Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

προσπάθεια για 2ο μωρο

Recommended Posts

On 8/11/2021 at 2:22 ΜΜ, enjoy είπε:

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 1: ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ:

1. @Melody90 1/12??

2. @IOANNA28 10/11

3. @Polly1 13/11

4. @Rafaela_123 2/12

5.  @Ανθη 39 11/11

6. @anemoni1989 24/11

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 2.ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΧΟΡΙΑΚΗΣ:

1.  @enjoy  8-9/11

2. @Lilly28 8/11

3. @Αλεξάνδρα.... 10/11

4. @Evaki19 9/11

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 3: ΠΗΤ

1. @Nektarinaki 10/7/2022 (ΧΟΡΙΑΚΗ 225-->472)

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΌΣ... ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ 1 ΚΑΙ 2!!!

ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΣΎΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ 3!!!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ!!!:x

ΥΓ: ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ... 

On 8/11/2021 at 2:22 ΜΜ, enjoy είπε:

1. @Melody90 1/12??

2. @IOANNA28 10/11

3. @Polly1 13/11

4. @Rafaela_123 2/12

5.  @Ανθη 39 11/11

6. @anemoni1989 24/11

1.  @enjoy  8-9/11

2. @Lilly28 8/11

3. @Αλεξάνδρα.... 10/11

4. @Evaki19 9/11

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΌΣ... ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ 1 ΚΑΙ 2!!!

ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΣΎΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ 3!!!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ!!!:x

ΥΓ: ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ... 

Κορίτσια έκανα χοριακη 99.8 είναι καλή? Βέβαια την Παρασκευή περιμένω κανονικά περίοδο αλλά δν κρατιομουν

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Kon90 είπε:

Κορίτσια καλημερα σε όλες με το καλό τα μωρακια σας σε οσες είστε εγκυουλες και σύντομα οι υπόλοιπες εύχομαι

Να κάνω μια ερώτηση μήπως ξέρει κάποια κοπελα εγώ παντα δυο μέρες μετά την ωορρηξία έχω άσπρα αοσμα πηχτα υγρά σαν κρεμα ας το πω που υπαρχουν μεχρι να αδιαθετησω, τα έχω και αυτό το μήνα σε περιπτωση που έχει γίνει η σύλληψη υπαρχουν η να υποθέσω οτι δεν έγινε σύλληψη;

νομίζω μια φορά τα είχα κ εγώ κ ήμουν έγκυος κ είχα βάλει κ εγώ στο μυαλό μου διάφορα αρνητικά... Αυτό που έβγαλα εγώ σαν συμπέρασμα ήταν ότι το σώμα μας κάθε φορά είναι διαφορετικό...

πρίν από 28 λεπτά , Αλεξάνδρα.... είπε:

Κορίτσια έκανα χοριακη 99.8 είναι καλή? Βέβαια την Παρασκευή περιμένω κανονικά περίοδο αλλά δν κρατιομουν

Ουάου... πιστεύω ότι είναι πολύ καλή κορίτσι μου... Γιατί Παρασκευή θα έχει πάει κάπου στα 200... συνήθως εγώ που την κάνω στις 2 με 3 μέρες καθυστέρηση είναι στα 400 με 500... σούπερ είσαι...με το καλοοο....

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 14 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

νομίζω μια φορά τα είχα κ εγώ κ ήμουν έγκυος κ είχα βάλει κ εγώ στο μυαλό μου διάφορα αρνητικά... Αυτό που έβγαλα εγώ σαν συμπέρασμα ήταν ότι το σώμα μας κάθε φορά είναι διαφορετικό...

Ουάου... πιστεύω ότι είναι πολύ καλή κορίτσι μου... Γιατί Παρασκευή θα έχει πάει κάπου στα 200... συνήθως εγώ που την κάνω στις 2 με 3 μέρες καθυστέρηση είναι στα 400 με 500... σούπερ είσαι...με το καλοοο....

