Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

προσπάθεια για 2ο μωρο

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , Martinaa είπε:

Έχω και από τα clearblue! Λες να κάνω ένα αύριο ή να περιμένω καθυστέρηση;; 
καταλαβαινεις δε μπορώ να το πιστέψω με τπτ :roll:

Κάνε ένα καλεεεεε clear.

Δεν το είχα κάνει καν με τα πρώτα ουρά που λένε.

Κάνε το άμεσα. Αν έδειξε το άλλο έστω και ελάχιστα, θα δείξει μπαμ το clearblue.

Περιμένω. 

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 22 λεπτά , Katerina96 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Με το καλό και σε σένα. Αχ αυτό ακριβώς. 

Αλήθεια ;τελεια. Πόσο μήνων είσαι; 

Έχω ένα αγοράκι 2 ετών κ τώρα είμαι την Τετάρτη να κάνω τον πρώτο υπέρηχο απ' την δεύτερη κύηση!

πρίν από 18 λεπτά , Kon90 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου όσο πάω και καλυτερευω δόξα τον θεο

Ναι η γαστρεντερίτιδα κάνει τον κύκλο κ γίνεσαι καλά!είναι τώρα η εποχή αυτή με ιώσεις!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 14 λεπτά , marilia35 είπε:

Έχω ένα αγοράκι 2 ετών κ τώρα είμαι την Τετάρτη να κάνω τον πρώτο υπέρηχο απ' την δεύτερη κύηση!

Ναι η γαστρεντερίτιδα κάνει τον κύκλο κ γίνεσαι καλά!είναι τώρα η εποχή αυτή με ιώσεις!

Και αυτό έλεγα και πιο πριν μην τυχόν έχει γίνει το θαυματακι μου δεν πηρα καθόλου φάρμακα αν και δεν το πολυπιστευω αλλά τελοσπαντων 

Ναι χαμός είναι η εποχή τώρα 

πρίν από 15 λεπτά , marilia35 είπε:

Κοντά είναι τα παιδάκια μας. Εμένα είναι 19.5 μηνών. Με το καλό ο υπερηχος. Νοσοκομείο πας ή εξωτερικό γιατρό; 

πρίν από 15 λεπτά , Katerina96 είπε:

Κοντά είναι τα παιδάκια μας. Εμένα είναι 19.5 μηνών. Με το καλό ο υπερηχος. Νοσοκομείο πας ή εξωτερικό γιατρό; 

Ναι μαζί είναι ηλικιακα!είμαι έξω σε γιατρό!εσύ?

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Kon90 είπε:

Και αυτό έλεγα και πιο πριν μην τυχόν έχει γίνει το θαυματακι μου δεν πηρα καθόλου φάρμακα αν και δεν το πολυπιστευω αλλά τελοσπαντων 

Ναι χαμός είναι η εποχή τώρα 

Δν ξέρεις ποτέ μην σου πω τότε πιάνονται χαχαχα!εμένα αυτό τον μήνα έχω ψύλλο μες στον σπίτι με έχει κατά τσιμπήσει!έχω σηκώσει όλο το σπίτι 2 φορές από πλύσιμο αερισμα κτλπ!

πρίν από 13 λεπτά , marilia35 είπε:

Δν ξέρεις ποτέ μην σου πω τότε πιάνονται χαχαχα!εμένα αυτό τον μήνα έχω ψύλλο μες στον σπίτι με έχει κατά τσιμπήσει!έχω σηκώσει όλο το σπίτι 2 φορές από πλύσιμο αερισμα κτλπ!

Μην μου μιλάς για ψύλλους και δεν έχω χειρότερο!

Με είχαν πεθάνει μια περίοδο.

Που με βρίσκανε τα σκατοζωακια...

Και έκανα αλλεργική αντίδραση...το τι τραβούσα!

fH1Pp2.png

πρίν από 13 λεπτά , Katerina96 είπε:

A ώραια. Ακόμα καλύτερα. Εγώ στο Νοσοκομειο 

Έχω συνέχεια τον γιατρό έξω λόγω ότι το πρώτο το πιάσαμε με εξωσωματικη!νοσοκομείο εδώ έχουμε καλούς γυναικολόγους 

πρίν από 23 λεπτά , iwanna24 είπε:

Κάνε ένα καλεεεεε clear.

