Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

προσπάθεια για 2ο μωρο

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Οκ πάω να δω!! Σε ευχαριστώ πολύ..θα έρθει το βράδυ ο άντρας μου από την δουλειά κ θα είναι κομμάτια γι'αυτό δεν νομίζω σήμερα.αλλα νομίζω μέσα σε 36 ώρες πρέπει...

Ρωτά ειναι πολύ ευγενικες και απαντάνε άμεσα! Και με το καλό να αποδώσει η προσπάθεια!!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 13 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Ναι ρώτησα ελπίζω να απαντήσουν

Δεν θυμάμαι καλά τις πετυχαίνεις και αυτές συγκεκριμένες ώρες... να ξαναμπείς κατά τις 12-1 να τσεκάρεις αν απαντησαν αν δεν κοιμάσαι!!! Ώστε να ξέρεις... Πώς θα δράσεις!!! Εύχομαι και πάλι να εμφυτευτει ενα σπορακι και να σ φέρουμε τυχη!!! Καλώς ήρθες στην παρέα Μας!!!

πρίν από 26 λεπτά , enjoy είπε:

@Kon90 σβήστηκε ο δεύτερος άσσος θα επανέλθω με διόρθωση!!

από συμπτώματα και εγώ το είχα απορία... Εγώ είμαι τελικά η δεν Είμαι?? Η κάτι θα πάει στραβά?? Τι να πω?? Δεν ξέρω... ίωση έχω μυξα φλεμματα... Από συμπτώματα εγκυμοσύνης ακόμα τίποτα ίσως είναι πολύ αρχή... οι υπόλοιπες??

..

Για ρώτα τα κορίτσια της εξωσωματικής!! σπευσε!!! Να μαθεις.. Εκεί πρέπει να είδα να μιλάνε για τις ενέσεις αυτές!! Εγω δεν τις ξέρω καθολου

Καμία αλλη κορτσουδια ξέρει να βοηθήσει??? Για βοηθηστε

Εγω στην βιοχημική θυμάμαι πονακια περιόδου ξεκίνησαν 1 εβδομαδα μετα την ωορρηξία μονο αυτό είχα 

Τυχερή είσαι και εύχομαι να την περάσεις την εγκυμοσύνη χωρίς βαριά συμπτώματα

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Kon90 είπε:

Κανένα συμπτωματακι υπαρχει ρε κοριτσια να μας πειτε οι εγκυουλες?

Η τα κορίτσια που (δεν) περιμένουν?

Στο κορίτσι μου, μετά την καθυστέρηση, είχα φοβερές αναγουλες ...

Πριν τιιιιιποτα.

Στις άλλες δύο, πάλι τίποτα :confused:

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , iwanna24 είπε:

Στο κορίτσι μου, μετά την καθυστέρηση, είχα φοβερές αναγουλες ...

Πριν τιιιιιποτα.

Στις άλλες δύο, πάλι τίποτα :confused:

Η αδερφή μου πριν την καθυστερηση ακόμα είχε όλα τα συμπτωμα περιόδου έλεγε τώρα θα μου έρθει οπου να ναι

Πονους περιόδου πόνο στο στηθος υγρά ολα 

Τι γίνεται ξεμειναμε απο συμπτωματα μου φαίνεται χαχαχα

• Χαχα 1

πρίν από 17 λεπτά , Kon90 είπε:

Η αδερφή μου πριν την καθυστερηση ακόμα είχε όλα τα συμπτωμα περιόδου έλεγε τώρα θα μου έρθει οπου να ναι

Πονους περιόδου πόνο στο στηθος υγρά ολα 

Τι γίνεται ξεμειναμε απο συμπτωματα μου φαίνεται χαχαχα

Μάλλον, δεν ξέρω...δεν δίνω και έμφαση εύκολα.

Δηλαδή, τώρα έχω πονοκέφαλο πολλές μέρες. Κάποιος μπορεί να πει, α είναι σύμπτωμα...και σε και εγκυμοσύνη είχα πονοκέφαλο αλλά έχω πονοκέφαλο και πάντα πριν την περίοδο...γενικά, με αγαπάει και αυτός ο ατιμος :-P

fH1Pp2.png

πρίν από 17 λεπτά , iwanna24 είπε:

Μάλλον, δεν ξέρω...δεν δίνω και έμφαση εύκολα.