Επειδή τα εχω παντα μετα την ωορρηξία και μου εμφανίστηκαν και τώρα δεν ξέρω τι να υποθέσω αλλά αυτή την φορα μου φαίνονται πιο πολλά έχω όμως μέρες ακόμα στις 21 είναι να αδιαθετησω

πρίν από 37 λεπτά , Αλεξάνδρα.... είπε:

100 σχεδόν 2 μέρες πριν τα αναμενόμενη πολύ καλη 

Με το καλό σου εύχομαι

• Μου αρέσει 1

On 9/11/2021 at 10:02 ΠΜ, enjoy είπε:

Καλημέραάααα κοριτσιααααα.....

Βγήκαν τα αποτελέσματα Εχθές!!! Πλεω σε πελάγη ευτυχίας... 1154 η πρωτη χοριακη. Ας δώσει η Παναγία και ο Θεος!! Να διπλασιαστεί και απο εδω και περα οτι επεται...όλα να πάνε καλα να είναι τελειομηνη με ένα υγιές νινακι!!! Και σε μένα και σε όλα τα κοριτσια έυχομαι η Παναγια μαζι μας!!! Και σύντομα σε όλα τα κορίτσια να χτυπάνε 2 καρδιές μέσα μας!!!

@Αννούλαααα Και @elena93 επειδή περάσαμε το ίδιο και αγχώνεστε όπως εγώ... και για  όποιο άλλο κορίτσι πέρασε παλλινδρομη και αγχωνεται... Για το ιστορικό περίμενα 3 κύκλους στον 4ο παλι αποχη γτ φοβόμουν. Και στο 5ο κύκλο στοχευμένη προσπάθεια..  εδωσε ο Θεος... θα δειξει τωρα.... Εύχομαι αυτήν να μην παλλινδρομησει!!

Επίσης, συμπτώματα ακόμα δεν Έχω!!! Ανησυχητικό μεν... Αλλά δεν με αγχώνει αυτό τόσο γτ στο πρώτο μου ηταν σαν να μην ημουν έγκυος πέρα από την κοιλιά μου είχα 8ημε12η εβδομάδα αναγούλες και η υπολοιπη περίοδος τελεια....

Εύχομαι να βγουν όλες οι εξετάσεις καθαρές και να περάσει σύντομα αυτήν η περίοδος!! Να προχωρήσεις παρακάτω.. 

Υγ: Πώς βάζετε τικερ?? Εβαλα και μου έβαλε σε απόκρυψη το.μνμ πάλι... πφφφ

Συγχαρητήρια κοπελα μου...Σου εύχομαι μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!

18 ώρες πρίν, Evaki19 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Χοριακη 4075!! Αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό το απόγευμα οπότε θα έχω περισσότερα νέα να σας πω!! 

Συγχαρητήρια!!! 

6 ώρες πρίν, Kon90 είπε:

Κορίτσια καλημερα σε όλες με το καλό τα μωρακια σας σε οσες είστε εγκυουλες και σύντομα οι υπόλοιπες εύχομαι

Να κάνω μια ερώτηση μήπως ξέρει κάποια κοπελα εγώ παντα δυο μέρες μετά την ωορρηξία έχω άσπρα αοσμα πηχτα υγρά σαν κρεμα ας το πω που υπαρχουν μεχρι να αδιαθετησω, τα έχω και αυτό το μήνα σε περιπτωση που έχει γίνει η σύλληψη υπαρχουν η να υποθέσω οτι δεν έγινε σύλληψη;

Τα πηχτα αυτα υγρα συνεχίζουν να υπαρχουν και αν υπάρξει εγκυμοσύνη αυξάνονται κιολας!!! Σου εύχομαι καλα αποτελέσματα!!! 

