Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

προσπάθεια για 2ο μωρο

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Καλημερααααα...  βρε κοριταιαααα τι μου κανετε???? 10καρδουλες στο μνμτακι μου???  αλήθεια??? με συγκινείτε ρε σεις... να ειστε καλα!!! Σας αγαπαω ολες!!! Ανυπομονω να βαλω καρδουλες στις δικες σας χοριακες!!! Ανυπομονωωωω

Ανυπομονω να προστεθεις στο 3ο πινακακι... Εσύ εκκρεμείς ακόμα για αυτόν τον μήνα!!!! Έχουμε ελπίδες!!!

Για έναν ακόμη μήνα τουλάχιστον θα μείνω εκεί που είμαι. Με επισκέφθηκε, συνεπέστατη στο ραντεβού της. Δεν περίμενα άλλωστε κάτι διαφορετικό αυτή την φορά. Πάμε την επόμενη.

5 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Καλημέρα σε όλες.

Δεν έχω διαβάσει ακόμα το θέμα...

Θα συστηθω παρόλα αυτά ...

Είμαι 30 και έχουμε ελεύθερες επαφές για δεύτερο παιδί.

Η μικρή μου είναι 3.5 χρόνων και έχουν προηγηθεί δύο αποβολές...μια πριν τη μικρή μου και μια πριν δύο μήνες.

Ο κύκλος μου είναι 25-26 ημερών...δεν παρακολουθώ ωορρηξία ή κάτι άλλο...απλά έχουμε ελεύθερες επαφές.

Τώρα, δεν περιμένω Δευτέρα...ίσως και Κυριακή!

21-10 ήταν η τελευταία μου περίοδος.

Βέβαια, οι επαφές λίγες, διότι ο σύζυγος δούλευε πολυυυυυυ...

Οοοοτι θέλετε να με ρωτήσετε είμαι εδώ. Χαίρομαι που μπορώ με κάποιον να μοιράζομαι τα άγχη μου.

Ωωωω με το καλό γλυκιά μου...

Εγώ έχω γενέθλια 13-7 και η κόρη μου είναι παιδί Ιουνίου!

Είμαστε τα καλύτερα παιδιά :wink:

Νομίζω έμεινες έγκυος μετά από αποβολή ε;

Εμένα και οι δύο γιατροί μου είχαν πει να ξεκινήσω ελεύθερες επαφές αμέσως μετά την αποβολή...

Μάλιστα, λένε ότι αν συλλάβεις μετά από αποβολη, εντος 6 μηνών, όλα θα πάνε καλα.

Εγώ έπιασα τη μικρή μου μετά από δύο μήνες από την αποβολή νομίζω και πέρα από το άγχος μου όλα πήγαν καλά. 

Επίσης, λέω ξανά, ότι είμαστε τα καλύτερα παιδιά τα παιδιά του Ιουλίου και μπράβο σας που θα συνεισφέρετε στην κοινωνία :-D

Καλωσήρθες! Να σου ζήσει το παιδάκι σου και με το καλό και το δεύτερο. Το θέμα του χρόνου είναι όντως σημαντικό. Εμείς πρόσφατα ξεκινήσαμε για το πρώτο αλλά ακόμη δεν έχουμε καταφέρει να συντονιστούμε με τα ωράρια. Βασικά μέχρι τώρα κάναμε ότι και πριν, απλά ελεύθερα. Τώρα πρέπει να βάλουμε πρόγραμμα για να γίνει δουλίτσα.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 32 λεπτά , IOANNA28 είπε:

Για έναν ακόμη μήνα τουλάχιστον θα μείνω εκεί που είμαι. Με επισκέφθηκε, συνεπέστατη στο ραντεβού της. Δεν περίμενα άλλωστε κάτι διαφορετικό αυτή την φορά. Πάμε την επόμενη.

Αυτό δεν είναι δίκαιο.. κάνατε κόμμα ολες να μεινετε εγκυες τα Χριστούγεννα Ε??? ομολόγηστε...  σε πειράζω... Πάμε γερά σε 2 εβδομάδες πάλι βουρ στον σύζυγό!! Πότε να βαλω επόμενη αναμονή??

πρίν από 14 λεπτά , enjoy είπε:

Αυτό δεν είναι δίκαιο.. κάνατε κόμμα ολες να μεινετε εγκυες τα Χριστούγεννα Ε??? ομολόγηστε...  σε πειράζω... Πάμε γερά σε 2 εβδομάδες πάλι βουρ στον σύζυγό!! Πότε να βαλω επόμενη αναμονή??

