Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

προσπάθεια για 2ο μωρο

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Τελεια!!! Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι μια μεγάλη χοριακη και μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!

Ναι, λεω Ν αργήσω γιατί και την άλλη φορά χαιρόμουν κι έφαγα ακυρο! Λες να μην αντέξω ως τοτε,ε;;

Καλημερα κορίτσια μου!! Τι κανετε; Ωραια νέα μαθαίνω!! Λοιπόν,εμενα σηξερα είναι η μέρα μου,συμπτώματα 0!

δεν μπορεί θα σου κάτσει η καθυστέρηση που θα πάει!!σου εύχομαι να είσαι ήδη εγκυούλα!!

@Kon90εγω εχω πονάκια περιόδου που πηγαινόερχονται όχι σταθερά και με πονάει το στήθος που απο τότε που γέννησα μπορώ να πω μου έφυγε αυτό το σύμπτωμα περιόδου!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, marillia είπε:

Καλημέρα κοριτσια μου!!!

@iwanna24μπράβο κορίτσι μου ήμουν σίγουρη ότι ήσουν εγκυούλα κ με το αχνό!!!Δευτέρα θα πας για χοριακή?

@enjoyκορίτσι μου πως είσαι σήμερα?

εγω που λέτε κορίτσια τώρα αρχίζω να πιστεύω ότι έγινε η ματσωλιά χαχαχαχχα!!καθαρή κ στενή!!λέω επιτέλους να πάω να αγοράσω ένα τεστ απογευμα να το κάνω!!Διπλό θα πάρω ή πέρνω ή όχι!!!

Εσύ έπρεπε ηδη να εχεις παρει τα εσκασες τα κορίτσια χαχαχα

Εσύ κανενα συμπτωματακι?

πρίν από 16 λεπτά , marillia είπε:

δεν μπορεί θα σου κάτσει η καθυστέρηση που θα πάει!!σου εύχομαι να είσαι ήδη εγκυούλα!!

@Kon90εγω εχω πονάκια περιόδου που πηγαινόερχονται όχι σταθερά και με πονάει το στήθος που απο τότε που γέννησα μπορώ να πω μου έφυγε αυτό το σύμπτωμα περιόδου!!

Εχει φαει ενα κόλλημα το κινητό μου οπότε αν τα γράφει διπλα με συγχωρητε

πολυ καλα συμπτωματα και το στηθος γιατι συνηθως λιγο πριν ερθει η καταραμμενη ξεπρηζεται και.σταματαει.ο πονος οποτε εισαι τελεια και Επειδή εγώ έχω κολλήσει με τα υγρά μπορούν να στο επιβεβαιώσουν και τα κορίτσια χαχαχα εκεί πως πας?

πρίν από 19 λεπτά , marillia είπε:

Ευχαριστώ πολύ,κοπέλα μου!!! Εσύ πότε περιμένεις και πότε θα κάνεις;;

πρίν από 27 λεπτά , Kon90 είπε:

Εύχομαι να σου καθυστερήσει πολύ περισσότερο 9 μηνες ας πούμε

Δεν πας να πάρεις και εσύ ενα τεστακι να ησυχασεις?

Το έχω το τεστακι σπίτι και με περιμένει υπομονετικά! Λέω να περιμένω 3,4 μέρες καθυστέρησης γιατί τόσο είχα και τον προηγούμενο μήνα! Και αυτόν τον μήνα ελπίζω στοχευμενα να έδρασα αλλά δεν είμαι σίγουρη κιολας! Δεν έκανα τεστ ωορρηξιας. Μερες επαφής 12η-15η μερα

πρίν από 21 λεπτά , Kon90 είπε:

Εσύ έπρεπε ηδη να εχεις παρει τα εσκασες τα κορίτσια χαχαχα

Εσύ κανενα συμπτωματακι?

Εχει φαει ενα κόλλημα το κινητό μου οπότε αν τα γράφει διπλα με συγχωρητε

πολυ καλα συμπτωματα και το στηθος γιατι συνηθως λιγο πριν ερθει η καταραμμενη ξεπρηζεται και.σταματαει.ο πονος οποτε εισαι τελεια και Επειδή εγώ έχω κολλήσει με τα υγρά μπορούν να στο επιβεβαιώσουν και τα κορίτσια χαχαχα εκεί πως πας?

