Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

προσπάθεια για 2ο μωρο

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Συμφωνώ είχα κύκλο 28 just.γενναω το πρώτο και ο κύκλος γινεται 24-30.. γεμμαω το δεύτερο..  Και στο καπάκι 2-3μήνες μετά   τυχαινω παλλινδρομη(αποξεση) και γίνεται 26-29 όμως 70% 27-28.. Δηλαδή μια διορθώσουμε την λες κάπως έχει σταθεροποιηθεί...

ΠΙΝΑΚΑΚΙ: ΟΙ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ                

@enjoy 33, αγορια(4.5χρ & 10μηνων), Θεσ/κη

@anemoni1989 , κορ 3χρ, 

@Rafaela_123 30, Κυπρος

@Nektarinaki , κορ 2ετων, Θεσ/κη

@iwanna24 30, κορ 3.5, Χανιά

@marillia 35, αγορι 2ετων , Βολος

@Lilly28 43, Α 10χρ Κ 14χρ,Aθηνα

@Millou 40, κορ 3χρ,

@Polly1 36, 1.5χρ,

@Ανθη 39

@electra2021 40, αγορι 2χρ,

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 1: ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ:

1. @Melody90 1/12??

2. @IOANNA28 09/12

3. @Polly1 13/11 κυρία μου τα κουβαδακια σας και σε άλλη παραλία!!!:wink:

4. @Rafaela_123 2/12 εσείς κυρία μου άμα κάνετε την λαδια:wink: οριακά μπαίνετε και στις μανούλες Ιουλίου!!! Μακάρι!!!!

5.  @Ανθη 39 2/12 και εσείς το ίδιο!!

6. @anemoni1989 24/11 και για εσάς ισχυει Αυτό!!

7. @Lilly28

8. @Kon90 21/11 Και για σας ισχυει αυτό.. 

9.  @Αννούλαααα

10. @Millou 28/11

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 2.ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΧΟΡΙΑΚΗΣ:

1. @iwanna24 (12-13/11 2θετικα τεστ!!!)

2. @marillia (13/11 θετικό τεστ)

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 3: ΠΗΤ

1. @Nektarinaki 10/7/2022 (ΧΟΡΙΑΚΗ 225-->472)

2. @Evaki19 4/7/2022 ( 4000)

3. @enjoy 14/7/2022 (1100-->2700)

4. @Αλεξάνδρα.... ΠΗΤ ?? (100-->240)

κ εγω να μπω στο πινακακι....ειμαι 36 αγόρι 2 χρονών... Καλημέρα κοριτσάκια μου...

18 ώρες πρίν, Millou είπε:

Καλησπέρα κορίτσια :x

Με θέλετε στην παρέα σας??? Προσπαθούμε κ εμείς για δεύτερο παιδάκι εδώ και ένα χρόνο, έχουμε ήδη ένα κοριτσάκι σχεδόν 3 χρονών κ εγώ πριν λίγο καιρό πέρασα τα 40 8) εμείς μετά τις πολλές προσπάθειες, ανακαλύψαμε ότι είχα κλειστές σάλπιγγες ( τις ανοίξαμε ) και χαμηλή ΑΜΗ... Αυτόν τον μήνα κάναμε πρόκληση με χάπια, είδαμε και δύο ωάρια και περιμένουμε στης 28/11 να δούμε τι ψάρια πιάσαμε με φυσικές προσπάθειες:):):) αχ βρε κορίτσια, δεν σας κρύβω ότι έχω μεγάλη αγωνία και ήθελα να το πω κάπου, που να με καταλαβαίνουν....

Καλώς ήρθες κορίτσι μου... με το καλό να δεις ένα θετικό τεστ.... Αθήνα μένω κοριτσιααααα

3 ώρες πρίν, marillia είπε:

Καλημερα σε ολα τα κορίτσια κ καλή εβδομάδα!!Εκανα την χοριακή κ περιμένω μεσημέρι θα με πάρουν!!

