Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρονιά πολλά κορίτσια...Καλή χρονιά με υγεία ψυχική και σωματική και με πολλα πολλά μωράκια...

Πριν χρονιά ,κάπου το 2015 όντας μόνο 25 χρόνων αποφάσησα να κάνω εξωσωματική...έχοντας ήδη ενα παιδάκι 9 χρόνων από φυσιολογική σύλληψη,κ ένα εξωμήτριο επίσης από φυσιολογικγ συλληψη ,είπα τώρα που είμαι μικρή να μη χτυπάω τ κεφάλι μ στον τοίχο ...και ενώ έμεινα έγκυος παλληνδρομησε..Απογοητευτικά ,ναυάγησα κ οικονομικά και τα παρατησα.Τώρα λοιπόν που έφτασα στα 35 νιώθω  τόσο πολύ ξανά την επιθυμία ...Έκανα σαλπιγγογραφια πριν ένα χρόνο και την έκλεισα στην ντουλάπα.Πριν κάνα 2 μήνες πήγα σε γιατρό κ την έδειξα ,μου είπε υδροσαλπιγγα...Οπότε κάθε ενδεχόμενο για φυσιολογική σύλληψη εξέπνευσε .Σκέφτομαι να κάνω λαπαροσκόπηση κ έπειτα εξωσωματική..Θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε ,αν κάνουν λαπαροσκόπηση σε δημόσιο νοσοκομείο...κ έπειτα τη γνώμη σας για φυσικό κύκλο..Να σημειώσω ότι μένω επαρχία και 2  ώρες από Θεσσαλονίκη κ Γιάννενα..Την μια σάλπιγγα την έχω αφαίρεσει από την εξωμήτρια κύηση στο Παπαγεωργίου ...

Γενικά ενώ ξέρω τη διαδικασία ,πελαγωνω.Λες και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω...Με πιάνει πανικος

προσπάθεια για 2ο μωρο

Recommended Posts

On 10/11/2021 at 7:55 ΜΜ, Evaki19 είπε:

Ευχαριστώ πολύ!! ΠΗΤ έχω 4/7! Ναι δεν είχα κανένα υπολειμμα! Μου λέει αν περίμενες έναν κύκλο θα πήγαινε σίγουρα καλά και τώρα καλά θα πάει απλά έχουμε μια μικρή επιφύλαξη. Για την προηγούμενη δεν μου ανέφερε κάτι αλλά όταν είχε γίνει η αποβολή μου λέει δεν το σκέφτεσαι καν ήταν τυχαίο. 

Εμείς είχαμε μια επαφή μόνο το βράδυ Κυριακής με αρνητικό τεστ ωορρηξιας και την επόμενη μέρα (Δευτέρα βράδυ) το τεστ ωορρηξιας ήταν θετικό αλλά επειδή μας είχε πει να μην έχουμε επαφή δεν είχαμε ξανά για τον υπόλοιπο μήνα. Και τελικά έμεινα έγκυος με αυτή την επαφή. 

Συγχαρητήρια!! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!! Όλα θα πάνε καλά!! Μπακαλιστικο κανόνας για πρόβλεψη φυλου: κάτω από 150 παλμούς είναι αγορακι και από 150 και πάνω κοριτσάκι! Σε μένα πετυχε μέσα 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Συγχαρητήρια!! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!! Όλα θα πάνε καλά!! Μπακαλιστικο κανόνας για πρόβλεψη φυλου: κάτω από 150 παλμούς είναι αγορακι και από 150 και πάνω κοριτσάκι! Σε μένα πετυχε μέσα 

Σε μένα δεν ίσχυε αυτό. Και στα δύο μου αγόρια. 

• Μου αρέσει 2

8 hours ago, Polly1 said:

Να σου πω το εψαξα κι εγώ!! Επιστημονικη μεθοδος :razz:. Θα ηθελα ενα αγορακι γιατι εχω ενα κοριτσάκι αλλα και δευτερο κοριτσακι δεν με χαλαει με τιποτα!! 

Κορίτσια καλημερα τώρα διαβασα ολα τα μηνυματα! Δεν ταγκαρω τα ονόματα ξεχωριστά γιατί ειναι πολλά. Να σας πω πρωτα για τα τεστακια της hometest. Στα συγκεκριμενα απο τη μερα που θα βγει θετικο η ωορρηξία ξεκινάει μεσα στις επόμενες 24 με 48 ωρες και σου λεει αν ειναι να χασεις καποια μερα σιγουρα να μην ειναι η δεύτερη! Επισης να σας πω οτι αν εχετε πολυκυστικες οπως εγώ υπαρχει πιθανοτητα να βγαινουν 2 γραμμες σε ολο το μηνα όποτε και να το κάνετε. Όμως δεν δίνετε σημασια, οταν ειναι θετικό θα το καταλάβετε αμέσως γιατι η πρώτη γραμμη (της ωορρηξίας) θα είναι το ίδιο ή ακόμα πιο έντονη απο τη δεύτερη γραμμη (τη γραμμη ελέγχου). Δεν θα μπερδευτείτε φαίνεται ξεκάθαρα. Αν πάλι δεν μπορείτε να το καταλάβετε τους παιρνετε τηλεφωνο, στέλνετε τη φωτογραφία με το τεστάκι σας και σας λένε. Θα εκλαγείτε με το πόσο εξυπηρετικοί είναι! Ποσοστά έπρεπε να παίρνω με τόση διαφήμιση!!! Σε εμένα στην παλλίνδρομη έδειξε από τη μέρα που περίμενα περίοδο αχνό θετικό (πάλι της hometest) και ολη τη βδομαδα αχνο δεν σκουρενε οπου εκει καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα... και δεν ειχα και συμπτωματα.