χαχαχχααχ!!εγω είχα πριν 5 χρόνια μια παλίνδρομη κ στον γιο μου σε καμία κύηση δν είχα υγρά!!υγρά έχω μόνο για 4-5 μέρες όταν έχω ωορρηξία που είναι σαν ασπράδι αυγού!!σου εύχομαι κ εσύ σύντομα εγκυούλα

@Polly1είμαι στην δεύτερη μέρα καθυστέρησης λογικά πάντα χαχχαχαχ!!γενικά προτιμώ την χοριακή αλλά ως την Δευτέρα είναι μακρυά

• Μου αρέσει 1

πρίν από 46 λεπτά , Polly1 είπε:

Ευχαριστώ πολύ,κοπέλα μου!!! Εσύ πότε περιμένεις και πότε θα κάνεις;;

Το έχω το τεστακι σπίτι και με περιμένει υπομονετικά! Λέω να περιμένω 3,4 μέρες καθυστέρησης γιατί τόσο είχα και τον προηγούμενο μήνα! Και αυτόν τον μήνα ελπίζω στοχευμενα να έδρασα αλλά δεν είμαι σίγουρη κιολας! Δεν έκανα τεστ ωορρηξιας. Μερες επαφής 12η-15η μερα

Πιστεύω οτι είσαι μέσα ε δεν μπορεί θα έκατσε εγώ πιστεύω οτι είσαι εγκυουλα κανε το το τεστ αν είσαι θα δειξει σιγουρα με την καθυστέρηση τουλαχιστον να σου φύγει το άγχος της αναμονής 

Εγώ τι να πω που ελπίζω με μια και μοναδικη επαφη σε μέρα ωορρηξίας χαχαχα

πρίν από 42 λεπτά , marillia είπε:

χαχαχχααχ!!εγω είχα πριν 5 χρόνια μια παλίνδρομη κ στον γιο μου σε καμία κύηση δν είχα υγρά!!υγρά έχω μόνο για 4-5 μέρες όταν έχω ωορρηξία που είναι σαν ασπράδι αυγού!!σου εύχομαι κ εσύ σύντομα εγκυούλα

@Polly1είμαι στην δεύτερη μέρα καθυστέρησης λογικά πάντα χαχχαχαχ!!γενικά προτιμώ την χοριακή αλλά ως την Δευτέρα είναι μακρυά

Σε ευχαριστώ πολύ και για εσενα το ίδιο εύχομαι ❤

Απλα λέω για τα υγρά γιατί στην βιοχημική που είχα πριν 5 μηνες ψιλιαστηκα οτι ίσως είμαι έγκυος γιατί είχα πολλά υγρά και ηταν λευκά γαλακτωδης που δεν τα είχα ποτε πριν ενω συνηθως μετα τα υγρά της ωορρηξίας τα υγρά μου είναι λευκά και παχυρεστα 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, marillia είπε:

Καλημέρα κοριτσια μου!!!

@iwanna24μπράβο κορίτσι μου ήμουν σίγουρη ότι ήσουν εγκυούλα κ με το αχνό!!!Δευτέρα θα πας για χοριακή?

@enjoyκορίτσι μου πως είσαι σήμερα?

εγω που λέτε κορίτσια τώρα αρχίζω να πιστεύω ότι έγινε η ματσωλιά χαχαχαχχα!!καθαρή κ στενή!!λέω επιτέλους να πάω να αγοράσω ένα τεστ απογευμα να το κάνω!!Διπλό θα πάρω ή πέρνω ή όχι!!!

Δευτέρα ναι...πήρα τον γιατρό...ξεκινάω ουτροτζεσταν και από Δευτέρα ενεσακια...αν πάνε όλα καλά. Κρατάω πάντα πισινή. 

Λοιπόν, πάρε ένα διπλό τεστ και άντε επιτέλους...θα μας σκάσεις...

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 15 λεπτά , iwanna24 είπε:

Δευτέρα ναι...πήρα τον γιατρό...ξεκινάω ουτροτζεσταν και από Δευτέρα ενεσακια...αν πάνε όλα καλά. Κρατάω πάντα πισινή. 

