Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

προσπάθεια για 2ο μωρο

Recommended Posts

πρίν από 35 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλέ, εδώ γνωριστήκαμε όλες...αφού εγώ σε θυμάμαι...να συμμετέχεις και να μιλάς μαζί μας...μα πάμε μαζί εμείς οι δυο ❤️

Συμφωνω απολυτα....

Αλλά Μωρη χανιωτισσα "πρώτη" πολλές καρδούλες βλέπω και ζηλεύω...:evil: Η @Martinaa έστειλε και 3... :-x και μενα δεν εχει στα emoticons καρδούλες να σ στέλνω πρέπει να της κάνω αντιγραφή επικολληση... πάει θα σε ξελογιασει.... :cry: αδυναμία μου μεγαλη και παράπονο μου... σε έχω πάντα μέσα στο.μυαλο μου... Και ας κοιτάς Αριστερά και δεξιά και μοιράζεις καρδούλες μπροστά στα μάτια μου:lol: 

πρίν από 23 λεπτά , Martinaa είπε:

Θα τσακωθούμε χαχα ❤️

Εγώ πάντως μια φορα στα Χανιά θα πάω το καλοκαίρι!!!:D

Και εγώ θα πάω αυτοκαλεστηκα στην @iwanna24 εδω και καιρο... :P νόμιζες ότι σε άφηνα να αλωνιζεις αμ δεν σφαξανε.... χαχαχα α

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

9 hours ago, elena93 said:

εγω δεν μπορω να μαζεψω τα κομματια απο χθες..δεν ξερω γιατι η ζωη να ειναι τοσο αδικη με τα παιδακια ολου το κοσμου

Βασανιζομαι συχνά σκεπτόμενη όλα τα παιδάκια που υποφέρουν ή που έχουν υποφέρει, σε σημείο να μην αντέχω. Συν ότι είναι ο μεγαλύτερος φόβος κάθε γονέα. Ελπίζω η μικρή να γίνει καλά και να μας πεις ευχάριστα σύντομα. Κουράγιο στη μαμά της.... 

Διαφημίσεις

On 1/12/2021 at 11:14 ΠΜ, iwanna24 είπε:

Χαίρομαι κορίτσια μου να σας διαβάζω!δν πολύ γράφω έχω όλη μέρα το στομάχι άλλοτε λιγότερο άλλοτε περισσότερο!με το καλό κ στα κορίτσια που συνεχίζουν τις προσπάθειες!

@iwanna24χαρέμι πώς λέει η φίλη κ.ολες εγκυμονούσες εεε!τις αποκατέστησες ολες

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Καλησπέρα σας! Μπαίνω κάπως σφήνα στην παρέα και ρωτώ... Είμαι παλιο μέλος της ομάδας και έχω ήδη 2  παιδάκια..το μικρο μου είναι 9 μηνών.. Με το σύζυγό μου έχουμε επαφές χωρίς προφύλαξη. Εδώ κ μια εβδομάδα έχω ενοχλήσεις σαν να μου έρχεται περίοδος χαμηλά αλλά τίποτα.. έκανα κ ένα τεστ αλλά ήταν αρνητικο. Περίοδο δεν έχω ακόμα οπότε δεν μπορώ να φανταστώ αν θα μπορούσα να είμαι πάλι έγκυος.. επίσης θηλάζω ακόμα..Ποια η γνώμη σας; έχει τύχει σε καμια μέχρι τωρα που προσπαθείτε για 2ο;

πρίν από 32 λεπτά , Ani ani είπε:

Καλησπέρα σας! Μπαίνω κάπως σφήνα στην παρέα και ρωτώ... Είμαι παλιο μέλος της ομάδας και έχω ήδη 2  παιδάκια..το μικρο μου είναι 9 μηνών.. Με το σύζυγό μου έχουμε επαφές χωρίς προφύλαξη. Εδώ κ μια εβδομάδα έχω ενοχλήσεις σαν να μου έρχεται περίοδος χαμηλά αλλά τίποτα.. έκανα κ ένα τεστ αλλά ήταν αρνητικο. Περίοδο δεν έχω ακόμα οπότε δεν μπορώ να φανταστώ αν θα μπορούσα να είμαι πάλι έγκυος.. επίσης θηλάζω ακόμα..Ποια η γνώμη σας; έχει τύχει σε καμια μέχρι τωρα που προσπαθείτε για 2ο;

