Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

προσπάθεια για 2ο μωρο

Recommended Posts

Κοριτσια μου ειμαι στο αεροπλανο σε λιγο πεταω για πισω..εχω εχω τωρα σαν ροζ υγρα δεν ειναι κανονικο αιμα..μια εβδομαδα εχω που εκανα αποξεση..ειναι φυσιολογικο να εχω ακομα τετοια υγρα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια επιτρέψαμε όλα καλά είδαμε σάκο και σπορακι και ακούσαμε και καρδούλα! 107 παλμούς! 6 εβδομάδων και 2 ημερών με έβγαλε!! Συγκρατημένα χαρούμενη είμαι!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά! 

8 hours ago, Kon90 said:

Κορίτσια καλημερα σε όλες με το καλό τα μωρακια σας σε οσες είστε εγκυουλες και σύντομα οι υπόλοιπες εύχομαι

Να κάνω μια ερώτηση μήπως ξέρει κάποια κοπελα εγώ παντα δυο μέρες μετά την ωορρηξία έχω άσπρα αοσμα πηχτα υγρά σαν κρεμα ας το πω που υπαρχουν μεχρι να αδιαθετησω, τα έχω και αυτό το μήνα σε περιπτωση που έχει γίνει η σύλληψη υπαρχουν η να υποθέσω οτι δεν έγινε σύλληψη;

Εγώ τις 3 φορές που εμεινα έγκυος δεν τα είχα αυτά τα υγρά. Ενώ κάθε μήνα μετά την ωορρηξία και πριν την περίοδο τα είχα όταν μένω έγκυος δεν έχω πηχτα υγρά. Δεν έχω καθόλου υγρά για την ακρίβεια και αν δω κάτι θα είναι έτσι διάφανα και όχι πηχτα. 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 22 λεπτά , Evaki19 είπε:

Κορίτσια επιτρέψαμε όλα καλά είδαμε σάκο και σπορακι και ακούσαμε και καρδούλα! 107 παλμούς! 6 εβδομάδων και 2 ημερών με έβγαλε!! Συγκρατημένα χαρούμενη είμαι!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά! 

Εγώ τις 3 φορές που εμεινα έγκυος δεν τα είχα αυτά τα υγρά. Ενώ κάθε μήνα μετά την ωορρηξία και πριν την περίοδο τα είχα όταν μένω έγκυος δεν έχω πηχτα υγρά. Δεν έχω καθόλου υγρά για την ακρίβεια και αν δω κάτι θα είναι έτσι διάφανα και όχι πηχτα. 

Με το καλό κορίτσι μου εύχομαι μα τελειομηνη εγκυμοσύνη και ενα υγιέστατο μωρακι 

Εγώ παλι τα ειδα και είμαι στην αναμονή εύχομαι να είμαι εξαιρεση

13 minutes ago, Kon90 said:

Με το καλό κορίτσι μου εύχομαι μα τελειομηνη εγκυμοσύνη και ενα υγιέστατο μωρακι 

Εγώ παλι τα ειδα και είμαι στην αναμονή εύχομαι να είμαι εξαιρεση

Εννοείται ότι υπάρχει πιθανότητα εάν ήρθες σε επαφή στις γόνιμες! Κάθε σώμα είναι διαφορετικό! Μακάρι μακαρι!!!

πρίν από 17 λεπτά , Evaki19 είπε:

Εννοείται ότι υπάρχει πιθανότητα εάν ήρθες σε επαφή στις γόνιμες! Κάθε σώμα είναι διαφορετικό! Μακάρι μακαρι!!!

Μια και μοναδική επαφη σε μέρα ωορρηξίας ας ελπίζουμε να έγινε το θαυμα μου 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Αννούλαααα είπε:

με το καλό κορίτσι μου...Δεν το βάζουμε κάτω...θα έρθει κ θα μείνει θα δεις...

Μακάρι...το ένστικτο όμως αλάνθαστο!!!!το ένιωθα αυτή τη φορά...καμία σχέση με τις προηγούμενες!!!keep walking!!!σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Lilly28 είπε:

Κορίτσια μου πάμε για άλλη προσπάθεια...Αν κ 43 σχεδόν δεν το βάζω κάτω!!!βιοχημική.η όπως λέγεται τελοςπαντων..Μου είπε να κόψω την προγεστερόνη κ θα Μου έρθει περίοδος...Το καλύτερο από τα χειρότερα σενάρια...θα τα λέμε...σίγουρα. καλές προσπάθειες κ ακόμα καλύτερες εγκυμοσύνες!!!