Δεν το είχα κάνει καν με τα πρώτα ουρά που λένε.

Κάνε το άμεσα. Αν έδειξε το άλλο έστω και ελάχιστα, θα δείξει μπαμ το clearblue.

Περιμένω. 

Θα το κάνω το πρωί και θα ενημερώσω!!! :-o

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , iwanna24 είπε:

Μην μου μιλάς για ψύλλους και δεν έχω χειρότερο!

Με είχαν πεθάνει μια περίοδο.

Που με βρίσκανε τα σκατοζωακια...

Και έκανα αλλεργική αντίδραση...το τι τραβούσα!

Αχχχ αλήθεια κορίτσι μου?είμαι πολύ στεναχωρεμενη!πριν κάνει τεστ κ τα λοιπά πήγα σε αλλεργιολογο μου είπε υπομονή κτλπ να φύγει αλλά τώρα σουκου τσίμπησε κ τον μικρό μου!αμαρτία μου αν τον βρω θα τον λιώσω αλήθεια μας έχει ρουφήξει!μίλησα με παιδίατρο μου είπε να ψεκασω ο αλλεργιολογος λέει κάνε λίγο υπομονή ακόμα μήπως φυγει

πρίν από 14 λεπτά , marilia35 είπε:

Έχω συνέχεια τον γιατρό έξω λόγω ότι το πρώτο το πιάσαμε με εξωσωματικη!νοσοκομείο εδώ έχουμε καλούς γυναικολόγους 

Α ναι ναι κατάλαβα. Δικιο έχεις. 

Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη.. Το μόνο κακό είναι ότι δεν κλείνεις ραντεβού και έχει πολύ αναμονή. Σήμερα τελείωσα 2μιση η ώρα για να δείξω απλά μια εξέταση. 

πρίν από 13 λεπτά , Katerina96 είπε:

Α ναι ναι κατάλαβα. Δικιο έχεις. 

Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη.. Το μόνο κακό είναι ότι δεν κλείνεις ραντεβού και έχει πολύ αναμονή. Σήμερα τελείωσα 2μιση η ώρα για να δείξω απλά μια εξέταση. 

Ναι αυτό είναι θέμα!παιδίατρο γυναίκα η άντρα έχεις?θα τον έχεις κ στο δεύτερο παιδάκι εεε?

πρίν από 13 λεπτά , marilia35 είπε:

Ναι αυτό είναι θέμα!παιδίατρο γυναίκα η άντρα έχεις?θα τον έχεις κ στο δεύτερο παιδάκι εεε?

Έχω γυναίκα. Την Παπαδημ....ου. Εσυ; ναι. 

πρίν από 32 λεπτά , marilia35 είπε:

Αχχχ αλήθεια κορίτσι μου?είμαι πολύ στεναχωρεμενη!πριν κάνει τεστ κ τα λοιπά πήγα σε αλλεργιολογο μου είπε υπομονή κτλπ να φύγει αλλά τώρα σουκου τσίμπησε κ τον μικρό μου!αμαρτία μου αν τον βρω θα τον λιώσω αλήθεια μας έχει ρουφήξει!μίλησα με παιδίατρο μου είπε να ψεκασω ο αλλεργιολογος λέει κάνε λίγο υπομονή ακόμα μήπως φυγει

Πάρε λεβάντα από το φαρμακείο. Λίγες σταγόνες με νερό λεβάντα.

Ρίξε σε όλα τα κρεβάτια και όλα τα ρούχα που φοράς.

Δεν θα πλησιάζει.

πρίν από 32 λεπτά , Martinaa είπε:

Θα το κάνω το πρωί και θα ενημερώσω!!! :-o

Θα περιμένω...ξυπνάω πολύ νωρίς.

Είμαι έγκυος και ήδη έχω πολλά προβλήματα!

Μην με αγχώνεις και καθυστερεις :P

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...