Θα μπορουσες να μεινεις εγκυος,αλλα αφου εκανες τεστ κ ηταν αρνητικο,μην αγχωνεσαι καθολου..πιθανοτατα θα σου ερθει σιγα σιγα η περιοδος..

πρίν από 17 λεπτά , Zzeezze είπε:

Θα μπορουσες να μεινεις εγκυος,αλλα αφου εκανες τεστ κ ηταν αρνητικο,μην αγχωνεσαι καθολου..πιθανοτατα θα σου ερθει σιγα σιγα η περιοδος..

Για να δουμε...

10 ώρες πρίν, Antria είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ όλες!!! <3 <3 <3

Οντως το τριδυμα ειναι σπανιο.ξαπλωσε μη τυχον και ειναι αποκολληση..

On 30/11/2021 at 9:31 ΠΜ, Melody90 είπε:

Κορίτσια καλημέρα!!!!με τις εγκυουλες βλέπω όλα πάνε καλά!μπραβο κορίτσια έτσι μόνο ευχάριστα από δω κ πέρα!!!!

Εμένα σήμερα πρωί πρωί μου ήρθε η ασχημομούρα!!! οπότε θα πάμε για επόμενο κύκλο δυναμικά αυτή τη φορά θέλω να ελπίζω!

Λέω να πάρω τεστ ωορρηξίας αυτή φορά μπας κ επισπεύσουμε την κατάσταση..στον τρίτο μου είχα πάρει τα one step κ κατευθείαν έμεινα έγκυος τα έκανα  και οργανωμένα με σχεδιάγραμμα.εσεις έχετε χρησιμοποιήσει?κ αν ναι ποια?μείνατε ευχαριστημένες?

Κορίτσια να σας ρωτήσω... Να ρωτήσω μήπως το έπαθε και καμία άλλη μαμά.

Το μικρό τον φοράω babylino κανονικά.. ήμουνα απόλυτα ευχαριστημένη τα χρησιμοποιούσα χρόνια και στα άλλα μου παιδιά η pampers για κάποιο λόγο μου φαινόταν πολύ ψεύτικη και ειδικά τα premium μου μυρίζει σαν πλαστικό.

πριν τρεις εβδομάδες το παιδί ξεκίνησε να φουντώνει στην περιοχή της πάνας και ο ποπος του και γύρω του τσουτσουνάκι του. Το ψάξαμε μήπως έφαγε κάτι που τον πείραξε δεν έφταιγε αυτό μετά άλλαξα μωρομάντηλα από τα baby care που έπαιρνα χρόνια επίσης τα ροζ με λεβάντα πήγα στα proderm τίποτα πάλι και δοκίμασα και της pampers τα μωρομάντηλα και πάλι δεν είδα καμία αλλαγή.Γιατί δεν ήθελα να πιστέψω ότι ήταν από την Πάνα μετά από πολλή ταλαιπωρία το μικρό του άλλαξα μάρκα πάνας τον πήρα pampers active baby την επόμενη μέρα το μωρό ήταν πεντακάθαρο και δεν είχε ίχνος κοκκινίλας. Να φανταστείτε είχαμε κοντά τρεις εβδομάδες αυτό το πράγμα.

Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί η babylino έχει πολλές πιστοποιήσεις για πιο αγνά υλικά χωρίς χημικά και τέτοια είναι κ Ελληνική (και πιο οικονομική από την pampers..)

Άλλαξε συνταγή η Μέγα που τα παράγει?

Οι μανούλες που χρησιμοποιείτε πάνες babylino είδατε τίποτα παράξενο?

