τη φάση. Ολα τριγυρνάνε στο μυαλό μου. Η περίοδος αυτό το μήνα κράτησε 2,5 μέρες (!), με τις 2 πρώτες μέρες να γίνεται χαμός από ροή και μέσα τίποτα. Λες και κάποιος πάτησε το turn off. Ανησύχησα μήπως είναι προκλιμακτιριακο κ αλλάζει ο κύκλος μου αλλά μετά σκέφτηκα πως έχω πάρει 10 κιβώτια φάρμακα κ ίσως δεν είναι ενδεικτικό. 

Οι περισσότερες εδώ μέσα έχουμε φάει απογοήτευση με το κουτάλι, το τελευταίο που θέλουμε είναι να μας χαϊδέψουν τ αυτιά. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε ειλικρινείς. Εμένα αυτό με βοηθάει, η ειλικρίνεια. 
      Κάνε τα ραντεβού σου σιγά σιγά με το νέο έτος. Η αιματολόγος στο Ελενα είναι πολύ καλή, μέχρι κ ο δικός μου αιματολόγος το ιδιο είπε. Ξεψάχνισε τι δεν έχεις κάνει και ρώτα στοχευμένα τους γιατρούς να σου πουν λεπτομέρειες. Θα δεις πως και με διαφορετικούς εξωσωματιστες πολλές απόψεις θα συγκλίνουν. Αυτό που σου γράφει η @linaa κι εγώ θα το σκεφτόμουν δλδ να επιλέξεις ίσως άλλο γιατρό για να κάνεις και μια αλλαγή στο εμβρυολογικό. 
      Μην ανησυχείς για την περίοδο σου, δεν είναι ενδεικτική το ενδομήτριο σε αυτό τον κύκλο σου δεν ήταν το φυσικό σου. Ίσως και για μερικούς κύκλους ακόμα να βλέπεις διαφορές αν δεν ξεκινήσεις κατευθείαν ξανά φάρμακα διέγερσης. Μέχρι να έρθουν οι ορμόνες σου σε ισορροπία. 

Σίγουρα βιώνεις μια δύσκολη κατάσταση και οι γιορτές είναι μια παύση που δεν μπορείς να διαχειριστείς. Το ίδιο νιώθουμε πολλές κοπέλες εδώ μέσα που περιμένουμε να περάσουν οι γιορτές να βγει μια εξέταση, να κάνουμε μια άλλη, να κάνουμε ένα ραντεβού κλπ. Δυστυχώς για πολλές από εμάς οι γιορτές είναι απλά μια παύση κ όχι ένα διάλειμμα να ξεσκάσουμε και να ξεκουραστούμε. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις την παύση αυτή ψάχνοντας επι της ουσίας πράγματα, απορίες και κενά και να προετοιμαστείς για τα ραντεβού σου. Τι δεν έχεις κάνει; Τι έχουν κάνει άλλες κοπέλες και φαίνεται να λειτούργησε; Τι θα ήθελες να κάνεις κλπ. Πήγαινε στα ραντεβού με τετράδιο και απορίες (εγώ έτσι κάνω). Δλδ ακόμα και γιατί η περίοδος σου κράτησε τόσο λίγο είναι μια απορία που οφείλει ο γιατρός σου να σου την εξηγήσει. Όλες μα όλες οι απορίες σου ακόμα κ αν έχεις ρωτήσει εδώ κ σου έχει απαντήσει κάποια κοπέλα να τις μαζέψεις και να τις ρωτήσεις. Αυτή είναι η υποχρέωση τους κι αν δεν τους αρέσει δεν πειράζει ας ζοριστούν. 

Μανούλες Ιουνίου 2022

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια. Θέλω την βοήθεια σας γιατι δεν ξέρω τι μου γίνεται. Λοιπόν την Παρασκευή έκανα β χοριακη κ την πήρα εχθες. Η μοναδες για μη έγκυες ειναι απο 0.04 μεχρι 5.00 . Εμενε έδειξε 5.91..κ μου ειπε ο γυναικολόγος να κάνω πάλι αυριο.δεν μου έδωσε ξεκάθαρη απάντηση το αν ειμαι η οχι. Εσείς τι λετε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 565
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 31 λεπτά , Χαρά 7 είπε:

Γειά σας κορίτσια. Θέλω την βοήθεια σας γιατι δεν ξέρω τι μου γίνεται. Λοιπόν την Παρασκευή έκανα β χοριακη κ την πήρα εχθες. Η μοναδες για μη έγκυες ειναι απο 0.04 μεχρι 5.00 . Εμενε έδειξε 5.91..κ μου ειπε ο γυναικολόγος να κάνω πάλι αυριο.δεν μου έδωσε ξεκάθαρη απάντηση το αν ειμαι η οχι. Εσείς τι λετε?

