Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

προσπάθεια για 2ο μωρο

Recommended Posts

1 hour ago, iwanna24 είπε:

Δεν θα κάνεις ένα τεστ;

Αααα δεν θα με σκατε ...

Καλώς σας βρήκα :x

Πάντα ελπίζουμε ναιιι ...

Αν και δεν το κόβω :sad:

χαχαχαχ θα περιμένω ως αύριο γτ αυτον τον μηνα με μπέρδεψαν τα υγρά!!εσεις είστε στον πρώτο μήνα προσπαθειών?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 25 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

Ναι λέει την ήμερα του θετικού και τις επόμενες 2 ημερες, δλδ 3 ημερες συνεχόμενα! Πριν το θετικό τεστ εμεις πάλι έχουμε επαφή μέρα παρά μέρα ή κάθε 2 μερες ανάλογα κ από τη κούραση!

3 μέρες σερι;;;; χλωμό... μπα... κοντεύουμε να πέσουμε κάτω όπως λες από την κούραση...ειδικά εγώ... όλη μέρα στο πόδι... Εμείς μετά τα τελειώματα είμαστε μέρα πάρα μερα... Κ τώρα με τα τεστ... Μόλις χαμογελάσει λέω την ίδια κ την επόμενη... Δεν μπορεί θα έχει απόθεμα να περιμένει... Τώρα αν περάσουν δύο τρεις μήνες χωρίς θετικό αποτέλεσμα μπορεί να δοκιμάσω κ τις 3 σερί... 

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 19 λεπτά , marillia είπε:

χαχαχαχ θα περιμένω ως αύριο γτ αυτον τον μηνα με μπέρδεψαν τα υγρά!!εσεις είστε στον πρώτο μήνα προσπαθειών?

Ως αύριο το πολύ!

Μετά θα σε κυνηγάω με τεστ!

Εμείς μετά την αποβολή, έχει μεσολαβήσει ένας μήνας και τώρα είναι ο δεύτερος...νομίζω :-P

• Χαχα 1

fH1Pp2.png

πρίν από 16 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

3 μέρες σερι;;;; χλωμό... μπα... κοντεύουμε να πέσουμε κάτω όπως λες από την κούραση...ειδικά εγώ... όλη μέρα στο πόδι... Εμείς μετά τα τελειώματα είμαστε μέρα πάρα μερα... Κ τώρα με τα τεστ... Μόλις χαμογελάσει λέω την ίδια κ την επόμενη... Δεν μπορεί θα έχει απόθεμα να περιμένει... Τώρα αν περάσουν δύο τρεις μήνες χωρίς θετικό αποτέλεσμα μπορεί να δοκιμάσω κ τις 3 σερί... 

Για αυτό και εγώ το τελευταίο δίμηνο το πάμε πιο στοχευμένα δλδ πριν το θετικό 1-2 φορες και μετά περιμένω το θετικό για να γίνει 3 συνεχόμενες! Δεν ξέρω ισως να κάνω κ λαθος αλλά αλήθεια τα δοκίμασα όλα δεν ξέρω τι άλλο να προσπαθήσω! 

πρίν από 29 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

Για αυτό και εγώ το τελευταίο δίμηνο το πάμε πιο στοχευμένα δλδ πριν το θετικό 1-2 φορες και μετά περιμένω το θετικό για να γίνει 3 συνεχόμενες! Δεν ξέρω ισως να κάνω κ λαθος αλλά αλήθεια τα δοκίμασα όλα δεν ξέρω τι άλλο να προσπαθήσω! 

πόσο καιρό κάνεις τα τεστ δηλαδή;;;

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

πόσο καιρό κάνεις τα τεστ δηλαδή;;;

Από τον Μαρτη η πρώτη φορά δοκιμάστηκα, Απρίλη το κάναμε σωστά γιατί νόμιζα ότι όταν είναι θετικό είναι εκείνη η ημέρα της ωορρηξιας όποτε πήγε λαθος ο πρώτος μηνας! Μάιο και μισό Ιούνιο κάναμε διακοπή λόγο εμβολίου, μετά έκανα τον Ιούλιο πάλι και πιο στοχευμένα Σεπτέμβρη Οκτώβρη 

πρίν από 15 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

Από τον Μαρτη η πρώτη φορά δοκιμάστηκα, Απρίλη το κάναμε σωστά γιατί νόμιζα ότι όταν είναι θετικό είναι εκείνη η ημέρα της ωορρηξιας όποτε πήγε λαθος ο πρώτος μηνας! Μάιο και μισό Ιούνιο κάναμε διακοπή λόγο εμβολίου, μετά έκανα τον Ιούλιο πάλι και πιο στοχευμένα Σεπτέμβρη Οκτώβρη 

ααα μια χαρά...άρα δεν τα χρησιμοποιείς αρκετά... άντε άντε αυτός να είναι ο τυχερός σας μήνας...Εγώ ένα κουτί πήρα κ όσο μου φτάσει...Ένα μηνα;;; δύο μηνες;;; αν γίνει έχει καλός... ταυτόχρονα θα δω πως είναι ο κύκλος μου μετά την παλινδρομη... Μετά το βλέπω αν ξανά πάρω...πφφφ ήδη αρχίζω κ αγχώνομαι...