Να σε ρωτησω,απο που αγορασες τις babylino που τον ερεθισαν??

Διαφημίσεις

21 hours ago, elena93 said:

Κοριτσια πως ειστε; Εγω ειμαι χαλια απο χθες ειμαι ψυχολογικα ρακκος..με πηρε η κολλητη μου χθες το βραδυ τηλ και μου ειπε κατι δυσαρεστο νεο που ακομα δεν μπορω να πιστεψω..εχει μια κορη 4 χρονων  και απο την προηγουμενη δευτερα δεν ηταν καλα η μικρη την πηγε στον γιατρο και βγηκε οτι εχει  καρκινο στο πισω μερος του κεφαλιου..απο χθες κλαιω και δεν μπρορω να το πιστεψω..χθες ειχε κανει την μεγαλη εγχειρηση και το στειλανε για βιοψια..δεν ξερω ρε κοριτσια ποσο αδικη ειναι η ζωη μερικες φορες

Πραγματικά ο παιδικός καρκίνος και γενικά οι παιδικές αρρώστιες είναι κάτι που δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν μπορώ να καταλάβω και να δεχτώ γιατι τα παιδιά αρρωσταίνουν. Το θεωρώ οτι πιο άδικο υπάρχει σ αυτή τη ζωή. Εύχομαι ολόψυχα όλα να πανε καλά, η μανούλα να ειναι δυνατή για να στηρίξει το παιδάκι της και είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρουν! Στέλνω όλες τις θετικές μου σκέψεις στο κοριτσάκι αυτό!! Όλα θα πανε καλα!

• Μου αρέσει 1

22 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Την καθάρισαν εντελώς??? Έχει μεταστασεις?? Πώς πήγε το χειρουργείο?? Η μόνο βιοψία κάνανε? Αν είναι σε σημείο που μπόρεσαν να το καθαρίσουν όλο και 2ον δεν έχει μεταστάσεις... Ο Θεος είναι μεγάλος... Και θα το φροντίσει!!!  Εύχομαι να αναρρώσει γρήγορα και να επιστρέψει στην κανονικότητα της...

Εχώ γράψει σε άλλο θέμα ότι το έχω ζήσει και εγώ με τον μεγάλο μου! Έχω δει 100αδες παιδάκια στους διαδρομους της κλινικής... 2παιδακια έφυγαν λίγες ώρες αφότου είμασταν μαζί και μιλούσαμε... Επίσης εδώ μέσα υπάρχουν νοσηλεύτριες που έζησαν σε τετοιες πτέρυγες... οποτε πολλες νοιωθουμε τον πονο σου κυριολεκτικα... Ο δρόμος θα είναι δύσκολος για τα επόμενα τουλάχιστον 2χρόνια... Αλλά εύχομαι να βγει νικήτρια μόνο αυτό έχει σημασία!!!

Να μην κλαίτε μας ελεγαν στο νοσοκομειο... ειναι σαν να θρηνητε το παιδι!!! Το παιδι δεν πεθανε ειναι εδω χαρειτε το!!

Έμας μας έδωσαν 6μηνες ζωής..  το ανακαλύψαμε όταν γεννήθηκε και Τώρα είναι 4χρονων και είναι φυσιολογικοτατος υγιεστατος!! 

Τα παιδάκια επειδή πλάθουν κύτταρα και είναι στην ανάπτυξη τα αντιμετωπίζουν πιο εύκολα από ενήλικες... σε κάθε στάδιο της ασθένειας!! 

Εύχομαι κουράγιο!! η Παναγία μαζί Τους!!! Και έχει ο Θεος!! Εμείς κάναμε και μεταστάσεις και χειρουργεία αλλά ολα καλα ο Άγιος Ραφαήλ έκανε το θαύμα του!! Χαλάλι όλες οι δυσκολίες..  Δεν με νοιάζουν με νοιάζει που τώρα ροχαλιζει δίπλα μου (:lol:κυριολεκτικα παλι καποια ιωσουλα κουβαλησε ο γλυκος μου) και κοιμαται χωρίς (χικμαν) για τις γνωστριες!! Μου αρκει που ζει και ζει χωρις κανενα κοστος μεγαλο θαυμα μεγαλο!!