@Polly1κορίτσι μου στεγνή κ καθαρή κ σήμερα?

κοριτσαρα μου Καλά αποτελέσματαααααα...

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 55 λεπτά , Kon90 είπε:

Αχχ κορίτσι μου μακάρι να ειναι έτσι δεν ξέρω είμαι 8η μερα μετα την ωορρηξία δεν νιώθω τίποτα απολύτως τίποτα το μονο λίγο η μέση που πονάει ίσως είναι και απο το πολύ κάτω γιατί δεν μπορω να κάνω τίποτα έτσι οπως ειμαι

Τι να νιώθεις βρε;

Είναι απολύτως λογικό!

Εγώ μόλις έλαβα το πακέτο εξετάσεων.

Σε λίγο θα ξεκινήσω να πάω να τα κάνω...

Ωστόσο, για να δω αν όλα βαίνουν καλώς, έκανα χτες και σήμερα δύο τεστ από τα φτηνά, τις ταινίες και βγήκε σήμερα πιο σκούρο από χτες...

Βέβαια και την προηγούμενη φορά όλα καλά πήγαιναν...με έχει πιάσει ένα άγχος ρε παιδί μου...

Ενώ λέω δεν θα το σκέφτομαι...όλο το σκέφτομαι το άτιμο...

Enjoyyyyyyy πως είσαι μάτια μου;

fH1Pp2.png

Καλημερα κοριτσια..σημερα πηγα στην οικογενιακη γιατρο που εχω εδω..με εστειλε να κανω κολπικο την τεταρτη για ελεγχο επειδη εκανα αποξεση..μου ειπε μην στεναχωριεσε ειναι πολυ συχνο αυτο που συναιβει σε εσενα να χαιρεσε μου λεει οτι δεν εχετε καποιο προβλημα σαν ζευγαρι και γινεται η συλληψη..την ρωτησα ποτε να ξαναρχισω τις προσπαθειες μου λεει οταν νιωσω εγω πως ειμαι ετοιμη γιατι τετοιους ειδους αποβολες περισσοτερο κοστιζουν ψυχολογικα παρα σωματικα και λεει εχουμε πολλα ποσοστα γυναικων που μενουν κατευθειαν εγκυες μετα απο αποβολη και παει μεχρι το τελος η εγκυμοσυνη χωρις κανενα προβλημα..την ρωτησα και για τις εξετασεις που μου εδωσε η αλλη γιατρος μου λεει εμεις εδω το ελεγχουμε περισσοτερο μετα τις 3 αποβολες..θα παω την τεταρτη να δω τι θα μου πει και ο γυναικολογος σχετικα για το ποτε μπορω να ξαναπροσπαθησω..

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, iwanna24 είπε:

Τι να νιώθεις βρε;

Είναι απολύτως λογικό!

Εγώ μόλις έλαβα το πακέτο εξετάσεων.

Σε λίγο θα ξεκινήσω να πάω να τα κάνω...

Ωστόσο, για να δω αν όλα βαίνουν καλώς, έκανα χτες και σήμερα δύο τεστ από τα φτηνά, τις ταινίες και βγήκε σήμερα πιο σκούρο από χτες...

Βέβαια και την προηγούμενη φορά όλα καλά πήγαιναν...με έχει πιάσει ένα άγχος ρε παιδί μου...

Ενώ λέω δεν θα το σκέφτομαι...όλο το σκέφτομαι το άτιμο...

