Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

προσπάθεια για 2ο μωρο

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, Marianne είπε:

Είναι η πρώτη φορά που κάναμε ελεύθερα, έτυχε να κάνουμε χωρίς να το πολύ σκεφτουμε!! Τελευταία περίοδος 28/10 και είχαμε επαφές 8η-9η-11η και 17η ημέρα του κύκλου!! Ανάμεσα από την 11η και 17η επαφή είχα ξεκινήσει να βλέπω μια βλέννα διάφανη και αρκετά ελαστική που από ότι έχω διαβάσει είναι ωορρηξία... Εδώ και 3 μέρες παρατηρώ άσπρα αρκετά παχύρευστα (συγγνώμη κιόλας βρε κορίτσια μου απλά προσπαθώ να καταλάβω το σώμα μου) και έχω και αρκετή υγρα σαν νερό... Έχω μπερδευτεί λιγάκι... Περιμένω να αδιαθετησω σε 1,5 εβδομάδα περίπου.. λέτε να έχουμε καμία ελπίδα;;

Καλησπέρα κορίτσι μου. Αυτό με τα λευκά και παχύρρευστα υγρά μου συμβαίνει μετά την ωορρηξία για 2 με 3 μέρες. Πιθανότητες σίγουρα υπάρχουν. Θα σου έλεγα να περιμένεις μέχρι την προβλεπόμενη ημερομηνία και σε περίπτωση καθυστέρησης να κάνεις ένα τεστάκι που σου εύχομαι να είναι θετικό

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κάναμε τον γιο μας τον Αύγουστο και σκεφτόμαστε να κάνουμε και άλλο σύντομα . Η γιατρός λέει απο την καινούργια χρονιά ..εσείς πόσους μήνες μετά ξανακάνατε εξωσωματική ;

Κοριτσια μολις γυρισα απο τον γιατρο..μου εκανε κολπικο ηταν ολα μια χαρα και πεντακαθαρα και μου λεει εισαι ετοιμη για ωορρηξια..τον ρωτησα ποτε μπορω να ξαναπροσπαθησω και μου ειπε μπορεις κατευθειαν

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Άντε ας επανέλθω για λίγο ίσα να ευθυμισουμε... κάτι για γυμναστικές διάβασα και για κορμιά λαμπάδα!! Εγώ είμαι βουβαλοπαιδο... τροφαντουλα... ζουμπουρλουδικο μωρο ντε... αχαχαχαχ 107 εχω φτάσει με 2 εγκυμοσύνες 1.80υψος.. Δεν υπάρχουν εδώ γιουβαρλακιά??? Μόνο εγώ ειμαι??? Έλα όλα τα μωρά στην πίστα να ευθυμισουμε... αποκαλυφτειτέ στρουμπουλουλες!!! Όλες φιτ μου είστε??? Αν είναι έτσι ξεκινήστε να μου στέλνετε μελομακάρονα και κουραμπιέδες!!! Εσείς don't touch παχαίνουν!!!:lol:

• Χαχα 3

3 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Άντε ας επανέλθω για λίγο ίσα να ευθυμισουμε... κάτι για γυμναστικές διάβασα και για κορμιά λαμπάδα!! Εγώ είμαι βουβαλοπαιδο... τροφαντουλα... ζουμπουρλουδικο μωρο ντε... αχαχαχαχ 107 εχω φτάσει με 2 εγκυμοσύνες 1.80υψος.. Δεν υπάρχουν εδώ γιουβαρλακιά??? Μόνο εγώ ειμαι??? Έλα όλα τα μωρά στην πίστα να ευθυμισουμε... αποκαλυφτειτέ στρουμπουλουλες!!! Όλες φιτ μου είστε??? Αν είναι έτσι ξεκινήστε να μου στέλνετε μελομακάρονα και κουραμπιέδες!!! Εσείς don't touch παχαίνουν!!!:lol:

Δεν είσαι καθόλου μόνη... 119 είχα φτάσει και ευτυχώς με κόπο και διατροφή  από διατροφολογο έπεσα στα 102, έχω πολύ δρόμο μπροστά μου ακόμα, αλλά το παν είναι να κάνεις την αρχή... Έχουμε το ίδιο ύψος, ευτυχώς το έχουμε κ αυτό να λες :tongue: 

