Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

προσπάθεια για 2ο μωρο

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , Polly1 είπε:

Κορίτσια, είναι θετικό! Είναι θετικοοοο!!

Είναι θετικοοοοοοοοοο!!!!

Μπράβο Πολυ μου. Συγχαρητήρια. Είδες;; μπράβο. Διάβαζα πόσο πολύ το ήθελες. Ο Θεός στο έδωσε το 2ο θαύμα σας. ( είμαι το "mpempaki") μιλούσαμε στις μανούλες Μάρτιου 2020 και είχαμε μιλήσει και στο βαιμπερ. Εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη. Σου αξίζουν τα καλύτερα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 18 λεπτά , Polly1 είπε:

Μα ήμουν τόσο σιγουρηηηηηηη

Αντε κοριτσι μου εύχομαι μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσύνη ποσο χαίρομαι ❤❤❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Polly1 είπε:

Συγχαρητηρια!!!τι ωραια βραδινα νεα ειναι αυτα!!!ποσο χαιρομαι για καθε μια ξεχωριστα!! Ποσα νεα σημερα...!!μπραβο κοριτσια μου...ριξτε μπεμπεδοσκονη κι απο δω...χαχαχχαχαχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Katerina96 είπε:

Μπράβο Πολυ μου. Συγχαρητήρια. Είδες;; μπράβο. Διάβαζα πόσο πολύ το ήθελες. Ο Θεός στο έδωσε το 2ο θαύμα σας. ( είμαι το "mpempaki") μιλούσαμε στις μανούλες Μάρτιου 2020 και είχαμε μιλήσει και στο βαιμπερ. Εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη. Σου αξίζουν τα καλύτερα. 

Κατερίνα μου,σ ευχαριστώ πολύ!!! Τι κανεις;; Τι κανει το αγοράκι σου;; Πόσο χαίρομαι που ξαναμιλάμε!!! Θα τα λέμε ξανά λοιπόν!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Polly1 είπε:

Μπράβοοοο κοπέλα μου πολλά πολλά συγχαρητήρια και μέσα από την ψυχή μου τις καλύτερες ευχές για μια ήρεμη εγκυμοσύνη:x

Τι γίνεται βρε παιδιά τι γουρλιδικο τοπικ είναι αυτό:x έχω αρχίσει να ελπίζω και εγώ....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , iwanna24 είπε:

Όποια δεν είναι σίγουρη, ότι επιθυμεί παιδί, βρίσκεται σε λάθος ομάδα!

Φύγετε γρήγορα, ο ιός εξαπλώνεται ταχύτατα...

:-D

Αυτό θέλουμε και εμείς χαχαχα

Πρέπει να αλλάξει ονομασια το θεμα μου φαίνεται και να λέγετε 

Οσες θέλετε να μεινετε εγκυουλες προσελθετε χαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 27 λεπτά , Polly1 είπε:

Κατερίνα μου,σ ευχαριστώ πολύ!!! Τι κανεις;; Τι κανει το αγοράκι σου;; Πόσο χαίρομαι που ξαναμιλάμε!!! Θα τα λέμε ξανά λοιπόν!!!

Καλα είμαι κορίτσι μου γλυκό. Περιμένω και εγώ το 2ο θαύματακι μας. Και εγώ χαίρομαι πολύ για σένα. 

ΥΓ:  κορίτσια η Πολυ είναι θησαυρός!!! Μεγάλη ψυχή! 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, enjoy είπε:

:roll: ζουμε.με αυτά και τα αγνοούμε?? Εσένα πονάει η ωοθηκη σου??

Όχι δν με πονάει η ωοθήκη αλλά μπορώ να πω ότι στην δεξιά ωοθήκη που έχω τις πολυκυστες δν καταλαβαίνω ωορρηξία κ καταλαβαίνω απο αριστερα

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

@elena93

@Kon90

@iwanna24

@Millou

@Ανθη 39

Σας ευχαριστώ όλες παρα πολυ!!!! Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια που έμαθαν τα ευχάριστα να έχουμε τελειομηνες εγκυμοσύνες και υγιή παιδάκια!! Και όλες όσες περιμένουν ακομη να έχουν θετικό αποτέλεσμα συντομοτατα!!!

Σας ευχαριστώ με τη θετική σας ενέργεια!! Εύχομαι να τα λέμε για πολύ ακόμη!!!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 13 λεπτά , Polly1 είπε:

@elena93

@Kon90

@iwanna24

@Millou

@Ανθη 39

Σας ευχαριστώ όλες παρα πολυ!!!! Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια που έμαθαν τα ευχάριστα να έχουμε τελειομηνες εγκυμοσύνες και υγιή παιδάκια!! Και όλες όσες περιμένουν ακομη να έχουν θετικό αποτέλεσμα συντομοτατα!!!

Σας ευχαριστώ με τη θετική σας ενέργεια!! Εύχομαι να τα λέμε για πολύ ακόμη!!!

Η καθυστέρηση πάντα είναι το σίγουρο σημάδι!κ σε μένα για αυτό ήταν πιο προχωρημένη γτ αργούσα να κάνω τεστ από φόβο!

Σου εύχομαι να μην σου έρθει!

πρίν από 16 λεπτά , Katerina96 είπε:

Καλα είμαι κορίτσι μου γλυκό. Περιμένω και εγώ το 2ο θαύματακι μας. Και εγώ χαίρομαι πολύ για σένα. 

ΥΓ:  κορίτσια η Πολυ είναι θησαυρός!!! Μεγάλη ψυχή! 

Τελειαααα!πόσο μηνών είσαι?

πρίν από 21 λεπτά , Kon90 είπε:

Αυτό θέλουμε και εμείς χαχαχα

Πρέπει να αλλάξει ονομασια το θεμα μου φαίνεται και να λέγετε 

Οσες θέλετε να μεινετε εγκυουλες προσελθετε χαχαχα

Περαστικά κορίτσι μου για την ίωση σου!

• Μου αρέσει 1

κορίτσια μου καλησπέρα... Δεν σας προλαβαίνω... @iwanna24 μου καλή μην στεναχωριέσαι όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου...μέρα μέρα θα περνάει κ όλα θα πάνε σούπερ... συγνωμη αν το έχεις πει κ το έχω χάσει... Δεν κατάλαβα όμως τι θέμα υπαρχει;;; αυτό που έχω να σου πω,μια φίλη μου έχει λύκο... είχε χάσει 2 παιδάκια κ τώρα έχει τρία...θα δεις όλα θα πάνε υπέροχα κ δεν θα το πιστεύεις τι θα κρατάς στα χερια σου σε λίγους μήνες...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 28 λεπτά , iwanna24 είπε:

Το ξέραμε ηδηηηηηηη...

Καλως ήρθες στο κλαμπ...

Συγχαρητήρια ❤️

ΠΕς τα φιλενάδα!!! Pollyyyy σε είχα βαλει ήδη στο δεύτερο ΠΙΝΑΚΑΚΙ πριν το πεις... Αχαχαχα....

συγχαρητήρια πολλααααααααα Κοριτσια όσες αναμένουν περίοδο εύχομαι να δουν εγκυμοσύνη και οι εγκυουλες με το καλό να ακούσουμε καρδούλες και να περάσει και αυτό το αγχωτικό σταδιο...

• Ευχαριστώ 1

6 ώρες πρίν, marillia είπε:

ευχαριστ'ω πολύ με το καλό κ η δική σου προσπάθεια να πάει υπέροχα

σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάρα μου... μακάρι σύντομα να έχω κ εγώ τα ευχάριστα...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...