Συγνώμη που πεταγομαι και για την ερώτηση αλλά γιατί θα πάρεις ουτροτζεσταν και ενεσουλες? 

πρίν από 14 λεπτά , Kon90 είπε:

Συγνώμη που πεταγομαι και για την ερώτηση αλλά γιατί θα πάρεις ουτροτζεσταν και ενεσουλες? 

Έχω δύο αποβολές και αποδεδειγμένα, χαμηλή προγεστερόνη.

Επίσης, είμαι θρομβοφιλικη :grin:

fH1Pp2.png

πρίν από 17 λεπτά , iwanna24 είπε:

Έχω δύο αποβολές και αποδεδειγμένα, χαμηλή προγεστερόνη.

Επίσης, είμαι θρομβοφιλικη :grin:

Κατάλαβα κορίτσι μου όλα θα πάνε καλά αυτή την φορά θα δεις θα κρατήσεις αγκαλιά το μωρακι σου 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, iwanna24 είπε:

Μπραβο καπου διαβασα οτι εκανες κ αντιπηκτικές?εγω τον γιο μου τον επιασα με εξωσωματικη!!μπορουμε κ φυσιολογικα μου ειπε ο γυναικολογος αλλα αργουσε η συλληψη γι αυτο προχωρησα σε εξωσωματικη!!εκανα κ γω αντιπηκτικες κ προγεστερονη ενεση στην κοιλιά!!τωρα αν εχω μεινει φυσιολογικά δν ξερω αν θα μου τα ξαναδωσει!!καλα ενεση προγεστερόνης σίγουρα!!βοηθα πολύ χαλαρώνει η μήτρα κ όχι μόνο με την προγεστερόνη!!

περιμένω να ρθει ο αντρας μου να πάμε μαρκετ κ να πάμε να αγοράσουμε τεστ!!χαχχαχααχ

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , marillia είπε:

Μπραβο καπου διαβασα οτι εκανες κ αντιπηκτικές?εγω τον γιο μου τον επιασα με εξωσωματικη!!μπορουμε κ φυσιολογικα μου ειπε ο γυναικολογος αλλα αργουσε η συλληψη γι αυτο προχωρησα σε εξωσωματικη!!εκανα κ γω αντιπηκτικες κ προγεστερονη ενεση στην κοιλιά!!τωρα αν εχω μεινει φυσιολογικά δν ξερω αν θα μου τα ξαναδωσει!!καλα ενεση προγεστερόνης σίγουρα!!βοηθα πολύ χαλαρώνει η μήτρα κ όχι μόνο με την προγεστερόνη!!

περιμένω να ρθει ο αντρας μου να πάμε μαρκετ κ να πάμε να αγοράσουμε τεστ!!χαχχαχααχ

Θα κάνω και αντιπηκτικες ναιιι...ωωω θα πας για τεστ...

Αντεεεε με το καλό :x

• Ευχαριστώ 1

fH1Pp2.png

Kοριτσια εκανα και εγω ενα τεστ σημερα αλλα κοβιντ οχι εγκυμοσυνης :lol:και ναι σωστα μαντεψατε βγηκε θετικο..δεν μου εφτασε ολο αυτο που τραβηξα ολο αυτον τον καιρο το κοβιντ μου ελειπε:angry:

• Λυπημένη/-ος 3

πρίν από 35 λεπτά , elena93 είπε:

Kοριτσια εκανα και εγω ενα τεστ σημερα αλλα κοβιντ οχι εγκυμοσυνης :lol:και ναι σωστα μαντεψατε βγηκε θετικο..δεν μου εφτασε ολο αυτο που τραβηξα ολο αυτον τον καιρο το κοβιντ μου ελειπε:angry:

Περαστικά σου κορίτσι μου!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 36 λεπτά , elena93 είπε:

Αχ κορίτσι...περαστικά σου :|

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

1 ώρα πρίν, elena93 είπε:

Ωωωω περαστικά!!!! Και στην αρχή ψαρωσα!!!! Αχαχαχαχαχ

• Χαχα 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...