Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

προσπάθεια για 2ο μωρο

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, marillia είπε:

@iwanna24Κορίτσια μου επιτελουσ έκανα τεστ χαχχαχ!!βγηκέ θετικό!!δν το πολυπιστευω!!μετα απο μια αποβολή κ εξωσωματική έμεινα  έγκυος!!μου φερατε γουρι!!σας ευχαριστω όλες!!!!

Ιιιιιι....είδες που φαγωθηκα;!;

Είσαι εγκυουλα...

Αχ, είμαστε παρέα.

Enjoyyyyyyy ναιιιιι...

Θα την πάρω μαζί στις μανουλες Ιουλίου :grin:

Θα πάνε όλα καλά για όλες μας κορίτσια...

Πωωωω πρωί πρωί, χάρηκα. 

• Μου αρέσει 4

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

12 ώρες πρίν, marillia είπε:

@iwanna24Κορίτσια μου επιτελουσ έκανα τεστ χαχχαχ!!βγηκέ θετικό!!δν το πολυπιστευω!!μετα απο μια αποβολή κ εξωσωματική έμεινα  έγκυος!!μου φερατε γουρι!!σας ευχαριστω όλες!!!!

Ρε κορίτσι, τι τελεια νέα είναι αυτά???? Συγχαρητήρια!!!!! Με το καλό κορίτσι μου!!!!! Μια τελειομηνη και ανέφελη εγκυμοσύνη εύχομαι!!!!! :wub:

11 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Είχα πόνους διάσπαρτους που κοντά στην περίοδο υποχώρησαν και με πονάει μόνο Αριστερά... είδε ο γιατρός ότι έχω υγρό στην αριστερή ωοθηκη μου είπε να μην ανησυχώ... Αλλά ένα τσιμπιματακι το έχω δεν υποχώρησε ακόμα και πόνους στην μέση ειχα Αλλά σταμάτησα να σηκώνω το μωρο και υποχώρησαν θεαματικά...

Εντάξει βουρκωσα μα το θεώ..  φαντάζομαι την χαρά σου πραγματικά νοιώθω αυτό που νοιώθεις... Είμαι πολύ συγκινημένη!! Και ότι θα σ έλεγα σήμερα ότι αυτήν την φορά θα είσαι και ότι δεν ήρθες τυχαία στην παρέα μας όσες ήρθαν θα μείνουν πολύ σύντομα να μου το θυμηθείς!!! 

@iwanna24  τυχερη είσαι μπορεί να γίνουμε φίλες;-) Αχαχαχαχαχαχα Αχαχαχα ρε συ είχες ένστικτο που το κυνηγούσες το κορίτσι... @marillia εσύ που μένεις?? 

Ρε συ, ειλικρινά.... Είσαι τόσο καλή ψυχή!!!! Μου βγάζεις μια απίστευτη καλοσύνη!!! Να είσαι πάντα καλά κορίτσι μου!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

cO4Yp3.png

@marillia κοριτσάκι μου ότι καλύτερο σου εύχομαι!!!κορίτσια όντως γουρλιδικη πολύ η πάρε σας!!! Ελπίζω να μην μας παρατησετε τώρα που θα πάτε σε άλλη κατηγορία!!! Να μας στέλνετε μηνύματα κ μπόλικη θετική ενέργεια. Εγώ αγάπες ακόμα δεν έχω καθαρίσει. Πριν 3 μέρες ξεκίνησε το καθάρισμα οπότε δεν ξέρω ΠΗΤ!!! είμαι χωρίς ημερομηνία στο πινακακι!!!κλαψ κ σνιφ!!!

πρίν από 41 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ρε κορίτσι, τι τελεια νέα είναι αυτά???? Συγχαρητήρια!!!!! Με το καλό κορίτσι μου!!!!! Μια τελειομηνη και ανέφελη εγκυμοσύνη εύχομαι!!!!! :wub:

Ρε συ, ειλικρινά.... Είσαι τόσο καλή ψυχή!!!! Μου βγάζεις μια απίστευτη καλοσύνη!!! Να είσαι πάντα καλά κορίτσι μου!!! 

Anemoni ,δώσε πόνο, γιατί και εσύ μου μυρίζεις.