Δηλαδή, τώρα έχω πονοκέφαλο πολλές μέρες. Κάποιος μπορεί να πει, α είναι σύμπτωμα...και σε και εγκυμοσύνη είχα πονοκέφαλο αλλά έχω πονοκέφαλο και πάντα πριν την περίοδο...γενικά, με αγαπάει και αυτός ο ατιμος :-P

Πραγματικα τα συμπτωματα μοιάζουν με αυτά της περιόδου 

Νομιζω μονο το τεστ εγκυμοσύνης λύνει την απορία τελικά εγώ κάθε μήνα όλο νομιζω οτι έχω συμπτώματα κάθε μήνα και κάτι διαφορετικό δημιουργεί το μυαλό μου χαχαχα

πρίν από 37 λεπτά , Kon90 είπε:

Πραγματικα τα συμπτωματα μοιάζουν με αυτά της περιόδου 

Νομιζω μονο το τεστ εγκυμοσύνης λύνει την απορία τελικά εγώ κάθε μήνα όλο νομιζω οτι έχω συμπτώματα κάθε μήνα και κάτι διαφορετικό δημιουργεί το μυαλό μου χαχαχα

Ναι ρε γαμωτο. Μακάρι να ξέραμε αμέσως μετά την επαφή. Πότε δεν περιμένεις;

fH1Pp2.png

11 hours ago, iwanna24 said:

Καλημέρα σε όλες.

Δεν έχω διαβάσει ακόμα το θέμα...

Θα συστηθω παρόλα αυτά ...

Είμαι 30 και έχουμε ελεύθερες επαφές για δεύτερο παιδί.

Η μικρή μου είναι 3.5 χρόνων και έχουν προηγηθεί δύο αποβολές...μια πριν τη μικρή μου και μια πριν δύο μήνες.

Ο κύκλος μου είναι 25-26 ημερών...δεν παρακολουθώ ωορρηξία ή κάτι άλλο...απλά έχουμε ελεύθερες επαφές.

Τώρα, δεν περιμένω Δευτέρα...ίσως και Κυριακή!

21-10 ήταν η τελευταία μου περίοδος.

Βέβαια, οι επαφές λίγες, διότι ο σύζυγος δούλευε πολυυυυυυ...

Οοοοτι θέλετε να με ρωτήσετε είμαι εδώ. Χαίρομαι που μπορώ με κάποιον να μοιράζομαι τα άγχη μου.

Ωωωω με το καλό γλυκιά μου...

Εγώ έχω γενέθλια 13-7 και η κόρη μου είναι παιδί Ιουνίου!

Είμαστε τα καλύτερα παιδιά :wink:

Νομίζω έμεινες έγκυος μετά από αποβολή ε;

Εμένα και οι δύο γιατροί μου είχαν πει να ξεκινήσω ελεύθερες επαφές αμέσως μετά την αποβολή...

Μάλιστα, λένε ότι αν συλλάβεις μετά από αποβολη, εντος 6 μηνών, όλα θα πάνε καλα.

Εγώ έπιασα τη μικρή μου μετά από δύο μήνες από την αποβολή νομίζω και πέρα από το άγχος μου όλα πήγαν καλά. 

Επίσης, λέω ξανά, ότι είμαστε τα καλύτερα παιδιά τα παιδιά του Ιουλίου και μπράβο σας που θα συνεισφέρετε στην κοινωνία :-D

Καλησπέρα καλώς ήρθες! Ναι σωστά μετά από αποβολή αλλά το πιο περίεργο είναι ότι το αίμα της αποβολής ήταν και περίοδος οπότε δεν μεσολάβησε κύκλος. Είχα αίμα (αποβολής) και μετά από 20 μέρες έκανα ωορρηξία. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Evaki19 είπε:

Καλησπέρα καλώς ήρθες! Ναι σωστά μετά από αποβολή αλλά το πιο περίεργο είναι ότι το αίμα της αποβολής ήταν και περίοδος οπότε δεν μεσολάβησε κύκλος. Είχα αίμα (αποβολής) και μετά από 20 μέρες έκανα ωορρηξία. 

Ναι το κατάλαβα. Το έχω ακούσει ξανά...και ο γιατρός μου είχε πει ότι μπορεί η τελευταία περίοδος να είναι η αποβολή!

Δεν έχεις να φοβάσαι κάτι!

Πίστεψε το :wub:

fH1Pp2.png

πρίν από 19 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ναι ρε γαμωτο. Μακάρι να ξέραμε αμέσως μετά την επαφή. Πότε δεν περιμένεις;

Τι ωραία που θα ηταν αυτό πραγματικα 

(Δεν)περιμένω στις 21 

Αιώνας μου φαίνεται μέχρι τοτε

πρίν από 13 λεπτά , Kon90 είπε:

Τι ωραία που θα ηταν αυτό πραγματικα 

(Δεν)περιμένω στις 21 

Αιώνας μου φαίνεται μέχρι τοτε

Είναι καιρός, ναι!

Πωωωω βαρετό.

Εγώ ευτυχώς, περιμένω άμεσα...βαριέμαι τόσο αυτό το μεσοδιάστημα :angry:

fH1Pp2.png

9 ώρες πρίν, marillia είπε:

χαχαχαχ θα περιμένω ως αύριο γτ αυτον τον μηνα με μπέρδεψαν τα υγρά!!εσεις είστε στον πρώτο μήνα προσπαθειών?

Αύριο περιμενω το τεστ. Θα μπω πρωί πρωί να ξέρεις :-D

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...