Απο το άγχος μου εγώ σε λίγο θα φαντάζομαι συμπτώματα χαχα

Αφού σκουραίνει σημαίνει οτι ανέβει και η χοριακη και θα το δεις θα πάνε όλα σουπερ και σας αξίζει κοριτσάκια μου σε όλες με τόσες δυσκολίες ❤

• Μου αρέσει 2

πρίν από 40 λεπτά , Kon90 είπε:

Απο το άγχος μου εγώ σε λίγο θα φαντάζομαι συμπτώματα χαχα

Αφού σκουραίνει σημαίνει οτι ανέβει και η χοριακη και θα το δεις θα πάνε όλα σουπερ και σας αξίζει κοριτσάκια μου σε όλες με τόσες δυσκολίες ❤

Τα γνωστά, φανταστικά συμπτώματα ε;

πρίν από 46 λεπτά , elena93 είπε:

Καλημερα κοριτσια..σημερα πηγα στην οικογενιακη γιατρο που εχω εδω..με εστειλε να κανω κολπικο την τεταρτη για ελεγχο επειδη εκανα αποξεση..μου ειπε μην στεναχωριεσε ειναι πολυ συχνο αυτο που συναιβει σε εσενα να χαιρεσε μου λεει οτι δεν εχετε καποιο προβλημα σαν ζευγαρι και γινεται η συλληψη..την ρωτησα ποτε να ξαναρχισω τις προσπαθειες μου λεει οταν νιωσω εγω πως ειμαι ετοιμη γιατι τετοιους ειδους αποβολες περισσοτερο κοστιζουν ψυχολογικα παρα σωματικα και λεει εχουμε πολλα ποσοστα γυναικων που μενουν κατευθειαν εγκυες μετα απο αποβολη και παει μεχρι το τελος η εγκυμοσυνη χωρις κανενα προβλημα..την ρωτησα και για τις εξετασεις που μου εδωσε η αλλη γιατρος μου λεει εμεις εδω το ελεγχουμε περισσοτερο μετα τις 3 αποβολες..θα παω την τεταρτη να δω τι θα μου πει και ο γυναικολογος σχετικα για το ποτε μπορω να ξαναπροσπαθησω..

Πολύ καλά στα είπε...

Ιουνίο του 17 απέβαλα...

Ιούνιο του 18 γέννησα την κόρη μου!

Αύγουστο του 21, απεβαλα και τώρα είμαι έγκυος πάλι.

Ελπίζω να πάνε ολα καλα...:x

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

@elena93 είχα μια παλινδρομη στην 13 εβδομάδα πριν αποκτήσω την κόρη μου, πράγματι ανακάλυψα ότι είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό των γυναικών που έχουν βιώσει κάτι τέτοιο, εγώ περίμενα λίγους μήνες πριν ξαναπροσπαθήσω, όχι γιατί μου το είπε κάποιος, αλλά γιατί έτσι ένιωθα... Θα δεις στην επόμενη όλα θα πάνε μια χαρά...

Κορίτσια εμένα μου συμβαίνει το εξής παράλογο... Έχω κύκλο 30 ημερών, την Παρασκευή είδαμε με υπέρηχο ότι είχα ωορρηξία και μάλιστα 2 ωάρια ( δεν μπορώ να σας περιγράψω το τι έγινε το σκ για να πετύχουμε τον σκοπό μας :oops: ) σήμερα με πονάνε οι θηλές και σίγουρα είναι πολύ νωρίς και για συμπτώματα περιόδου, αλλά και για συμπτώματα εγκυμοσύνης... Σας έχει συμβεί ποτέ τπτ παρόμοιο, πόνο στις θηλές μετά από ωορρηξία??? 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 44 λεπτά , iwanna24 είπε:

Τα γνωστά, φανταστικά συμπτώματα ε;

Πολύ καλά στα είπε...

Ιουνίο του 17 απέβαλα...

Ιούνιο του 18 γέννησα την κόρη μου!

Αύγουστο του 21, απεβαλα και τώρα είμαι έγκυος πάλι.