Να μην διαψεύσεις.

:P

Μπορεί να κατεβάζω το εσώρουχα ανά μιση ώρα και να βλέπω αν μου ήρθε περίοδος...νιώθω και μια μόνιμη υγρασία, που καθόλου δεν με βοηθάει!

fH1Pp2.png

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Καταρχάς καλημερααααααα

:oops:

Δεν είμαι Απλά Καλή ψυχή..  Είμαι η καλύτερη...:lol:

Ακούς @iwanna24 με συμπάθησε και η @anemoni1989 για πες της ότι λάμπει δεν  είναι χρυσός!!!!

Βρε θα κατέβω για βουλευτής έχω 2 ψήφους!!:)

Όχι προς Θεού μωρέ... Όλες καλές ψυχές ειμαστε... Πότε ξυπνάμε στραβά ποτέ ανάποδα Αλλά όλοι είμαστε άνθρωποι και έχουμε καρδιά... Καλή καρδιά... απλά η καθημερινότητα μας κάνει να γινόμαστε πιο σκληροι να αμυνομαστε και να γινόμαστε λίγο εγωιστές... να αδιαφορουμε λίγο για τον διπλανό μας... Αλλά δεν χρειάζεται να πέφτουμε στην παγίδα... Κάνε το καλό και ριξτο στο γιαλό λέει η παροιμία!!

Ευχαριστώ για την ευχουλα σου!! Υγεία σε όλον κόσμο να τους έχει η Παναγιτσα υπό την σκέπη της!!! Όλος ο κόσμος να είναι Καλά!!!

@iwanna24 μια ξεχωριστή Καλημέρα για σενα γτ ξεχωριστή??? Γιατί θέλω χάρη... Εσύ κάτι κάνεις και φουσκώνουν οι κοιλιές.... Η μαριλλια μπήκε στο κλαμπ πάει... Για ανέλαβε @Polly1 @anemoni1989 άντε μάτια μου.... μην ξεχάσεις και την @Kon90

Η @Polly1 Δεν έκανε ακόμα τεστ!! Το διανοησε Αυτό?? :lol:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , enjoy είπε:

Καταρχάς καλημερααααααα

Ακούς @iwanna24 με συμπάθησε και η @anemoni1989 για πες της ότι λάμπει δεν  είναι χρυσός!!!!

Όχι προς Θεού μωρέ... Όλες καλές ψυχές ειμαστε... Πότε ξυπνάμε στραβά ποτέ ανάποδα Αλλά όλοι είμαστε άνθρωποι και έχουμε καρδιά... Καλή καρδιά... απλά η καθημερινότητα μας κάνει να γινόμαστε πιο σκληροι να αμυνομαστε και να γινόμαστε λίγο εγωιστές... να αδιαφορουμε λίγο για τον διπλανό μας... Αλλά δεν χρειάζεται να πέφτουμε στην παγίδα... Κάνε το καλό και ριξτο στο γιαλό λέει η παροιμία!!

Ευχαριστώ για την ευχουλα σου!! Υγεία σε όλον κόσμο να τους έχει η Παναγιτσα υπό την σκέπη της!!! Όλος ο κόσμος να είναι Καλά!!!

@iwanna24 μια ξεχωριστή Καλημέρα για σενα γτ ξεχωριστή??? Γιατί θέλω χάρη... Εσύ κάτι κάνεις και φουσκώνουν οι κοιλιές.... Η μαριλλια μπήκε στο κλαμπ πάει... Για ανέλαβε @Polly1 @anemoni1989 άντε μάτια μου.... μην ξεχάσεις και την @Kon90

Κορίτσια μου καλημέρα άντε @iwanna24 καλά τα λέει η @enjoy πες και για μας γιατί είσαι γουρλου όντως χαχαχα

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, iwanna24 είπε:

Να μην διαψεύσεις.

Μπορεί να κατεβάζω το εσώρουχα ανά μιση ώρα και να βλέπω αν μου ήρθε περίοδος...νιώθω και μια μόνιμη υγρασία, που καθόλου δεν με βοηθάει!