Καλησπέρα Χαρά 7 και καλωσηρθες. Από ότι γνωρίζω, από 5-25 είναι γκρίζα ζώνη, οπότε με την δεύτερη χοριακη θα ξέρεις σίγουρα τι συμβαίνει!! Υπομονή και εύχομαι τα καλύτερα!!

πρίν από 20 λεπτά , Klaral είπε:

Καλησπέρα Χαρά 7 και καλωσηρθες. Από ότι γνωρίζω, από 5-25 είναι γκρίζα ζώνη, οπότε με την δεύτερη χοριακη θα ξέρεις σίγουρα τι συμβαίνει!! Υπομονή και εύχομαι τα καλύτερα!!

Καλησπέρα κ καλός σας βρήκα. Σε υπέρ ευχαριστώ που μου απάντησες. Δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά..υπομονή..

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, ΕΛΕΝΗ12 είπε:

Γεια σας κορίτσια , τι κάνετε ; Κλείσαμε όλες το πρώτο τρίμηνο ; Πως πάτε; 

Hello!!! εγώ δεν έχω καταλάβει πότε κλείνει το 1ο τρίμηνο !!τόσο άσχετη :-P

Άλλα site λενε στην 12η εβδομάδα άλλα στην 14η....

εγώ παντως ακόμα είμαι 12+4 μέρες!

1 hour ago, Christina60 said:

Hello!!! εγώ δεν έχω καταλάβει πότε κλείνει το 1ο τρίμηνο !!τόσο άσχετη :-P

Άλλα site λενε στην 12η εβδομάδα άλλα στην 14η....

εγώ παντως ακόμα είμαι 12+4 μέρες!

Ωραια απορία, κ εγώ δεν έχω καταλαβει! Είναι λογικό που μου έχει περάσει η έντονη υπνηλία που είχα ; Γνωρίζει κάποια κοπέλα;  Είμαι 13+. 

Διαφημίσεις

20 ώρες πρίν, ΕΛΕΝΗ12 είπε:

Ωραια απορία, κ εγώ δεν έχω καταλαβει! Είναι λογικό που μου έχει περάσει η έντονη υπνηλία που είχα ; Γνωρίζει κάποια κοπέλα;  Είμαι 13+. 

Καλε ναι! Εγω μετα την 12η εβδομαδα ειμαι οπως πριν.. τρωω τα παντα, δεν εχω υπνηλια και περασαν ολα, ανακατοσουρες, πονοι στο στηθος.. το μονο που εχω και μου ειπε ο γιατρος μου οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο ειναι οι πονοκεφαλοι.. με πιανει καθε 2-3 μερες εντονος πονοκεφαλος - ημικρανιες.. αλλα ολα καλα! Δεν πινω κατι αλλα ο γιατρος μου μου εχει πει ντεπον, αλλα αντεχω!!!

23 minutes ago, Annoula1990 said:

Καλε ναι! Εγω μετα την 12η εβδομαδα ειμαι οπως πριν.. τρωω τα παντα, δεν εχω υπνηλια και περασαν ολα, ανακατοσουρες, πονοι στο στηθος.. το μονο που εχω και μου ειπε ο γιατρος μου οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο ειναι οι πονοκεφαλοι.. με πιανει καθε 2-3 μερες εντονος πονοκεφαλος - ημικρανιες.. αλλα ολα καλα! Δεν πινω κατι αλλα ο γιατρος μου μου εχει πει ντεπον, αλλα αντεχω!!!

Πωπω είμαστε ακριβώς το ίδιο απ ότι φαίνεται! Κ εμείς το Σάββατο με έπιασε έντονη ημικρανία και ήπια ντεπόν δεν άντεχα μου το επέτρεψε ο γιατρός! Αλλά δεν το συνδύασα ότι είναι της εγκυμοσύνης νόμιζα έτυχε!

Καλημέρα σε όλες κορίτσια!!

Χρόνια πολλά και καλά!!

Η γέννηση του Κυρίου μας να φέρει φως στον κόσμο! Το έχουμε όλοι ανάγκη!!

