Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

προσπάθεια για 2ο μωρο

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , elena93 είπε:

Καλημερα κοριτσια..να ρωτησω τις κοπελες που εχουν κανει αποξεση..ποσες μερες μετα την αποξεση ειχατε επαφη;

Εμενα ο γυναικλόγος μου είχε συστήσει ένα μήνα καθόλου επαφές δηλαδή αφησα έναν κύκλο!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 19 λεπτά , marillia είπε:

Εμενα ο γυναικλόγος μου είχε συστήσει ένα μήνα καθόλου επαφές δηλαδή αφησα έναν κύκλο!!

Εμενα δεν μου ειπε τιποτα για τις επαφες μου ειπε μονο για προσπαθειες να περιμενω 2-3 μηνες..εγω σημερα ειμαι 11 μερες μετα την αποξεση δεν εχω αλλα υγρα οπως ειχα μετα την αποξεση..και χθες ειχαμε επαφη και διαβασα καπου οτι δεν κανει και νομιζω καναμε βλακεια..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , elena93 είπε:

Καλημερα κοριτσια..να ρωτησω τις κοπελες που εχουν κανει αποξεση..ποσες μερες μετα την αποξεση ειχατε επαφη;

Μετα απο 20...ετσι μου χε πει ο γυναικολογος...για να μην παρει μικροβιο η μητρα...

πρίν από 17 λεπτά , Ανθη 39 είπε:

Μετα απο 20...ετσι μου χε πει ο γυναικολογος...για να μην παρει μικροβιο η μητρα...

Εγω απο την στιγμη που εμαθα οτι ημουν εγκυος ειπα στον αντρα μου τελος η επαφες μεχρι να δουμε οτι ολα ειναι καλα..και οπως καταλαβαινετε μεχρι χθες δεν ειχαμε επαφες..δεν ειχα αλλα υγρα γιατι αμα ειχα δεν θα ειχαμε επαφη..δεν ξερω μακαρι να μην εχουμε κανει βλακεια

1 ώρα πρίν, Kon90 είπε:

Σου εύχομαι αυτή την φορά να πάνε όλα τέλεια και να κανεις ενα υγιέστατο μωρακι

Δεν φαντάζεσαι τι χαρά παίρνω όταν μαθαίνω τέτοια ευχάριστα κάνε παλι ενα επαναληπτικό αυριο και μετα μια τεραστια χοριακη εύχομαι εννοείται εδώ είμαστε❤

Ελπίζω τέτοια νέα να είναι και τα δικά μου αν και με μια επαφή λίγο δύσκολο αλλά θα δουμε 

Κοριτσάκι μου και εμείς δεν είχαμε ιδιαίτερες επαφές...ειλικρινά σου μιλάω...και δεν κάνω και τεστ ωορρηξίας να ξέρω...

Με βάση τα πονακια πάω.

Θα περιμένουμε και τα δικά σου!!!

1 ώρα πρίν, marillia είπε:

χαχχαχαχχα τέλειαααα!!μπράβο κορίτσι μου να έχεις κ εσύ μια τέλεια κύηση!!πολύ χάρηκα μπράβο σε όλα τα κορίτσια!!

εμενα δν ήρθε ακόμα η περίοδος μέχρι στιγμής αν έρθει ως το απόγευμα θα πάρω ένα τεστ να το κάνω αύριο πρωί!!

Μην με σκάσεις βρε ...περιμένω 

πρίν από 54 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Καλημέρα!!!! Συγχαρητήρια!!!!

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και αν έχεις μια τελειομηνη και ανέφελη εγκυμοσύνη!!!! Νομίζω πως έχω αρχίσει και ζηλεύω!!!! Με την καλή πάντα έννοια!!!! Εγώ βέβαια έχω μέρες ακόμα μπροστά μου!!!! Ελπίζω μόνο να μην έχω χάσει τις γόνιμες!!!!

Κοριτσάκι μου ξέρω ακριβώς πως το λες...

Σύντομα να περιμένουμε και τα δικά σου.