Σε αυτή την εγκυμοσύνη το καταλαβα (πέρα από την καθυστέρηση) γιατι 2 μερες συνεχόμενα είχα ανακατωσούρες που δεν εχω ποτέ. Και έκανα ενα τεστ την 5η εβδομαδα και βγηκε αμέσως θετικό. Και μετα πρηστηκε το στηθος μου ακόμα μεχρι σημερα έτσι ειναι και πονάει και έχω ανακατωσούρες όλη μερα σχεδόν και απο το μεσημέρι και μετα τρελη υπνηλία. Κάθε απόγευμα κοιμαμαι δηλαδη 8-9 το βραδυ μια ωρα γιατι δεν αντεχω. Και εχω φουσκωσει εχω πρηστει στην κοιλια ψηλά και έχω και πονακια σε ολη την κοιλια δεν μοιαζουν ομως με περιόδου.

Σε μένα που εχω πολυκυστικές και κύκλο 30 με 40 μέρες η ωορρηξία μου είναι πάντα 21η μερα του κύκλου! Αυτό τοεξακρίβωσα με επίσκεψεις στον γιατρό και με τα τεστακια της ωορρηξίας! Θέλει ψάξιμο και μόνο με τα τεστ η επίσκεψη στον γιατρό θα εισαι σίγουρη!

Και για να απαντήσω σε μια αλλη ερώτηση. Ο άντρας μου ηταν εμενα που μου ειπε στην αρχη να τα παρουμε για να μη χανουμε τις μερες! Όταν όμως αρχισα να τα κανω αγχώθηκε και πιέστηκε. Οπότε και να μην το ξέρει δεν πειράζει!!

Εμείς τώρα έχουμε ραντεβού ξανα 1/12 στον γιατρό και μου έχει γραψει και αλλη χοριακη και προγεννητικό ελεγχο που θα τα κανω αυριο! Θα σας στείλω νέα!

Κι εμείς στην παλλίνδρομη το είχαμε πει παντού και τώρα είπαμε οταν με το καλο κανουμε την αυχενικη και μετα. Βεβαια ο αντρας μου δεν κρατιέται πάλι αλλα είδε τι εγινε την προηγουμενη φορά οπότε ελπίζω να μην του ξεφυγει τιποτα!!

*Το πινακάκι με τις αναμονές εχει γεμίσει και ανυπομονω να μάθω νεα!!! Καλη τύχη σε όλες!!

• Μου αρέσει 6

Καλημεραααααααααα

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 1: ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ:

1. @Melody90 1/12??

2. @IOANNA28 09/12

3. @Polly1 13/11

4. @Rafaela_123 2/12

5.  @Ανθη 39 2/12

6. @anemoni1989 24/11

7. @Lilly28

8. @Kon90 21/11

9. @marillia 10/11

10. @iwanna24 14/11

11. @Αννούλαααα

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 2.ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΧΟΡΙΑΚΗΣ:

2. @Αλεξάνδρα.... 9/11 100 11/11 ??

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 3: ΠΗΤ

1. @Nektarinaki 10/7/2022 (ΧΟΡΙΑΚΗ 225-->472)

2. @Evaki19 4/7/2022 ( 4000)

3. @enjoy 14/7/2022 (1100-->2700)

• Μου αρέσει 3

πρίν από 21 λεπτά , enjoy είπε:

Καλημεραααααααααα

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 1: ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ:

1. @Melody90 1/12??

2. @IOANNA28 09/12

3. @Polly1 13/11

4. @Rafaela_123 2/12

5.  @Ανθη 39 2/12

6. @anemoni1989 24/11

7. @Lilly28

8. @Kon90 21/11

9. @marillia 10/11

10. @iwanna24 14/11

11. @Αννούλαααα

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 2.ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΧΟΡΙΑΚΗΣ:

2. @Αλεξάνδρα.... 9/11 100 11/11 ??

