Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

προσπάθεια για 2ο μωρο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό με τον καθρέπτη το έχω κάνει αχαχαχ γτ μετην ψιλαφιση  δεν το έχω δεν πολυκαταλαβαινω είναι και νούμερο D.. axaxxa πολύ γελασα δικιά μου είσαι και Εσύ!!!! 

πρίν από 31 λεπτά , IOANNA28 είπε:

Μακάρι να χάσει τον δρόμο και να εξαφανιστεί. Πραγματικά πάντως τι τραβάνε κάθε φορά τα κακόμοιρα τα βυζάκια! :lol:. Μια απ' τα ίδια κι εγώ. Ή που θα τα ζουλάω συνέχεια ή που θα στήνομαι μπροστά στον καθρέφτη να τα κοιτάω με τις ώρες και να προσπαθώ να μαντέψω τι γίνεται.

πρίν από 26 λεπτά , marilia35 είπε:

Χαχαχαχα ούτε εγώ!

Δεν χάνεται και τίποτα.. 

Εγώ δεν βλέπω γενικά τηλεοραση το θεωρώ ένα χαζοκούτι άχρηστο που μόνο καίει τον εγκέφαλο και όχι μόνο σου τρώω χρόνο άδικα των αδικων...

αλλα βλέπω σασμο... του τρελου....  με έβαλε ο σύζυγός να δω και πέρυσι άγριες μελλισες Αλλά δεν μπορούσα να συντονιστώ μέσα στην μιρλά ήταν... στο σασμό έχει και κάναν ερωτα... ειδικά οι απαγορευμένοι οι θαμενοι χρονια είναι συγκινητικοι... ειμαι από τα 16 με τον σύζυγό και σκέφτομαι καμία φορά ότι αν μου το είχαν πάρει και εγώ ακόμα θα τον περίμενα... μονογαμικη βλέπετε!!! Το λες και λοξή!!! Αχαχαχχαα

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 1: ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ:

1. @Melody90 1/12??

2. @IOANNA28 09/12

3. 

4. @Rafaela_123 2/12 

5.  @Ανθη 39 2/12

6. @anemoni1989 24/11 

7. @Lilly28

8. @Kon90 21/11 

9.  @Αννούλαααα

10. @Millou 28/11

11. @Fofi!

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 2.ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΧΟΡΙΑΚΗΣ:

1.  @Polly1

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 3: ΠΗΤ

1. @Nektarinaki 10/7/2022 (ΧΟΡΙΑΚΗ 225-->472)

2. @Evaki19 4/7/2022 ( 4000)

3. @enjoy 14/7/2022 (1100-->2700)

4. @Αλεξάνδρα.... ΠΗΤ ?? (100-->240)

5. @iwanna24 πητ?? (75-->300)

6. @marilia35 14/07/2021  (1094)

7. @Polly1 

8. @Martinaa

Θα προσθέσω και καινούργιες μετα

• Μου αρέσει 2

πρίν από 22 λεπτά , enjoy είπε:

Αυτό με τον καθρέπτη το έχω κάνει αχαχαχ γτ μετην ψιλαφιση  δεν το έχω δεν πολυκαταλαβαινω είναι και νούμερο D.. axaxxa πολύ γελασα δικιά μου είσαι και Εσύ!!!! 

Δεν χάνεται και τίποτα.. 

Εγώ δεν βλέπω γενικά τηλεοραση το θεωρώ ένα χαζοκούτι άχρηστο που μόνο καίει τον εγκέφαλο και όχι μόνο σου τρώω χρόνο άδικα των αδικων...

αλλα βλέπω σασμο... του τρελου....  με έβαλε ο σύζυγός να δω και πέρυσι άγριες μελλισες Αλλά δεν μπορούσα να συντονιστώ μέσα στην μιρλά ήταν... στο σασμό έχει και κάναν ερωτα... ειδικά οι απαγορευμένοι οι θαμενοι χρονια είναι συγκινητικοι... ειμαι από τα 16 με τον σύζυγό και σκέφτομαι καμία φορά ότι αν μου το είχαν πάρει και εγώ ακόμα θα τον περίμενα... μονογαμικη βλέπετε!!! Το λες και λοξή!!! Αχαχαχχαα

1. @Melody90 1/12??

2. @IOANNA28 09/12

3. 

4. @Rafaela_123 2/12 

5.  @Ανθη 39 2/12

6. @anemoni1989 24/11 

7. @Lilly28

8. @Kon90 21/11 

9.  @Αννούλαααα

10. @Millou 28/11

11. @Fofi!

1.  @Polly1

6. @marillia 14/07/2021  (1094)

7. @Polly1 

8. @Martinaa

9

Και εμείς από τα 18 μαζί...από φοιτητές...

Πάμε στα 13 χρόνια έρωτα και αγαπάς.

Τζόκερ ο σύζυγος μου.

Το άλλο μου μισό ❤️

• Μου αρέσει 4

fH1Pp2.png

πρίν από 19 λεπτά , enjoy είπε:

Δεν χάνεται και τίποτα.. 

Ε ναι, εκείνες τις μέρες μονίμως τόπλες μέσα στο σπίτι και κάθε 5 λεπτά μπροστά στον καθρέφτη μήπως κουνήθηκε τίποτα. Ο σύζυξ εντωμεταξύ να είναι σε φάση "τι τα κοιτάς συνέχεια";  Άντε να του εξηγήσεις!

