Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

προσπάθεια για 2ο μωρο

Recommended Posts

14 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Κοριτσιαααααααα μου μου έστειλε φωτο χοριακη  2781.. Δόξα τω θεώ!!! Αν όλα πάνε καλά 14/7 έχω ΠΗΤ!!

Καλημερααααα...  βρε κοριταιαααα τι μου κανετε???? 10καρδουλες στο μνμτακι μου???  αλήθεια??? με συγκινείτε ρε σεις... να ειστε καλα!!! Σας αγαπαω ολες!!! Ανυπομονω να βαλω καρδουλες στις δικες σας χοριακες!!! Ανυπομονωωωω

14 ώρες πρίν, IOANNA28 είπε:

Μπράβο κορίτσι, όλα να πάνε τέλεια από εδώ και πέρα!

Ανυπομονω να προστεθεις στο 3ο πινακακι... Εσύ εκκρεμείς ακόμα για αυτόν τον μήνα!!!! Έχουμε ελπίδες!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Evaki19 είπε:

Εγώ παίρνω της hometest και από τη μέρα που έδειχνε θετικό οι οδηγίες λένε τις επόμενες 3 μέρες να προσπαθήσεις. Λογικά κι αυτό θα λέει στις οδηγίες. Η hometest εχει και γραμμη υποστήριξης και είναι παρα πολύ εξυπηρετικοί. Δες αν εχει και της clear blue κατι αντιστοιχο αν δεν βρεις απάντηση να τους πάρεις να ρωτήσεις. Επίσης εγώ την πρώτη φορά που το έκανα δεν ήμουν σίγουρη γιατι αυτά ειναι με γραμμούλες και τους εστειλα φωτογραφία και με πηραν πίσω να μου εξηγήσουν. Όταν βέβαια μετά είδα πως ειναι το θετικό το κατάλαβα αμέσως δεν είχα αμφιβολία!! 

Αν δεν κανω λάθος της hometest είναι πιο ευαίσθητα στην ορμόνη LH απλα της clearbue σου βγάζει κατευθείαν  το χαμογελακι και δεν κάθεσαι να μετράς γραμμές

Της hometest έλεγα να πάρω και εγώ στην αρχή απλα επειδή τ χρησιμοποίησα πρωτη φορά λέω ας πάρω της clearblue που σου βγάζει κατευθείαν χαμόγελο 

πρίν από 22 λεπτά , enjoy είπε:

Καλημερααααα...  βρε κοριταιαααα τι μου κανετε???? 10καρδουλες στο μνμτακι μου???  αλήθεια??? με συγκινείτε ρε σεις... να ειστε καλα!!! Σας αγαπαω ολες!!! Ανυπομονω να βαλω καρδουλες στις δικες σας χοριακες!!! Ανυπομονωωωω

Ανυπομονω να προστεθεις στο 3ο πινακακι... Εσύ εκκρεμείς ακόμα για αυτόν τον μήνα!!!! Έχουμε ελπίδες!!!

Ας ελπισουμε το πινακακι να έχει μονο χοριακες για ολες μας ❤

• Μου αρέσει 1

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 1: ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ:

1. @Melody90 1/12??

2. @IOANNA28 10/11

3. @Polly1 13/11

4. @Rafaela_123 2/12

5.  @Ανθη 39 2/12

6. @anemoni1989 24/11

7. @Lilly28

8. @Kon90 21/11

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 2.ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΧΟΡΙΑΚΗΣ:

2. @Αλεξάνδρα.... 9/11 100 11/11 ??

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 3: ΠΗΤ

1. @Nektarinaki 10/7/2022 (ΧΟΡΙΑΚΗ 225-->472)

2. @Evaki19 4/7/2022 ( 4000)

3. @enjoy 14/7/2022 (1100-->2700)

πρίν από 20 λεπτά , Kon90 είπε:

Αν δεν κανω λάθος της hometest είναι πιο ευαίσθητα στην ορμόνη LH απλα της clearbue σου βγάζει κατευθείαν  το χαμογελακι και δεν κάθεσαι να μετράς γραμμές