Πες τα @iwanna24 έλα να πάρουμε και την @anemoni1989..  Και από απλή φίλη μπορεί να σ δώσω την ευκαιρία να γίνεις κολλητή μου:lol: της έχω ιδιαίτερη αδυναμία... τη  ξέρω λίγο παραπάνω από σένα και την συμπαθώ ιδιαίτερα!!!

Μα τα εσώρουχα τι τα κατεβάζεις ανα μισή ώρα... Ο άντρας σου ότι ήταν να κάνει το έκανε.... ντύσου μα ξετσίπωτη..:lol:

Πλάκα κάνω...Όλα καλά όλες περνάμε αυτήν την φάση..  αναμένουμε την χοριακη σου να σ φύγει...Η έγνοια...

12 ώρες πρίν, marillia είπε:

Κοριτσιαμου σας ευχαριστω όλες για τις ευχ'ες ας!!να γεμίσουν σύντομα οι κοιλίτσες με γεράμωράκια κ να απόκτησετε όσα επιθυμείτε!!υγεία στις οικογενείες σας!!

@enjoyκορίτσι μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια κ μενα με συγκινείς πολύ να είσαι πάντα καλά!!Βόλο μένω

κορίτσια κ γω μπόλικα πονάκια περιόδου κ ξεκινάω προγεστερόνη!!

Το ταίρι δν με πήρε χαμπάρι χαχαχχαχαχα!!που είσαι @iwanna24

Το ταίρι έκανε την δουλειά του και σχόλασε... ότι ήταν να κάνει το έκανε τώρα ανέλαβε άλλες Αχαχχα η καλή μου....

Εσύ γτ ξεκινάς προγεστερόνη ο γιατρός σ είπε?? Και εγώ θελωωωωω  Αχαχαχα.... είπαμε στο δεύτερο έκανα ενέσεις μετά ειχα παλλινδρομη και μου φαγώθηκε ότι ήταν λόγω προγεστερόνης και τώρα δεν το έχω ψάξει αν ειναι καλη η οχι και μόλις ακούω την λέξη από σας το συλλογιζομαιιι....

4 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Ιιιιιι....είδες που φαγωθηκα;!;

Είσαι εγκυουλα...

Αχ, είμαστε παρέα.

Enjoyyyyyyy ναιιιιι...

Θα την πάρω μαζί στις μανουλες Ιουλίου :grin:

Άντε Αφού έφερε εις πέρας την αποστολή σου είμαστε και επίσημα φιλενάδες!!!!!!:x 

Αλλά δεν κοιτάς να μετακομίσεις πιο βόρεια μου πέφτεις κομματάκι εκτός χαρτη:lol:

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Να μην διαψεύσεις.

Αν είμαι, πραγματικά θα είναι ανέλπιστο!!! Αχαχαχαχαχ

Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν είμαι κι πολύ αισιόδοξη για αυτό το μήνα!!! Μη ρωτάς γιατί, απλά δεν νομίζω ότι θα έχω πιάσει τις γόνιμες!!! Ειδωμεν!!!!

Σήμερα πάντως για κάποιο λόγο με ποναγε η μέση μου, λες και θα αδιαθετουσα και λέω ρε λες να μπέρδεψα τις ημερομηνίες και να αδιαθετησω πιο σύντομα!!! Αχαχαχαχαχ

Έχω χαζεψει λέμε!!!!

πρίν από 20 λεπτά , enjoy είπε:

Πες τα @iwanna24 έλα να πάρουμε και την @anemoni1989..  Και από απλή φίλη μπορεί να σ δώσω την ευκαιρία να γίνεις κολλητή μου:lol: της έχω ιδιαίτερη αδυναμία... τη  ξέρω λίγο παραπάνω από σένα και την συμπαθώ ιδιαίτερα!!!

Μα τα εσώρουχα τι τα κατεβάζεις ανα μισή ώρα... Ο άντρας σου ότι ήταν να κάνει το έκανε.... ντύσου μα ξετσίπωτη..:lol:

Πλάκα κάνω...Όλα καλά όλες περνάμε αυτήν την φάση..  αναμένουμε την χοριακη σου να σ φύγει...Η έγνοια...