Έχω ένα προαίσθημα για σένα :roll:

1 ώρα πρίν, Rafaela_123 είπε:

Συγχαρητήρια αν είναι αχνό είναι θετικό 

Ευχαριστώ κορίτσι μου...σε όλα μου πάντα αχνό ήταν...αν και ξεκάθαρο...δηλαδή, και τώρα, πολύ ξεκάθαρο ...

Αχνό αλλά θετικό.

Βγήκε πάρα πολύ γρήγορα το αποτέλεσμα και σαστισα...

πρίν από 20 λεπτά , elena93 είπε:

Εγω απο την στιγμη που εμαθα οτι ημουν εγκυος ειπα στον αντρα μου τελος η επαφες μεχρι να δουμε οτι ολα ειναι καλα..και οπως καταλαβαινετε μεχρι χθες δεν ειχαμε επαφες..δεν ειχα αλλα υγρα γιατι αμα ειχα δεν θα ειχαμε επαφη..δεν ξερω μακαρι να μην εχουμε κανει βλακεια

Εγώ θεωρώ ότι αν το σώμα σου είναι έτοιμο, δεν έχεις παράξενα υγρά και δεν πονάς δεν είναι κάτι επικίνδυνο. Ξέρω ότι συστήνουν αποχή λίγων ημερών.

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου...σε όλα μου πάντα αχνό ήταν...αν και ξεκάθαρο...δηλαδή, και τώρα, πολύ ξεκάθαρο ...

Αχνό αλλά θετικό.

Βγήκε πάρα πολύ γρήγορα το αποτέλεσμα και σαστισα...

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου μια τελειομηνη εγκυμοσύνη χαρούμενη και χωρις πολλά πολλά συμπτώματα!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου μια τελειομηνη εγκυμοσύνη χαρούμενη και χωρις πολλά πολλά συμπτώματα!!! 

Μαζί λέγαμε για τα συμπτώματα νομίζω;

Δεν έχω τίποτα...

Καλά δεν έχω τίποτα και έχω τα πάντα μαζί...

Έχω λίγα πονακια...

Το στήθος πρησμένο και πονάει...αλλά όλα αυτά είναι και προ περιόδου...

Και υγρά που λέγαμε έχω και άσπρα και διάφανα και κάποιες ώρες δεν έχω καθόλου υγρά.

Ορίστε, δεν βοηθάω καθόλου :|

fH1Pp2.png

πρίν από 15 λεπτά , iwanna24 είπε:

Μαζί λέγαμε για τα συμπτώματα νομίζω;

Δεν έχω τίποτα...

Καλά δεν έχω τίποτα και έχω τα πάντα μαζί...

Έχω λίγα πονακια...

Το στήθος πρησμένο και πονάει...αλλά όλα αυτά είναι και προ περιόδου...

Και υγρά που λέγαμε έχω και άσπρα και διάφανα και κάποιες ώρες δεν έχω καθόλου υγρά.

Ορίστε, δεν βοηθάω καθόλου :|

Και μαζί τα λέγαμε για τα συμπτώματα και ειδικα για τα υγρά 

Είναι αυτό που λέγαμε ίδια με τα συμπτωματα περιόδου

πρίν από 15 λεπτά , Kon90 είπε:

Και μαζί τα λέγαμε για τα συμπτώματα και ειδικα για τα υγρά 

Είναι αυτό που λέγαμε ίδια με τα συμπτωματα περιόδου

Μαλλον ναι...δηλαδή ειδικά τα υγρά, πάλι άσπρα είναι...απλά νιώθω μια υγρασία...αλλά πάλι και πριν την περίοδο δεν νιώθουμε μια υγρασία;

Πάει, συμπτώματα μηδέν...στην κόρη μου τα είδα όλα από αναγουλες μετά την 6η εβδομάδα...πριν ήμουν αστερι...

fH1Pp2.png

πρίν από 19 λεπτά , iwanna24 είπε:

Μαλλον ναι...δηλαδή ειδικά τα υγρά, πάλι άσπρα είναι...απλά νιώθω μια υγρασία...αλλά πάλι και πριν την περίοδο δεν νιώθουμε μια υγρασία;

Πάει, συμπτώματα μηδέν...στην κόρη μου τα είδα όλα από αναγουλες μετά την 6η εβδομάδα...πριν ήμουν αστερι...