Πάμε για 9/12 τώρα.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 51 λεπτά , IOANNA28 είπε:

Καλωσήρθες! Να σου ζήσει το παιδάκι σου και με το καλό και το δεύτερο. Το θέμα του χρόνου είναι όντως σημαντικό. Εμείς πρόσφατα ξεκινήσαμε για το πρώτο αλλά ακόμη δεν έχουμε καταφέρει να συντονιστούμε με τα ωράρια. Βασικά μέχρι τώρα κάναμε ότι και πριν, απλά ελεύθερα. Τώρα πρέπει να βάλουμε πρόγραμμα για να γίνει δουλίτσα.

Η αλήθεια είναι, ότι αν δεν ξέρεις ακριβώς πότε είναι η ωορρηξία σου, καλό είναι να υπάρχουν συχνές επαφές, καθόλη τη διάρκεια του κύκλου...έναν προγραμματισμό δηλαδή, τον θέλετε. 

Αν έχεις μικρό κύκλο πάντως, ξεκινα αμέσως μετά την περίοδο...δηλαδή, 5η 6η μέρα, ξεκίνα επαφές δυναμικά και με αυτοπεποίθηση. 

Πάρε εκεί τα σέξυ σου εσώρουχα και απολαύστε τις επαφές όσο περισσότερο μπορείτε.

πρίν από 30 λεπτά , enjoy είπε:

Ιδανικά τα Χριστούγεννα ρε συ...αχ ωραία εποχή.

Είμαι και εκπαιδευτικός και δεν δουλεύω τα Χριστούγεννα και τα αγαπώ...

Ξεκίνησα ήδη τα μελομακάρονα...όχι να τα φτιάχνω αλλά να τα τρώω :oops:

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 18 λεπτά , iwanna24 είπε:

Κυκλοφορούν μελομακάρονα?? :shock: θα ορμησω σε λίγο που θα βγω για κάτι υποχρεωσεις

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Εγώ πάντα υγρά από τη ωορρηξία μέχρι και την περίοδο..  Και στις εγκυμοσύνες είχα..  Και σε αυτήν την εγκυμοσύνη δεν είχα ούτε στην ωορρηξία ουτε μετα και είμαι εγκυος... μην δίνεις βάση.. χθες που πήγα γιατρό κ μου έβαλε το ματσουκι ξεκινησα να εχω πάλι..  ότι να ναι.. μην τα δίνει βάση... καλομελετα και έρχεται!!! :-)

Δλδ δεν σου ήρθε ακομα?? Αχχχχχ εύχομαι να αργήσει στο ραντεβού κάνα 9μηνο!!!

Άκου τι θα κάνουμε θα μπεις τώρα..  Και από τον άλλο μηνα θα αλλάξεις θέση!!!;-) Μέσα?? Σε βάζω στο 1 χωρίς ημερομηνία και ανανεωνουμε Ημερομηνία  και πηδας μετα κατευθειαν στο 3. Κοιτα μην παραβεις τις οδηγιες:x

Παθουσα!! Κοριτσια!! και αυτην την φορα  πρωτα ο θεος μετα την αυχενικη θα το ανακοινωσω..

Τι μου θυμίζεις πόσες φορές τον περίμενα η με περίμενε... αχαχαχ τελικά μας πήρε ο ύπνος..  αχαχα έχουμε 2 παιδάκια το ένα το κοιμίζει αυτός το ένα εγώ Αλλά το ένα κοιμάται αμέσως ενώ το αλλο αργεί καμία ωρίτσα 

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 1: ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ:

1. @Melody90 1/12??

2. @IOANNA28 10/11

3. @Polly1 13/11

4. @Rafaela_123 2/12

5.  @Ανθη 39 2/12

6. @anemoni1989 24/11

7. @Lilly28

8. @Kon90 21/1

9. @marillia 10/11

10. @iwanna24 14/11

11. @Αννούλαααα

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 2.ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΧΟΡΙΑΚΗΣ:

2. @Αλεξάνδρα.... 9/11 100 11/11 ??

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 3: ΠΗΤ

1. @Nektarinaki 10/7/2022 (ΧΟΡΙΑΚΗ 225-->472)

2. @Evaki19 4/7/2022 ( 4000)

3. @enjoy 14/7/2022 (1100-->2700)

@IOANNA28 , @Αλεξάνδρα.... @Polly1 σε τι φάση Είμαστε??

μέσα...Μπορεί το πινακακι να μου φέρει γούρι...  Εγώ μετά την πρώτη που κάναμε διακοπή μετα την Αυχενική  το λέμε... απλά τώρα με την παλινδρομη στο επόμενο πρώτα ο Θεός  ούτε στους δικούς μας...Τέλος...

