Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

προσπάθεια για 2ο μωρο

Recommended Posts

@marillia

πρίν από 18 λεπτά , elena93 είπε:

Ιωαννα μην σε περνει απο κατω..κανε θετικες σκεψεις και ολα θα πανε καλα..να σας ρωτησω και αμα ξερει καμια να μου απαντησει..γινεται τα τεστ ωορρηξιας να ανιχνευουν την χοριακη και να βγαινουν θετικα; Γιατι οπως σας ειπα εκανα το τεστ ωορρηξιας χθες και βγηκε θετικο αλλα μηπως βγηκε θετικο γιατι μπορει ακομα να μην εχει μηδενιστει η χοριακη γιατι ξερω οτι θελει καποιο καιρο να πεσει..

Μπορει...αλλα η αληθεια ειναι οτι διαβασα μετα την αποξεση κανεις ωορρηξια γυρω στις 14 μερες...και να ναι τοσο ψηλη η χοριακη σου ακομα δεν νομιζω αφου εκανες αποξεση..εχω 2 μερες μετα ηταν στο 20 και εκανα την αποξεση με 2.000

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , Ανθη 39 είπε:

@marillia

Μπορει...αλλα η αληθεια ειναι οτι διαβασα μετα την αποξεση κανεις ωορρηξια γυρω στις 14 μερες...και να ναι τοσο ψηλη η χοριακη σου ακομα δεν νομιζω αφου εκανες αποξεση..εχω 2 μερες μετα ηταν στο 20 και εκανα την αποξεση με 2.000

Για τα τεστ  δεν ξέρω..  Η χοριακη μηδενιζει όμως μετά την αποξεση.. μου είπε η γιατρος και έκανα.κιολας για επαλήθευση και όντως βγήκε μηδενική!

Πριν το χειρουργείο μπήκα με 500 και βγήκα με μηδενική μιλαμε για μερικές ώρες διαφορά.. 

και πριν την απόξεση καμία 10-20αρια μερες πεδευομουν γτ περιμενε η γιατρός να αποβαλλω φυσιολογικά και με το ζόρι κατέβηκε σε 10-20μερες 1000μοναδες... και με απόξεση κατέβηκε σε 2-3ωρες 500μοναδες... 

πρίν από 25 λεπτά , elena93 είπε:

Ιωαννα μην σε περνει απο κατω..κανε θετικες σκεψεις και ολα θα πανε καλα..να σας ρωτησω και αμα ξερει καμια να μου απαντησει..γινεται τα τεστ ωορρηξιας να ανιχνευουν την χοριακη και να βγαινουν θετικα; Γιατι οπως σας ειπα εκανα το τεστ ωορρηξιας χθες και βγηκε θετικο αλλα μηπως βγηκε θετικο γιατι μπορει ακομα να μην εχει μηδενιστει η χοριακη γιατι ξερω οτι θελει καποιο καιρο να πεσει..

Καλησπέρα!!εγω μετα την αποξεση εκανα χοριακη κ ειχα 100 κ μετα απο 1 βδομαδα 14 οπου κ δν ξαναεκανα!!για να μην παρεξηγηθω στην δικη μου περιπτωση επρεπε να κανω χοριακη μετα την αποξεση για να βεβαιωθουμε οτι μηδενισε!!ξερω απο καποιες κοπελες εδωσ το φορουμ ηταν εγκυες κ τα τεστ ωορρηξιας βγαιναν θετικα!!βεβαια οι εταιρειες δν το στηριζουν αυτο

1 hour ago, iwanna24 είπε:

Καλησπέρα...

Πήρα τα αποτελέσματα και δυστυχώς, δεν είναι καλά...

Αυτη τη φορά, έχω και χαμηλή οιστραδιολη (μόλις 50)...καλά και η προγεστερόνη, παρόλο που παίρνω και χάπια δεν είναι και υψηλή (27).

Νιωθω απογοητευμένη.

Παιρνω αρκετά φάρμακα αλλά το σώμα μου δεν μπορεί να υποστηρίξει μια κύηση.

Θα παίρνω μάλλον και κάτι χάπια, μήπως καταφέρουμε να την αυξήσουμε...κρατάω ένα πολύ μικρό καλάθι κορίτσια.

