Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

προσπάθεια για 2ο μωρο

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , Kon90 είπε:

Μακάρι τι να πω δεν ξέρω σίγουρα κάθε κύηση διαφέρει τοσα θετικά ας ελπίσουμε να είναι και το δικο μου θετικό

Αν δηλαδή είμαι έγκυος αυτό το μήνα που δεν έχω συμπτώματα και τους προηγουμενους μηνες που είχα όλα τα συμπτώματα δεν ήμουν θα ειναι για γέλια 

Κάπως έτσι γίνεται συνήθως!πόσες φορές το χω πάθει αυτό να νομίζω ότι είμαι  έγκυος ουυυυυυυυυ!

1 hour ago, iwanna24 είπε:

Λίγες μερουλες ακόμα....θα κάνω υπομονή :)

@marillia σημερα τρώμε  τιμημενες φακές!

Το βράδυ προφανώς σουβλάκι!

Μια χαρά σε βλέπω υγιεινό το μεσημέρι πρωτεινη το βράδυ!

@Polly1πώς είσαι κορίτσι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 22 λεπτά , marilia35 είπε:

Κάπως έτσι γίνεται συνήθως!πόσες φορές το χω πάθει αυτό να νομίζω ότι είμαι  έγκυος ουυυυυυυυυ!

Και εγώ κάθε μήνα το ίδιο νομιζω πως είμαι ο μοναδικος μηνας που είμαι σίγουρη πως δεν ειμαι είναι αυτος

• Μου αρέσει 1

πρίν από 44 λεπτά , marilia35 είπε:

Καλα είμαι,λίγα πονακια περιοδου που και που.  Πήρα τηλ γιατρό και μου είπε να με δει την επόμενη βδομάδα που θα χω πάει 5 εβδομάδων +

Και τώρα πείτε μου εσείς που έχετε κι άλλα παιδιά, τα σηκωνετε; Μέχρι ποιον μήνα; Από δουλειές σπιτιού τι κανετε;; Στην προηγούμενη έκανα περιδεση 28η εβδομάδα και πρέπει να προσεχω διπλα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Polly1 είπε:

Καλα είμαι,λίγα πονακια περιοδου που και που.  Πήρα τηλ γιατρό και μου είπε να με δει την επόμενη βδομάδα που θα χω πάει 5 εβδομάδων +

Και τώρα πείτε μου εσείς που έχετε κι άλλα παιδιά, τα σηκωνετε; Μέχρι ποιον μήνα; Από δουλειές σπιτιού τι κανετε;; Στην προηγούμενη έκανα περιδεση 28η εβδομάδα και πρέπει να προσεχω διπλα

Κ γω έχω πονακια κ ειδικά χτες το βράδυ που ξύπνησε ο μικρός στις 3 κ έπρεπε να τον ξανσκοιμησω με έπιασε καλα

Νομίζω πρέπει να πηγαίνουμε με τις αντοχές μας!εγώ επειδή νιώθω ζόρι εκεί κάτω κ κολπικά δν τον σηκώνω αλλά παίζουμε στον καναπέ τον ταιζω αλλάζω παμπερς μπανάκι όμως μαζί με τον άντρα μου

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Martinaa είπε:

Καλημέρα!!! Έκανα τεστ ξανά και ενώ το φθηνό βγήκε υπερβολικά αχνό, το predictor early μου έβγαλε τη δεύτερη γραμμή με βεβαιότητα!!!

τελικα δεν κάνουν γραμμουλες τα μάτια μου:D

υπέροχα κορίτσι μου... με το καλοοοοοο......άντε να αδειάζουμε από την πρώτη λίστα... 

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

2 hours ago, marilia35 said:

Χαχαχαχαα το γλυκάκι!πολλές φορές αγχώνομαι πως θα πάει στο δωμάτιο του άργησα να του δώσω στερεές τελικά τρωεει τα πάντα τώρα!λέω άντε θα τα καταφέρουμε που θα πάει!

Εν τω μεταξύ ο γιος μου ξυπνάει πολύ εύκολα ίσα που αναπνέουμε για να μην ξυπνήσει κ σκέφτομαι μετά με το μωρό?

Ελα ντε!! Καινουρια πιστα θα ειναι θα δουμε πως θα τη βγαλουμε εις περας!! Εμενα ενταξει κοιμαται βαρια αλλα και παλι αν κλαιει το μωρο οσο βαρια και να κοιμαται θα ξυπναει δε μπορει!!

πρίν από 15 λεπτά , Evaki19 είπε:

πρίν από 15 λεπτά , Evaki19 είπε:

πρίν από 16 λεπτά , Evaki19 είπε:

Ελα ντε!! Καινουρια πιστα θα ειναι θα δουμε πως θα τη βγαλουμε εις περας!! Εμενα ενταξει κοιμαται βαρια αλλα και παλι αν κλαιει το μωρο οσο βαρια και να κοιμαται θα ξυπναει δε μπορει!!

Ναι ναι για να δούμε!με το καλό πότε έχεις υπέρηχο?

πρίν από 43 λεπτά , Polly1 είπε:

Θα δεις εσύ τι αντέχεις. Δεν σηκώνεις το παιδί όρθια, προφανώς.

