Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

προσπάθεια για 2ο μωρο

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Έχω δύο αποβολές και αποδεδειγμένα, χαμηλή προγεστερόνη.

Επίσης, είμαι θρομβοφιλικη :grin:

Για προγεστερόνη ποια εξέταση έκανες??

@marillia όλα καλά μια μέρα είχα μια ιδεα αίματος Αλλά δεν ξαναήρθε.... ξεκινησαν οι ανακατωσουρες.. σαν πολυ νωρις με φαινεται ηρθαν με πιανουν μετα το φαγητο καποιες στιγμες της ημεραΣ... ακομα σε ήπιο βαθμό..  δεν με ενοχλούν... Αλλά φαντάζομαι τι έπεται...

3 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Θα κάνω και αντιπηκτικες ναιιι...ωωω θα πας για τεστ...

Αντεεεε με το καλό :x

Ιωάννα -μαριλια είναι σαν την μαμα με το παιδί.... ζακέτα να πάρεις!!! Ζακετα να παρεις!! Ζακέτα......

Τεστ να πάρεις τεστ να πάρεις τεστ.... εντάξει προσκυνω

2 ώρες πρίν, elena93 είπε:

Kοριτσια εκανα και εγω ενα τεστ σημερα αλλα κοβιντ οχι εγκυμοσυνης :lol:και ναι σωστα μαντεψατε βγηκε θετικο..δεν μου εφτασε ολο αυτο που τραβηξα ολο αυτον τον καιρο το κοβιντ μου ελειπε:angry:

Εύχομαι να το περάσεις ήπια.. 

πρίν από 57 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ωωωω περαστικά!!!! Και στην αρχή ψαρωσα!!!! Αχαχαχαχαχ

Και εγώ κόλλησα...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 19 λεπτά , enjoy είπε:

Για προγεστερόνη ποια εξέταση έκανες??

@marillia όλα καλά μια μέρα είχα μια ιδεα αίματος Αλλά δεν ξαναήρθε.... ξεκινησαν οι ανακατωσουρες.. σαν πολυ νωρις με φαινεται ηρθαν με πιανουν μετα το φαγητο καποιες στιγμες της ημεραΣ... ακομα σε ήπιο βαθμό..  δεν με ενοχλούν... Αλλά φαντάζομαι τι έπεται...

Ιωάννα -μαριλια είναι σαν την μαμα με το παιδί.... ζακέτα να πάρεις!!! Ζακετα να παρεις!! Ζακέτα......

Τεστ να πάρεις τεστ να πάρεις τεστ.... εντάξει προσκυνω

Είχα κάνει έλεγχο προγεστερόνης αγάπη!

Μπορείς να κάνεις και εσύ...

Έχω και εγώ μετα το φαγητό ενοχλητικές ανακατοσουρες και το στήθος μου πονάει πάρα πολύ...πάρα πολύ!

Επίσης , έχω αρκετά πονακια περιόδου...τα οποία με αγχώνουν, λόγω του ιστορικού μου.

Έχεις πονακια;

Όσον αφορά στη Μαρίλια, περιμένω πως και πως, δεν ξέρω γιατί ...:-P

fH1Pp2.png

@iwanna24Κορίτσια μου επιτελουσ έκανα τεστ χαχχαχ!!βγηκέ θετικό!!δν το πολυπιστευω!!μετα απο μια αποβολή κ εξωσωματική έμεινα  έγκυος!!μου φερατε γουρι!!σας ευχαριστω όλες!!!!

• Μου αρέσει 12

πρίν από 22 λεπτά , marillia είπε:

@iwanna24Κορίτσια μου επιτελουσ έκανα τεστ χαχχαχ!!βγηκέ θετικό!!δν το πολυπιστευω!!μετα απο μια αποβολή κ εξωσωματική έμεινα  έγκυος!!μου φερατε γουρι!!σας ευχαριστω όλες!!!!

Ειδες πας και εσύ στο 3ο πινακακι ❤

Εύχομαι μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσύνη ❤

Συγχαρητήρια κορίτσι μου

πρίν από 21 λεπτά , marillia είπε:

Συγχαρητήρια,κορίτσι μου!!! Εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη και ένα ή 2 ή όσα θες υγιή παιδάκια!!! 

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Είχα κάνει έλεγχο προγεστερόνης αγάπη!

Μπορείς να κάνεις και εσύ...

Έχω και εγώ μετα το φαγητό ενοχλητικές ανακατοσουρες και το στήθος μου πονάει πάρα πολύ...πάρα πολύ!

Επίσης , έχω αρκετά πονακια περιόδου...τα οποία με αγχώνουν, λόγω του ιστορικού μου.

Έχεις πονακια;

Όσον αφορά στη Μαρίλια, περιμένω πως και πως, δεν ξέρω γιατί ...:-P

Είχα πόνους διάσπαρτους που κοντά στην περίοδο υποχώρησαν και με πονάει μόνο Αριστερά... είδε ο γιατρός ότι έχω υγρό στην αριστερή ωοθηκη μου είπε να μην ανησυχώ... Αλλά ένα τσιμπιματακι το έχω δεν υποχώρησε ακόμα και πόνους στην μέση ειχα Αλλά σταμάτησα να σηκώνω το μωρο και υποχώρησαν θεαματικά...