Της hometest έλεγα να πάρω και εγώ στην αρχή απλα επειδή τ χρησιμοποίησα πρωτη φορά λέω ας πάρω της clearblue που σου βγάζει κατευθείαν χαμόγελο 

Ας ελπισουμε το πινακακι να έχει μονο χοριακες για ολες μας ❤

Να ρωτήσω δλδ αν βγάλει το χαμόγελο τι σημαίνει ότι είναι η ωορρηξία; Ή ότι θα γίνει τις επόμενες 24-36 ώρες; Εγώ χρησιμοποιώ της home test 

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

Να ρωτήσω δλδ αν βγάλει το χαμόγελο τι σημαίνει ότι είναι η ωορρηξία; Ή ότι θα γίνει τις επόμενες 24-36 ώρες; Εγώ χρησιμοποιώ της home test 

Της hometest είναι με τις γραμμουλες 

Το χαμόγελο το βγάζει της clear blue έχουν διαφορετικές οδηγίες της home test σου δίνει παραπανω νομιζω έως 48 ώρες απο το θετικό αποτελεσμα για τα home test πιστεύω καλυτερα θα στα πει η @Evaki19 

Της clear blue σου λέει όταν σου χαμολασει της επόμενες 24-36 ώρες θα γίνει η ωορρηξία εμένα μου χαμογέλασε 12η μέρα πρώτη φορά οποτε η ωορρηξία έγινε 13η και όντως γιατί είχα πόνο στην δεξια ωοθήκη για 4 ώρες περιπου 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα σε όλες.

Δεν έχω διαβάσει ακόμα το θέμα...

Θα συστηθω παρόλα αυτά ...

Είμαι 30 και έχουμε ελεύθερες επαφές για δεύτερο παιδί.

Η μικρή μου είναι 3.5 χρόνων και έχουν προηγηθεί δύο αποβολές...μια πριν τη μικρή μου και μια πριν δύο μήνες.

Ο κύκλος μου είναι 25-26 ημερών...δεν παρακολουθώ ωορρηξία ή κάτι άλλο...απλά έχουμε ελεύθερες επαφές.

Τώρα, δεν περιμένω Δευτέρα...ίσως και Κυριακή!

21-10 ήταν η τελευταία μου περίοδος.

Βέβαια, οι επαφές λίγες, διότι ο σύζυγος δούλευε πολυυυυυυ...

Οοοοτι θέλετε να με ρωτήσετε είμαι εδώ. Χαίρομαι που μπορώ με κάποιον να μοιράζομαι τα άγχη μου.

15 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Κοριτσιαααααααα μου μου έστειλε φωτο χοριακη  2781.. Δόξα τω θεώ!!! Αν όλα πάνε καλά 14/7 έχω ΠΗΤ!!

Ωωωω με το καλό γλυκιά μου...

Εγώ έχω γενέθλια 13-7 και η κόρη μου είναι παιδί Ιουνίου!

Είμαστε τα καλύτερα παιδιά :wink:

On 9/11/2021 at 10:52 ΜΜ, Evaki19 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Χοριακη 4075!! Αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό το απόγευμα οπότε θα έχω περισσότερα νέα να σας πω!! 

Νομίζω έμεινες έγκυος μετά από αποβολή ε;

Εμένα και οι δύο γιατροί μου είχαν πει να ξεκινήσω ελεύθερες επαφές αμέσως μετά την αποβολή...

Μάλιστα, λένε ότι αν συλλάβεις μετά από αποβολη, εντος 6 μηνών, όλα θα πάνε καλα.

Εγώ έπιασα τη μικρή μου μετά από δύο μήνες από την αποβολή νομίζω και πέρα από το άγχος μου όλα πήγαν καλά. 

