Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,

Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.

Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.

Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.

Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας. 

Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας. 

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!

προσπάθεια για 2ο μωρο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χόρτασα τον ύπνο μου?? Ξερω εγώ... του τρελου... θα ροχαληξω παλι τώρα... τα μικρά κοιμούνται συνήθως σερί από τις κωλοφαρδες είμαι..  σε θέμα ύπνου παράπονο δεν έχω έχω... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Συμφωνώ είχα κύκλο 28 just.γενναω το πρώτο και ο κύκλος γινεται 24-30.. γεμμαω το δεύτερο..  Και στο καπάκι 2-3μήνες μετά   τυχαινω παλλινδρομη(αποξεση) και γίνεται 26-29 όμως 70% 27-28.. Δηλαδή μια διορθώσουμε την λες κάπως έχει σταθεροποιηθεί...

ΠΙΝΑΚΑΚΙ: ΟΙ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ                

@enjoy 33, αγορια(4.5χρ & 10μηνων), Θεσ/κη

@anemoni1989 , κορ 3χρ, 

@Rafaela_123 30, Κυπρος

@Nektarinaki , κορ 2ετων, Θεσ/κη

@iwanna24 30, κορ 3.5, Χανιά

@marillia 35, αγορι 2ετων , Βολος

@Lilly28 43, Α 10χρ Κ 14χρ,Aθηνα

@Millou 40, κορ 3χρ,

@Polly1 36, 1.5χρ,

@Ανθη 39

@electra2021 40, αγορι 2χρ,

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 1: ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ:

1. @Melody90 1/12??

2. @IOANNA28 09/12

3. @Polly1 13/11 κυρία μου τα κουβαδακια σας και σε άλλη παραλία!!!:wink:

4. @Rafaela_123 2/12 εσείς κυρία μου άμα κάνετε την λαδια:wink: οριακά μπαίνετε και στις μανούλες Ιουλίου!!! Μακάρι!!!!

5.  @Ανθη 39 2/12 και εσείς το ίδιο!!

6. @anemoni1989 24/11 και για εσάς ισχυει Αυτό!!

7. @Lilly28

8. @Kon90 21/11 Και για σας ισχυει αυτό.. 

9.  @Αννούλαααα

10. @Millou 28/11

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 2.ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΧΟΡΙΑΚΗΣ:

1. @iwanna24 (12-13/11 2θετικα τεστ!!!)

2. @marillia (13/11 θετικό τεστ)

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 3: ΠΗΤ

1. @Nektarinaki 10/7/2022 (ΧΟΡΙΑΚΗ 225-->472)

2. @Evaki19 4/7/2022 ( 4000)

3. @enjoy 14/7/2022 (1100-->2700)

4. @Αλεξάνδρα.... ΠΗΤ ?? (100-->240)

Καλημέρα αγαπημένη μου!! Και εγώ κατάκρυβεια  29 είμαι αλλά δε πειράζει :) 

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια μου καλημέρα πως είστε?

Καλώς ήρθατε και τα καινούργια κορίτσια

Οι εγκυουλες μας πως πάνε?

Κωσταντινα 31 και μένω Αθηνα παιδάκια δεν έχω στην προσπαθεια για το 1ο

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Καλημέρα κοριτσια!!!την Κυριακή γίνομαι 34! Μεγάλωσα! Και η μικρή μου επίσης την Κυριακή γίνεται 2.(ναι,γεννησα την ημέρα των γενεθλίων μου!πήρα το καλύτερο δωρακι)

• Μου αρέσει 3

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Καλημέρα σε οοοοολα τα υπέροχα κορίτσια!

Είμαι καλά...αν συνεχίσω να είμαι καλά, θα ξεκινήσω θα ξεκινήσω ενεσακια το απογευμα...

Χοριακη ακόμα δεν έκανα...σε λίγο θα μιλήσω με τον γιατρό, να μου γράψει ενεσακια, χοριακη κτλ.

Πονακια έχω ελάχιστα πια...

Παίρνω προγεστερόνη και νυστάζω με τις κότες!

Από άγχος βέβαια, ουυυυυ, άστα να πάνε :oops:

1 hour ago, Nektarinaki είπε:

Καλημέρα κοριτσια!!!την Κυριακή γίνομαι 34! Μεγάλωσα! Και η μικρή μου επίσης την Κυριακή γίνεται 2.(ναι,γεννησα την ημέρα των γενεθλίων μου!πήρα το καλύτερο δωρακι)

Πόσο υπέροχο δωράκι :x

12 ώρες πρίν, marillia είπε:

Κορίτσι μου εσύ πως είσαι?εγω λίγο ανακοτοσούρα που στον γιό μου δν είχα κ λίγα πονάκια βάρος χαμηλά!!με το καλό αύριο η χοριακή ,μας!!