• Χαχα 4

πρίν από 19 λεπτά , iwanna24 είπε:

Τζόκερ ο σύζυγος μου.

Το άλλο μου μισό ❤️

Τι ωραία να νιώθεις έτσι!! Να είστε πάντα μαζί ευτυχισμένοι εύχομαι ❤️

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , IOANNA28 είπε:

Ε ναι, εκείνες τις μέρες μονίμως τόπλες μέσα στο σπίτι και κάθε 5 λεπτά μπροστά στον καθρέφτη μήπως κουνήθηκε τίποτα. Ο σύζυξ εντωμεταξύ να είναι σε φάση "τι τα κοιτάς συνέχεια";  Άντε να του εξηγήσεις!

Εγώ αλλάζω μπροστά του και όταν μου λέει καλέ τούμπανο είναι πρίστηκαν εγώ βολίδα στο μπάνιο καλέ αυτός τα παρατηρεί πριν από μένα και με χαροποιεί αχαχαχ

• Χαχα 2

πρίν από 18 λεπτά , enjoy είπε:

Εγώ αλλάζω μπροστά του και όταν μου λέει καλέ τούμπανο είναι ορίστηκαν εγώ βολίδα στο μπάνιο καλέ αυτός τα παρατηρεί πριν από μένα και με χαροποιεί αχαχαχ

Αφού ασχολούνται που ασχολούνται μαζί τους ούτως η άλλως, τουλάχιστον ας παρατηρούν κιόλας να βοηθάνε λίγο την κατάσταση.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

πρίν από 28 λεπτά , iwanna24 είπε:

Τζόκερ ο σύζυγος μου.

Το άλλο μου μισό ❤️

Τι ωραιο συναισθημα!!Και μεις 17 χρόνια μαζι λιώνω για πάρτι του!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 51 λεπτά , enjoy είπε:

Δεν χάνεται και τίποτα.. 

1. @Melody90 1/12??

2. @IOANNA28 09/12

3. 

4. @Rafaela_123 2/12 

5.  @Ανθη 39 2/12

6. @anemoni1989 24/11 

7. @Lilly28

8. @Kon90 21/11 

9.  @Αννούλαααα

10. @Millou 28/11

11. @Fofi!

1.  @Polly1

6. @marilia35 14/07/2021  (1094)

7. @Polly1 

8. @Martinaa

Θα προσθέσω και καινούργιες μετα

Δν έχεις κ αδικο για την τηλεόραση!κ μεις με τον σύζυγό απ' τα 17!νετφλιξ Μ αρέσει αλλά με τον μικρό δν υπάρχει χρόνος κ γενικά δν Μας αφήνει να δούμε τιποτε

Διαφημίσεις

πρίν από 56 λεπτά , Kon90 είπε:

Του βυζιου γίνεται τελικά εδώ μέσα χαχαχα

Εμένα τώρα με έπιασε παλι η μέση και λίγο το βυζι παλι χαχαχα τα νευρα μου δεν είναι καλά 

Και της εγκυμοσύνης γίνεται εδώ μέσα.... :wink: έχε το νου σ εσύ.... δεν ξερω άν σ έχω πει για ένα ντουλαπάκι που έχει μέσα ένα.τεστακι αχαχαχα βλέπεις δεν ειμα8 καθόλου πιεστική το έχω πει εγώ ανθρώπους δεν πιέζω... αχαχαα

Καλά πιστεύεις ότι εδώ μέσα που εγκυμονούν μέχρι και τα γράμματα έχουμε πάει 60φευγα σελίδες... ότι εσύ θα την γλυτώσεις...???

• Χαχα 1

πρίν από 32 λεπτά , enjoy είπε:

Και της εγκυμοσύνης γίνεται εδώ μέσα.... :wink: έχε το νου σ εσύ.... δεν ξερω άν σ έχω πει για ένα ντουλαπάκι που έχει μέσα ένα.τεστακι αχαχαχα βλέπεις δεν ειμα8 καθόλου πιεστική το έχω πει εγώ ανθρώπους δεν πιέζω... αχαχαα

Καλά πιστεύεις ότι εδώ μέσα που εγκυμονούν μέχρι και τα γράμματα έχουμε πάει 60φευγα σελίδες... ότι εσύ θα την γλυτώσεις...???

Χαχαχα είσαι όλα τα λεφτά εσύ χαχαχα

Το ντουλαπάκι αν χρειαστεί την δευτερα θα ανοίξει το έχω κλειδώσει καλα χαχαχα

Με την ατυχία που με δέρνει εμένα βλέπω να σας ξεφευγω

Ελπίζω να μην την γλιτωσωωωωω

• Χαχα 1

πρίν από 25 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ρε παιδιά, ο γιατρός με παίρνει τηλέφωνο κάθε μέρα να δει πως είμαι...έχω εντυπωσιαστεί.

Δεν τον είχα στην κόρη μου...

Μπράβο του σπάνιο αυτό συνήθως!

πρίν από 17 λεπτά , marilia35 είπε:

Μπράβο του σπάνιο αυτό συνήθως!

Απίστευτο ε;

Μα βλέπω πάλι να χτυπάει το τηλέφωνο και λέω τι θέλει πάλι;

Και παίρνει έτσι, να δει τι κάνω...

Δεν μου έχει συμβεί ξανά...μόνο μια αποβολή περάσαμε μαζί.

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...