Επίσης, λέω ξανά, ότι είμαστε τα καλύτερα παιδιά τα παιδιά του Ιουλίου και μπράβο σας που θα συνεισφέρετε στην κοινωνία :-D

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

fH1Pp2.png

πρίν από 34 λεπτά , Kon90 είπε:

Της hometest είναι με τις γραμμουλες 

Το χαμόγελο το βγάζει της clear blue έχουν διαφορετικές οδηγίες της home test σου δίνει παραπανω νομιζω έως 48 ώρες απο το θετικό αποτελεσμα για τα home test πιστεύω καλυτερα θα στα πει η @Evaki19 

Της clear blue σου λέει όταν σου χαμολασει της επόμενες 24-36 ώρες θα γίνει η ωορρηξία εμένα μου χαμογέλασε 12η μέρα πρώτη φορά οποτε η ωορρηξία έγινε 13η και όντως γιατί είχα πόνο στην δεξια ωοθήκη για 4 ώρες περιπου 

Οκ ευχαριστώ πολύ, εγώ κάνω της hometest και η αλήθεια είναι ότι όταν μου βγει θετικό την επόμενη βγαίνει αρνητικό που φαντάζομαι ότι έγινε η ωορρηξία…μπορεί να πάρω clear blue να δοκιμάσω! Δλδ από την ώρα του χαμόγελου εχεις 24-36 ώρες…

πρίν από 26 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

Οκ ευχαριστώ πολύ, εγώ κάνω της hometest και η αλήθεια είναι ότι όταν μου βγει θετικό την επόμενη βγαίνει αρνητικό που φαντάζομαι ότι έγινε η ωορρηξία…μπορεί να πάρω clear blue να δοκιμάσω! Δλδ από την ώρα του χαμόγελου εχεις 24-36 ώρες…

Εγω έχω κύκλο 26-27 ημερων ξεκίνησα την 9η μερα τα τεστακια με τα πρωινά ουρά την 12η μου βγήκε θετικό και την 13η παλι θετικό άλλα σου λέει οτι λαμβανεις το 1ο θετικό τεστ οποτε εσένα όταν σου βγει χαμόγελο να εχεις επαφη εκείνη την μέρα και την επόμενη γιατί μπορεί εσυ το τεστ να το κανεις το πρωι άλλα η ορμόνη μπορεί να έχει ανέβει απο την νύχτα οποτε μην χάσεις την επαφη

Μέσα λέει οτι όταν δεις θετικό αποτέλεσμα η ωορρηξία θα γίνει τις επόμενες 24-36 ώρες άλλα αν υπολογισεις +12 που ζει το ωάριο το ελάχιστο

εχεις 48 ώρες στην διάθεση σου οποτε βουρ όταν δεις θετικο

πρίν από 32 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

Της hometest πως γίνονται αυτά;

Σε αγχώνουν;

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Kon90 είπε:

Εγω έχω κύκλο 26-27 ημερων ξεκίνησα την 9η μερα τα τεστακια με τα πρωινά ουρά την 12η μου βγήκε θετικό και την 13η παλι θετικό άλλα σου λέει οτι λαμβανεις το 1ο θετικό τεστ οποτε εσένα όταν σου βγει χαμόγελο να εχεις επαφη εκείνη την μέρα και την επόμενη γιατί μπορεί εσυ το τεστ να το κανεις το πρωι άλλα η ορμόνη μπορεί να έχει ανέβει απο την νύχτα οποτε μην χάσεις την επαφη

Μέσα λέει οτι όταν δεις θετικό αποτέλεσμα η ωορρηξία θα γίνει τις επόμενες 24-36 ώρες άλλα αν υπολογισεις +12 που ζει το ωάριο το ελάχιστο

εχεις 48 ώρες στην διάθεση σου οποτε βουρ όταν δεις θετικο

Να σου πω την αλήθεια εγώ το τεστ το κάνω από την 10η ήμερα και πάντα το απόγευμα  γύρω στις 7-8 το βράδυ γιατί το πρωί τρέχω να φύγω για δουλεια! Εξάλλου αν το δω το πρωί θα αγχωθώ και δεν θα συγκεντρώνομαι στην δουλεια…όποτε το κάνω και μολις βγει θετικό έχουμε επαφές 3 ημερες συνεχόμενα..το θέμα είναι ότι πάντα οι επαφές γίνονται αργά το βράδυ δεν ξέρω αν αυτό βοηθά 

πρίν από 17 λεπτά , iwanna24 είπε:

Της hometest πως γίνονται αυτά;

Σε αγχώνουν;

