Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

προσπάθεια για 2ο μωρο

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Kon90 είπε:

Ρε κορίτσια για αυτα τα λευκά υγρά που σας έλεγα που έχω μετα την ωορρηξία παντα απο χθες δεν θα τα έχω πολύ παράξενο για εμενα να είναι καλό σημάδι η απο το άγχος μου τρελαίνονται οι ορμονες μου

Εγώ νομίζω ότι είναι πολύ καλό σημάδι...οτιδήποτε διαφορετικό...

πρίν από 32 λεπτά , Kon90 είπε:

Οπώς σε βολευει να τα κανεις πάντως μια μέρα θα την πετύχεις δεν γίνεται να σου ξεφυγει 

Εγώ πριν μείνω έγκυος δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με γόνιμες με υγρά ωορρηξιας κτλ 

Να φανταστεις νόμιζα οτι όταν δω τα υγρά ωορρηξίας ότι εκείνη την μερα θα κάνω και ωορρηξία (τόσο άσχετη) και νομιζα οτι με την πρωτη ελεύθερη επαφη οτι μένω έγκυος 

Ερχόμαστε λοιπον σε ελευθερη επαφη Κυριακή μεσημέρι  και πέμπτη αρχίζουν τα υγρά ωορρηξίας λέω Ώπα ωορρηξία σημερα το Σάββατο λοιπον το βραδύ στις 11 παλι επαφη του λέω οτι έγινε έγινε δεν χρειάζεται να είναι ελευθερη η επαφη και μου λέει ο άντρας μου εγώ θα το κάνω και ας παει τζάμπα έλα μου όμως που τοτε ηταν ωορρηξία μου και έμεινα έγκυος οποτε η νύχτα δεν παιζει ρολο πιστευω

Και εγώ έτσι πίστευα οτι θα με αγχωσουν αλλά τουλαχιστον με τα θετικα τεστ ξέρουμε ότι κάνουμε ωορρηξία γιατί υπαρχουν και κάποιοι κύκλοι που δεν κάνουμε ωορρηξία

Υπάρχουν συχνά δηλαδή, κύκλοι που δεν κάνουμε ωορρηξία;

πρίν από 40 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

Να σου πω την αλήθεια εγώ το τεστ το κάνω από την 10η ήμερα και πάντα το απόγευμα  γύρω στις 7-8 το βράδυ γιατί το πρωί τρέχω να φύγω για δουλεια! Εξάλλου αν το δω το πρωί θα αγχωθώ και δεν θα συγκεντρώνομαι στην δουλεια…όποτε το κάνω και μολις βγει θετικό έχουμε επαφές 3 ημερες συνεχόμενα..το θέμα είναι ότι πάντα οι επαφές γίνονται αργά το βράδυ δεν ξέρω αν αυτό βοηθά 

Δεν με αγχώνουν ίσα ίσα ξέρω κ ακριβώς ποτέ θα μου έρθει η περίοδος 

παιρνω τις ταινίες και βλέπω τη γραμμή αν γίνει το ίδιο έντονη σαν του ελέγχου τότε είναι θετικό 

Όταν είναι θετικό, πρέπει να έρθεις σε επαφή εντός της μέρας;

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 19 λεπτά , iwanna24 είπε:

Εγώ νομίζω ότι είναι πολύ καλό σημάδι...οτιδήποτε διαφορετικό...

Υπάρχουν συχνά δηλαδή, κύκλοι που δεν κάνουμε ωορρηξία;

Βασικά μια έρχονται μια φεύγουν μια είναι λευκα σκέτα μια είναι λευκα μαζί με αυτά της ωορρηξίας  θα σκασω εγώ το βλέπω χαχαχα 

Μου είχε πει ο γυναικολόγος μου μεσα στο χρόνο μπορεί 1-2 φορές να μην κάνουμε ωορρηξία

πρίν από 15 λεπτά , Kon90 είπε:

Βασικά μια έρχονται μια φεύγουν μια είναι λεύκα σκέτα μια είναι λεύκα μαζί με αυτά της ωορρηξίας  θα σκασω εγώ το βλέπω χαχαχα 

Μου είχε πει ο γυναικολόγος μου μεσα στο χρόνο μπορεί 1-2 φορές να μην κάνουμε ωορρηξία

Δεν το ήξερα ούτε αυτό!