Θα ήταν τέλειο να είμαστε πάντως όλες μαζί και στο επόμενο θέμα, αυτό της εγκυμοσύνης και γεννας!!!! Αχαχαχαχαχ

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 14 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν είμαι κι πολύ αισιόδοξη για αυτό το μήνα!!! Μη ρωτάς γιατί, απλά δεν νομίζω ότι θα έχω πιάσει τις γόνιμες!!! Ειδωμεν!!!!

Σήμερα πάντως για κάποιο λόγο με ποναγε η μέση μου, λες και θα αδιαθετουσα και λέω ρε λες να μπέρδεψα τις ημερομηνίες και να αδιαθετησω πιο σύντομα!!! Αχαχαχαχαχ

Έχω χαζεψει λέμε!!!!

Θα ήταν τέλειο να είμαστε πάντως όλες μαζί και στο επόμενο θέμα, αυτό της εγκυμοσύνης και γεννας!!!! Αχαχαχαχαχ

Ε  μην με απογοητεύεις... εγω ελπιζω και ευχομαι... σε θελω μαζι μου.... έβαλα και το γουρλιδικο κορίτσι να σε κυνηγάει να σε πάρει  μαζί μας... ειναι μια αυτη..... αυτήν είναι καλή ψυχη ότι λέει πιάνει γτ είναι αγνή ψυχη και την ακούει Ο Θεος!!!!

Να σας πω και κάτι αλλο: για κάποιες ξέρω κάνα 2 πληροφορίες για άλλες τπτ και όταν τοποθετήστε αναρωτιέμαι γτ το είπε αυτό πόσα παιδιά έχει αν έχει η τι ηλικία έχει η καμία φορά ψάχνει και γιατρό ρωτάμε που μένεις ελατε να πούμε τα βασικα... να ξέρουμε λίγο πολύ σε ποιον απευθυνόμαστε..  δλδ ηλικία παιδιά περιοχή..  θα κάνω ένα πίνακακ μην ψαχνομαστε πάντα στις συνομιλίες... γτουτε τικερ μπορώ να βάλω το μοσκαρ που λέει και η θείαμ.

Εγώ είμαι

33, 2αγορια(4,5 & 10μηνων), Θεσ/κη

Διαφημίσεις

ΠΙΝΑΚΑΚΙ: ΟΙ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ            

@enjoy 33, 2αγορια(4,5 & 10μηνων), Θεσ/κη

@anemoni1989 , κοριτσάκι 3ετων,

@Rafaela_123 30, Κυπρος

@Nektarinaki , κορ 2ετων, Θεσ/κη

@iwanna24 , , Χανιά

@marillia , αγορι 2ετων , Βολος

@Lilly28 43, Α 10χρ Κ 14χρ,Aθηνα

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

πρίν από 45 λεπτά , enjoy είπε:

Το ταίρι έκανε την δουλειά του και σχόλασε... ότι ήταν να κάνει το έκανε τώρα ανέλαβε άλλες Αχαχχα η καλή μου....

Εσύ γτ ξεκινάς προγεστερόνη ο γιατρός σ είπε?? Και εγώ θελωωωωω  Αχαχαχα.... είπαμε στο δεύτερο έκανα ενέσεις μετά ειχα παλλινδρομη και μου φαγώθηκε ότι ήταν λόγω προγεστερόνης και τώρα δεν το έχω ψάξει αν ειναι καλη η οχι και μόλις ακούω την λέξη από σας το συλλογιζομαιιι....

Άντε Αφού έφερε εις πέρας την αποστολή σου είμαστε και επίσημα φιλενάδες!!!!!!:x 

Αλλά δεν κοιτάς να μετακομίσεις πιο βόρεια μου πέφτεις κομματάκι εκτός χαρτη:lol:

xaxxaax εγω λίγο παραπάνω θέλω να φέρω γούριστην @anemoni1989 παλιά φίλη μου!!!

η προγεστερόνη κάνει πάρα πολύ καλό δν είναι απαραιτητο να κανεις αιματολογικές κ να την έχεις χαμηλή!!πήρα χτες την μαια μου κ μου εδωσε προγεστερονη ζήτησα εγω γτ εχω πονακια περιόδου!!γενικα κανει συσπασεις η μητρα κ βοηθα η προγεστερονη!!