Όμως δεν είσαι και μονίμως ξάπλα φαντάζομαι...δεν σηκώνεις λεκάνη με τα ρούχα αλλά προφανώς, μαγειρεύεις...αυτά όλα είναι και λίγο σχετικά. Δηλαδή, αν εσύ νιώθεις να πονάς μια μερα αρκετά θα ξεκουράζεσαι...

Ωστοσο, στις αρχές είναι απολύτως φυσιολογικό να έχεις κάποια τραβήγματα και πονακια...μην τρελαθείς.

Εγώ όταν περίμενα είχα αρκετά πονακια...τώρα έχω ελαφριά τραβήγματα και όταν κουράζομαι νιώθω ελάχιστα πονακια περιοδου...

Όμως εγώ όταν αποβάλλω δεν πονάω καθόλου μα καθόλου! Όταν πονάω όλα πάνε καλα...μάλλον μεγαλώνουν όλα εκεί μέσα. 

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

1 ώρα πρίν, Αννούλαααα είπε:

υπέροχα κορίτσι μου... με το καλοοοοοο......άντε να αδειάζουμε από την πρώτη λίστα... 

Ευχαριστώ πολύ πολύ!! 
Σου εύχομαι σύντομα ένα θετικο τεστακι❤️

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια νομίζω ότι το πρωί που σας διάβαζα κάτι πήρε το μάτι μου για πρόβλημα με ψύλλους, απλά δεν θυμάμαι ποια κοπέλα το έγραφε... Μόλις διάβασα σε μια ομάδα στο fb ότι στην Αθήνα έχει έξαρση περιστατικών με τσιμπήματα κοριών σε παιδιά... Επίσης επειδή το θέμα ψύλλους το έχω ψάξει πάρα πολύ καλά, είναι δύσκολο αυτή την εποχή να βρεις ψύλλους, ωστόσο αν όντως υπάρχει, κάπου υπάρχει εστία, όπως κάποιο ζωάκι που βγαίνει έξω η κάποιος άνθρωπος που έρχεται σ επαφή με ζώα, κυρίως πρόβατα...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Millou είπε:

Κορίτσια νομίζω ότι το πρωί που σας διάβαζα κάτι πήρε το μάτι μου για πρόβλημα με ψύλλους, απλά δεν θυμάμαι ποια κοπέλα το έγραφε... Μόλις διάβασα σε μια ομάδα στο fb ότι στην Αθήνα έχει έξαρση περιστατικών με τσιμπήματα κοριών σε παιδιά... Επίσης επειδή το θέμα ψύλλους το έχω ψάξει πάρα πολύ καλά, είναι δύσκολο αυτή την εποχή να βρεις ψύλλους, ωστόσο αν όντως υπάρχει, κάπου υπάρχει εστία, όπως κάποιο ζωάκι που βγαίνει έξω η κάποιος άνθρωπος που έρχεται σ επαφή με ζώα, κυρίως πρόβατα...

Καλησπέρα κορίτσι μου!εγώ έχω θέμα!όπως λες μου είπε ο γιατρός ότι τώρα οι ψύλλοι δν είναι η εποχή της αλλά είναι το αίμα που τους τραβάει με μυρίζονται κ σε κάποια χρόνια θα έχω ανοσία!θα με τσιμπήσει ψύλλος μια δυο φορές τον χρόνο!το κακο είναι ότι μπαίνει μες στο σπίτι κ είναι δύσκολο να τον βρω!έχω δύο μέρες να δούμε τσίμπημα εγώ κ το παιδί αναμένωωωωω

Κορίτσια τι νέα διαβάζω εδώ? έχουμε εγκυουλες? μπράβο συγχαρητήρια!!!!με το καλό το μωράκι σας!λίγες μέρες έχω να μπω μόνο κ διάβασα τόσα ευχάριστα!!!!

Εγώ θέλω ακόμα μου φαίνεται.. ο άντρας μου θέλει να περιμένουμε έναν κύκλο ακόμα λόγω του εμβολίου..

Δεν πειράζει έχει ο Θεός κάποια στιγμή θα έρθει κ το 4ο μπεμπέ.

• Μου αρέσει 2

Κοριτσια εγω αρχιζω και ανησυχω..εκανα ενα τεστ ψηφιακο για να δω αν εχει πεσει η χοριακη και βγηκε εγκυος 1-2 εβδομαδες,δηλαδη ακομα να πεσει μετα απο αποξεση 2 εβδομαδων..φοβαμε μηπως εχει παει κατι στραβα στην αποξεση

1 hour ago, elena93 είπε:

Κοριτσια εγω αρχιζω και ανησυχω..εκανα ενα τεστ ψηφιακο για να δω αν εχει πεσει η χοριακη και βγηκε εγκυος 1-2 εβδομαδες,δηλαδη ακομα να πεσει μετα απο αποξεση 2 εβδομαδων..φοβαμε μηπως εχει παει κατι στραβα στην αποξεση

Περιεργο μου φαινεται...μηπως πρεπει να πας σε ενα γιατρο εκει??ή να παρεις τηλ την γιατρο σου?λογικα θα πρεπε να χει μηδενισει...

πρίν από 33 λεπτά , Ανθη 39 είπε:

Περιεργο μου φαινεται...μηπως πρεπει να πας σε ενα γιατρο εκει??ή να παρεις τηλ την γιατρο σου?λογικα θα πρεπε να χει μηδενισει...

Εχω ραντεβου αυριο για υπερυχο..θα δω τι θα μου πει..με εχει πιασει αγχος τωρα 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...