• Μου αρέσει 1

κορίτσια μου καλημέρα... Κ εγώ μπαίνω πολύ γρήγορα ίσα να σας διαβάσω...Δεν είμαι κ στα καλύτερα μου...Μια έτσι μια αλλιώς...Σήμερα ξεκινάω ψυχολόγο ίσως με βοηθήσει να σηκωθώ κ να προχωρήσω... κορίτσια Καλώς ήρθατε στην παρέα μας κ σύντομα να μας πείτε κ εσείς τα ευχάριστα... @iwanna24 μην σε παίρνει από κάτω καμμία φορά τυχαίνει κ πάνε όλα καλά,εύχομαι να είσαι σε αυτές τις περιπτώσεις... ρε κορίτσια να σας κάνω μια ερωτηση;;; είστε όλες εμβολιασμενες;;; εγώ όχι κ το καθυστερώ γιατί από την μια φοβάμαι το άγνωστο του εμβολίου κ από την άλλη σκέφτομαι ότι οι προσπαθειες θα πάνε πίσω...αντί να ξεκινήσουμε τον Δεκέμβρη θα πρέπει να περιμένω τρεις μήνες μετά την 2η δοση κ δεν θέλω να με πάει πίσω...τι άποψη εχετε;;;

• Μου αρέσει 2

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!ρε κορίτσια εσείς που λέτε είστε τροφαντουλες έχετε κ ένα κάρο ύψος εγώ με το ζόρι 1.65 χαχαχα!εγώ λόγω σακχάρου στην κύηση πρόσεχα κ μέτα θηλασμού πρόσεχα οπότε πήρα τώρα 10 κιλά!το τι έχω φάει το καλοκαίρι!αλλά έχω οριακό σάκχαρο έχω χοληστερίνη οπότε το μαζεύω τώρα!

@Αννούλαααακαληνςρα κορίτσι μου!εγώ έχω κάνει το εμβόλιο κ είχαμε περάσει κ κορονοιο!τώρα αυτό είναι κ λεπτό θέμα στον καθέναν!αν έτσι πω την γνώμη μου σεβουμενη πάντα την γνώμη των άλλων κ ας είναι αντίθετη είναι υπέρ!σήμερα πήγα στο μικροβιολογικό για εξετάσεις περίμενα μέσα με διπλή μάσκα!έρχεται ένας κύριος εβηχε λέει θέλω μοριακό ευτυχώς του είπαν περίμενε έξω!βγαίνω μου λέει ο άντρας μου είχε κορονοιο ταράχτηκε κ αυτός για εμένα!δύσκολα χρόνια ζούμε κάνεις δν ξέρει τίποτα!

Καλημέρα κορίτσια!!! Εγώ έκανα το εμβόλιο Ιούνιο και τώρα κάναμε την πρώτη μας προσπάθεια αν και δεν νομίζω πως θα είναι τόσο πετυχημένη γιατί δεν κοιτάξαμε γονιμες κλπ :roll: πολύ προσοχή στις εγκυουλες είτε έχετε κάνει εμβόλια είτε όχι..  :wub:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

20 hours ago, Marianne said:

Καλώς σας βρήκα @Evaki19!!! :) απλά δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει με τα υγρά που βλέπουμε και πότε δείχνουν ωορρηξία ή όχι !! Εύχομαι όλες να έχουν +++ και σε όσες τα κατάφεραν μια όμορφη εγκυμοσύνη!!!

2 hours ago, Αννούλαααα said:

κορίτσια μου καλημέρα... Κ εγώ μπαίνω πολύ γρήγορα ίσα να σας διαβάσω...Δεν είμαι κ στα καλύτερα μου...Μια έτσι μια αλλιώς...Σήμερα ξεκινάω ψυχολόγο ίσως με βοηθήσει να σηκωθώ κ να προχωρήσω... κορίτσια Καλώς ήρθατε στην παρέα μας κ σύντομα να μας πείτε κ εσείς τα ευχάριστα... @iwanna24 μην σε παίρνει από κάτω καμμία φορά τυχαίνει κ πάνε όλα καλά,εύχομαι να είσαι σε αυτές τις περιπτώσεις... ρε κορίτσια να σας κάνω μια ερωτηση;;; είστε όλες εμβολιασμενες;;; εγώ όχι κ το καθυστερώ γιατί από την μια φοβάμαι το άγνωστο του εμβολίου κ από την άλλη σκέφτομαι ότι οι προσπαθειες θα πάνε πίσω...αντί να ξεκινήσουμε τον Δεκέμβρη θα πρέπει να περιμένω τρεις μήνες μετά την 2η δοση κ δεν θέλω να με πάει πίσω...τι άποψη εχετε;;;

