Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλησπέρα,

φαντάζομαι θα εννοεί προεμφυτευτικό. Αυτό θα είναι το ιδανικό γιατί θα ξέρεις ότι βάζεις άριστα έμβρυα. Για το σπερμα τι ακριβώς είπε; Τι πρωτόκολλο πρότεινε δηλαδή; 
      αυτό που σου είπα το πρωί, κανείς υστεροσκοπηση και στέλνεις και δείγμα για το era test. Επισης era test ή scratching κάνουμε συνήθως μετά από 1-2 αποτυχημένες ετ. Οπότε οκ αυτά τα σχόλια τα κάνουν για να τα κάνουν. 

Αυτό ακριβώς που σου ειπε. Τι εννοείς δεν βγάζει νόημα; Φυσικός σε εσένα, ο σύζυγος σου το ίδιο σπερμα έδωσε. Εννοώ με κατακερματισμό που ο άλλος σου γιατρός δεν το σχολιάζει καν. 
      Αυτός που πήγες τώρα, σου είπε τίποτα για την χαμηλή ΑΜΗ ότι είναι και χαμηλή ποιότητα; 

Εννοώ δεν είναι τόσο υψηλός ο κατακερματισμός που κάνει τη διαφορά. Είπε πως παίζει ρόλο προφανώς κ πως εφόσον είναι άντρας 35 ετών είναι πολύ νέος να έχει τέτοιο κατακερματισμό και αντιοξειδωτικό στρες.  
      Προτεινε εναλλάξ femara serpafar στον ίδιο κύκλο αλλά σε μεγαλύτερη δόση και όχι ενέσεις orgalutran όπως έκανα ως τώρα αλλά arvekap.

πρίν από 2 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Μου είχε προτείνει κι εμένα η κόρη του Πάντου τη συγκεκριμένη εξέταση για το Εύθραυστο Χ. Δεν φαίνεται στον καρυότυπο. Επίσης ο κίνδυνος είναι όντως μεγαλύτερος για τα αγόρια.

Ο Πάντος δεν μου την ανέφερε ποτέ και τελικά δεν την έκανα.

Όντως - η συχνότητα στα κορίτσια είναι 1/5000.

προσπάθεια για 2ο μωρο

Recommended Posts

1 hour ago, LoveToBeMommy είπε:

Αχχχ αυτά τα σημάδια που ψάχνουμε..

Ναι έχω ένα υπέροχο αντράκι 14ων μηνων:x

Αλλά πίστεψέ με, η λαχτάρα μου για το 2ο είναι ίδια με τη πρώτη φορά!

Εμείς κάναμε τη πρώτη προσπάθεια τον Νοέμβρη που είχα εν τέλη προφανώς τη βιοχημική.. Δεκεμβρη δεν προλάβαμε (:mrgreen:) γόνιμες ημέρες οπότε πάμε για Γενάρη τώρα.

Εφόσον είσαι μια χαρά να μην αγχώνεσαι για τπτ.

Δεν είναι τυχαίο ρε συ που όλοι λένε πόσο κακό κάνει το άγχος. Μας μπλοκάρει κ συναισθηματικά αλλά κ σωματικά γμτ. Βέβαια ξέρω,δεν υπάρχει κουμπί να πατήσεις που να λεει "στοπ άγχος" αλλααα..

Δε ξέρω αν θα σε βοηθούσαν τεστ ωορρηξίας (ή αν θα σε αγχωναν περισσότερο..) πάντως 2 φίλες μου τις είχαν βοηθήσει πολύ!

Να σου ζήσει το μπεμπακι σου ❤ ευχομαι να έρθει συντομα και το 2ο ❤

Σε καταλαβαίνω αυτή η λαχτάρα πως είναι

Δεν ξέρω πως να το αποβάλλω το άγχος ειλικρινά και όσο περναει ο καιρός και δεν βλέπω φως αγχώνομαι ακόμα περισσοτερο μήπως υπάρχει προβλημα δεν ξέρω πως να το αποβάλλω αυτή είναι η αλήθεια

Ευτυχώς έχω το θετικό ότι καταλαβαίνω την ωορρηξία μου από υγρά και πονους δηλαδή την μέρα την ωορρηξίας θα ποναω συνεχόμενα για 3-4 ώρες στην ωοθήκη αλλά πηρα τεστ για να βεβαιώσω ότι γίνεται ωορρηξία δεν με βοήθησαν κάπου απλά μου επιβεβαίωσαν ότι κάνω ωορρηξία και γίνετε παντα 13 με 14η μέρα αλλά ξεκινάμε επαφές συνήθως από 10η οπότε πεφτω μέσα  αρχίζω και απελπιζομαι ειναι η αλήθεια 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Kon90 είπε:

Να σου ζήσει το μπεμπακι σου ❤ ευχομαι να έρθει συντομα και το 2ο ❤

Σε καταλαβαίνω αυτή η λαχτάρα πως είναι

Δεν ξέρω πως να το αποβάλλω το άγχος ειλικρινά και όσο περναει ο καιρός και δεν βλέπω φως αγχώνομαι ακόμα περισσοτερο μήπως υπάρχει προβλημα δεν ξέρω πως να το αποβάλλω αυτή είναι η αλήθεια

Ευτυχώς έχω το θετικό ότι καταλαβαίνω την ωορρηξία μου από υγρά και πονους δηλαδή την μέρα την ωορρηξίας θα ποναω συνεχόμενα για 3-4 ώρες στην ωοθήκη αλλά πηρα τεστ για να βεβαιώσω ότι γίνεται ωορρηξία δεν με βοήθησαν κάπου απλά μου επιβεβαίωσαν ότι κάνω ωορρηξία και γίνετε παντα 13 με 14η μέρα αλλά ξεκινάμε επαφές συνήθως από 10η οπότε πεφτω μέσα  αρχίζω και απελπιζομαι ειναι η αλήθεια 

Ποσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται?

Για να είχες όμως βιοχημική όπως είπε ο γιατρός σου σημαίνει ότι λογικά είναι οκ το σπέρμα του συζύγου κ εσύ το ίδιο εφόσον έπιασες..

Κοίτα μια καλή μου φίλη ήταν 32 κ ο άντρας της 42 κ έπιασαν 10 μήνες μετά. Απλά δεν καθόταν πιο πριν,χωρίς να έχουν κανένα θέμα οι άνθρωποι..

ovYip2.png

1 hour ago, LoveToBeMommy είπε:

Ποσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται?

Για να είχες όμως βιοχημική όπως είπε ο γιατρός σου σημαίνει ότι λογικά είναι οκ το σπέρμα του συζύγου κ εσύ το ίδιο εφόσον έπιασες..

Κοίτα μια καλή μου φίλη ήταν 32 κ ο άντρας της 42 κ έπιασαν 10 μήνες μετά. Απλά δεν καθόταν πιο πριν,χωρίς να έχουν κανένα θέμα οι άνθρωποι..

Βέβαια και επιτρεπεται στα 31 είμαι εσυ? 

Έτσι μου είπε και γιατρός όπως το είπες εγώ πιστευω το άγχος μου με έχει φάει αλλά πραγματικα δίνω υπόσχεση εδώ σε 4 μέρες περιμενω να αδιαθετησω ουτε ξανά ψάχνω τίποτα το βγάζω και από το μυαλό μου χαχαχα 

8 ώρες πρίν, Kon90 είπε:

Βέβαια και επιτρεπεται στα 31 είμαι εσυ? 

Έτσι μου είπε και γιατρός όπως το είπες εγώ πιστευω το άγχος μου με έχει φάει αλλά πραγματικα δίνω υπόσχεση εδώ σε 4 μέρες περιμενω να αδιαθετησω ουτε ξανά ψάχνω τίποτα το βγάζω και από το μυαλό μου χαχαχα 

29..

Λοιπόν,εγώ σε 4 μέρες από την άλλη τελειώνω με τη περίοδο..

Όπως κ να χει,αν δεν είσαι τώρα (που το εύχομαι ολόψυχα!!) τότε θα πάμε μαζί δυνατά για προσπάθεια πάλι μέσα στον Γενάρη!! 

Ο σύζυγος σου πως είναι με το όλο θέμα?

ovYip2.png

1 ώρα πρίν, LoveToBeMommy είπε:

29..

Λοιπόν,εγώ σε 4 μέρες από την άλλη τελειώνω με τη περίοδο..

Όπως κ να χει,αν δεν είσαι τώρα (που το εύχομαι ολόψυχα!!) τότε θα πάμε μαζί δυνατά για προσπάθεια πάλι μέσα στον Γενάρη!! 

Ο σύζυγος σου πως είναι με το όλο θέμα?

Σίγουρα θα έρθει στην ώρα της εννοείται δεν θα πτοηθουμε και ας ελπίσουμε να πανε όλα καλά 

Είναι πολυ χαλαρός γενικά γιατι δεν τον αγχωνω και εγώ οποτε το έχει παρει εντάξει ευτυχώς αυτό μου έλειπε να είχα και το άγχος του συζυγου φτάνει το δικό μου χαχαχα

Διαφημίσεις

16 ώρες πρίν, Iris89 είπε:

Το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες. Δεν χρειάζεται όμως να τρελαίνεσαι πραγματικά. Είσαι σε καλή ηλικία! Χρειάζεται υπομονή πολλή... Προσπαθώ να το λέω κ εγώ στον εαυτό μου.