Ελπίζω να πάνε ολα καλα...:x

Χαχαχα τα γνωστά ακριβως κάθε μηνα νομιζω οτι έχω πονακια περιόδου οτι πρήζεται πολύ το στήθος μου ότι εχω πονοκεφάλους αυτή είναι μοναδική φορά που δεν νιώθω τίποτα πέρα απο πόνο στην μέση ουτε το στήθος μου δεν έχει πρηστεί καθόλου χαχαχα ίσως ξεχάστηκα λίγο και με την γαστραντερίτιδα και δεν πρόλαβα να κατασκευασω στο μυαλο μου σημαδια

πρίν από 36 λεπτά , Millou είπε:

@elena93 είχα μια παλινδρομη στην 13 εβδομάδα πριν αποκτήσω την κόρη μου, πράγματι ανακάλυψα ότι είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό των γυναικών που έχουν βιώσει κάτι τέτοιο, εγώ περίμενα λίγους μήνες πριν ξαναπροσπαθήσω, όχι γιατί μου το είπε κάποιος, αλλά γιατί έτσι ένιωθα... Θα δεις στην επόμενη όλα θα πάνε μια χαρά...

Κορίτσια εμένα μου συμβαίνει το εξής παράλογο... Έχω κύκλο 30 ημερών, την Παρασκευή είδαμε με υπέρηχο ότι είχα ωορρηξία και μάλιστα 2 ωάρια ( δεν μπορώ να σας περιγράψω το τι έγινε το σκ για να πετύχουμε τον σκοπό μας :oops: ) σήμερα με πονάνε οι θηλές και σίγουρα είναι πολύ νωρίς και για συμπτώματα περιόδου, αλλά και για συμπτώματα εγκυμοσύνης... Σας έχει συμβεί ποτέ τπτ παρόμοιο, πόνο στις θηλές μετά από ωορρηξία??? 

Εμένα κορίτσι μου απο τις θηλές ξεκινάει ο πόνος στο στήθος μου πριν αδιαθετησω αλλά έχω ακουσει και κοπέλες που ως σύμπτωμα εγκυμοσύνης έχουν πόνο στις θηλες

Γεια σας κορίτσια!! 

Αχ να πω κι εγώ για το δεύτερο παιδάκι που περιμένω!! :)

Είμαι έγκυος μετά απο 9,5 χρόνια!! Ω ναι,και σήμερα έχω τον υπέρηχο β' επιπέδου.Δε μπορώ να πιστέψω το θαύμα που ζω.

Ένα χρόνο μετά τη γέννησης της κορούλας μου ξεκινήσαμε προσπάθειες για δεύτερο παιδάκι.Δεν ερχόταν ποτέ..το είχα πλέον πάρει απόφαση ότι θα μείνουμε με ένα παιδάκι.Κατι μαγικό έγινε και τον Ιούλιο κράτησα στα χέρια μου ένα θετικό τεστ...

Αρχικά αγχώθηκα.Ελεγα τώρα στα 38???Ένιωθα τύψεις που δε μπορούσα να χαρώ αυτό που μου συμβαίνει.

Κάθε μέρα ευχαριστώ τον Θεό για το δώρο που μου έχει στείλει και κάνω την προσευχή μου να πάνε όλα καλά και να κρατήσω στα χέρια μου το παιδάκι μου.

Ευχομαι σε όλες ένα θετικό αποτέλεσμα και ένα γερό μωράκι:)

• Μου αρέσει 7

Μην το συζητησουμε αυτο...εγω δυο εγκυμοσυνες μονο η κοιλια με ποναγε σαν να αδιαθετουσα...τους τελευταιους 2 μηνες με τις καταφαντασιαν εγκυμοσυνες οτι συμπτωμα θες ειχα...μεχρι και αναγουλες...του τρελου ομως..χαχαχαχχαα...συν οτι στο τελος θα περναω απο φαρμακειο και θα μου κανουν τεστ δωρο...χαχαχχα

πρίν από 20 λεπτά , Elenenia είπε:

Γεια σας κορίτσια!! 

