Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

προσπάθεια για 2ο μωρο

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , marillia είπε:

μην αγχ'ωνεσαι που είχατε μια επαφή!!εγω 1 μήνα περίμενα κ μετα είχαμε ξεκινήσει!!ισως είνια κ πολύ 2-3 μήνες που σου είπε!

Περιμενες 1 μηνα και ειχατε ξαναξεκινησει προσπαθειες για μωρο; Εμενα δεν μου ειπε να μην κανω επαφη 2-3 μηνες, για 2-3 μηνες μου ειπε να μην εχω  ελευθερες επαφες για να μην μεινω εγκυος..εγω την αντιβιωση την τελειωσα ενοχλησεις δεν εχω και ειχαμε επαφη χθες αλλα διακεκομμενη επαφη..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 25 λεπτά , elena93 είπε:

Ναι ναι την εχω τελειωσει την αντιβιωση..

Οποτε μια χαρα...ειναι και θεμα και γιατρου...να εμενα μου πε μετα απο μια περιοδο μπορω να ξεκινησω προσπαθειες παλι για μωρακι, ενω εσενα μετα 2 - 3...αν θεωρουσε ο γιατρος σημαντικη την αποχη θεωρω θα στο ειχε πει...και απο τη στιγμη που τελειωσες και την αντιβιωση ολα καλα...μην αγχωνεσαι...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , elena93 είπε:

Περιμενες 1 μηνα και ειχατε ξαναξεκινησει προσπαθειες για μωρο; Εμενα δεν μου ειπε να μην κανω επαφη 2-3 μηνες, για 2-3 μηνες μου ειπε να μην εχω  ελευθερες επαφες για να μην μεινω εγκυος..εγω την αντιβιωση την τελειωσα ενοχλησεις δεν εχω και ειχαμε επαφη χθες αλλα διακεκομμενη επαφη..

σορρυ δν ημουν διευκρινιστική!!ελευθερες επαφες για παιδάκι είχαμε μετά απο 1 μηνα!!επαφές απλές είχαμε κοντά στιον 1 μήνα με προφυλακτικό  τότε είχα νιώσει έτοιμη ψυχολογικά κ σωματικά!!αν δν έχεις κ καφέ υγρά κ πονάκια πιστεύω να μην πείραξε

πρίν από 16 λεπτά , Ανθη 39 είπε:

Οποτε μια χαρα...ειναι και θεμα και γιατρου...να εμενα μου πε μετα απο μια περιοδο μπορω να ξεκινησω προσπαθειες παλι για μωρακι, ενω εσενα μετα 2 - 3...αν θεωρουσε ο γιατρος σημαντικη την αποχη θεωρω θα στο ειχε πει...και απο τη στιγμη που τελειωσες και την αντιβιωση ολα καλα...μην αγχωνεσαι...

Οταν εκανα την αποξεση η γιατρος μου ειπε οτι ολα ειναι μια χαρα με την μητρα δεν υπαρχει κανενα προβλημα απλως να αφησουμε λιγο να ησυχασει γι’αυτο μου ειπε 2-3 μηνες μετα ξανα προσπαθεια για μωρο

πρίν από 18 λεπτά , marillia είπε:

σορρυ δν ημουν διευκρινιστική!!ελευθερες επαφες για παιδάκι είχαμε μετά απο 1 μηνα!!επαφές απλές είχαμε κοντά στιον 1 μήνα με προφυλακτικό  τότε είχα νιώσει έτοιμη ψυχολογικά κ σωματικά!!αν δν έχεις κ καφέ υγρά κ πονάκια πιστεύω να μην πείραξε

Ναι δεν εχω τιποτα,απλως το διαβασα καπου και γι’αυτο σας ρωτησα 

On 10/11/2021 at 1:33 ΜΜ, Kon90 είπε:

Επειδή τα εχω παντα μετα την ωορρηξία και μου εμφανίστηκαν και τώρα δεν ξέρω τι να υποθέσω αλλά αυτή την φορα μου φαίνονται πιο πολλά έχω όμως μέρες ακόμα στις 21 είναι να αδιαθετησω

100 σχεδόν 2 μέρες πριν τα αναμενόμενη πολύ καλη 

Με το καλό σου εύχομαι

Καλησπέρα έκανα χοριακη σήμερα και είμαι 238.9 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια, έκανα τώρα ένα hometest και βγήκε πάρα πολύ αχνό...οριακά αρνητικό.