να κάνω άλλη μια ερώτηση ρε κοριτσια;;; όσες παίρνετε τεστ ωορρηξίας...Ο άντρας σας το ξερει;;; εγώ πότε δεν του το έχω πει...Γιατί δεν θέλω να τον αγχωνω κ αυτόν...

Η το σκέφτομαι λάθος...

πρίν από 13 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

ααα μια χαρά...άρα δεν τα χρησιμοποιείς αρκετά... άντε άντε αυτός να είναι ο τυχερός σας μήνας...Εγώ ένα κουτί πήρα κ όσο μου φτάσει...Ένα μηνα;;; δύο μηνες;;; αν γίνει έχει καλός... ταυτόχρονα θα δω πως είναι ο κύκλος μου μετά την παλινδρομη... Μετά το βλέπω αν ξανά πάρω...πφφφ ήδη αρχίζω κ αγχώνομαι...

Μακάρι να είμαστε τυχεροί…εγω εχω πολλά όταν μου τελειώσουν ισως να μην ξανά πάρω! Και ας μην ξέρω ποτέ είναι ακριβώς η ωορρηξία! Εξάλλου πάνω κάτω εκείνη την εβδομάδα την κρίσιμη ερχόμαστε σε επαφή…

3 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Καλημέρα σε όλες.

Δεν έχω διαβάσει ακόμα το θέμα...

Θα συστηθω παρόλα αυτά ...

Είμαι 30 και έχουμε ελεύθερες επαφές για δεύτερο παιδί.

Η μικρή μου είναι 3.5 χρόνων και έχουν προηγηθεί δύο αποβολές...μια πριν τη μικρή μου και μια πριν δύο μήνες.

Ο κύκλος μου είναι 25-26 ημερών...δεν παρακολουθώ ωορρηξία ή κάτι άλλο...απλά έχουμε ελεύθερες επαφές.

Τώρα, δεν περιμένω Δευτέρα...ίσως και Κυριακή!

21-10 ήταν η τελευταία μου περίοδος.

Βέβαια, οι επαφές λίγες, διότι ο σύζυγος δούλευε πολυυυυυυ...

Οοοοτι θέλετε να με ρωτήσετε είμαι εδώ. Χαίρομαι που μπορώ με κάποιον να μοιράζομαι τα άγχη μου.

Καλώς ήρθες στην παρεούλα μας!!! Να σ ζήσει το παιδακι σου!!! Και με το καλό το επόμενο!! Εδώ είμαστε και εμείς κάθε μηνα να τσεκάρουμε βρακάκι!!! 

Εδω μια καλή κοπέλα μας έκανε ποδαρικό το @Nektarinaki... Η πρώτη εγκυουλα μας και μας έφερε γούρι σιγά σιγά εμφανίζονται και άλλες... θα τα δεις και στο ΠΙΝΑΚΑΚΙ σε προσθέτω!!!  Και εύχομαι να είσαι και Εσύ!! Θα αναμένουμε νέα σου!!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 55 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ως αύριο το πολύ!

Μετά θα σε κυνηγάω με τεστ!

Εμείς μετά την αποβολή, έχει μεσολαβήσει ένας μήνας και τώρα είναι ο δεύτερος...νομίζω :-P

χαχαχαχχαχ!!συνήθως μετά απο μια αποβολή είσαι πιο γόνιμη!!γρηγορά εύχομαι με σποράκι στην κοιλίτσα!!εμείς έχουμε 7 μήνες που έχουμε ελεύθερες επαφές!!κάποια φίλη δν θυμαμαι είπε ότι βράδυ κάνουν επαφές λόγω δουλειάς συζύγοθ!!κ μεις έτσι είμαστε κ ειδικά με τον μικρό πχ προχτες έκανε 1 ωρα να τον πάρει ο ύπνος βαρέθηκε να περιμένει ο άντρας μου κοιμήθηκε χαχαχχα

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Kon90 είπε:

Ρε κορίτσια για αυτα τα λευκά υγρά που σας έλεγα που έχω μετα την ωορρηξία παντα απο χθες δεν θα τα έχω πολύ παράξενο για εμενα να είναι καλό σημάδι η απο το άγχος μου τρελαίνονται οι ορμονες μου

Εγώ πάντα υγρά από τη ωορρηξία μέχρι και την περίοδο..  Και στις εγκυμοσύνες είχα..  Και σε αυτήν την εγκυμοσύνη δεν είχα ούτε στην ωορρηξία ουτε μετα και είμαι εγκυος... μην δίνεις βάση.. χθες που πήγα γιατρό κ μου έβαλε το ματσουκι ξεκινησα να εχω πάλι..  ότι να ναι.. μην τα δίνει βάση... καλομελετα και έρχεται!!! :-)

4 ώρες πρίν, marillia είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!με το καλό σε όλες!!

@enjoyκορίτσι μου με το καλό να έχεις μια ανέφελη κύηση!!

@Evaki19και σε σενα κορίτσι μου να έχεις μια ύπεροχη συνέχεια στην κύηση σου!!

@iwanna24Με το καλό να μείνεις εγκυο΄θυλα στο δεύτερο παιδάκι σου!!

εγω κορίτσια σας είχα γράψει πριν μέρες ότι περίμενα περίοδο χτες στις 10 του μήνα!!μάλλον όμως πάω αναμονή ως αύριο!!καταλαβαίνω την ωορρηξία απ τα υγρά μου οταν τελείώνουν τα υγρά μου κ τα πονάκια μετα απο14 μερες αδιαθετώ!!εχω τώρα κάτι χαζοπνάκια περιόδου έρχονται φεύγουν!!εχω πολυκυστικές όμως μετά την γέννα έστρωσε ο κύκλος μου εχω 30-32 μερεες!!αυτην την φορά θα είναι μεγάλος

Δλδ δεν σου ήρθε ακομα?? Αχχχχχ εύχομαι να αργήσει στο ραντεβού κάνα 9μηνο!!!

4 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

@iwanna24 Καλώς ήρθες στην παρέα μας κ με το καλό να έρθει κ σε εσένα μια τελειομηνη εγκυμοσύνη...καλησπερα κορίτσια, είπατε πολλά σημερα...Έχω δοκιμάσει κ τα home test  κ με μπερδευαν αρκετά έτσι είχα πάρει μετά της clean blue.... άντε να δούμε τι θα δούμε... @enjoy από τον άλλο μήνα κ εγώ στο πινακακι εεεε;;;   ;-)....

Άκου τι θα κάνουμε θα μπεις τώρα..  Και από τον άλλο μηνα θα αλλάξεις θέση!!!;-) Μέσα?? Σε βάζω στο 1 χωρίς ημερομηνία και ανανεωνουμε Ημερομηνία  και πηδας μετα κατευθειαν στο 3. Κοιτα μην παραβεις τις οδηγιες:x

3 ώρες πρίν, Kon90 είπε:

Στο εύχομαι ολόψυχα να χαρεί και η μικρούλα σου το καλυτερο δώρο

Αυτό είναι το λάθος εγώ στην βιοχημική μόλις είδα θετικό τεστ το είπα σε όλους απο την χαρά μου και μετα τσουπ αυτό και είπα όταν ερθει θα το μάθουν όλοι όταν είμαι σίγουρη οτι όλα πανε καλά

Σε καταλαβαίνω ποσο σε αγχωνει και εμένα ακόμα με ρωτάνε αντε τι περιμενετε και δεν βαζεται μπροστά τι να πω οτι τι είναι το παιδι να το κάνουμε παραγγελία και να έρθει οποτε θέλουμε? Η οτι προσπαθούμε και δεν ερχετε?

Καλυτερα κράτησε το για σενα και τον αντρουλη σου όλο αυτο

Παθουσα!! Κοριτσια!! και αυτην την φορα  πρωτα ο θεος μετα την αυχενικη θα το ανακοινωσω..

2 ώρες πρίν, marillia είπε:

χαχαχαχχαχ!!συνήθως μετά απο μια αποβολή είσαι πιο γόνιμη!!γρηγορά εύχομαι με σποράκι στην κοιλίτσα!!εμείς έχουμε 7 μήνες που έχουμε ελεύθερες επαφές!!κάποια φίλη δν θυμαμαι είπε ότι βράδυ κάνουν επαφές λόγω δουλειάς συζύγοθ!!κ μεις έτσι είμαστε κ ειδικά με τον μικρό πχ προχτες έκανε 1 ωρα να τον πάρει ο ύπνος βαρέθηκε να περιμένει ο άντρας μου κοιμήθηκε χαχαχχα

Τι μου θυμίζεις πόσες φορές τον περίμενα η με περίμενε... αχαχαχ τελικά μας πήρε ο ύπνος..  αχαχα έχουμε 2 παιδάκια το ένα το κοιμίζει αυτός το ένα εγώ Αλλά το ένα κοιμάται αμέσως ενώ το αλλο αργεί καμία ωρίτσα 

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 1: ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ:

1. @Melody90 1/12??