Λυπάμαι αν στενοχωρω τις εγκυουλες...Θα πάνε όλα τέλεια, σε όλες σας!

Εγώ είμαι μια προβληματική περίπτωση. Η φύση ξέρει...Θα επανελθω με το κεφάλι ψηλά. Αυτή τη στιγμή είμαι στις κακές μου!

Κορίτσι μου, αυτή η διαδρομή κάποιες φορές είναι μεγάλη και κρύβει αρκετές στιγμές απογοήτευσης πριν τη μεγάλη χαρά. Μπορώ να καταλάβω ότι είναι δύσκολο αλλά είμαι βέβαιη ότι αυτή η χαρά θα έρθει τελικά. Εύχομαι από εδώ και στο εξής να υπάρχουν μόνο θετικές εξελίξεις.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Με το καλό και 2ο και 3ο και 4ο.... 

Πες την αλήθεια όμως για μένα ήρθες και όχι για την ομάδα... Αχαχαχαχαχαχα Αχαχαχαχα 

Λοιπόν κάποιο καλό κορίτσι είπε ότι έχει πολυκυστικες... να ρωτήσω τις προαλλες πήγα γιατρό και δεν ασχολήθηκα πολύ θα ασχοληθώ την επόμενη φορά...είδε κάτι μαύρο στην ωοθηκη και είπε ότι αιματωνεται άρα είναι αγγείο..  και γύρω γύρω υγρό... και δεν ασχολήθηκα όσο έπρεπε... μετα ήρθα σπίτι και διάβασα στον ξερολα=ιντερνετ(υγρό=κυστη)... τι είναι τουτο Καλε??? Πέρυσι μου βρήκαν ινομυώμα φέτος υγρό... έλα να μαθαίνω τι είναι αυτό το υγρο και πως φεύγει?? Διάβασα ότι φεύγει μόνο του στην καλύτερη των περιπτώσεων στην εγκυμοσύνη... Αλλά διάβασα ότι δεν έχει πόνο ντεμέκ... εμένα με ενοχλεί αν θυμάστε παραπονιέμαι καιρο τώρα ότι έχω ένα πονακι Αριστερά...

Δεν ξερω καθολου απο τετοια...αλλα μπορω να σου πω οτι γραψε σ ενα χαρτακι ολες τις αποριες για να μην ξεχασεις τα μισα οταν φτασεις στο γιατρο...εγω οταν δεν κανω ετσι γιαννης μπαινω γιαννης βγαινω...επισης μην googlaris διαφορα γιατι κατι οι ορμονες κατι το αγχος θα αποτρελαθουμε στο τελος..

• Μου αρέσει 1

@marillia 

Τώρα είδα ότι με ρώτησες.

Η χοριακη μου ήταν 75.

Περίμενα χτες ή σήμερα.

Καλή είναι!

Δεν με ανησυχεί.

Κοπέλες, πήγα.

Μου είπε γενικά, ότι θα πρέπει να παίρνω τις ορμόνες για να ανέβει λιγάκι.

Δεν είναι τόσο ανησυχητικό.

Απλά μου είπε για μια εβδομάδα όσο μπορώ, να μην κουράζομαι!

Να προχωρήσει η κύηση...

Αυτά κορίτσια.

Κρατάμε μικρό καλάθι και προχωράμε και όσο μπορούμε σηκώνουμε και λίγο κεφάλι!

πρίν από 55 λεπτά , enjoy είπε:

Με το καλό και 2ο και 3ο και 4ο.... 

Πες την αλήθεια όμως για μένα ήρθες και όχι για την ομάδα... Αχαχαχαχαχαχα Αχαχαχαχα 

Λοιπόν κάποιο καλό κορίτσι είπε ότι έχει πολυκυστικες... να ρωτήσω τις προαλλες πήγα γιατρό και δεν ασχολήθηκα πολύ θα ασχοληθώ την επόμενη φορά...είδε κάτι μαύρο στην ωοθηκη και είπε ότι αιματωνεται άρα είναι αγγείο..  και γύρω γύρω υγρό... και δεν ασχολήθηκα όσο έπρεπε... μετα ήρθα σπίτι και διάβασα στον ξερολα=ιντερνετ(υγρό=κυστη)... τι είναι τουτο Καλε??? Πέρυσι μου βρήκαν ινομυώμα φέτος υγρό... έλα να μαθαίνω τι είναι αυτό το υγρο και πως φεύγει?? Διάβασα ότι φεύγει μόνο του στην καλύτερη των περιπτώσεων στην εγκυμοσύνη... Αλλά διάβασα ότι δεν έχει πόνο ντεμέκ... εμένα με ενοχλεί αν θυμάστε παραπονιέμαι καιρο τώρα ότι έχω ένα πονακι Αριστερά...