Την επομενη φορα θα ρθει για να μεινει...σου ευχομαι γρηγορα με μια κοιλιτσα τουρλα!!keep on walking...

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Evaki19 είπε:

@Evaki19 μου συγχαρητήρια και πάλι καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη με υγιές μωράκι!! Να σε πω ΠΗΤ ποτέ σ είπε??  Και για την προηγούμενη εγκυμοσύνη τι σου είπε?? Όλα καλα ε?? δεν είχες κανένα υπόλειμμα??

1 hour ago, Evaki19 είπε:

Με το καλό, εύχομαι όλα να εξελιχθούν τέλεια και να έρθει με το καλό το μωράκι σας.

• Μου αρέσει 1

48 minutes ago, enjoy said:

@Evaki19 μου συγχαρητήρια και πάλι καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη με υγιές μωράκι!! Να σε πω ΠΗΤ ποτέ σ είπε??  Και για την προηγούμενη εγκυμοσύνη τι σου είπε?? Όλα καλα ε?? δεν είχες κανένα υπόλειμμα??

Ευχαριστώ πολύ!! ΠΗΤ έχω 4/7! Ναι δεν είχα κανένα υπολειμμα! Μου λέει αν περίμενες έναν κύκλο θα πήγαινε σίγουρα καλά και τώρα καλά θα πάει απλά έχουμε μια μικρή επιφύλαξη. Για την προηγούμενη δεν μου ανέφερε κάτι αλλά όταν είχε γίνει η αποβολή μου λέει δεν το σκέφτεσαι καν ήταν τυχαίο. 

1 hour ago, Kon90 said:

Μια και μοναδική επαφη σε μέρα ωορρηξίας ας ελπίζουμε να έγινε το θαυμα μου 

Εμείς είχαμε μια επαφή μόνο το βράδυ Κυριακής με αρνητικό τεστ ωορρηξιας και την επόμενη μέρα (Δευτέρα βράδυ) το τεστ ωορρηξιας ήταν θετικό αλλά επειδή μας είχε πει να μην έχουμε επαφή δεν είχαμε ξανά για τον υπόλοιπο μήνα. Και τελικά έμεινα έγκυος με αυτή την επαφή. 

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Evaki19 είπε:

Ευχαριστώ πολύ!! ΠΗΤ έχω 4/7! Ναι δεν είχα κανένα υπολειμμα! Μου λέει αν περίμενες έναν κύκλο θα πήγαινε σίγουρα καλά και τώρα καλά θα πάει απλά έχουμε μια μικρή επιφύλαξη. Για την προηγούμενη δεν μου ανέφερε κάτι αλλά όταν είχε γίνει η αποβολή μου λέει δεν το σκέφτεσαι καν ήταν τυχαίο. 

Δόξα τω Θεώ όλα καλα!!!

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 1: ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ:

1. @Melody90 1/12??

2. @IOANNA28 10/11

3. @Polly1 13/11

4. @Rafaela_123 2/12

5.  @Ανθη 39 1/12??

6. @anemoni1989 24/11

7. @Lilly28

8. @Kon90 21/11

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 2.ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΧΟΡΙΑΚΗΣ:

1.  @enjoy  8/11 1100 10/11 ??

2. @Αλεξάνδρα.... 9/11 100

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 3: ΠΗΤ

1. @Nektarinaki 10/7/2022 (ΧΟΡΙΑΚΗ 225-->472)

2. @Evaki19 4/7/2022 ( 4000)

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Evaki19 είπε:

μπράβο κορίτσι μου... Όλα θα πάνε καλά θα δεις...να έχεις μια τέλεια κ καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη...

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 22 λεπτά , Evaki19 είπε:

Καλά εγώ φοβάμαι.. Ξερεις πως είναι.. Εσυ ποτέ θα πας γιατρό;; 

Πήγα σήμερα δες την 19 σελίδα!!! Έτσι και έτσι τα πράγματα... Έχω μικρά θεματάκια! Μόλις πήγε ο σύζυγός να φέρει την χοριακη εμένα ζαρτ με πάει αχαχαχ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...