Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

προσπάθεια για 2ο μωρο

Recommended Posts

2 hours ago, iwanna24 said:

Ρε κορίτσια, έκανα τώρα ένα hometest και βγήκε πάρα πολύ αχνό...οριακά αρνητικό.

Ενώ της clearblue ήταν ξεκάθαρα θετικό. Είναι φυσιολογικό;

Με το καλό κοριτσάκι!

Τα παιδιά Ιουλίου, σκιζουμε :smile:

Αχνό θετικό είναι θετικό!! Με το καλοοοο ❤️

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, elena93 είπε:

Καλημερα κοριτσια..να ρωτησω τις κοπελες που εχουν κανει αποξεση..ποσες μερες μετα την αποξεση ειχατε επαφη;

Γεια σου Καλή μου!!! Είσαι Ολλανδία?? Όλα Καλά??  Για την απάντηση της ερώτησης πραγματικά δεν θυμάμαι!!! Θυμάμαι κάναμε αποχη από τις γόνιμες σιγουρα κάναμε άποψη γενικότερα Όμως?? Δεν θυμάμαι?? Ήμουν τόσο φρόνιμη?? Νομίζω όχι.... :tongue::lol:

5 ώρες πρίν, elena93 είπε:

Εμενα δεν μου ειπε τιποτα για τις επαφες μου ειπε μονο για προσπαθειες να περιμενω 2-3 μηνες..εγω σημερα ειμαι 11 μερες μετα την αποξεση δεν εχω αλλα υγρα οπως ειχα μετα την αποξεση..και χθες ειχαμε επαφη και διαβασα καπου οτι δεν κανει και νομιζω καναμε βλακεια..

Εται θα θαρρώ και εγώ... Όχι προσπάθεια μου είπε..  να μπερδεύτηκα??

6 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Καλημέρα...

Είμαι τρεις μέρες πριν την περίοδο και έκανα ένα clearblue... βγήκε αχνό θετικό.

Δεν το έκανα καν με τα πρώτα πρωινά...

Φαντάζομαι είμαι έγκυος...

Θα επαναλάβω αύριο το πρωί...

Τρέμω ολίγον :lol:

Έλα να ΑΡΑΙΩΝΟΥΜΕ στο ενα!!! Κυκλοφορεί сOvid!!! Συγχαρητήρια συγχαρητήρια συγχαρητήρια!!! Μην κοιτάς πισω κοιτα μπροστά!! Μην σκέφτεσαι αρνητικά για την  κύηση όπως κάνω εγώ τρομάρα μου χθες είχα και λίγο αίμα..  Και είπα τέλος δεν θα σκέφτομαι αρνητικά.. θα κοιτάω να το απολαύσω και όπου οδηγήσει!!

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, iwanna24 είπε:

Αχ απίστευτο...

Με το καλό και σε σένα καλή μου!

Να πάνε όλα καλά για όλες μας!!!

Καλησπέρα κορίτσι μου, τέλεια τα νέα σου. Εύχομαι να επιβεβαιωθεί πλήρως το θετικό αποτέλεσμα και να εξελιχθούν όλα με τον καλύτερο τρόπο.

4 ώρες πρίν, Ανθη 39 είπε:

Την εχεις τελειωσει την αντιβιωση?αν ναι πιστευω εισαι καλυμενη..ουτε και γω ειχα ρωτησει...απο μονος του ο γιατρος μου το χε πει οτι επαφες και μπανια στην θαλασαα δεν επιτρεπονται...

Τώρα που λες για θάλασσα σαν κάτι να θυμήθηκα!!! Εγω θα πήγαινα διακοπές και μου είπε κάνει να μπεις θάλασσα γτ την είχα πάρει τηλέφωνο γτ να μην κάνει μου είπε σου είπα εγώ ότι δεν κάνει μου είπε?? Ε λέω γιατρέ το αυτονόητο είναι.. μου είπε αν θες έλα να σε δω να ηρεμήσεις και συνεχίζει την ζωή σου κανονικά... 22ιουνιου ειχα κάνει αποξεση το τηλεφώνημα έγινε κάτσε να δω... γτ έστελνα και μνμτα παραλληλα... 7 Ιουλίου... 8 βούτηξα..  με φόβο Αλλά βούτηξα κανονικά πήγα  καλά... Δεν είχα πάει γ εξέταση γτ δεν προλάβαινα....

