Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

προσπάθεια για 2ο μωρο

Recommended Posts

πρίν από 32 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλησπέρα...

Πήρα τα αποτελέσματα και δυστυχώς, δεν είναι καλά...

Αυτη τη φορά, έχω και χαμηλή οιστραδιολη (μόλις 50)...καλά και η προγεστερόνη, παρόλο που παίρνω και χάπια δεν είναι και υψηλή (27).

Νιωθω απογοητευμένη.

Παιρνω αρκετά φάρμακα αλλά το σώμα μου δεν μπορεί να υποστηρίξει μια κύηση.

Θα παίρνω μάλλον και κάτι χάπια, μήπως καταφέρουμε να την αυξήσουμε...κρατάω ένα πολύ μικρό καλάθι κορίτσια.

Λυπάμαι αν στενοχωρω τις εγκυουλες...Θα πάνε όλα τέλεια, σε όλες σας!

Εγώ είμαι μια προβληματική περίπτωση. Η φύση ξέρει...Θα επανελθω με το κεφάλι ψηλά. Αυτή τη στιγμή είμαι στις κακές μου!

Απαξ και ξερετε τα προβληματα μπορειτε να βρειτε τη λυση...θα μιλησεις με το γιατρο και θα στα φτιαξει ολα...ετσι πρεπει να σκεφτεσαι...καμια εγκυμοσυνη δεν ειναι τελεια...και επειδη ειμαστε υποψιασμενες εχουμε το προνομιο να μπορουμε να προλαμβανουμε καταστασεις..να εισαι θετικη και ολα καλα θα πανε κοριτσι μου!!!στο ευχομαι ολοψυχα..!!

πρίν από 27 λεπτά , Martinaa είπε:

Γεια σας κορίτσια! 

Θα ηθελα πολύ να μπω στην παρέα σας αν θέλετε κι εσείς! 
Έίμαι 30 και έχω ενα αγοράκι 25 μηνών και είμαστε στον τρίτο μήνα προσπαθειών! 
Απο τη στιγμή που έμεινα έγκυος το γιο μου παρακολουθώ όλες τις αγωνίες και τις απορίες των κοριτσιών εδω  στο φόρουμ χωρίς να έχω λογαριασμό. Και απορώ γιατί! Τόσο καιρό όλες νιώθω σα να σας ξέρω και ανησυχώ με τις ανησυχίες σας. Όπως τότε με τις μανούλες Οκτωβρίου του 19 έτσι και τώρα βλέπω τα όσα γράφετε και νιωθω ότι ήρθε η ώρα να γίνω πιο ενεργή. 
Τον γιο μου τον έπιασα χωρίς να το καταλαβω σε μια περίοδο που με τον άντρα μου ούτε μαζί μέναμε ούτε το είχαμε στο μυαλό μας! 
τωρα που ήρθε η ώρα για το 2ο σκεφτόμουν τι ωραία να δω πως είναι να περιμένεις κάθε μήνα να δεις αν ήρθε. Να πάρω και τα τεστ ωορρηξιας και να το ζήσω τελείως διαφορετικά. Όλο αυτό βέβαια μόνο άγχος έφερε η αλήθεια είναι. 
Είχα θετικό τεστ ωορρηξίας στις 8 του μήνα και περιμένω περίοδο στις 17! 
Επειδή δεν κρατιέμαι καθόλου έχω πάρει τα one step τεστακια και έκανα γενικά αυτούς του μήνες… και χθες για πρώτη φορά είδα μια

αχνή γραμμή. Το ίδιο και σήμερα… και αναρωτιέμαι αν κάνουν γραμμές τα μάτια μου γιατί πραγματικά ίσα που φαίνεται και αυτά τα τεστ λένε ανιχνεύουν 6 μέρες νωρίτερα κι εγώ είμαι 2 πριν την καθυστέρηση… δε θα έπρεπε να έχει βγει πιο έντονη; 

συγνωμη για το τεράστιο κείμενο.. χαίρομαι τόσο που είμαι εδώ και θα ήθελα πολύ να μπω στις μανούλες Ιούλιο και να χασω τις διακοπές μου <3

Συγχαρητηρια..το θετικο αχνο και μαλιστα την περιοδο ειναι θετικο...χαχαχαα...αντε καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 30 λεπτά , Martinaa είπε:

Γεια σας κορίτσια! 