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 3: ΠΗΤ

1. @Nektarinaki 10/7/2022 (ΧΟΡΙΑΚΗ 225-->472)

2. @Evaki19 4/7/2022 ( 4000)

3. @enjoy 14/7/2022 (1100-->2700)

Καλημεραααα

Ειμαστε μπολικες αντε να πάμε όλες στο 3 ❤

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

Είμαι τρεις μέρες πριν την περίοδο και έκανα ένα clearblue... βγήκε αχνό θετικό.

Δεν το έκανα καν με τα πρώτα πρωινά...

Φαντάζομαι είμαι έγκυος...

Θα επαναλάβω αύριο το πρωί...

Τρέμω ολίγον :lol:

• Μου αρέσει 9

fH1Pp2.png

πρίν από 15 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλημέρα...

Είμαι τρεις μέρες πριν την περίοδο και έκανα ένα clearblue... βγήκε αχνό θετικό.

Να μην φαντάζεσαι

Είσαι εγκυος

Το αχνό θετικό είναι θετικό ❤❤❤ 

Μπράβο κορίτσι μου μπράβο 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 19 λεπτά , Kon90 είπε:

Να μην φαντάζεσαι

Είσαι εγκυος

Το αχνό θετικό είναι θετικό ❤❤❤ 

Μπράβο κορίτσι μου μπράβο 

Ναι ναι...είναι θετικό...

Αλλά είναι η τέταρτη εγκυμοσύνη...και έχω ένα παιδί...

Κρατάω μια πισινη, διότι δεν θέλω πάλι να πληγωθώ πάρα πολύ...

Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ...

Εδώ θα είμαστε, να λένε τα ευχάριστα...

Σύντομα να μάθουμε και για εσένα!

fH1Pp2.png

πρίν από 20 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ναι ναι...είναι θετικό...

Αλλά είναι η τέταρτη εγκυμοσύνη...και έχω ένα παιδί...

Κρατάω μια πισινη, διότι δεν θέλω πάλι να πληγωθώ πάρα πολύ...

Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ...

Εδώ θα είμαστε, να λένε τα ευχάριστα...

Σύντομα να μάθουμε και για εσένα!

Σου εύχομαι αυτή την φορά να πάνε όλα τέλεια και να κανεις ενα υγιέστατο μωρακι

Δεν φαντάζεσαι τι χαρά παίρνω όταν μαθαίνω τέτοια ευχάριστα κάνε παλι ενα επαναληπτικό αυριο και μετα μια τεραστια χοριακη εύχομαι εννοείται εδώ είμαστε❤

Ελπίζω τέτοια νέα να είναι και τα δικά μου αν και με μια επαφή λίγο δύσκολο αλλά θα δουμε 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 46 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλημέρα...

Συγχαρητήρια αν είναι αχνό είναι θετικό 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 55 λεπτά , iwanna24 είπε:

Καλημέρα...

χαχχαχαχχα τέλειαααα!!μπράβο κορίτσι μου να έχεις κ εσύ μια τέλεια κύηση!!πολύ χάρηκα μπράβο σε όλα τα κορίτσια!!

εμενα δν ήρθε ακόμα η περίοδος μέχρι στιγμής αν έρθει ως το απόγευμα θα πάρω ένα τεστ να το κάνω αύριο πρωί!!

• Μου αρέσει 1

21 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Καλώς ήρθες στην παρεούλα μας!!! Να σ ζήσει το παιδακι σου!!! Και με το καλό το επόμενο!! Εδώ είμαστε και εμείς κάθε μηνα να τσεκάρουμε βρακάκι!!! 

Εδω μια καλή κοπέλα μας έκανε ποδαρικό το @Nektarinaki... Η πρώτη εγκυουλα μας και μας έφερε γούρι σιγά σιγά εμφανίζονται και άλλες... θα τα δεις και στο ΠΙΝΑΚΑΚΙ σε προσθέτω!!!  Και εύχομαι να είσαι και Εσύ!! Θα αναμένουμε νέα σου!!

Καλησπέρα στα όμορφα κορίτσια!χαίρομαι πάρα πολύ @enjoy μου που έκανα καλό ποδαρικό εδώ στην ομαδουλα μας και γέμισε εγκυουλες!!!εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλες!και να γεμίσει το φόρουμ κοιλίτσες!!!τα φιλιά μουυυυ

• Μου αρέσει 4

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

1 hour ago, iwanna24 είπε:

Καλημέρα...

Συγχαρητηρια...τελεια...εν αναμονη δλδ σουπερ χοριακης!!!μπραβο...ευχομαι να πανε ολα super...και με την κοιλιτσα τουρλα!!

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, iwanna24 είπε:

Καλημέρα...

Καλημέρα!!!! Συγχαρητήρια!!!!

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και αν έχεις μια τελειομηνη και ανέφελη εγκυμοσύνη!!!! Νομίζω πως έχω αρχίσει και ζηλεύω!!!! Με την καλή πάντα έννοια!!!! Εγώ βέβαια έχω μέρες ακόμα μπροστά μου!!!! Ελπίζω μόνο να μην έχω χάσει τις γόνιμες!!!!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...