Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

προσπάθεια για 2ο μωρο

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , Martinaa είπε:

@iwanna24 πολύ ευχάριστα νέα! Θα δεις όλα καλά θα πάνε!!! Αντε να πάρω κι εγω μια επιβεβαίωση! Ποτε περίμενες περίοδο; Έχεις μέρες καθυστέρηση; 

Περίμενα χτες ή σήμερα, μικρό ενδεχόμενο και αύριο...

Μετά την αποβολή δεν είχε γίνει εντελώς σταθερός ο κύκλος...δεν πρόλαβε.

πρίν από 24 λεπτά , enjoy είπε:

Δόξα τω Θεώ!!!! ΠΗΤ δεν μου είπες!! Θα τσιριζουμε μαζί?? 

Ποια ΠΗΤ;

Ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς. 

Ραντεβού από την επόμενη εβδομάδα έχω αγάπη!

Πραγματικά το ποσό με ανεβάζετε όλες.

Να είστε καλά.

Να σας χαίρονται οι οικογένειές σας.

Οοοοομως...

Που είσαι @Polly1;

• Χαχα 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου κάτι έγινε με τον λογαριασμό κ έφτιαξα καινούργιο!η γνωστή Μαρίλια είναι χαχαχα 

@iwanna24κορίτσι μου μπράβο χάρηκα πολύ!δν παίζουν ρόλο τα νούμερα!κ ο γιατρός μια χαρά στα είπε!όλα θα πάνε τέλεια με το σπιτάκι σου

@enjoyκορίτσι μου έχω πάθει πλάκα μιλάμε από οργάνωση στα πινάκακια είσαι πρώτη!εγώ έχω πολυκυστικες!έχω στην δεξιά ωοθήκη πάνω από 12 ωοθηλακια πουνδν έχουν σπάσει δν μεγαλώνουν κάνουν σχήμα περιδεραιου αυτη είναι κλασσική εικόνα δν έχω σταθερό κύκλο κ στις ορμόνες μου η lh βγαίνει διπλάσια απ' την fsh

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, Ανθη 39 είπε:

Συγχαρητηρια...σου ευχομαι τα καλυτερα!!με ενα γερο ζουμπουρλουδικο μωρακι!!!

Αυτο ειναι το σωστο...το ξερω...απλα ειχα συνηθισει η κυρια...ελευθερες επαφες θετικο τεστακι...οποτε τωρα φολαααααααα...ολα τα χρονια με θυμαμαι ενα και καλο παιδακι...χαχαχχαχα...και τωρα που το θελω σαν τρελη...δεν...μαλλον με καταραστηκε η durex που κοψαμε την επιχορηγι...αφου ειχε να το λεει ο αντρας μου αμαν 18 χρονια μαζι και με στελνεις για προφυλακτικα σαν να μασταν 15χρονα...χαχχαχαχαχα

Καλά τα λέει ο άνθρωπος

Και εγώ έτσι πίστευα ελευθερη επαφη=έγκυος αμ δε κάθε μήνα απογοήτευση 

@iwanna24 κοριτσακι μου θα κανεις οτι σου λέει ο γιατρός και θα δεις θα πάνε όλα τέλεια εδώ ολες εγκυουλες θα μείνουμε και θα έχουμε φουσκωμενες κοιλιτσες με τόση θετική ενέργεια σε αυτό το θέμα ❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Kon90 είπε:

Καλά τα λέει ο άνθρωπος

Και εγώ έτσι πίστευα ελευθερη επαφη=έγκυος αμ δε κάθε μήνα απογοήτευση 

@iwanna24 κοριτσακι μου θα κανεις οτι σου λέει ο γιατρός και θα δεις θα πάνε όλα τέλεια εδώ ολες εγκυουλες θα μείνουμε και θα έχουμε φουσκωμενες κοιλιτσες με τόση θετική ενέργεια σε αυτό το θέμα ❤

Ευχαριστώ τόσο πολύ...

❤️❤️❤️

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ευχαριστώ τόσο πολύ...

❤️❤️❤️

Να εχεις πίστη να ξεκουραζεσαι και όλα θα πάνε καλά σου Στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια και σε λίγο καιρό να μαντευουμε τι μωρακι θα είναι ❤❤❤

• Μου αρέσει 1

@marillia συγνώμη κορίτσια θα πεταχτώ για λίγο στο θέμα σας. Κοριτσι μου μόλις είδα ότι είσαι από Βόλο,στο πινανακι σας. Είμαι και εγώ από Βόλο και είσαι η πρώτη που βρίσκω.

Με το καλό σε όλες τις εγκυουλες και εύχομαι να κάνετε γρήγορα μωράκι και οι υπόλοιπες. 

πρίν από 14 λεπτά , Katerina96 είπε:

@marillia συγνώμη κορίτσια θα πεταχτώ για λίγο στο θέμα σας. Κοριτσι μου μόλις είδα ότι είσαι από Βόλο,στο πινανακι σας. Είμαι και εγώ από Βόλο και είσαι η πρώτη που βρίσκω.

Με το καλό σε όλες τις εγκυουλες και εύχομαι να κάνετε γρήγορα μωράκι και οι υπόλοιπες. 

Μπράβο κορίτσι μου τέλεια!χαχαχαχα κ γω άλλες δύο φορές έχω βρει εδώ κ 3 χρόνια!ευχαριστούμε πολυ

Κορίτσια το ζώδιο είστε?να βάζουμε κ αυτό στο πίνακι!