3 ώρες πρίν, Αλεξάνδρα.... είπε:

Πλακα μου κανεις; Τοσες μερες πριν την καθυστερηση και τέτοια χοριακη;;; Αψογη ειναι!!! Με το καλο και εσυ μια όμορφη εγκυμοσύνη!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Κορίτσια μου πάμε για άλλη προσπάθεια...Αν κ 43 σχεδόν δεν το βάζω κάτω!!!βιοχημική.η όπως λέγεται τελοςπαντων..Μου είπε να κόψω την προγεστερόνη κ θα Μου έρθει περίοδος...Το καλύτερο από τα χειρότερα σενάρια...θα τα λέμε...σίγουρα. καλές προσπάθειες κ ακόμα καλύτερες εγκυμοσύνες!!!

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , winspert είπε:

Συγχαρητήρια κοπελα μου...Σου εύχομαι μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!

Συγχαρητήρια!!! 

Τα πηχτα αυτα υγρα συνεχίζουν να υπαρχουν και αν υπάρξει εγκυμοσύνη αυξάνονται κιολας!!! Σου εύχομαι καλα αποτελέσματα!!! 

Πλακα μου κανεις; Τοσες μερες πριν την καθυστερηση και τέτοια χοριακη;;; Αψογη ειναι!!! Με το καλο και εσυ μια όμορφη εγκυμοσύνη!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ετσι διάβασα και εγω κάπου υπαρχουν λογο το οτι αυξάνεται η προγεστερόνη μετα την ωορρηξία και τα υγρά αυτά υπαρχουν ειτε υπαρχει εγκυμοσύνη ειτε οχι

Σε ευχαριστώ πολύ αν και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου μέχρι να πάρω την απαντηση

4 ώρες πρίν, Kon90 είπε:

Επειδή τα εχω παντα μετα την ωορρηξία και μου εμφανίστηκαν και τώρα δεν ξέρω τι να υποθέσω αλλά αυτή την φορα μου φαίνονται πιο πολλά έχω όμως μέρες ακόμα στις 21 είναι να αδιαθετησω

100 σχεδόν 2 μέρες πριν τα αναμενόμενη πολύ καλη 

Με το καλό σου εύχομαι

εγώ όπως κ να έχει σου εύχομαι με ένα θετικό τεστ στα χέρια σου σύντομα...

• Μου αρέσει 1

@winspert ευχαριστώ για τις ευχές... εύχομαι σύντομα μια φουσκοκοιλιτσα και εσένα..  καλώς ήρθες τι κάνεις?? Κάτι διάβαζα ν για ωοληψια?? Όλα καλα??

Κορίτσια πολλές μαζευτήκαμε ζωή να έχουμε αν δεν απάντησα σε κάποια να με συμπαθάτε..  ταγγαρετε με και στείλτε και πμ εναλλακτικά..

@Αλεξάνδρα.... συγχαρητήρια Φυσικά και είναι σούπερ...Είναι ανεβασμένη πριν την περίοδο και  είναι θετικό σημάδι εγκυμοσύνης  Αλλά θυμόμαστε μας ενδιαφέρουν οι διπλασιασμός κυρίως για καλή εγκυμοσύνη!!

3ον κορίτσια πήγα γιατρο σήμερα να μου... 

Α.ενας σάκος ενδομήτριος σύλληψη από τη δεξιά ωοθηκη είδε ωχρό σωματείο για οσες έχουν ακουστα

Β.ηπια τραχηλιτιδα

Γ. Αριστερός πόνος που έλεγα οφείλεται σε μια φλεγμονή αριστερή ωοθηκη που βλέπει γύρω από ένα αγγείο μαζεύτηκε υγρο βλέπει κάτι μαύρο που υποθέτει ότι είναι αγγειο..  (2 γιατροί με ειδαν)

Δ. Επανάληψη χοριακης ζήτησε και ξαναμιλάμε... Σήμερα μετά τις 7 μου είπαν αποτελέσματα.. 

Έφτιαξα κέικ κερνάω... ελληνικο ποια κερναει ??