Θα ηθελα πολύ να μπω στην παρέα σας αν θέλετε κι εσείς! 
Έίμαι 30 και έχω ενα αγοράκι 25 μηνών και είμαστε στον τρίτο μήνα προσπαθειών! 
Απο τη στιγμή που έμεινα έγκυος το γιο μου παρακολουθώ όλες τις αγωνίες και τις απορίες των κοριτσιών εδω  στο φόρουμ χωρίς να έχω λογαριασμό. Και απορώ γιατί! Τόσο καιρό όλες νιώθω σα να σας ξέρω και ανησυχώ με τις ανησυχίες σας. Όπως τότε με τις μανούλες Οκτωβρίου του 19 έτσι και τώρα βλέπω τα όσα γράφετε και νιωθω ότι ήρθε η ώρα να γίνω πιο ενεργή. 
Τον γιο μου τον έπιασα χωρίς να το καταλαβω σε μια περίοδο που με τον άντρα μου ούτε μαζί μέναμε ούτε το είχαμε στο μυαλό μας! 
τωρα που ήρθε η ώρα για το 2ο σκεφτόμουν τι ωραία να δω πως είναι να περιμένεις κάθε μήνα να δεις αν ήρθε. Να πάρω και τα τεστ ωορρηξιας και να το ζήσω τελείως διαφορετικά. Όλο αυτό βέβαια μόνο άγχος έφερε η αλήθεια είναι. 
Είχα θετικό τεστ ωορρηξίας στις 8 του μήνα και περιμένω περίοδο στις 17! 
Επειδή δεν κρατιέμαι καθόλου έχω πάρει τα one step τεστακια και έκανα γενικά αυτούς του μήνες… και χθες για πρώτη φορά είδα μια

αχνή γραμμή. Το ίδιο και σήμερα… και αναρωτιέμαι αν κάνουν γραμμές τα μάτια μου γιατί πραγματικά ίσα που φαίνεται και αυτά τα τεστ λένε ανιχνεύουν 6 μέρες νωρίτερα κι εγώ είμαι 2 πριν την καθυστέρηση… δε θα έπρεπε να έχει βγει πιο έντονη; 

συγνωμη για το τεράστιο κείμενο.. χαίρομαι τόσο που είμαι εδώ και θα ήθελα πολύ να μπω στις μανούλες Ιούλιο και να χασω τις διακοπές μου <3

Επ κορίτσια ησυχία μας χτυπάει την πόρτα και άλλο κορίτσι!! Περάστε καθίστε?? Τι καφέ να κεράσουμε?? Από τεστ έχω πλήρη μεσάνυχτα να αξιολογήσω Αλλά... Εύχομαι να μπεις μανούλες ιουλιου και τις διακοπές δεν θα τις χάσεις... θα πάμε Χανιά για μπανια;-) να γνωρίσουμε  πρωτα ο Θεος το ιουλιατικο νινι της @iwanna24 και να πάρουμε πολλά παιχνίδια στο πρώτο της παιδάκι!!!

• Μου αρέσει 1

Σας ευχαριστώ παρα πολύ δε μπορώ να το πιστέψω..Κρατάω μικρό καλάθι ακόμα δε θέλω να ενθουσιάζομαι.. θα περιμένω να φτάσει η μέρα  που όντως θα έχω καθυστέρηση και δε ξέρω να στείλω τότε στο γιατρό μου; Να πάω για χοριακη από μόνη μου; Ποτε είναι η κατάλληλη μέρα; 

εεεε εντάξει δεν το πιστεύω… από Χανιά είναι η καταγωγή μου!!! Ένα φρεντο εσπρέσο θα πάρω να τα πούμε! Ποσο χαίρομαι που είμαι εδώ!!! 

• Μου αρέσει 1

@iwanna24 άντε μάτια μου πάρε το χρόνο σου χαλάρωσε και όταν επιστρέψεις  στην παρεα μας βήμα βήμα θα προχωρήσουμε μαζι δομαδα βδομαδα μήνα μήνα και όλα θα πάνε κατά Θεού υπέροχα... και όταν έρθει ο Ιούλιος μαζί θα ουρλιάζουμε από τους πονους...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , enjoy είπε:

@iwanna24 άντε μάτια μου πάρε το χρόνο σου χαλάρωσε και όταν επιστρέψεις  στην παρεα μας βήμα βήμα θα προχωρήσουμε μαζι δομαδα βδομαδα μήνα μήνα και όλα θα πάνε κατά Θεού υπέροχα... και όταν έρθει ο Ιούλιος μαζί θα ουρλιάζουμε από τους πονους...

Πάλι με έκανες να κλαίω...γλυκουλα.

:wub:

Ευχαριστώ για τη στήριξη...την έχω ανάγκη!❤️❤️❤️❤️

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Martinaa είπε:

Σας ευχαριστώ παρα πολύ δε μπορώ να το πιστέψω..Κρατάω μικρό καλάθι ακόμα δε θέλω να ενθουσιάζομαι.. θα περιμένω να φτάσει η μέρα  που όντως θα έχω καθυστέρηση και δε ξέρω να στείλω τότε στο γιατρό μου; Να πάω για χοριακη από μόνη μου; Ποτε είναι η κατάλληλη μέρα; 

εεεε εντάξει δεν το πιστεύω… από Χανιά είναι η καταγωγή μου!!! Ένα φρεντο εσπρέσο θα πάρω να τα πούμε! Ποσο χαίρομαι που είμαι εδώ!!! 