Αγάπη, σορρυ, δεν έχω ιδέα. Δεν ξέρω τίποτα από όλα αυτά!

1 ώρα πρίν, IOANNA28 είπε:

Κορίτσι μου, αυτή η διαδρομή κάποιες φορές είναι μεγάλη και κρύβει αρκετές στιγμές απογοήτευσης πριν τη μεγάλη χαρά. Μπορώ να καταλάβω ότι είναι δύσκολο αλλά είμαι βέβαιη ότι αυτή η χαρά θα έρθει τελικά. Εύχομαι από εδώ και στο εξής να υπάρχουν μόνο θετικές εξελίξεις.

Μακάρι συνονόματη!

Σε όλες μας αξίζει να ζήσουμε το θαύμα της μητρότητας όσες φορές θελήσουμε!

• Μου αρέσει 5

fH1Pp2.png

ΙΩΑΝΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΑ ΝΕΑ!!! ΔΟΥΛΕΎΕΙΣ??? Η ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ??? ΕΙΠΑΜΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ... ΚΡΑΤΑ ΕΣΥ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΚΡΑΤΑΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΣΟΥ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΤΙ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΡΟΖ Η ΜΠΛΕ?  ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ!!!:wink: για πες επόμενο βήμα ποιο είναι θα σε ξαναδεί σε καμία εβδομάδα η σ είπε τπτ άλλο...??? Άντε μα χανιωτισσα θα μας ψησεις το ψάρι στα χείλη και μόλις ακούσεις καρδιά θα χοροπηδηξεις!!!

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 1: ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ:

1. @Melody90 1/12??

2. @IOANNA28 09/12

3.  @Martinaa 

4. @Rafaela_123 2/12 

5.  @Ανθη 39 2/12

6. @anemoni1989 24/11 

7. @Lilly28

8. @Kon90 21/11 

9.  @Αννούλαααα

10. @Millou 28/11

11. @Fofi!

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 2.ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΧΟΡΙΑΚΗΣ:

1.  @Polly1

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 3: ΠΗΤ

1. @Nektarinaki 10/7/2022 (ΧΟΡΙΑΚΗ 225-->472)

2. @Evaki19 4/7/2022 ( 4000)

3. @enjoy 14/7/2022 (1100-->2700)

4. @Αλεξάνδρα.... ΠΗΤ ?? (100-->240)

5. @iwanna24 πητ?? (75)

6. @marillia πητ?? (1094)

πρίν από 24 λεπτά , enjoy είπε:

ΙΩΑΝΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΑ ΝΕΑ!!! ΔΟΥΛΕΎΕΙΣ??? Η ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ??? ΕΙΠΑΜΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ... ΚΡΑΤΑ ΕΣΥ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΚΡΑΤΑΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΣΟΥ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΤΙ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΡΟΖ Η ΜΠΛΕ?  ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ!!!:wink: για πες επόμενο βήμα ποιο είναι θα σε ξαναδεί σε καμία εβδομάδα η σ είπε τπτ άλλο...??? Άντε μα χανιωτισσα θα μας ψησεις το ψάρι στα χείλη και μόλις ακούσεις καρδιά θα χοροπηδηξεις!!!

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 1: ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ:

1. @Melody90 1/12??

2. @IOANNA28 09/12

3.  @

4. @Rafaela_123 2/12 

5.  @Ανθη 39 2/12

6. @anemoni1989 24/11 

7. @Lilly28

8. @Kon90 21/11 Και για σας ισχυει αυτό.. 