Εγώ υγρά, χμμμ, έχω διάφανα τώρα κυρίως...είμαι λίγες μέρες πριν την περίοδο..

Αλλά δεν έχω παρατηρήσει γενικά, τι υγρά έχω πάντα...

fH1Pp2.png

πρίν από 16 λεπτά , iwanna24 είπε:

Δεν το ήξερα ούτε αυτό!

Εγώ υγρά, χμμμ, έχω διάφανα τώρα κυρίως...είμαι λίγες μέρες πριν την περίοδο..

Αλλά δεν έχω παρατηρήσει γενικά, τι υγρά έχω πάντα...

Οποτε να ελπίζουμε να μην αδιαθετησεις σωστα?

Εγώ παντα μετα την περίοδο έχω πηχτο λευκό κολπικό υγρό σαν κρέμα ας πούμε απλα τοτε στην βιοχημική θυμάμαι 2 μέρες πριν την καθυστέρηση ηταν σαν γάλα λευκό και νερουλό δεν το εχω ξαναδεί απο τοτε η αλήθεια είναι

Τωρα παλι έχω τα λευκά μια έρχονται μια φεύγουν βέβαια εγώ στις 21 περιμένω να αδιαθετησω έχω μέρες ακόμα πολλες

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!με το καλό σε όλες!!

@enjoyκορίτσι μου με το καλό να έχεις μια ανέφελη κύηση!!

@Evaki19και σε σενα κορίτσι μου να έχεις μια ύπεροχη συνέχεια στην κύηση σου!!

@iwanna24Με το καλό να μείνεις εγκυο΄θυλα στο δεύτερο παιδάκι σου!!

εγω κορίτσια σας είχα γράψει πριν μέρες ότι περίμενα περίοδο χτες στις 10 του μήνα!!μάλλον όμως πάω αναμονή ως αύριο!!καταλαβαίνω την ωορρηξία απ τα υγρά μου οταν τελείώνουν τα υγρά μου κ τα πονάκια μετα απο14 μερες αδιαθετώ!!εχω τώρα κάτι χαζοπνάκια περιόδου έρχονται φεύγουν!!εχω πολυκυστικές όμως μετά την γέννα έστρωσε ο κύκλος μου εχω 30-32 μερεες!!αυτην την φορά θα είναι μεγάλος

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

@iwanna24 Καλώς ήρθες στην παρέα μας κ με το καλό να έρθει κ σε εσένα μια τελειομηνη εγκυμοσύνη...καλησπερα κορίτσια, είπατε πολλά σημερα...Έχω δοκιμάσει κ τα home test  κ με μπερδευαν αρκετά έτσι είχα πάρει μετά της clean blue.... άντε να δούμε τι θα δούμε... @enjoy από τον άλλο μήνα κ εγώ στο πινακακι εεεε;;;   ;-)....

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 26 λεπτά , marillia είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!με το καλό σε όλες!!

@enjoyκορίτσι μου με το καλό να έχεις μια ανέφελη κύηση!!

@Evaki19και σε σενα κορίτσι μου να έχεις μια ύπεροχη συνέχεια στην κύηση σου!!

@iwanna24Με το καλό να μείνεις εγκυο΄θυλα στο δεύτερο παιδάκι σου!!

εγω κορίτσια σας είχα γράψει πριν μέρες ότι περίμενα περίοδο χτες στις 10 του μήνα!!μάλλον όμως πάω αναμονή ως αύριο!!καταλαβαίνω την ωορρηξία απ τα υγρά μου οταν τελείώνουν τα υγρά μου κ τα πονάκια μετα απο14 μερες αδιαθετώ!!εχω τώρα κάτι χαζοπνάκια περιόδου έρχονται φεύγουν!!εχω πολυκυστικές όμως μετά την γέννα έστρωσε ο κύκλος μου εχω 30-32 μερεες!!αυτην την φορά θα είναι μεγάλος

Δεν θα κάνεις ένα τεστ;

Αααα δεν θα με σκατε ...