• Μου αρέσει 3

πρίν από 55 λεπτά , Lilly28 είπε:

Κορίτσια μου πάμε για άλλη προσπάθεια...Αν κ 43 σχεδόν δεν το βάζω κάτω!!!βιοχημική.η όπως λέγεται τελοςπαντων..Μου είπε να κόψω την προγεστερόνη κ θα Μου έρθει περίοδος...Το καλύτερο από τα χειρότερα σενάρια...θα τα λέμε...σίγουρα. καλές προσπάθειες κ ακόμα καλύτερες εγκυμοσύνες!!!

με το καλό κορίτσι μου...Δεν το βάζουμε κάτω...θα έρθει κ θα μείνει θα δεις...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

εγώ όπως κ να έχει σου εύχομαι με ένα θετικό τεστ στα χέρια σου σύντομα...

Σε ευχαριστώ πολύ μονο και μονο η θετική σας ενέργεια εδώ είναι πολύτιμη

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

αχχχ πόσο θέλω να ξεκινήσω κ εγώ ρε κορίτσια...Κ να έχω την ίδια αγωνία κ επιτέλους κάποια στιγμή το θετικό τεστ...

πρίν από 15 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

αχχχ πόσο θέλω να ξεκινήσω κ εγώ ρε κορίτσια...Κ να έχω την ίδια αγωνία κ επιτέλους κάποια στιγμή το θετικό τεστ...

Ποτε ξεκινας προσπαθειες?

Εύχομαι όλες να συζηταμε σε λίγο καιρό για τις εγκυμοσύνες μας 

• Μου αρέσει 1

1. @Melody90 1/12??

2. @IOANNA28 10/11

3. @Polly1 13/11

4. @Rafaela_123 2/12

5.  @Ανθη 39 

6. @anemoni1989 24/11

7. @Lilly28 

8. @Kon90

1.  @enjoy  8/11 (1100) 10/11 ??

2. @Αλεξάνδρα.... 10/11 (100)

3. @Evaki19 9/11 4.000

ΥΓ: ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...  Να ανανεώσω...

Τος χοριακές χονδρικά τις έβαλα δεν τις θυμάμαι ακριβώς!! Μην με λιντσαρετε!!

πρίν από 14 λεπτά , Kon90 είπε:

Ποτε ξεκινας προσπαθειες?

Εύχομαι όλες να συζηταμε σε λίγο καιρό για τις εγκυμοσύνες μας 

στην επόμενη περίοδο...Δεκέμβρη δηλαδή... λογικά περιμένω κάπου στις 3 Δεκέμβρη...Μου φαίνεται τόσο μακριά... μακάρι κορίτσι μου μετά τις αγωνίες κ τα άγχη...να έρθουν κ τα καλύτερα για όλες μας...

πρίν από 19 λεπτά , enjoy είπε:

1. @Melody90 1/12??

2. @IOANNA28 10/11

3. @Polly1 13/11

4. @Rafaela_123 2/12

5.  @Ανθη 39 

6. @anemoni1989 24/11

7. @Lilly28 

8. @Kon90

1.  @enjoy  8/11 (1100) 10/11 ??

2. @Αλεξάνδρα.... 10/11 (100)

3. @Evaki19 9/11 4.000

ΥΓ: ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...  Να ανανεώσω...

Τος χοριακές χονδρικά τις έβαλα δεν τις θυμάμαι ακριβώς!! Μην με λιντσαρετε!!

Εγώ περιμένω να (μην) αδιαθετησω 21/11

πρίν από 18 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

στην επόμενη περίοδο...Δεκέμβρη δηλαδή... λογικά περιμένω κάπου στις 3 Δεκέμβρη...Μου φαίνεται τόσο μακριά... μακάρι κορίτσι μου μετά τις αγωνίες κ τα άγχη...να έρθουν κ τα καλύτερα για όλες μας...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα κορίτσι μου αυτή η αναμονή ποσο δυσκολη

Εύχομαι η νέα χρόνια να μας βρει ολες με θετικά αποτελεσματα ❤

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...