Είμαι έγκυος μετά απο 9,5 χρόνια!! Ω ναι,και σήμερα έχω τον υπέρηχο β' επιπέδου.Δε μπορώ να πιστέψω το θαύμα που ζω.

Ένα χρόνο μετά τη γέννησης της κορούλας μου ξεκινήσαμε προσπάθειες για δεύτερο παιδάκι.Δεν ερχόταν ποτέ..το είχα πλέον πάρει απόφαση ότι θα μείνουμε με ένα παιδάκι.Κατι μαγικό έγινε και τον Ιούλιο κράτησα στα χέρια μου ένα θετικό τεστ...

Αρχικά αγχώθηκα.Ελεγα τώρα στα 38???Ένιωθα τύψεις που δε μπορούσα να χαρώ αυτό που μου συμβαίνει.

Κάθε μέρα ευχαριστώ τον Θεό για το δώρο που μου έχει στείλει και κάνω την προσευχή μου να πάνε όλα καλά και να κρατήσω στα χέρια μου το παιδάκι μου.

Με το καλό το μωρακι σου αυτά που λέγαμε οτι ηλικία δεν παιζει κανένα ρολο να είσαι καλά να το χαρείς υγεια ευχομαι

πρίν από 20 λεπτά , Ανθη 39 είπε:

Μην το συζητησουμε αυτο...εγω δυο εγκυμοσυνες μονο η κοιλια με ποναγε σαν να αδιαθετουσα...τους τελευταιους 2 μηνες με τις καταφαντασιαν εγκυμοσυνες οτι συμπτωμα θες ειχα...μεχρι και αναγουλες...του τρελου ομως..χαχαχαχχαα...συν οτι στο τελος θα περναω απο φαρμακειο και θα μου κανουν τεστ δωρο...χαχαχχα

Ακριβως αυτό ολους τους προηγούμενους μηνες κατα φαντασίαν έγκυος είμαι έγκυος ελεγα σίγουρα με τέτοια συμπτώματα απο την τόση λαχτάρα μας φαντασιονομαστε συμπτώματα 

Α εσύ με τα τεστ το έχεις παρακάνει χαχα εγώ έχω ενα φυλαγμένο

τουλαχιστον τους προηγούμενους μηνες αδιαθετουσα στην ώρα μου και δεν χρειάστηκε να το κάνω με περιμένει ανυπομονα στο ντουλαπάκι 

Διαφημίσεις

πρίν από 58 λεπτά , Millou είπε:

Καλησπέρα κορίτσι και καλή εβδομάδα. Σε εμένα αυτό είναι βασικό σύμπτωμα τις μέρες πριν την περίοδο αλλά και γύρω στην ωορηξία έχω μια ευαισθησία εκεί. Μοιάζουν πολλές φορές τα συμπτώματα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 37 λεπτά , Elenenia είπε:

Γεια σας κορίτσια!! 

Συγχαρητηρια...σου ευχομαι τα καλυτερα!!με ενα γερο ζουμπουρλουδικο μωρακι!!!

πρίν από 36 λεπτά , Kon90 είπε:

Με το καλό το μωρακι σου αυτά που λέγαμε οτι ηλικία δεν παιζει κανένα ρολο να είσαι καλά να το χαρείς υγεια ευχομαι

Ακριβως αυτό ολους τους προηγούμενους μηνες κατα φαντασίαν έγκυος είμαι έγκυος ελεγα σίγουρα με τέτοια συμπτώματα απο την τόση λαχτάρα μας φαντασιονομαστε συμπτώματα 

Α εσύ με τα τεστ το έχεις παρακάνει χαχα εγώ έχω ενα φυλαγμένο

τουλαχιστον τους προηγούμενους μηνες αδιαθετουσα στην ώρα μου και δεν χρειάστηκε να το κάνω με περιμένει ανυπομονα στο ντουλαπάκι 