Και εμεις χαίρομαστε που σε γνωρίζουμε... και με την χαρα σου εννοειται!!! βέβαια μας πέτυχες σε λίγο δύσκολη ώρα που η @iwanna24 μας πήρε τα πρώτα αποτελέσματα και μας στεναχώρησε λίγο γτ ηταν λίγο χαμηλότερα από τα αναμενομενα αλλα μολις παρει τα επομενα θα επανέλθουμε με χαρές και πανηγύρια... χανιωτισσες ένα έχω να σας πω καθαρίστε σπίτια... Μια εβδομάδα θα κατσικωθω στο ένα σπίτι και άλλη μια στο άλλο... 

πρίν από 16 λεπτά , iwanna24 είπε:

Πάλι με έκανες να κλαίω...γλυκουλα.

:wub:

Ευχαριστώ για τη στήριξη...την έχω ανάγκη!❤️❤️❤️❤️

Αλήθεια σ λέω εμ μερει σε νοιωθω γυ ειχα και παλλινδρομη και στη  2η κύηση είχα αίμα έχασα 10κιλα από στεναχώρια το πρώτο 3μηνο.. έκανα ενέσεις και έλεγα θα αποβαλλω ούτε η γιατρός μου περίμενε να κρατηθεί... και ομως και ομως ολα πηγαν καλα... εδώ δα δίπλα μου κοιμάται και ροχαλιζει(είναι τέρμα μπουκωμενο) καταλαβαινω οτι επεσες αλλα υπομονη και ολα θα πανε καλα.. το πιστευω!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , Martinaa είπε:

Αχ βρήκα την λάθος στιγμή να μπω στην παρέα σας Ε; 
ελπιζω όλα να πάνε καλά κορίτσια.. οι δυσκολίες πάντα υπάρχουν αλλά θα έρθουν οι όμορφες μέρες! 

Καλως ήρθες!

Με το καλό το μωράκι σου!

Άσε τα άχνα!

Είσαι έγκυος...

Μα τι συμβαίνει εδώ μέσα καλέ;

Θα πάω στον γιατρό και θα σας στείλω κοπέλες!

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

πρίν από 16 λεπτά , Martinaa είπε:

Αχ βρήκα την λάθος στιγμή να μπω στην παρέα σας Ε; 
ελπιζω όλα να πάνε καλά κορίτσια.. οι δυσκολίες πάντα υπάρχουν αλλά θα έρθουν οι όμορφες μέρες! 

Όχι κοριτσάρα μου προς Θεού... Μην το ξαναπεις!!! λάθος ήταν τα αποτελέσματα της Ιωάννας σε λίγες μέρες θα βγουν τα σωστά!!! :wink:

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Martinaa είπε:

συγχαρητηρια να εχεις μια όμορφη κύηση!!

• Ευχαριστώ 1

Αντε θα περιμενουμε με αγωνια...!!!παω και γω να δω με το μεγενθυτικο φακο το τεστ ωορρηξιας..για να μαι σιγουρη οτι το ειδα καλα...εχουμε και μια μυωπια..χαχχαχαα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

@iwanna24 Στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια!!! Όλα καλά θα πάνε! Ότι και να γίνει μαζί θα το περάσουμε!!

περιμενω αύριο το πρωί να ξανακάνω τεστ και ότι βγει! Έχω πάρει ένα τσουβάλι…

αισθανομαι ένα πρήξιμο εκεί κάτω σα να περιμένω περίοδο.. 

αληθεια αν είμαι έγκυος η πατέντα που έκανα αυτό τον μήνα όντως θα έχει πιάσει! Τι να σας λέω!

• Μου αρέσει 1

Ιωαννα μην σε περνει απο κατω..κανε θετικες σκεψεις και ολα θα πανε καλα..να σας ρωτησω και αμα ξερει καμια να μου απαντησει..γινεται τα τεστ ωορρηξιας να ανιχνευουν την χοριακη και να βγαινουν θετικα; Γιατι οπως σας ειπα εκανα το τεστ ωορρηξιας χθες και βγηκε θετικο αλλα μηπως βγηκε θετικο γιατι μπορει ακομα να μην εχει μηδενιστει η χοριακη γιατι ξερω οτι θελει καποιο καιρο να πεσει..

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Millou είπε:

@enjoy ουιιιι ντρέπομαι :oops::oops: σαν 20 χρονα, αφού μου καθότανε και δεν με έβρισε πάλι καλά... Τι περνάνε κ αυτοί οι άντρες μας μ εμάς τις τρελές ( όχι ότι δεν τ άρεσε ) ...

Όσο για καταφαντασια συμπτώματα, ένα έχω να σας πω, κάθε μήνα όρκο έπαιρνα ότι είμαι έγκυος, τα τεστακια τα παίρνω κάθε φορά κ από άλλο φαρμακείο για να μην με μάθουν και με περνάνε για τρελή :-o

Η αλήθεια είναι ότι με την κούραση που υπάρχει από τις διάφορες υποχρεώσεις, πολλές φορές θέλουν κυνηγητό για να μας κάτσουν :-D. Όχι βέβαια ότι τους χαλάει. Μακάρι να ήταν τόσο ευχάριστα όλα όσα έχουν να κάνουν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...