2 ώρες πρίν, Αλεξάνδρα.... είπε:

Καλησπέρα έκανα χοριακη σήμερα και είμαι 238.9 

Συγχαρητηριαααααααα... Και επίσημα λοιπόν όλα πάνε πριμαααα με το καλό το μωράκι σου

πρίν από 40 λεπτά , enjoy είπε:

Γεια σου Καλή μου!!! Είσαι Ολλανδία?? Όλα Καλά??  Για την απάντηση της ερώτησης πραγματικά δεν θυμάμαι!!! Θυμάμαι κάναμε αποχη από τις γόνιμες σιγουρα κάναμε άποψη γενικότερα Όμως?? Δεν θυμάμαι?? Ήμουν τόσο φρόνιμη?? Νομίζω όχι.... :tongue::lol:

Έλα να ΑΡΑΙΩΝΟΥΜΕ στο ενα!!! Κυκλοφορεί сOvid!!! Συγχαρητήρια συγχαρητήρια συγχαρητήρια!!! Μην κοιτάς πισω κοιτα μπροστά!! Μην σκέφτεσαι αρνητικά για την  κύηση όπως κάνω εγώ τρομάρα μου χθες είχα και λίγο αίμα..  Και είπα τέλος δεν θα σκέφτομαι αρνητικά.. θα κοιτάω να το απολαύσω και όπου οδηγήσει!!

Ναι γυρισα πισω..και οπως εγραψα και σε αλλο ποστ μολις εμαθα οτι ημουν εγκυος σταματησαμε τις επαφες γιατι φοβομουν μηπως πηγαινε κατι στραβα..και απο τοτε ειχαμε να ερθουμε σε επαφη:lol:

Διαφημίσεις

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 1: ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ:

1. @Melody90 1/12??

2. @IOANNA28 09/12

3. @Polly1 13/11 κυρία μου τα κουβαδακια σας και σε άλλη παραλία!!!:wink:

4. @Rafaela_123 2/12 εσείς κυρία μου άμα κάνετε την λαδια:wink: οριακά μπαίνετε και στις μανούλες Ιουλίου!!! Μακάρι!!!!

5.  @Ανθη 39 2/12 και εσείς το ίδιο!!

6. @anemoni1989 24/11 και για εσάς ισχυει Αυτό!!

7. @Lilly28

8. @Kon90 21/11 Και για σας ισχυει αυτό.. 

9. @marillia 10/11 και για εσάς το ίδιο...

10. @Αννούλαααα

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 2.ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΧΟΡΙΑΚΗΣ:

1. @iwanna24 14/11 (12/11 θετικό τεστ!!!)

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 3: ΠΗΤ

1. @Nektarinaki 10/7/2022 (ΧΟΡΙΑΚΗ 225-->472)

2. @Evaki19 4/7/2022 ( 4000)

3. @enjoy 14/7/2022 (1100-->2700)

4. @Αλεξάνδρα.... ΠΗΤ ?? (100-->240)

5. 

6.

7.

• Μου αρέσει 5

πρίν από 51 λεπτά , enjoy είπε:

Είχες αίμα καλό μου;

Όλα καλά τώρα;

Η marillia, αύριο θα κάνει τεστ...

Μαρίλια, μην με σκας.

• Χαχα 2

fH1Pp2.png

πρίν από 19 λεπτά , iwanna24 είπε:

Είχες αίμα καλό μου;

Όλα καλά τώρα;

Χθες το βράδυ είχα πολύ τρέξιμο περπάτησα πάρα πολύ και δεν χρησιμοποίησα το αμάξι να μην σηκώνω καρότσι και το είχα μαζί μου στο καρότσι το μωρο... Και στην επιστροφή είδα μια ιδέα αίματος... ζαρτ μου πήγε και ξάπλωσα σήμερα δεν είχα... ξανάβγηκα έξω με αυτοκίνητο όμως Αλλά έλειπα σε δημόσιες υπηρεσίες πρωινιατικα κανα 4-5ωρο... ερχόμενη μέσα στο άγχος κοίταξα δεν είχα... εεε είπα δεν μπορώ να σταματήσω την ζωή μου αλλά να προσέχω και όλας οπότε Αφού τελειωσα θα καθίσω να ξεκουραστώ... γτ στη  δεύτερη κύηση είχα αίμα και έκανα ενέσεις και ξάπλα το πρώτο 3μηνο... Αλλά ευτυχ Ως τώρα δεν έχω κάτι άλλο επείγον να βγω έξω για το υπόλοιπο του μήνα..  Και επίσης σαν να πλησιάζουν οι ανακαυτωσουρες και λέω όπα εδώ είμαστε δεν με εγκατέλειψε το νινακι!!! Καλο σημάδι ότι προχώρησε η εγκυμοσύνη!!! Και δεν παλλινδρομησε τπτ εχθές.. το ατιμουτσικο...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 27 λεπτά , iwanna24 είπε:

Είχες αίμα καλό μου;

Όλα καλά τώρα;

Μαρίλια, μην με σκας.