@iwanna24 κορίτσι μου κ γω έτσι είμαι όλο κοιτιέμαι χαχαχαχ

• Μου αρέσει 2

πρίν από 22 λεπτά , Lilly28 είπε:

Λοιπόν @enjoy μου κ όλες οι υπόλοιπες φίλες. 43...ξανα κλαψ κ σνιφ..14 κορίτσι 10 αγόρι χωρίς κλαψ κ σνιφ αλλά με γιούπι!!!!Αθήνα...οτι αλλο θέτε ρωτάτε 

Να τα χαίρεσαι και καλή δύναμη δύσκολη ηλικία... Και με το καλό να μείνεις στον επόμενο κύκλο σου γτ θα έρθεις σε μας σιγά μην σε αφήσουμε να πας μανούλες αυγουστου

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κοριτσια...πολυ ευχαριστα τα νεα σας...και χαιρομαι σαν να σας ξερω...περαστικουλια @elena93 ...εγω απο σημερα ξεκιναω τα τεστακια ωορρηξιας και βλεπουμε...φφφφφφφ...ειμαι αισιοδοξη μιας και ηταν η τριτη φορα αυτη που αδιαθετησα μετα την παλινδρομη...για να δουμεεεεεεεε...χαψχαχαχα

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Καταρχάς καλημερααααααα

Με έκανες και γέλασα γλυκούλα μου :)

Οοοολες θα έρθουν...μια μια θα τις σέρνουμε...ή ακόμα καλύτερα, όλες μαζί!

Καμία δεν θα μείνει πίσω!

Polly...θες να με σκάσεις τώρα;

Για εμπρός !

Enjoyyyyyyy πίεσε τη!

1 hour ago, marillia είπε:

xaxxaax εγω λίγο παραπάνω θέλω να φέρω γούριστην @anemoni1989 παλιά φίλη μου!!!

η προγεστερόνη κάνει πάρα πολύ καλό δν είναι απαραιτητο να κανεις αιματολογικές κ να την έχεις χαμηλή!!πήρα χτες την μαια μου κ μου εδωσε προγεστερονη ζήτησα εγω γτ εχω πονακια περιόδου!!γενικα κανει συσπασεις η μητρα κ βοηθα η προγεστερονη!!

@iwanna24 κορίτσι μου κ γω έτσι είμαι όλο κοιτιέμαι χαχαχαχ

Τι θα γίνει με την κατάσταση μας;

Σήμερα δεν έχω πόνους, παραπονιέμαι που δεν έχω πόνους...

Πωωωω αρρωστακι είμαι :oops:

1 ώρα πρίν, anemoni1989 είπε:

Έχω χαζεψει λέμε!!!!

Εμένα μην μου λες τέτοια και δεν πιάνουν.

Αφού μυρίζεις σου λέω ήδη ορμόνες...

Άντε!!!

1 hour ago, enjoy είπε:

ΠΙΝΑΚΑΚΙ: ΟΙ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ            

@enjoy 33, 2αγορια(4,5 & 10μηνων), Θεσ/κη

@anemoni1989 , κοριτσάκι 3ετων,

@Rafaela_123 30, Κυπρος

@Nektarinaki , κορ 2ετων, Θεσ/κη

@iwanna24 , , Χανιά

@marillia , αγορι 2ετων , Βολος

@Lilly28 43, Α 10χρ Κ 14χρ,Aθηνα

Ιωάννα, Χανιά , 30 ετών, ένα κοριτσάκι 3.5 ετών :x

1 ώρα πρίν, enjoy είπε:

Μακριά είμαι ρε γαμωτο...αλλά ποτέ δεν ξέρεις :shock:

Γίναμε φιλεεεες...τέλεια.

1 hour ago, Ανθη 39 είπε:

Καλημερα κοριτσια...πολυ ευχαριστα τα νεα σας...και χαιρομαι σαν να σας ξερω...περαστικουλια @elena93 ...εγω απο σημερα ξεκιναω τα τεστακια ωορρηξιας και βλεπουμε...φφφφφφφ...ειμαι αισιοδοξη μιας και ηταν η τριτη φορα αυτη που αδιαθετησα μετα την παλινδρομη...για να δουμεεεεεεεε...χαψχαχαχα

Καλή αρχή!

Στέλνω θετική ενέργεια!

• Μου αρέσει 3

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...