2. @IOANNA28 09/12

3. @Polly1 13/11

4. @Rafaela_123 2/12

5.  @Ανθη 39 2/12

6. @anemoni1989 24/11

7. @Lilly28

8. @Kon90 21/1

9. @marillia 10/11

10. @iwanna24 14/11

11. @Αννούλαααα

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 2.ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΧΟΡΙΑΚΗΣ:

2. @Αλεξάνδρα.... 9/11 100 11/11 ??

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 3: ΠΗΤ

1. @Nektarinaki 10/7/2022 (ΧΟΡΙΑΚΗ 225-->472)

2. @Evaki19 4/7/2022 ( 4000)

3. @enjoy 14/7/2022 (1100-->2700)

@IOANNA28 , @Αλεξάνδρα.... @Polly1 σε τι φάση Είμαστε??

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 43 λεπτά , marillia είπε:

Μια φορά μας διέκοψε τέσσερις φορές...αλλά εμείς ακλόνητοι φιλενάδα :-D

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

fH1Pp2.png

πρίν από 42 λεπτά , enjoy είπε:

Εγώ πάντα υγρά από τη ωορρηξία μέχρι και την περίοδο..  Και στις εγκυμοσύνες είχα..  Και σε αυτήν την εγκυμοσύνη δεν είχα ούτε στην ωορρηξία ουτε μετα και είμαι εγκυος... μην δίνεις βάση.. χθες που πήγα γιατρό κ μου έβαλε το ματσουκι ξεκινησα να εχω πάλι..  ότι να ναι.. μην τα δίνει βάση... καλομελετα και έρχεται!!! :-)

Δλδ δεν σου ήρθε ακομα?? Αχχχχχ εύχομαι να αργήσει στο ραντεβού κάνα 9μηνο!!!

Άκου τι θα κάνουμε θα μπεις τώρα..  Και από τον άλλο μηνα θα αλλάξεις θέση!!!;-) Μέσα?? Σε βάζω στο 1 χωρίς ημερομηνία και ανανεωνουμε Ημερομηνία  και πηδας μετα κατευθειαν στο 3. Κοιτα μην παραβεις τις οδηγιες:x

Παθουσα!! Κοριτσια!! και αυτην την φορα  πρωτα ο θεος μετα την αυχενικη θα το ανακοινωσω..

Τι μου θυμίζεις πόσες φορές τον περίμενα η με περίμενε... αχαχαχ τελικά μας πήρε ο ύπνος..  αχαχα έχουμε 2 παιδάκια το ένα το κοιμίζει αυτός το ένα εγώ Αλλά το ένα κοιμάται αμέσως ενώ το αλλο αργεί καμία ωρίτσα 

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 1: ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ:

1. @Melody90 1/12??

2. @IOANNA28 10/11

3. @Polly1 13/11

4. @Rafaela_123 2/12

5.  @Ανθη 39 2/12

6. @anemoni1989 24/11

7. @Lilly28

8. @Kon90 21/1

9. @marillia 10/11

10. @iwanna24 14/11

11. @Αννούλαααα

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 2.ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΧΟΡΙΑΚΗΣ:

2. @Αλεξάνδρα.... 9/11 100 11/11 ??

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 3: ΠΗΤ

1. @Nektarinaki 10/7/2022 (ΧΟΡΙΑΚΗ 225-->472)

2. @Evaki19 4/7/2022 ( 4000)

3. @enjoy 14/7/2022 (1100-->2700)

@IOANNA28 , @Αλεξάνδρα.... @Polly1 σε τι φάση Είμαστε??

να σας ζήσουνεεεε !!!πόσο ετώ είναι?ο δικός είναι 22 μηνών κ πρώτη φορά βράδυ σερί κοιμήθηκε 14 μηνών!!!τωρα κοιμάται αλλά θα ξυπνήσει μες στη νυχτα είτε για πιπιλά ή με ψαχνει παρόλο που τον έχουμε στην κουνια του δίπλα μας

πρίν από 15 λεπτά , iwanna24 είπε:

Μια φορά μας διέκοψε τέσσερις φορές...αλλά εμείς ακλόνητοι φιλενάδα :-D

χαχαχχαχ μπράβο έτσι θέλει!!!!την νυχτα είναι λίγο βάσανο που βγαίνει η κούραση!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...