Και του χρόνου με τα μωράκια μας αγκαλιά να χαζεύουμε το χριστουγενιατικο δέντρο!!

Πως είστε κορίτσια?

Η αλήθεια ειναι οτι οι αναγούλες και οι καούρες μειώθηκαν αισθητά, αλλα δεν έχουν σταματήσει εντελώς...  και έκλεισα την 14η εβδομάδα...

Κορίτσια σώθηκα με τα intimisimi που μου προτείνατε! Να είστε καλά!!

Για πείτε τα νέα σας!!

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα!

χρόνια πολλά - εύχομαι υγεία και χαρές σε όλ@ς!

Από συμπτώματα, είμαι αρκετά καλά - οι αναγούλες σταμάτησαν, καταφέρνω και πίνω νερό κανονικά ( νόμιζα ότι θα αφυδατωθώ!), έχει μείνει μόνο μια ευαισθησία στις μυρωδιές αλλά ελεγχόμενη, καμία σχέση με το χάλι των προηγούμενων εβδομάδων. Κι ο πόνος στο στήθος έχει μειωθεί αισθητά κι επιτέλους κατάφερα κι εγώ να πάω να αγοράσω σουτιέν :)

@athinaida πιστεύω ότι 15η-16η σταματούν εντελώς, κοντεύουμε!

Έκανα και τη nipt την Τετάρτη που μας πέρασε και είμαι εν αναμονεί αποτελεσμάτων... λόγω των ημερών δεν το πολυσκεφτόμουν, από σήμερα έχω μια μικρή αγωνία.

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια! 

Χρόνια πολλά με υγεία και πολλή αγάπη! 

Και η καινούργια χρονιά να μας φέρει οοοοτι έχουμε ονειρευτεί! 

Εγω έκανα την αυχενική και όλα είναι καλά. Θα κάνω και εγώ μετά τις γιορτές αυτή την εξέταση nipt που πλέον νομίζω όλοι την συνιστούν και ο Θεός βοηθός. 

Ακόμα με αγχώνουν οι καφέ εκκρίσεις που έχω εδώ και 10 μέρες.. Αλλά ο ιατρός λέει ότι είναι το αιματωμα που φεύγει.. Οπότε εύχομαι σύντομα να περάσει κ αυτό το άγχος! 

Όσο για τις αναγούλες και μένα σιγά σιγά περνάνε.. Αλλά έχουν αντικατασταθεί από κάτι περίεργα φούσκωματα και ρεψιματα.. που είναι πολύ άβολα... 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια και χρόνια πολλά!!!! Και εμένα μου έχουν σταματήσει τα συμπτώματα, λίγο μόνο το στήθος που πονάει και οι καούρες μου έχουν μείνει. Αλλά κατά τα άλλα, μια χαρά.. περιμένω πως και πως τα αποτελέσματα της nipt. Λόγω γιορτών τα βλέπω να αργούν κάπως..

Χρονια πολλα κοριτσια! Ευχομαι ο καινουριος χρονος να μας βρει υγιεις και με γερα μωρακια στην αγκαλια... 

Εγω εδω μετα την αυχενικη μου περασαν ΟΛΑ τα συμπτωματα, επιτελους τρωω σαν ανθρωπος και χωρις παραξενιες... βεβαια την περασμενη εβδομαδα ξυπνησα με πρησμενα ουλα, κατακοκκινα καιπ πολυ πονο. Η οδοντιατρος μου μου εδωσε unisept οδοντοκρεμα και διαλυμα και ειμαι πολυ καλυτερα! 

Να ανυσηχησω που εμενα κανεις απο τους γιατρους που με παρακολουθουν δεν μου προτεινε την nipt; (ειμαι 31 χρονων και ο συντροφος μου 28, παιζει ρολο αυτο, γτ νας ρωτησαν)

Υ.Γ. Μενω επαρχια και εχω εναν εδω και εναν γιατρο στο Ιασω για τις πιο σοβαρες εξετασεις...

Χαρηκα που επιτελους νιωθετε καλυτερα!!! Φατε κοριτσια, ειναι ευτυχια...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 5 λεπτά , Annoula1990 είπε:

Χρονια πολλα κοριτσια! Ευχομαι ο καινουριος χρονος να μας βρει υγιεις και με γερα μωρακια στην αγκαλια... 