Ενώ της clearblue ήταν ξεκάθαρα θετικό. Είναι φυσιολογικό;

πρίν από 20 λεπτά , Αλεξάνδρα.... είπε:

Με το καλό κοριτσάκι!

Τα παιδιά Ιουλίου, σκιζουμε :smile:

fH1Pp2.png

πρίν από 13 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ρε κορίτσια, έκανα τώρα ένα hometest και βγήκε πάρα πολύ αχνό...οριακά αρνητικό.

Ενώ της clearblue ήταν ξεκάθαρα θετικό. Είναι φυσιολογικό;

Αφου αγαπη εισαι πριν την καθυστερηση...λογικο ειναι...προσπαθησε να εχεις ηρεμια και ολα καλα θα πανε...τωρα ξεκιναει η ορμονη να ανεβαινει...κανε ενα τεστ αυριο το πρωι...που θα ναι πυκνα τα ουρα σου...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , Ανθη 39 είπε:

Αφου αγαπη εισαι πριν την καθυστερηση...λογικο ειναι...προσπαθησε να εχεις ηρεμια και ολα καλα θα πανε...τωρα ξεκιναει η ορμονη να ανεβαινει...κανε ενα τεστ αυριο το πρωι...που θα ναι πυκνα τα ουρα σου...

Α ναι;

Οκ...ίσως δεν είναι τόσο ευαίσθητα της hometest...ξέρω και εγώ :confused:

fH1Pp2.png

πρίν από 13 λεπτά , Ανθη 39 είπε:

Ναι ναι...μην στρεσαρεσαι χωρις λογο...!!!

Ευχαριστώ πολύ...η αλήθεια είναι ότι έχει μια άχνη γραμμή, πιο άχνη πεθαίνεις. 

Τέλος πάντων...αύριο το πρωί θα κάνω το δεύτερο clear (ήταν διπλή συσκευασία).

Στο καλό αυτά τα μικρά σκατουλικα στικάκια...δύσκολα είναι :-x

πρίν από 22 λεπτά , Ανθη 39 είπε:

Ναι ναι...μην στρεσαρεσαι χωρις λογο...!!!

Ανέβασα μια φωτογραφία, αν φαίνεται ...

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , iwanna24 είπε:

Μια χαρα φαινεται!!!φτου φτου αντε με το καλο...!!!εχουμε τρελαθει μ αυτα τα τεστ...χαχαχχαχα...και εισαι και πριν την καθυστερηση...σουπερ!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Ανθη 39 είπε:

Μια χαρα φαινεται!!!φτου φτου αντε με το καλο...!!!εχουμε τρελαθει μ αυτα τα τεστ...χαχαχχαχα...και εισαι και πριν την καθυστερηση...σουπερ!!

Αχ ευχατιστω πολύ πολύ ...

Είχα ανάγκη μια τόνωση.

fH1Pp2.png

πρίν από 34 λεπτά , iwanna24 είπε:

Αχ ευχατιστω πολύ πολύ ...

Είχα ανάγκη μια τόνωση.

Μια χαρά φαίνεται η γραμμή!και μένα ετσι ητανε και σκέψου είχα ήδη 2 μέρες καθυστέρηση!με το καλο το νινι!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 22 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Μια χαρά φαίνεται η γραμμή!και μένα ετσι ητανε και σκέψου είχα ήδη 2 μέρες καθυστέρηση!με το καλο το νινι!

Αχ απίστευτο...

Με το καλό και σε σένα καλή μου!

Να πάνε όλα καλά για όλες μας!!!

fH1Pp2.png

1 ώρα πρίν, Αλεξάνδρα.... είπε:

Κανονικά σήμερα θα αδιαθετουσες σωστα?

Μπράβο κορίτσι μου πολύ καλά καλη τελειομηνη εγκυμοσύνη ευχομαι

1 ώρα πρίν, iwanna24 είπε:

Μια χαρά είναι η γραμμή για πριν την καθυστέρηση αχνη αλλά φαίνεται οτι υπάρχει ❤

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...