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 45 λεπτά , iwanna24 είπε:

Η αλήθεια είναι, ότι αν δεν ξέρεις ακριβώς πότε είναι η ωορρηξία σου, καλό είναι να υπάρχουν συχνές επαφές, καθόλη τη διάρκεια του κύκλου...έναν προγραμματισμό δηλαδή, τον θέλετε. 

Αν έχεις μικρό κύκλο πάντως, ξεκινα αμέσως μετά την περίοδο...δηλαδή, 5η 6η μέρα, ξεκίνα επαφές δυναμικά και με αυτοπεποίθηση. 

Πάρε εκεί τα σέξυ σου εσώρουχα και απολαύστε τις επαφές όσο περισσότερο μπορείτε.

Στην περίπτωση μας ο προγραμματισμός αφορά περισσότερο το να καταφέρουμε να βρεθούμε όταν πρέπει και να υπάρχει και μια σχετική όρεξη με τα ωράρια που υπάρχουν. Η αλήθεια είναι ότι οι προγραμματισμένες επαφές είναι κάπως. Πάντως η ιδέα για μια ανανέωση της γκαρνταρόμπας δεν είναι άσχημη. Να βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση!

πρίν από 42 λεπτά , enjoy είπε:

Κυκλοφορούν μελομακάρονα?? :shock: θα ορμησω σε λίγο που θα βγω για κάτι υποχρεωσεις

Φυσικά, κυκλοφορούν. Όρμα!

Έχεις και καλή δικαιολογία...;-)

πρίν από 16 λεπτά , IOANNA28 είπε:

Στην περίπτωση μας ο προγραμματισμός αφορά περισσότερο το να καταφέρουμε να βρεθούμε όταν πρέπει και να υπάρχει και μια σχετική όρεξη με τα ωράρια που υπάρχουν. Η αλήθεια είναι ότι οι προγραμματισμένες επαφές είναι κάπως. Πάντως η ιδέα για μια ανανέωση της γκαρνταρόμπας δεν είναι άσχημη. Να βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση!

Ναι φυσικά, καταλαβαίνω...

Προγραμματισμός κυρίως σε συχνές επαφές...αν και τελικά, μια επαφή αρκεί...

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

2 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Εγώ πάντα υγρά από τη ωορρηξία μέχρι και την περίοδο..  Και στις εγκυμοσύνες είχα..  Και σε αυτήν την εγκυμοσύνη δεν είχα ούτε στην ωορρηξία ουτε μετα και είμαι εγκυος... μην δίνεις βάση.. χθες που πήγα γιατρό κ μου έβαλε το ματσουκι ξεκινησα να εχω πάλι..  ότι να ναι.. μην τα δίνει βάση... καλομελετα και έρχεται!!! :-)

Δλδ δεν σου ήρθε ακομα?? Αχχχχχ εύχομαι να αργήσει στο ραντεβού κάνα 9μηνο!!!

Άκου τι θα κάνουμε θα μπεις τώρα..  Και από τον άλλο μηνα θα αλλάξεις θέση!!!;-) Μέσα?? Σε βάζω στο 1 χωρίς ημερομηνία και ανανεωνουμε Ημερομηνία  και πηδας μετα κατευθειαν στο 3. Κοιτα μην παραβεις τις οδηγιες:x

Παθουσα!! Κοριτσια!! και αυτην την φορα  πρωτα ο θεος μετα την αυχενικη θα το ανακοινωσω..

Τι μου θυμίζεις πόσες φορές τον περίμενα η με περίμενε... αχαχαχ τελικά μας πήρε ο ύπνος..  αχαχα έχουμε 2 παιδάκια το ένα το κοιμίζει αυτός το ένα εγώ Αλλά το ένα κοιμάται αμέσως ενώ το αλλο αργεί καμία ωρίτσα 

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 1: ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ:

1. @Melody90 1/12??

2. @IOANNA28 09/12

3. @Polly1 13/11

4. @Rafaela_123 2/12

5.  @Ανθη 39 2/12

6. @anemoni1989 24/11

7. @Lilly28

8. @Kon90 21/1

9. @marillia 10/11

10. @iwanna24 14/11

11. @Αννούλαααα

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 2.ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΧΟΡΙΑΚΗΣ:

2. @Αλεξάνδρα.... 9/11 100 11/11 ??