Εγω εδω μετα την αυχενικη μου περασαν ΟΛΑ τα συμπτωματα, επιτελους τρωω σαν ανθρωπος και χωρις παραξενιες... βεβαια την περασμενη εβδομαδα ξυπνησα με πρησμενα ουλα, κατακοκκινα καιπ πολυ πονο. Η οδοντιατρος μου μου εδωσε unisept οδοντοκρεμα και διαλυμα και ειμαι πολυ καλυτερα! 

Να ανυσηχησω που εμενα κανεις απο τους γιατρους που με παρακολουθουν δεν μου προτεινε την nipt; (ειμαι 31 χρονων και ο συντροφος μου 28, παιζει ρολο αυτο, γτ νας ρωτησαν)

Υ.Γ. Μενω επαρχια και εχω εναν εδω και εναν γιατρο στο Ιασω για τις πιο σοβαρες εξετασεις...

Χαρηκα που επιτελους νιωθετε καλυτερα!!! Φατε κοριτσια, ειναι ευτυχια...

Να μην ανησυχήσεις - η nipt προτείνεται με βάση τις μετρήσεις της αυχενικής ή/και με βάση την ηλικία. Εγώ, ας πούμε, είμαι 42 - με καλές μετρήσεις στην αυχενική, προχωρώ σε nipt για να μην πάω κατευθείαν σε αμνιοπαρακέντηση όπως, ίσως, να πρότειναν κάποιοι λόγω της ηλικίας μου. Εσύ, 31 και φαντάζομαι με άριστη αυχενική κι αιματολογικές, δεν έχεις λόγο να την κάνεις, νομίζω.

Άσχετο και σχετικό: το Ιασώ έχει ένα ημερολόγιο κύησης - κάνεις μια απλή εγγραφή και κάθε εβδομάδα στέλνει ένα ωραίο email σε σχέση με την ανάπτυξη του εμβρύου, τα συμπτώματα και διάφορα άλλα χρήσιμα κι ενδιαφέροντα. Εκεί είχα διαβάσει ότι τα ούλα μπορεί να αρχίσουν να κοκκινιζουν, ακόμα και να ματώνουν και tip να ξεκινήσουμε στοματικό διάλυμα.

Να ρωτήσω κάτι: κάνετε γυμναστική;

πρίν από 43 λεπτά , Catalina2 είπε:

Να μην ανησυχήσεις - η nipt προτείνεται με βάση τις μετρήσεις της αυχενικής ή/και με βάση την ηλικία. Εγώ, ας πούμε, είμαι 42 - με καλές μετρήσεις στην αυχενική, προχωρώ σε nipt για να μην πάω κατευθείαν σε αμνιοπαρακέντηση όπως, ίσως, να πρότειναν κάποιοι λόγω της ηλικίας μου. Εσύ, 31 και φαντάζομαι με άριστη αυχενική κι αιματολογικές, δεν έχεις λόγο να την κάνεις, νομίζω.

Άσχετο και σχετικό: το Ιασώ έχει ένα ημερολόγιο κύησης - κάνεις μια απλή εγγραφή και κάθε εβδομάδα στέλνει ένα ωραίο email σε σχέση με την ανάπτυξη του εμβρύου, τα συμπτώματα και διάφορα άλλα χρήσιμα κι ενδιαφέροντα. Εκεί είχα διαβάσει ότι τα ούλα μπορεί να αρχίσουν να κοκκινιζουν, ακόμα και να ματώνουν και tip να ξεκινήσουμε στοματικό διάλυμα.

Να ρωτήσω κάτι: κάνετε γυμναστική;

Σε ευχαριστω για την απαντηση.. με ειχαν ενημερωσει για τα ουλα αλλα ενα πρωι ξαφνικα να ξυπνας με κατακοκκινο στομα και να μη μπορεις να μασησεις παθαινεις καποιο σοκ...

Μονο μικρο περιπατο μου επιτρεπουν κ οι δυο.. εγω που μεχρι να μαθω οτι ειμαι εγκυος εκανα 2πλες προπονησεις βολλευ.. μονο περπατημα κ παντα με καποιον μαζι

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια!! Catalina2, την ίδια σκέψη κάναμε..εγώ θα τον ρωτήσω για την γυμναστική στην επόμενη επίσκεψη, γιατί έχω σκάσει..νιώθω ότι έχω γίνει κάπως.. κολύμπι κάνω εγώ, οπότε ελπίζω να με αφήσει.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...