Eγώ δική μου άποψη δεν έχω γιατι δεν είμαι ούτε γιατρός ούτε τιποτα σχετικό αλλα θα σου πω τί μου έχει πει ο γιατρός μου. Οτι ολες οι εγκυμονουσες πρέπει να το κάνουν και ότι δεν χρειαζεται να περιμενεις αν το κάνεις κάποιους μήνες αλλά προσπαθείς κανονικά. Εγώ να σου πω εχω κάνει το εμβόλιο αλλα ειμαι διστακτικη για την τριτη δοση τωρα που ειμαι εγκυος. Δηλαδη αν ημουν εγκυος και επρεπε να το κανω πραγματικά θα ειχα θεμα μαλλον θα περιμενα να γεννησω και να το κανω μετα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , Evaki19 είπε:

Eγώ δική μου άποψη δεν έχω γιατι δεν είμαι ούτε γιατρός ούτε τιποτα σχετικό αλλα θα σου πω τί μου έχει πει ο γιατρός μου. Οτι ολες οι εγκυμονουσες πρέπει να το κάνουν και ότι δεν χρειαζεται να περιμενεις αν το κάνεις κάποιους μήνες αλλά προσπαθείς κανονικά. Εγώ να σου πω εχω κάνει το εμβόλιο αλλα ειμαι διστακτικη για την τριτη δοση τωρα που ειμαι εγκυος. Δηλαδη αν ημουν εγκυος και επρεπε να το κανω πραγματικά θα ειχα θεμα μαλλον θα περιμενα να γεννησω και να το κανω μετα.

Συμφωνώ σε όλα!πώς είσαι κορίτσι μου σήμερα?εγώ πήγα για εξετάσεις να δω θυροειδή κ όλα τα σχετικά είχα κάνει θυροειδή στην πρώτη κυηση

@enjoy και σε έψαχνα να ξερεις!! Τώρα θα ρωτούσα που είσαι και τί κάνεις! Εγώ ειμαι το κορμί λαμπάδα (χαχαχα δεν ειμαι αλλα λέμε) αλλα μελομακαρονα τρωω φουλ οπότε στείλε στείλε! Αλλα θα σας πω παιδιά ειναι γονιδιακό και κληρονομικό το σώμα. Δηλαδη αν εχεις τάση δεν μπορείς να κάνεις πολλά και ειδικά αν μεινεις εγκυος κλπ. Εγώ ήμουν τυχερη γιατι η μαμα μου ηταν παντα αδυνατη τωρα εχει παχυνει που ειναι 50 και εχει μπει εμμηνοπαυση και ο πωπος στο θεο με το συμπαθειο και δεν εχει κυτταριτιδα αλλα εχει πολυ μεγάλη κοιλιά που το εχω παρει κι εγώ αυτό. Δηλαδη ειμαι αδύνατη αλλά ειμαι μονιμως φουσκωμενη οχι ολη τη μερα αλλα τη μεγαλύτερη διάρκεια της μερας και ξέρω οτι θα εξελιχθει σαν τη μαμα μου εκτός αν κάνω κατι επεμβατικό. Με δίαιτα και γυμναστικη δεν θα φτιάξει!! Βεβαια εντάξει εννοείται καλό ειναι να προσέχουμε τη διατροφή μας γενικότερα αλλα με τόσες λιγούρες... εγώ παρήγγειλα χτες στις 11 το βραδυ σουβλάκια τι να λεμε τωρα!!

17 minutes ago, marilia35 said:

Συμφωνώ σε όλα!πώς είσαι κορίτσι μου σήμερα?εγώ πήγα για εξετάσεις να δω θυροειδή κ όλα τα σχετικά είχα κάνει θυροειδή στην πρώτη κυηση

Καλά ειμαι τα πρωινά ευτυχώς! Το στήθος μου εντάξει αλλο επίπεδο πόνου όσο περνάν οι μέρες! Με πονάει πάρα πολύ και με πιάνει ανακατωσουρα απο τις 6 μεχρι τις 9 κάθε μέρα τα απογεύματα. Αλλά εντάξει αντέχεται δεν εχω παράπονο. Εμένα βγήκαν οι εξετάσεις μου ολα καλα. Έκανα και κυστικη ίνωση παιδιά να το ζητήσετε αυτό αν δεν σας το πει από μόνος του ο γιατρός και για το στίγμα!! Γιατί εγώ έχω στίγμα αλλά ευτυχως δεν έχει ο αντρας μου. Αυξημενα λευκα βγηκαν εχω καποιο μικρόβιο λογικά απο τις αντιβιώσεις που επαιρνα ενα μηνα πριν για την ιγμοριτιδα και το ωταιματωμα που ειχα παθει. Πάντα βγαζω μυκητες με την αντιβιωση και μου ειπε να πάρω μια κρεμα. Κατα τ' αλλα όλα μια χαρα ευτυχώς!! Εσύ πώς είσαι???