πρίν από 18 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

@iwanna24 Καλώς ήρθες στην παρέα μας κ με το καλό να έρθει κ σε εσένα μια τελειομηνη εγκυμοσύνη...καλησπερα κορίτσια, είπατε πολλά σημερα...Έχω δοκιμάσει κ τα home test  κ με μπερδευαν αρκετά έτσι είχα πάρει μετά της clean blue.... άντε να δούμε τι θα δούμε... @enjoy από τον άλλο μήνα κ εγώ στο πινακακι εεεε;;;   ;-)....

Καλώς σας βρήκα :x

πρίν από 30 λεπτά , Kon90 είπε:

Οποτε να ελπίζουμε να μην αδιαθετησεις σωστα?

Εγώ παντα μετα την περίοδο έχω πηχτο λευκό κολπικό υγρό σαν κρέμα ας πούμε απλα τοτε στην βιοχημική θυμάμαι 2 μέρες πριν την καθυστέρηση ηταν σαν γάλα λευκό και νερουλό δεν το εχω ξαναδεί απο τοτε η αλήθεια είναι

Τωρα παλι έχω τα λευκά μια έρχονται μια φεύγουν βέβαια εγώ στις 21 περιμένω να αδιαθετησω έχω μέρες ακόμα πολλες

Πάντα ελπίζουμε ναιιι ...

Αν και δεν το κόβω :sad:

fH1Pp2.png

πρίν από 27 λεπτά , iwanna24 είπε:

Δεν θα κάνεις ένα τεστ;

Αααα δεν θα με σκατε ...

Καλώς σας βρήκα :x

Πάντα ελπίζουμε ναιιι ...

Αν και δεν το κόβω :sad:

Και εγω ετσι ημουν και μου λενε τα κοριτσια αισιοδοξια και ετσι ειναι πρςπει να λεμε θα ειμαι

Σε πόσες μέρες περιμένεις?

πρίν από 34 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Και εγώ αυτο είπα οτι θα μπερδευτω με τα home test για αυτό πήρα της clear blue  και εμεινα πολυ ευχαριστημενη είχε 10 μέσα μου έχουν μείνει 4 και ελπίζω να μην τα ξανα χρειαστω

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Kon90 είπε:

Και εγω ετσι ημουν και μου λενε τα κοριτσια αισιοδοξια και ετσι ειναι πρςπει να λεμε θα ειμαι

Και εγώ αυτο είπα οτι θα μπερδευτω με τα home test για αυτό πήρα της clear blue  και εμεινα πολυ ευχαριστημενη είχε 10 μέσα μου έχουν μείνει 4 και ελπίζω να μην τα ξανα χρειαστω

Περιμένω Κυριακή, Δευτέρα ....τώρα σε τρεις τέσσερις μέρες...αν και δεν το πιστεύω γιατί λόγω φόρτου εργασίας του συζύγου δεν είχαμε χρόνο...εν τω μεταξύ, όταν έχεις ένα παιδί, ήδη ο χρόνος είναι ολίγον περιορισμένος :mellow:

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 13 λεπτά , iwanna24 είπε:

Περιμένω Κυριακή, Δευτέρα ....τώρα σε τρεις τέσσερις μέρες...αν και δεν το πιστεύω γιατί λόγω φόρτου εργασίας του συζύγου δεν είχαμε χρόνο...εν τω μεταξύ, όταν έχεις ένα παιδί, ήδη ο χρόνος είναι ολίγον περιορισμένος :mellow:

Εχεις δίκιο εγώ πάντως στο εύχομαι

Ποτς δεν ξέρεις και εγώ προσπαθούσα τους προηγούμενους μηνες κάθε μέρα στις γόνιμες και μέρα παρά μερα και προκοπή δεν είδα οποτε μπορεί να πετυχες την μερα ποτε δεν ξέρεις 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Kon90 είπε:

Εχεις δίκιο εγώ πάντως στο εύχομαι

Ποτς δεν ξέρεις και εγώ προσπαθούσα τους προηγούμενους μηνες κάθε μέρα στις γόνιμες και μέρα παρά μερα και προκοπή δεν είδα οποτε μπορεί να πετυχες την μερα ποτε δεν ξέρεις 

Μακαριιιι φυσικά...