Οχι εχω καθαρισει..μια χαρα ειμαι απλως αγχωθηκα μηπως καναμε βλακεια που ειχαμε επαφη χθες

πρίν από 23 λεπτά , enjoy είπε:

Χθες το βράδυ είχα πολύ τρέξιμο περπάτησα πάρα πολύ και δεν χρησιμοποίησα το αμάξι να μην σηκώνω καρότσι και το είχα μαζί μου στο καρότσι το μωρο... Και στην επιστροφή είδα μια ιδέα αίματος... ζαρτ μου πήγε και ξάπλωσα σήμερα δεν είχα... ξανάβγηκα έξω με αυτοκίνητο όμως Αλλά έλειπα σε δημόσιες υπηρεσίες πρωινιατικα κανα 4-5ωρο... ερχόμενη μέσα στο άγχος κοίταξα δεν είχα... εεε είπα δεν μπορώ να σταματήσω την ζωή μου αλλά να προσέχω και όλας οπότε Αφού τελειωσα θα καθίσω να ξεκουραστώ... γτ στη  δεύτερη κύηση είχα αίμα και έκανα ενέσεις και ξάπλα το πρώτο 3μηνο... Αλλά ευτυχ Ως τώρα δεν έχω κάτι άλλο επείγον να βγω έξω για το υπόλοιπο του μήνα..  Και επίσης σαν να πλησιάζουν οι ανακαυτωσουρες και λέω όπα εδώ είμαστε δεν με εγκατέλειψε το νινακι!!! Καλο σημάδι ότι προχώρησε η εγκυμοσύνη!!! Και δεν παλλινδρομησε τπτ εχθές.. το ατιμουτσικο...

Ολα καλα θα πανε..το νινακι ειναι εκει και θα ειναι για τους επομενους 9 μηνες και μετα θα ειναι στην αγκαλια σου

πρίν από 25 λεπτά , enjoy είπε:

Να ξεκουράζεσαι οοοοσο μπορείς.

Εννοείται, δεν σταματάει η ζωή αλλά μην είσαι και δρομέας...πάρε και ανασουλες.

Όλα θα πάνε καλά.

Και εγώ έχω ξεκινήσει να ανακατεύονται σήμερα...τι σκατα;

Νωρίς είναι ...πωωωω...

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , enjoy είπε:

Όλα καλά θα πάνε και η εγκυμοσύνη θα εξελιχθεί τέλεια. Θα περάσει ο χρόνος και θα υποδεχθείτε το μωράκι σας.

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ...η αλήθεια είναι ότι έχει μια άχνη γραμμή, πιο άχνη πεθαίνεις. 

Τέλος πάντων...αύριο το πρωί θα κάνω το δεύτερο clear (ήταν διπλή συσκευασία).

Στο καλό αυτά τα μικρά σκατουλικα στικάκια...δύσκολα είναι :-x

Ευχαριστώ πολύ...η αλήθεια είναι ότι έχει μια άχνη γραμμή, πιο άχνη πεθαίνεις. 

Τέλος πάντων...αύριο το πρωί θα κάνω το δεύτερο clear (ήταν διπλή συσκευασία).

Στο καλό αυτά τα μικρά σκατουλικα στικάκια...δύσκολα είναι :-x

Ανέβασα μια φωτογραφία, αν φαίνεται ...

Μια χαρά φαίνεται :) συγχαρητήρια και πάλι!! Να σου πω της hometest δεν είναι τόσο ευαίσθητα για αυτό είναι καλύτερα να τα κανεις με τη πρώτη ημέρα καθυστέρηση!! Αλλά αφού είναι αχνό γιατί δεβ κάνεις χοριακη;;;

πρίν από 29 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

Μια χαρά φαίνεται :) συγχαρητήρια και πάλι!! Να σου πω της hometest δεν είναι τόσο ευαίσθητα για αυτό είναι καλύτερα να τα κανεις με τη πρώτη ημέρα καθυστέρηση!! Αλλά αφού είναι αχνό γιατί δεβ κάνεις χοριακη;;;

Είναι νωρίς. Από Δευτέρα, αν πάνε όλα καλά, θα πάω...

Ευχαριστώ πολύ!

fH1Pp2.png

1 hour ago, iwanna24 είπε:

Είχες αίμα καλό μου;

Όλα καλά τώρα;

Μαρίλια, μην με σκας.

πωπωω κοριτσι μου δν αγόρασα!!φοβάμαιιιιι!!για το πρώτο παιδάκι μας προσπαθούσαμε φυσιολογικά 4 χρόνια κ έχω κάνει τεστ 3 φορές στα 4 χρόνια!!χχαχαχαχ για να δούμε θα ξυπνήσω κ αύριο καθαρή έχει γίνει η ματσωλιά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...