9.  @Αννούλαααα

10. @Millou 28/11

11. @

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 2.ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΧΟΡΙΑΚΗΣ:

1.  @Polly1

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 3: ΠΗΤ

1. @Nektarinaki 10/7/2022 (ΧΟΡΙΑΚΗ 225-->472)

2. @Evaki19 4/7/2022 ( 4000)

3. @enjoy 14/7/2022 (1100-->2700)

4. @Αλεξάνδρα.... ΠΗΤ ?? (100-->240)

5. @iwanna24 πητ?? (75)

6. @marillia πητ?? (1094)

Λοιπόν, αγαπούλα μου γλυκιά, μου είπε ότι τέλος της άλλη εβδομάδας θα ακούσουμε καρδιά αν όλα πάνε καλα...το επόμενο βήμα είναι εξετάσεις ξανά την Πέμπτη...

Δουλεύω αλλά φουλ καθιστική δουλειά...και επίσης έχω φουλ βοήθεια σπίτι.

Εν ολίγοις, θα κάθομαι αραχτη!

Δεν θέλω να πάρω άδεια από τη δουλειά διότι είναι αμαρτία να μάθουν κάτι τώρα και αν δεν πάμε καλά να εξηγώ και να αντιμετωπίσω αυτό το βλέμμα λυπησης.

Καταλαβαίνεις φαντάζομαι!

Κρατάμε να σε κρατώ , να ανέβουμε το βουνό :lol:

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , iwanna24 είπε:

Λοιπόν, αγαπούλα μου γλυκιά, μου είπε ότι τέλος της άλλη εβδομάδας θα ακούσουμε καρδιά αν όλα πάνε καλα...το επόμενο βήμα είναι εξετάσεις ξανά την Πέμπτη...

Δουλεύω αλλά φουλ καθιστική δουλειά...και επίσης έχω φουλ βοήθεια σπίτι.

Εν ολίγοις, θα κάθομαι αραχτη!

Δεν θέλω να πάρω άδεια από τη δουλειά διότι είναι αμαρτία να μάθουν κάτι τώρα και αν δεν πάμε καλά να εξηγώ και να αντιμετωπίσω αυτό το βλέμμα λυπησης.

Καταλαβαίνεις φαντάζομαι!

Κρατάμε να σε κρατώ , να ανέβουμε το βουνό :lol:

Δόξα τω Θεώ!!!! ΠΗΤ δεν μου είπες!! Θα τσιριζουμε μαζί?? 

ΠΙΝΑΚΑΚΙ: ΟΙ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ                

@enjoy 33, αγορια(4.5χρ & 10μηνων), Θεσ/κη

@anemoni1989 , κορ 3χρ, 

@Rafaela_123 30, Κυπρος

@Nektarinaki , κορ 2ετων, Θεσ/κη

@iwanna24 30, κορ 3.5, Χανιά

@marillia 35, αγορι 2ετων , Βολος

@Lilly28 43, Α 10χρ Κ 14χρ,Aθηνα

@Millou 40, κορ 3χρ,

@Polly1 36, 1.5χρ,

@Ανθη 39

@electra2021 40, αγορι 2χρ,

@Fofi!

@Martinaa 30, αγ 2, Αθήνα 

3 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Καλησπέρα...

Πήρα τα αποτελέσματα και δυστυχώς, δεν είναι καλά...

Αυτη τη φορά, έχω και χαμηλή οιστραδιολη (μόλις 50)...καλά και η προγεστερόνη, παρόλο που παίρνω και χάπια δεν είναι και υψηλή (27).

Νιωθω απογοητευμένη.

Παιρνω αρκετά φάρμακα αλλά το σώμα μου δεν μπορεί να υποστηρίξει μια κύηση.

Θα παίρνω μάλλον και κάτι χάπια, μήπως καταφέρουμε να την αυξήσουμε...κρατάω ένα πολύ μικρό καλάθι κορίτσια.

Λυπάμαι αν στενοχωρω τις εγκυουλες...Θα πάνε όλα τέλεια, σε όλες σας!

Εγώ είμαι μια προβληματική περίπτωση. Η φύση ξέρει...Θα επανελθω με το κεφάλι ψηλά. Αυτή τη στιγμή είμαι στις κακές μου!

Ολα καλα θα πάνε κοπελα μου,στείλε θετική ενέργεια στο εμβρυακι σου και όλα θα πάνε μια χαρά,το πιστεύω..

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...