@enjoy σε δουλειά να βρισκεσαι

• Χαχα 1

πρίν από 46 λεπτά , marilia35 είπε:

Κορίτσια μου κάτι έγινε με τον λογαριασμό κ έφτιαξα καινούργιο!η γνωστή Μαρίλια είναι χαχαχα 

@iwanna24κορίτσι μου μπράβο χάρηκα πολύ!δν παίζουν ρόλο τα νούμερα!κ ο γιατρός μια χαρά στα είπε!όλα θα πάνε τέλεια με το σπιτάκι σου

@enjoyκορίτσι μου έχω πάθει πλάκα μιλάμε από οργάνωση στα πινάκακια είσαι πρώτη!εγώ έχω πολυκυστικες!έχω στην δεξιά ωοθήκη πάνω από 12 ωοθηλακια πουνδν έχουν σπάσει δν μεγαλώνουν κάνουν σχήμα περιδεραιου αυτη είναι κλασσική εικόνα δν έχω σταθερό κύκλο κ στις ορμόνες μου η lh βγαίνει διπλάσια απ' την fsh

:roll: ζουμε.με αυτά και τα αγνοούμε?? Εσένα πονάει η ωοθηκη σου??

13 ώρες πρίν, marillia είπε:

Καλημερα σε ολα τα κορίτσια κ καλή εβδομάδα!!Εκανα την χοριακή κ περιμένω μεσημέρι θα με πάρουν!!

@Polly1κορίτσι μου στεγνή κ καθαρή κ σήμερα?

Γειά σου @marillia σήμερα έχω όλη μερα πολύ έντονα συμπτώματα, κάθ 10λεπτο πάω τουαλέτα,νομίζω ότι έχω αδιαθετησει. Αλλά τίποτα!Πολλά υγρά,Πολλά νεύρα,Πολλά γλυκά!! Τα χω όλα τα συμπτώματα! Αύριο θα αδιαθετησω!

6 ώρες πρίν, Kon90 είπε:

Με το καλό το μωρακι σου αυτά που λέγαμε οτι ηλικία δεν παιζει κανένα ρολο να είσαι καλά να το χαρείς υγεια ευχομαι

Ακριβως αυτό ολους τους προηγούμενους μηνες κατα φαντασίαν έγκυος είμαι έγκυος ελεγα σίγουρα με τέτοια συμπτώματα απο την τόση λαχτάρα μας φαντασιονομαστε συμπτώματα 

Α εσύ με τα τεστ το έχεις παρακάνει χαχα εγώ έχω ενα φυλαγμένο

τουλαχιστον τους προηγούμενους μηνες αδιαθετουσα στην ώρα μου και δεν χρειάστηκε να το κάνω με περιμένει ανυπομονα στο ντουλαπάκι 

Αυτό το 1 φυλαγμενο το χω κι εγώ! Σε νιώθω!! Αλλά δε θα περιμένει για πολύ!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Polly1 είπε:

Γειά σου @marillia σήμερα έχω όλη μερα πολύ έντονα συμπτώματα, κάθ 10λεπτο πάω τουαλέτα,νομίζω ότι έχω αδιαθετησει. Αλλά τίποτα!Πολλά υγρά,Πολλά νεύρα,Πολλά γλυκά!! Τα χω όλα τα συμπτώματα! Αύριο θα αδιαθετησω!

Αυτό το 1 φυλαγμενο το χω κι εγώ! Σε νιώθω!! Αλλά δε θα περιμένει για πολύ!!!

Εσυ νομιζω πως έπρεπε ηδη να το έχεις κανει

2 μέρες καθυστέρηση η μου φαινετε?

2 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

@marillia 

Τώρα είδα ότι με ρώτησες.

Η χοριακη μου ήταν 75.

Περίμενα χτες ή σήμερα.

Καλή είναι!

Δεν με ανησυχεί.

Κοπέλες, πήγα.

Μου είπε γενικά, ότι θα πρέπει να παίρνω τις ορμόνες για να ανέβει λιγάκι.

Δεν είναι τόσο ανησυχητικό.

Απλά μου είπε για μια εβδομάδα όσο μπορώ, να μην κουράζομαι!

Να προχωρήσει η κύηση...

Αυτά κορίτσια.

Κρατάμε μικρό καλάθι και προχωράμε και όσο μπορούμε σηκώνουμε και λίγο κεφάλι!

Αγάπη, σορρυ, δεν έχω ιδέα. Δεν ξέρω τίποτα από όλα αυτά!

Μακάρι συνονόματη!

Σε όλες μας αξίζει να ζήσουμε το θαύμα της μητρότητας όσες φορές θελήσουμε!

Ολα καλα θα πάνε!!! Αλλιώς οι γιατροί τα λένε χύμα!! Μια χαρά θα προχωρήσει η κύηση!!Ναι,ξεκούραση!! Κανει θαύματα!!

Λοιπόν,κορίτσια, με πείσατε! Πάω να κάνω το τεστ κι ας πάει χαμένο! Έτσι είναι αυτά!! Επανέρχομαι με νέα!!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 17 λεπτά , Polly1 είπε:

Ολα καλα θα πάνε!!! Αλλιώς οι γιατροί τα λένε χύμα!! Μια χαρά θα προχωρήσει η κύηση!!Ναι,ξεκούραση!! Κανει θαύματα!!

Λοιπόν,κορίτσια, με πείσατε! Πάω να κάνω το τεστ κι ας πάει χαμένο! Έτσι είναι αυτά!! Επανέρχομαι με νέα!!

Ελα να μας πεις τα ευχάριστα θέλω ενα τεράστιο +++++++

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , Polly1 είπε:

Κορίτσια, είναι θετικό! Είναι θετικοοοο!!

Είναι θετικοοοοοοοοοο!!!!

Καλε τι υπεροχα νεα ειναι αυτα..τοσες πολλες εγκυουλες μαζι..σας ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σε ολες σας και εμεις που εχουμε μεινει να περνουμε σειρα:lol:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...