Εγώ στην βιοχημική πριν την καθυστέρηση θυμάμαι είχα πολλα λευκά υγρά σαν γάλα φαντασου και εκεί την ψιλιαστηκα λιγο αλλά κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική άντε περιμένουμε μια τεραστια χοριακη και όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα να την περάσεις την εγκυμοσύνη σου απο συμπτώματα❤

Εγώ είμαι 5η μέρα μετα την ωορρηξία οποτε αδύνατον να υπάρχουν συμπτωματα το μονο που έχω είναι μια ενοχλησουλα πολύ ελαφριά στις ωοθήκες που και πριν την περίοδο έτσι είμαι και με ενοχλεί το εντερακι λίγο το στήθος είναι πολύ νωρίς για να με ενοχλήσει ακομα πριν αδιαθετησω μια εβδομαδα πριν με πιάνει συνηθως

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Kon90 είπε:

Εγώ στην βιοχημική πριν την καθυστέρηση θυμάμαι είχα πολλα λευκά υγρά σαν γάλα φαντασου και εκεί την ψιλιαστηκα λιγο αλλά κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική άντε περιμένουμε μια τεραστια χοριακη και όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα να την περάσεις την εγκυμοσύνη σου απο συμπτώματα❤

Εγώ είμαι 5η μέρα μετα την ωορρηξία οποτε αδύνατον να υπάρχουν συμπτωματα το μονο που έχω είναι μια ενοχλησουλα πολύ ελαφριά στις ωοθήκες που και πριν την περίοδο έτσι είμαι και με ενοχλεί το εντερακι λίγο το στήθος είναι πολύ νωρίς για να με ενοχλήσει ακομα πριν αδιαθετησω μια εβδομαδα πριν με πιάνει συνηθως

Μακάρι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!

Θα κάνω χοριακη από Δευτέρα!

Σε δέκα μέρες δηλαδή, θα ξέρουμε και για σένα...

Στέλνω θετική ενέργεια!

fH1Pp2.png

πρίν από 20 λεπτά , iwanna24 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!

Θα κάνω χοριακη από Δευτέρα!

Σε δέκα μέρες δηλαδή, θα ξέρουμε και για σένα...

Στέλνω θετική ενέργεια!

Περιμένουμε τεραστια χοριακη και σου Στέλνω και εγω όλη την θετική μου ενέργεια όλα τέλεια θα πανε ❤ ναι αν δεν μου ερθει μέχρι της 21 τοτε είναι καλά τα νέα γιατι εμένα είναι μπαμ ο κύκλος μου

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, elena93 είπε:

Την εχεις τελειωσει την αντιβιωση?αν ναι πιστευω εισαι καλυμενη..ουτε και γω ειχα ρωτησει...απο μονος του ο γιατρος μου το χε πει οτι επαφες και μπανια στην θαλασαα δεν επιτρεπονται...

1 hour ago, Ανθη 39 είπε:

Την εχεις τελειωσει την αντιβιωση?αν ναι πιστευω εισαι καλυμενη..ουτε και γω ειχα ρωτησει...απο μονος του ο γιατρος μου το χε πει οτι επαφες και μπανια στην θαλασαα δεν επιτρεπονται...

Ναι ναι την εχω τελειωσει την αντιβιωση..

2 ώρες πρίν, elena93 είπε:

Εμενα δεν μου ειπε τιποτα για τις επαφες μου ειπε μονο για προσπαθειες να περιμενω 2-3 μηνες..εγω σημερα ειμαι 11 μερες μετα την αποξεση δεν εχω αλλα υγρα οπως ειχα μετα την αποξεση..και χθες ειχαμε επαφη και διαβασα καπου οτι δεν κανει και νομιζω καναμε βλακεια..

μην αγχ'ωνεσαι που είχατε μια επαφή!!εγω 1 μήνα περίμενα κ μετα είχαμε ξεκινήσει!!ισως είνια κ πολύ 2-3 μήνες που σου είπε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...