Δεν ήμουν τόσο ψημένη φαντάσου τον Αύγουστο που ξεκινήσαμε.

Μετά την αποβολή όμως κάηκα...ο σύζυγος ήθελε και νωρίτερα αλλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη με τίποτα.

Πέρασα λίγο δύσκολα ψυχολογικά στην εγκυμοσύνη και ήθελα να είμαι έτοιμη...

Τώρα με ψηνει και η μικρή με όσα μου λέει και το σκέφτομαι συνεχώς.

Εν τω μεταξύ, έκανα το λάθος να το πω σε δύο, τρεις κοντινούς συγγενείς και με ρωτάνε και με αγχωνει όλο αυτό :?

fH1Pp2.png

πρίν από 14 λεπτά , iwanna24 είπε:

Μακαριιιι φυσικά...

Δεν ήμουν τόσο ψημένη φαντάσου τον Αύγουστο που ξεκινήσαμε.

Μετά την αποβολή όμως κάηκα...ο σύζυγος ήθελε και νωρίτερα αλλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη με τίποτα.

Πέρασα λίγο δύσκολα ψυχολογικά στην εγκυμοσύνη και ήθελα να είμαι έτοιμη...

Τώρα με ψηνει και η μικρή με όσα μου λέει και το σκέφτομαι συνεχώς.

Εν τω μεταξύ, έκανα το λάθος να το πω σε δύο, τρεις κοντινούς συγγενείς και με ρωτάνε και με αγχωνει όλο αυτό :?

Στο εύχομαι ολόψυχα να χαρεί και η μικρούλα σου το καλυτερο δώρο

Αυτό είναι το λάθος εγώ στην βιοχημική μόλις είδα θετικό τεστ το είπα σε όλους απο την χαρά μου και μετα τσουπ αυτό και είπα όταν ερθει θα το μάθουν όλοι όταν είμαι σίγουρη οτι όλα πανε καλά

Σε καταλαβαίνω ποσο σε αγχωνει και εμένα ακόμα με ρωτάνε αντε τι περιμενετε και δεν βαζεται μπροστά τι να πω οτι τι είναι το παιδι να το κάνουμε παραγγελία και να έρθει οποτε θέλουμε? Η οτι προσπαθούμε και δεν ερχετε?

Καλυτερα κράτησε το για σενα και τον αντρουλη σου όλο αυτο

πρίν από 37 λεπτά , Kon90 είπε:

Στο εύχομαι κορίτσι μου να μην τα χρειαστείς... μακάρι να με βοηθήσουν κ εμένα αυτή την φορά... Την πρώτη φορά τίποτα... ήμουν μέσα στο άγχος... Όμως τώρα ήδη με ένα παιδί είμαστε περισσότερο πιασμένοι λόγω χρονου... θα είμαι χαλαρή πιστεύω  με τα τεστ, οπότε θα πηγαίνω στοχευμένα πιστεύω...θα δείξει...ελπίζω μέχρι τον Μάρτιο να έχω ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

1 ώρα πρίν, iwanna24 είπε:

Ναι λέει την ήμερα του θετικού και τις επόμενες 2 ημερες, δλδ 3 ημερες συνεχόμενα! Πριν το θετικό τεστ εμεις πάλι έχουμε επαφή μέρα παρά μέρα ή κάθε 2 μερες ανάλογα κ από τη κούραση!

πρίν από 33 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Στο εύχομαι κορίτσι μου να μην τα χρειαστείς... μακάρι να με βοηθήσουν κ εμένα αυτή την φορά... Την πρώτη φορά τίποτα... ήμουν μέσα στο άγχος... Όμως τώρα ήδη με ένα παιδί είμαστε περισσότερο πιασμένοι λόγω χρονου... θα είμαι χαλαρή πιστεύω  με τα τεστ, οπότε θα πηγαίνω στοχευμένα πιστεύω...θα δείξει...ελπίζω μέχρι τον Μάρτιο να έχω ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης...

Σε ευχαριστω πολυ ❤

Καλά δεν θα σου πω εγώ μην αγχωνεσαι γιατί εγώ με ενα μόνιμο άγχος ειμαι  πιστευω θα σε βοηθήσουν τα τεστακια 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...