Αυτο ειναι το σωστο...το ξερω...απλα ειχα συνηθισει η κυρια...ελευθερες επαφες θετικο τεστακι...οποτε τωρα φολαααααααα...ολα τα χρονια με θυμαμαι ενα και καλο παιδακι...χαχαχχαχα...και τωρα που το θελω σαν τρελη...δεν...μαλλον με καταραστηκε η durex που κοψαμε την επιχορηγι...αφου ειχε να το λεει ο αντρας μου αμαν 18 χρονια μαζι και με στελνεις για προφυλακτικα σαν να μασταν 15χρονα...χαχχαχαχαχα

• Χαχα 3

κορίτσια η χοριακή μου βγήκε 1094!!δν το περίμενα!!εχω πολυκυστικές δν έχω σταθερό κύκλο κ έτσι δν ξέρω πότε έγιμνε η ωορρηξία!!Την Τεταρτη πρωί έχω τον πρώτο υπέρηχο!!

Αναμένω κ σας διαβάζω με το καλό σε όλες!!μην στεναχωριέστε κάποιες που περάσατε την αποβολή!!η μήτρα δν ξεχνά θα τα ξανα καταφέρετε!!!

• Μου αρέσει 7

@anemoni1989 33, κορ 3χρ, 

@Rafaela_123 29, Κυπρος

@Nektarinaki 34, κορ 2ετων, Θεσ/κη

@Lilly28 43, Αγο 10χρ Κορ 14χρ,Aθηνα

@Millou 40, κορ 3χρ,

@Polly1 36, 1.5χρ,

@Ανθη 39 39, αγ 9χρ, αθηνα

@Kon90 31,  Αθηνα

@Αννούλαααα 36, αγο 2χρ, αθηνα

5 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Ωχ περαστικά σου!

Πάντως εγώ, έμεινα έγκυος τον μήνα που :

1. Έπεσα ενώ ήμουν όρθια πάνω σε ένα γραφείο.

2. Αρρώστησα και εγώ και ο σύζυγός και η μικρή!

3. Έγινα τυφλα.

ΑΑααααρα, μην μου λες χλωμό!

Τωρα μόλις εμεινα εγκυος με γαστρεντεριτιδα... και έχω και 10μερες δεύτερη ίωση μυξα και φλεμμα... τπτ δεν είναι απίθανο.. 

4 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Εγώ μόλις έλαβα το πακέτο εξετασεων

Φιλεναδα;-) καλά αποτελέσματα να έχεις!!! Τρίκαλα όχι μόνο Καλά!!

Εγώ εδώ καθάρισα το σπίτι... και μπήκα να δω καμία χοριακη να ρίξω ένα χορό Αλλά με βασανίζετε. 

Η @Polly1 που κρύβεται παλι??? Θα μας σκάσει αυτό το κορίτσι.... 

@marillia με το καλό μια 3-4ψηφια χοριακη να πανηγυρίσουμε!!!!

αναμένουμε αγωνιωδως να σε γιορτάσουμε!!! 

πρίν από 23 λεπτά , enjoy είπε:

@Rafaela_123 29, Κυπρος

@Millou 40, κορ 3χρ,

@Polly1 36, 1.5χρ,

@Kon90 31,  Αθηνα

Τωρα μόλις εμεινα εγκυος με γαστρεντεριτιδα... και έχω και 10μερες δεύτερη ίωση μυξα και φλεμμα... τπτ δεν είναι απίθανο.. 

Εγώ εδώ καθάρισα το σπίτι... και μπήκα να δω καμία χοριακη να ρίξω ένα χορό Αλλά με βασανίζετε. 

104 την Τεταρτη πάω για υπέρηχο!!σ ευχαριστω πολύ

πρίν από 23 λεπτά , enjoy είπε:

@Rafaela_123 29, Κυπρος

@Millou 40, κορ 3χρ,

@Polly1 36, 1.5χρ,

@Kon90 31,  Αθηνα

σορρυ 1094

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...