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 3: ΠΗΤ

1. @Nektarinaki 10/7/2022 (ΧΟΡΙΑΚΗ 225-->472)

2. @Evaki19 4/7/2022 ( 4000)

3. @enjoy 14/7/2022 (1100-->2700)

@IOANNA28 , @Αλεξάνδρα.... @Polly1 σε τι φάση Είμαστε??

Μακάρι ρε κορίτσι μου να είναι η τυχερή αυτή την φορά περιμένω πως και πως να δω το θετικό τεστ

Παρεμπιπτόντως στο πινακακι μπερδευτηκες κοριτσαρα μου τόσες που ειμαστε 21/11 περιμένω ❤

πρίν από 16 λεπτά , iwanna24 είπε:

Αυτήν κυνηγάμε. Οπότε καταστρώνουμε σχέδιο, οπλιζόμαστε με υπομονή και σε δύο εβδομάδες ξεκινάμε τη μάχη!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, iwanna24 είπε:

κορίτσια εγώ αυτό που έχω καταλάβει ότι κ σταθερό κύκλο να έχεις πότε δεν ξέρεις πότε θα κάνει τα δικά του... Εγώ με σταθερό κύκλο 28 ημερών τα δύο πρώτα τα έπιασα μετά την περίοδο 8 κ 9η μερα... Τώρα το 3ο ήταν την 14η οκ... Όμως κάποιοι μήνες του χρόνου πιστεύω είναι διαφορετικοί...Ίσως μικρότεροι,ίσως μεγαλύτεροι...

1 hour ago, iwanna24 είπε:

σωστή...Αυτό που το πας...Στην πρωτη εγκυμοσύνη είχαμε μια επαφή κ στην 2η δύο... αν είναι να κάτσει κάθετε... Όταν αυτό θελήσει.... πφφφφφ....

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Γεια σας κορίτσια, κορίτσια να σας ρωτήσω αν ξέρετε μετά από την ένεση ovitrelle σε πόσες ώρες να έρθουμε σε επαφή! Την έκανα χτες το βράδυ στις 10:30 σήμερα δεν θα έρθουμε αύριο το πρωί μάλλον! Είναι καλά? χτες είχαμε επαφή αλλά το πρωί

@Kon90 σβήστηκε ο δεύτερος άσσος θα επανέλθω με διόρθωση!!

από συμπτώματα και εγώ το είχα απορία... Εγώ είμαι τελικά η δεν Είμαι?? Η κάτι θα πάει στραβά?? Τι να πω?? Δεν ξέρω... ίωση έχω μυξα φλεμματα... Από συμπτώματα εγκυμοσύνης ακόμα τίποτα ίσως είναι πολύ αρχή... οι υπόλοιπες??

..

πρίν από 13 λεπτά , Xrisaaaaaa είπε:

Γεια σας κορίτσια, κορίτσια να σας ρωτήσω αν ξέρετε μετά από την ένεση ovitrelle σε πόσες ώρες να έρθουμε σε επαφή! Την έκανα χτες το βράδυ στις 10:30 σήμερα δεν θα έρθουμε αύριο το πρωί μάλλον! Είναι καλά? χτες είχαμε επαφή αλλά το πρωί

Για ρώτα τα κορίτσια της εξωσωματικής!! σπευσε!!! Να μαθεις.. Εκεί πρέπει να είδα να μιλάνε για τις ενέσεις αυτές!! Εγω δεν τις ξέρω καθολου

Καμία αλλη κορτσουδια ξέρει να βοηθήσει??? Για βοηθηστε

πρίν από 15 λεπτά , enjoy είπε:

@Kon90 σβήστηκε ο δεύτερος άσσος θα επανέλθω με διόρθωση!!

από συμπτώματα και εγώ το είχα απορία... Εγώ είμαι τελικά η δεν Είμαι?? Η κάτι θα πάει στραβά?? Τι να πω?? Δεν ξέρω... ίωση έχω μυξα φλεμματα... Από συμπτώματα εγκυμοσύνης ακόμα τίποτα ίσως είναι πολύ αρχή... οι υπόλοιπες??

..

Για ρώτα τα κορίτσια της εξωσωματικής!! σπευσε!!! Να μαθεις.. Εκεί πρέπει να είδα να μιλάνε για τις ενέσεις αυτές!! Εγω δεν τις ξέρω καθολου

Οκ πάω να δω!! Σε ευχαριστώ πολύ..θα έρθει το βράδυ ο άντρας μου από την δουλειά κ θα είναι κομμάτια γι'αυτό δεν νομίζω σήμερα.αλλα νομίζω μέσα σε 36 ώρες πρέπει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...