2 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Γιατί να περιμένεις 3 μηνες; Να κανεις το pfizer, που έχουν μεταξύ τους 3 εβδομάδες και απλά θα κάνετε με προφύλαξη 1.5 μήνα σχεδόν ανάλογα με την περίοδο! Εμεις το κάναμε τον Μάιο την πρώτη δόση και 10 Ιούνη η δεύτερη (10 Ιούνη θυμάμαι τελείωνε κ η περίοδος μου) και ξεκινήσαμε εκείνο τον μήνα πιο χαλαρά  

πρίν από 21 λεπτά , Evaki19 είπε:

@enjoy και σε έψαχνα να ξερεις!! Τώρα θα ρωτούσα που είσαι και τί κάνεις! Εγώ ειμαι το κορμί λαμπάδα (χαχαχα δεν ειμαι αλλα λέμε) αλλα μελομακαρονα τρωω φουλ οπότε στείλε στείλε! Αλλα θα σας πω παιδιά ειναι γονιδιακό και κληρονομικό το σώμα. Δηλαδη αν εχεις τάση δεν μπορείς να κάνεις πολλά και ειδικά αν μεινεις εγκυος κλπ. Εγώ ήμουν τυχερη γιατι η μαμα μου ηταν παντα αδυνατη τωρα εχει παχυνει που ειναι 50 και εχει μπει εμμηνοπαυση και ο πωπος στο θεο με το συμπαθειο και δεν εχει κυτταριτιδα αλλα εχει πολυ μεγάλη κοιλιά που το εχω παρει κι εγώ αυτό. Δηλαδη ειμαι αδύνατη αλλά ειμαι μονιμως φουσκωμενη οχι ολη τη μερα αλλα τη μεγαλύτερη διάρκεια της μερας και ξέρω οτι θα εξελιχθει σαν τη μαμα μου εκτός αν κάνω κατι επεμβατικό. Με δίαιτα και γυμναστικη δεν θα φτιάξει!! Βεβαια εντάξει εννοείται καλό ειναι να προσέχουμε τη διατροφή μας γενικότερα αλλα με τόσες λιγούρες... εγώ παρήγγειλα χτες στις 11 το βραδυ σουβλάκια τι να λεμε τωρα!!

Καλά ειμαι τα πρωινά ευτυχώς! Το στήθος μου εντάξει αλλο επίπεδο πόνου όσο περνάν οι μέρες! Με πονάει πάρα πολύ και με πιάνει ανακατωσουρα απο τις 6 μεχρι τις 9 κάθε μέρα τα απογεύματα. Αλλά εντάξει αντέχεται δεν εχω παράπονο. Εμένα βγήκαν οι εξετάσεις μου ολα καλα. Έκανα και κυστικη ίνωση παιδιά να το ζητήσετε αυτό αν δεν σας το πει από μόνος του ο γιατρός και για το στίγμα!! Γιατί εγώ έχω στίγμα αλλά ευτυχως δεν έχει ο αντρας μου. Αυξημενα λευκα βγηκαν εχω καποιο μικρόβιο λογικά απο τις αντιβιώσεις που επαιρνα ενα μηνα πριν για την ιγμοριτιδα και το ωταιματωμα που ειχα παθει. Πάντα βγαζω μυκητες με την αντιβιωση και μου ειπε να πάρω μια κρεμα. Κατα τ' αλλα όλα μια χαρα ευτυχώς!! Εσύ πώς είσαι???

Μπράβο κορίτσι μου!εμείς έχουμε κάνει στίγμα δν έχουμε!στην κύηση πάντα ανεβαίνουν λίγα τα λευκά μπορεί κ απ' αυτό να τα έχεις!αλλά λέμε 10000 είναι το όριο κ να έχεις 11 η 12 χιλιάδες!κ γω έχω θέμα με μύκητες πάντα κ πίνω ultra levure!ανακατωσουρα έχω κ λίγο απόγευμα σαν ναυτία κ με πιάνουν ρίγη κάθε βράδυ!τρεμωωωω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...