Ευχομαι και στο κοριτσακι το ιδιο και σε ολα τα παιδακια του κοσμου...

Σούπερ Ουάου νέα... Εγώ εύχομαι 3διδυμα να έχετε όλοι από Ένα!! Να ασχολείστε!!! Αχ καλό Ε!!! Πιστεύω το αγοράκι σου θα ξετρελαθει δεν θα ξέρει πιο από όλα κυνηγήσει μέσα στο σπίτι φαντάζομαι από τώρα τον γλυκό πανικό!!! 3 μικρά να μποσουλανε προς κάθε κατεύθυνση και το μεγάλο πειραχτηρι είναι τέλειο τέλειο τέλειο πιο τέλειο δεν γίνεται!!! Καλά εσύ θα περάσεις σούπερ φανταστικά!! Έλα μωρέ κάθε μανούλα σούπερ φανταστικά περνάει!! Στην πράξη ποτέ η μητρότητα δεν ήταν όπως τη  φανταζόμασταν... Αυτά τα ξενύχτια άλλο να τα ακούς και άλλο να τα ζεις Ε κορίτσια???

Η μικρη δεν ειχε σημαδια πιο πριν οτι κατι δεν πηγαινε καλα..απο την προηγουμενη εβδομαδα ειχε πολυ πονοκεφαλο και εμετους..απο οτι ειπαν την καθαρησαν και το εστειλαν για βιοψια..αλλα η μικρη ειναι ακομα σε κατασταση της ναρκωσης δεν εχει ξυπνησει εντελως κοιματε και σηκωνεται με φωνες επειδη εχει πονο...η απαντηση απο την βιοψια θα βγει περιπου σε μια εβδομαδα..ακομα δεν μπρω να το πιστεψω τι τραβαει αυτη η μικρη ψυχουλα.. αυτο ειπα και εγω στην φιλη μου επειδη μιλουσαμε στο τηλ αρχιζε και εκλαιγε και της ειπα μην κλαις διοτι η μικρη ειναι εκει και να μην σε δει να κλαις και να εισαι τοσο οσο δυνατη ειναι και  η μικρη για να τις δινεις δυναμη

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, elena93 είπε:

Η μικρη δεν ειχε σημαδια πιο πριν οτι κατι δεν πηγαινε καλα..απο την προηγουμενη εβδομαδα ειχε πολυ πονοκεφαλο και εμετους..απο οτι ειπαν την καθαρησαν και το εστειλαν για βιοψια..αλλα η μικρη ειναι ακομα σε κατασταση της ναρκωσης δεν εχει ξυπνησει εντελως κοιματε και σηκωνεται με φωνες επειδη εχει πονο...η απαντηση απο την βιοψια θα βγει περιπου σε μια εβδομαδα..ακομα δεν μπρω να το πιστεψω τι τραβαει αυτη η μικρη ψυχουλα.. αυτο ειπα και εγω στην φιλη μου επειδη μιλουσαμε στο τηλ αρχιζε και εκλαιγε και της ειπα μην κλαις διοτι η μικρη ειναι εκει και να μην σε δει να κλαις και να εισαι τοσο οσο δυνατη ειναι και  η μικρη για να τις δινεις δυναμη

Ο πόνος μιας μάνας που χάνει το παιδι δεν υπάρχει... Όπως λέει και η μανα μου, τα παιδιά που χάνουν τους γονείς λέγονται ορφανά, ο σύζυγός που χάνει τον σύζυγό χηρος-α.. Αλλά για την μανα που χάνει το παιδί, δεν έχει λέξη να εκφραζει αυτην την κατασταση... 

Ότι και να λέμε οπότε αυτήν η μανα μόνο ξέρει τι περνάει...