πρίν από 51 λεπτά , marillia είπε:

Εντάξει βουρκωσα μα το θεώ..  φαντάζομαι την χαρά σου πραγματικά νοιώθω αυτό που νοιώθεις... Είμαι πολύ συγκινημένη!! Και ότι θα σ έλεγα σήμερα ότι αυτήν την φορά θα είσαι και ότι δεν ήρθες τυχαία στην παρέα μας όσες ήρθαν θα μείνουν πολύ σύντομα να μου το θυμηθείς!!! 

@iwanna24  τυχερη είσαι μπορεί να γίνουμε φίλες;-) Αχαχαχαχαχαχα Αχαχαχα ρε συ είχες ένστικτο που το κυνηγούσες το κορίτσι... @marillia εσύ που μένεις?? 

• Μου αρέσει 2

κορίτσια μου καλησπέρα...Δεν προλαβαίνω να μπαίνω... δουλειά...Μετά πήγαμε στους νονους μας... είπατε πολλά πάλι...Δεν ξέρω ρι να πρώτο απαντήσω... @marillia μου με το καλό κορίτσι μου...θα περιμένουμε νέα σου...  @elena93 περαστικά σου κορίτσι μου... Που μενεις,Μήπως έρθω να με κολλησεις;;;  ρι θα κάνουμε με αυτό που μας έχει βρει ρε γαμωτο μου...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

1 hour ago, marillia said:

Συγχαρητήρια!!! Πολλά μπράβο με το καλό ❤️❤️❤️❤️

1 hour ago, marillia είπε:

Συγχαρητήριαααα!!!με το καλο το μωράκι!!!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, marillia είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Εύχομαι μια τέλεια και απροβλημάτιστη εγκυμοσύνη  και με το καλό το παιδάκι σας.

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 1: ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ:

1. @Melody90 1/12??

2. @IOANNA28 09/12

3. @Polly1 13/11 κυρία μου τα κουβαδακια σας και σε άλλη παραλία!!!:wink:

4. @Rafaela_123 2/12 εσείς κυρία μου άμα κάνετε την λαδια:wink: οριακά μπαίνετε και στις μανούλες Ιουλίου!!! Μακάρι!!!!

5.  @Ανθη 39 2/12 και εσείς το ίδιο!!

6. @anemoni1989 24/11 και για εσάς ισχυει Αυτό!!

7. @Lilly28

8. @Kon90 21/11 Και για σας ισχυει αυτό.. 

9.  @Αννούλαααα

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 2.ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΧΟΡΙΑΚΗΣ:

1. @iwanna24 (12-13/11 2θετικα τεστ!!!)

2. @marillia (13/11 θετικό τεστ)

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 3: ΠΗΤ

1. @Nektarinaki 10/7/2022 (ΧΟΡΙΑΚΗ 225-->472)

2. @Evaki19 4/7/2022 ( 4000)

3. @enjoy 14/7/2022 (1100-->2700)

4. @Αλεξάνδρα.... ΠΗΤ ?? (100-->240)

• Μου αρέσει 4

1 ώρα πρίν, marillia είπε:

Συγχαρητήρια άντε άντε να γεμίζει το πινακακι :) με το καλό γερό μωράκι 

6 ώρες πρίν, elena93 είπε:

Kοριτσια εκανα και εγω ενα τεστ σημερα αλλα κοβιντ οχι εγκυμοσυνης :lol:και ναι σωστα μαντεψατε βγηκε θετικο..δεν μου εφτασε ολο αυτο που τραβηξα ολο αυτον τον καιρο το κοβιντ μου ελειπε:angry:

Περαστικά και εύχομαι να το περάσεις χωρις συμπτώματα :( 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Αννούλαααα είπε:

κορίτσια μου καλησπέρα...Δεν προλαβαίνω να μπαίνω... δουλειά...Μετά πήγαμε στους νονους μας... είπατε πολλά πάλι...Δεν ξέρω ρι να πρώτο απαντήσω... @marillia μου με το καλό κορίτσι μου...θα περιμένουμε νέα σου...  @elena93 περαστικά σου κορίτσι μου... Που μενεις,Μήπως έρθω να με κολλησεις;;;  ρι θα κάνουμε με αυτό που μας έχει βρει ρε γαμωτο μου...

Χαχα ολλανδια μενω..ελα σε περιμενω :lol:

• Χαχα 2

Κοριτσιαμου σας ευχαριστω όλες για τις ευχ'ες ας!!να γεμίσουν σύντομα οι κοιλίτσες με γεράμωράκια κ να απόκτησετε όσα επιθυμείτε!!υγεία στις οικογενείες σας!!

@enjoyκορίτσι μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια κ μενα με συγκινείς πολύ να είσαι πάντα καλά!!Βόλο μένω

κορίτσια κ γω μπόλικα πονάκια περιόδου κ ξεκινάω προγεστερόνη!!

Το ταίρι δν με πήρε χαμπάρι χαχαχχαχαχα!!που είσαι @iwanna24

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...