Δεν με αγχώνουν ίσα ίσα ξέρω κ ακριβώς ποτέ θα μου έρθει η περίοδος 

παιρνω τις ταινίες και βλέπω τη γραμμή αν γίνει το ίδιο έντονη σαν του ελέγχου τότε είναι θετικό 

πρίν από 15 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

Να σου πω την αλήθεια εγώ το τεστ το κάνω από την 10η ήμερα και πάντα το απόγευμα  γύρω στις 7-8 το βράδυ γιατί το πρωί τρέχω να φύγω για δουλεια! Εξάλλου αν το δω το πρωί θα αγχωθώ και δεν θα συγκεντρώνομαι στην δουλεια…όποτε το κάνω και μολις βγει θετικό έχουμε επαφές 3 ημερες συνεχόμενα..το θέμα είναι ότι πάντα οι επαφές γίνονται αργά το βράδυ δεν ξέρω αν αυτό βοηθά 

Δεν με αγχώνουν ίσα ίσα ξέρω κ ακριβώς ποτέ θα μου έρθει η περίοδος 

παιρνω τις ταινίες και βλέπω τη γραμμή αν γίνει το ίδιο έντονη σαν του ελέγχου τότε είναι θετικό 

Εύκολο ακούγεται.

Ίσως δοκιμάσω αν περάσει κάνα τρίμηνο...βέβαια, νομίζω θα αγχωθω ότι πρέπει και δεν ξέρω αν θα μπορώ...είμαι αγχωδης έτσι και αλλιώς...είναι και οικονομικά από όσο είδα.

Κάνεις πρωί βράδυ;

fH1Pp2.png

πρίν από 14 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

Οπώς σε βολευει να τα κανεις πάντως μια μέρα θα την πετύχεις δεν γίνεται να σου ξεφυγει 

Εγώ πριν μείνω έγκυος δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με γόνιμες με υγρά ωορρηξιας κτλ 

Να φανταστεις νόμιζα οτι όταν δω τα υγρά ωορρηξίας ότι εκείνη την μερα θα κάνω και ωορρηξία (τόσο άσχετη) και νομιζα οτι με την πρωτη ελεύθερη επαφη οτι μένω έγκυος 

Ερχόμαστε λοιπον σε ελευθερη επαφη Κυριακή μεσημέρι  και πέμπτη αρχίζουν τα υγρά ωορρηξίας λέω Ώπα ωορρηξία σημερα το Σάββατο λοιπον το βραδύ στις 11 παλι επαφη του λέω οτι έγινε έγινε δεν χρειάζεται να είναι ελευθερη η επαφη και μου λέει ο άντρας μου εγώ θα το κάνω και ας παει τζάμπα έλα μου όμως που τοτε ηταν ωορρηξία μου και έμεινα έγκυος οποτε η νύχτα δεν παιζει ρολο πιστευω

πρίν από 19 λεπτά , iwanna24 είπε:

Εύκολο ακούγεται.

Ίσως δοκιμάσω αν περάσει κάνα τρίμηνο...βέβαια, νομίζω θα αγχωθω ότι πρέπει και δεν ξέρω αν θα μπορώ...είμαι αγχωδης έτσι και αλλιώς...είναι και οικονομικά από όσο είδα.

Κάνεις πρωί βράδυ;

Και εγώ έτσι πίστευα οτι θα με αγχωσουν αλλά τουλαχιστον με τα θετικα τεστ ξέρουμε ότι κάνουμε ωορρηξία γιατί υπαρχουν και κάποιοι κύκλοι που δεν κάνουμε ωορρηξία

πρίν από 25 λεπτά , iwanna24 είπε:

Εύκολο ακούγεται.

Κάνεις πρωί βράδυ;

Τα κάνω γύρω στις 7-8 το βράδυ που επιστρέφω από τη δουλεια! Εμένα μολις μου τελειώσουν δεν θα ξανά αγοράσω γιατι πάνω κάτω πάντα τις ίδιες μερες βγαίνει 

Ρε κορίτσια για αυτα τα λευκά υγρά που σας έλεγα που έχω μετα την ωορρηξία παντα απο χθες δεν θα τα έχω πολύ παράξενο για εμενα να είναι καλό σημάδι η απο το άγχος μου τρελαίνονται οι ορμονες μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...