Εγώ ζω σε ένα οικογενειακο περιβάλλον που πολλοι έχουν πεθανει, πολλοί έχουν καρκίνο και άλλοι τόσοι εγκεφαλικά από καρδιοπαθειες κάθε 3και λιγο με θρομβωσεις τρεχω.. Δεν υπάρχει νοσοκομείο και που να μην με ξέρει και να μην το ξέρω στην Θεσσαλονίκη μέχρι Λάρισα.. Εγώ είναι σαν να δουλεύω εκεί μέσα από 16χρονων στα νοσοκομεία είμαι, περισσότερο κοιμάμαι εκεί πάρα στο σπίτι μου...

Να μην κλαίτε για το πόνο που επικρατεί, γύρω μας, να κλαίτε για την αχαριστία που έχουμε εμείς οι ίδιοι και τους θεωρούμε ολους δεδομένους και δεν εκτιμάμε τίποτα... Δεν πάμε να δούμε τους γονείς που γέρασαν, δεν παίζουμε με τα παιδιά μας γτ είμαστε κουρασμένοι, δεν βγαζουμε το σκυλο βολτα γτ βαριομαστε, δουλεύουμε σαν τα σκυλιά μόνο και μόνο να έχουμε όλα τα υλικά αγαθά και πολλά άλλα... Δεν νοιαζόμαστε για τον δίπλανο μας στο ελάχιστο.... σε τι θα βοηθαει το κλάμα το δικό μου και το δικό σου και του διπλανου..

όποιος πονάει ας πάει να κρατήσει το χέρι αυτής της μάνας ας της δωσει μια αγκαλια...

ας πάει να δανειστεί 50-100ευρω και ας τα στείλει σε αυτήν την μάνα ας τα στείλει σε έναν οργανισμό αντίστοιχο (σας πληροφορώ ότι δεν είναι απατεώνες η έστω δεν τα τσέπωνουν όλα αλλα βοηθάνε απεριοριστα)...

και οποιος μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεια ενας μισθος δεν φτανει ούτε για μια εβδομαδα τι να αναλυσουμε τωρα...

εμενα περιγυρος μου μου ελεγαν δεν επιτρέπονται επισκεψεις στην κλινικη και δεν ερχοταν ενας να με φερει ένα καφέ το πρωί να μου δώσει μια αγκαλια... Και άμα έρχονταν πάλι θα τους έβριζα δεν θα τους ήθελα.. Είναι περίεργη φάση Αλλά πολύ δύσκολη φάση... έξω από την κλινική επιτρέπονται επισκέψεις... όποιος θέλει λύσεις βρίσκει.... Ας κανουμε την αγάπη πράξη μην μενουμε στα λογια... 

@elena93 Δεν σ κάνω επίθεση.. ουτε ξερω πως βοηθησες την κοπελα ουτε με απασχολει εγω για την πλειοψηφια του κόσμου αναφέρομαι και βαζω και μενα μεσα... είμαστε αχάριστοι 1ον. Και 2ον δεν σηκώνουμε το χεράκι μας να βοηθήσουμε τον οποιοδήποτε αμα έχουμε χρόνο μπορεί και να βοηθήσουμε άμα δεν έχουμε... 

Πάλι πολλά είπα τρομάραμ.... πάλι μιλάω αντί να πράττω... εμ είδατε?? Για τα ανάθεμα είμαστε!!  

@Lilly28 με ήθελες παρεούλα είδες τι φλύαρη είμαι?? Παπαπα ούτε εγώ δεν με αντέχω....  θα μπλεξεις σου λεω!!:lol:

• Μου αρέσει 3

πρίν από 16 λεπτά , Lilly28 είπε:

@enjoy         Μου γλυκιά για αυτό σε θέλω για παρέα....με τους μουγκούς δεν τα πάω καλά..Ότι και να γίνει πάντως αυτό τον μήνα ...που δεν το κόβω θα μιλάμε ε?????      n

Μπορώ να σ χαλάσω χατήρι??? Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...