Καλως ήρθαν τα καινούργια κορίτσια να τις φέρουμε γούρι!!

Αχ γλυκιά μου, πόσο χαίρομαι για σένα..!

Εγώ ελάχιστα, ενοχλήσεις στο στομάχι...

Καλά είμαι, πέρα από το άγχος μου :?

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 43 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλημέρα σε οοοοολα τα υπέροχα κορίτσια!

Είμαι καλά...αν συνεχίσω να είμαι καλά, θα ξεκινήσω θα ξεκινήσω ενεσακια το απογευμα...

Χοριακη ακόμα δεν έκανα...σε λίγο θα μιλήσω με τον γιατρό, να μου γράψει ενεσακια, χοριακη κτλ.

Πονακια έχω ελάχιστα πια...

Παίρνω προγεστερόνη και νυστάζω με τις κότες!

Από άγχος βέβαια, ουυυυυ, άστα να πάνε :oops:

Πόσο υπέροχο δωράκι :x

Αχ γλυκιά μου, πόσο χαίρομαι για σένα..!

Εγώ ελάχιστα, ενοχλήσεις στο στομάχι...

Καλά είμαι, πέρα από το άγχος μου :?

Θα δεις που θα εχεις μια τεραστια χοριακη ειμαι σίγουρη όλα θα πάνε τέλεια αυτή την φορά είναι γουρλιδικο το θέμα εδώ

Εγώ ταλαιπωρουμε απο μια γαστρεντερίτιδα 2 μέρες τωρα φάρμακα δεν πήρα καθόλου για παν ενδεχόμενο αν και χλωμό το βλέπω δυστυχως

πρίν από 15 λεπτά , Kon90 είπε:

Θα δεις που θα εχεις μια τεραστια χοριακη ειμαι σίγουρη όλα θα πάνε τέλεια αυτή την φορά είναι γουρλιδικο το θέμα εδώ

Εγώ ταλαιπωρουμε απο μια γαστρεντερίτιδα 2 μέρες τωρα φάρμακα δεν πήρα καθόλου για παν ενδεχόμενο αν και χλωμό το βλέπω δυστυχως

Ωχ περαστικά σου!

Πάντως εγώ, έμεινα έγκυος τον μήνα που :

1. Έπεσα ενώ ήμουν όρθια πάνω σε ένα γραφείο.

2. Αρρώστησα και εγώ και ο σύζυγός και η μικρή!

3. Έγινα τυφλα.

ΑΑααααρα, μην μου λες χλωμό!

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 15 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ωχ περαστικά σου!

Πάντως εγώ, έμεινα έγκυος τον μήνα που :

1. Έπεσα ενώ ήμουν όρθια πάνω σε ένα γραφείο.

2. Αρρώστησα και εγώ και ο σύζυγός και η μικρή!

3. Έγινα τυφλα.

ΑΑααααρα, μην μου λες χλωμό!

Αχχ κορίτσι μου μακάρι να ειναι έτσι δεν ξέρω είμαι 8η μερα μετα την ωορρηξία δεν νιώθω τίποτα απολύτως τίποτα το μονο λίγο η μέση που πονάει ίσως είναι και απο το πολύ κάτω γιατί δεν μπορω να κάνω τίποτα έτσι οπως ειμαι

@Kon90 ας μην πάρεις κάτι γιατί κορίτσια σκέφτηκα ότι Εγώ εκεί αρχές σύλληψης στη βιοχημική κ κορτιζόνη έπαιρνα κ αξονική έκανα. Δεν ξέρω αν φταίνε αυτά 100% αλλά είναι πιθανό. Οπότε μην το ρισκαρετε όσο προσπαθειτε

πρίν από 14 λεπτά , Lilly28 είπε:

@Kon90 ας μην πάρεις κάτι γιατί κορίτσια σκέφτηκα ότι Εγώ εκεί αρχές σύλληψης στη βιοχημική κ κορτιζόνη έπαιρνα κ αξονική έκανα. Δεν ξέρω αν φταίνε αυτά 100% αλλά είναι πιθανό. Οπότε μην το ρισκαρετε όσο προσπαθειτε

Δεν πήρα τίποτα κορίτσι μου γιατί λέω αν τυχόν και κάτι έγινε μην το ρισκαρω δεν πήρα τίποτα απολύτως αν και δυο μέρες υπέφερα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...