Άντε, μπράβο! Όλα καλά θα είναι! Αχ αυτά τα κάρβουνα... Εγώ αισθάνομαι ότι θα τα κλωσήσω πια!  Κ εγώ αγωνιώ μέχρι την Τρίτη που θα κάνω υπέρηχο και χοριακή.

αχ άσε τι να κάνουμε στην ανάγκη θα κλωσησουμε κιόλας :)αρκεί να είναι καλά τα σποράκια

• Χαχα 2

Καλημέρα κορίτσια. Είμαι κανούρια στο θέμα, συμμετείχα στην ομαδα μανούλες Φεβρουαρίου 21 και λέμε σιγά σιγά να βάλουμε μπρος για το δεύτερο. Έχω ενα αγοράκι 11μιση μηνών μετά από εξωσωματική και έχουμε εμβρυάκια στην κατάψυξη. Λέμε όμως να προσπαθήσουμε λίγους μήνες φυσιολογικά και αν δεν έρθει να πάμε μαλλον το καλοκαίρι για εμβρυομεταφορά. Μετα την εγκυμοσυνη εχω αστατο κυκλο παει απο 25-31 μέρες και η περιοδος κρατα πολυ δηλαδή σίγουρα 7 μερες και αλλες 4-5να καθαρισω εντελως απο υπολειματα. Σκεφτομαι να παω και στο γυναικολογο να δουμε τι γινεται γιατι αυτο το πραγμα με την περιοδο με εχει κουρασει. Το ειχε καμμια μετα απο εγκυμοσυνη?

Τωρα παραγγειλα τεστ οωρρηξιας και ελπιζω να γινει το θαυμα. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχουμε κανενα σοβαρο θεμα , το μονο οτι ειχα βρει μια βουλωμενη σαλπιγγα αριστερα αλλα επειδη κανω σχεδον παντα οωρρηξια απο δεξια λογω καλης οωθηκης γιατι η αλλη ειναι χειρουργημενη και εχει μικρυνει πολυ δεν βγαζει συχνα ωαρια. Οποτε λιγο παραξενο που δεν ειχα μεινει εγκυος φυσιολογικα πριν την εξωσωματικη. Τωρα ειμαι 11η μερα κυκλου ελπιζω να προλαβουν να ερθουν τα τεστ για να δω ποτε εχω οωρρηξια.

kJQgp2.png

πρίν από 54 λεπτά , Hope.2019 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Είμαι κανούρια στο θέμα, συμμετείχα στην ομαδα μανούλες Φεβρουαρίου 21 και λέμε σιγά σιγά να βάλουμε μπρος για το δεύτερο. Έχω ενα αγοράκι 11μιση μηνών μετά από εξωσωματική και έχουμε εμβρυάκια στην κατάψυξη. Λέμε όμως να προσπαθήσουμε λίγους μήνες φυσιολογικά και αν δεν έρθει να πάμε μαλλον το καλοκαίρι για εμβρυομεταφορά. Μετα την εγκυμοσυνη εχω αστατο κυκλο παει απο 25-31 μέρες και η περιοδος κρατα πολυ δηλαδή σίγουρα 7 μερες και αλλες 4-5να καθαρισω εντελως απο υπολειματα. Σκεφτομαι να παω και στο γυναικολογο να δουμε τι γινεται γιατι αυτο το πραγμα με την περιοδο με εχει κουρασει. Το ειχε καμμια μετα απο εγκυμοσυνη?

Τωρα παραγγειλα τεστ οωρρηξιας και ελπιζω να γινει το θαυμα. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχουμε κανενα σοβαρο θεμα , το μονο οτι ειχα βρει μια βουλωμενη σαλπιγγα αριστερα αλλα επειδη κανω σχεδον παντα οωρρηξια απο δεξια λογω καλης οωθηκης γιατι η αλλη ειναι χειρουργημενη και εχει μικρυνει πολυ δεν βγαζει συχνα ωαρια. Οποτε λιγο παραξενο που δεν ειχα μεινει εγκυος φυσιολογικα πριν την εξωσωματικη. Τωρα ειμαι 11η μερα κυκλου ελπιζω να προλαβουν να ερθουν τα τεστ για να δω ποτε εχω οωρρηξια.

Καλως ήρθες στην ομάδα μας και σου εύχομαι με το καλό το 2ο μωράκι. Είναι πολύ γούρικο το γκρουπάκι και πιστεύω σύντομα θα έχεις καλά νέα. ότι χρειαστείς για τα τεστ ωορρηξίας μας λες. Ταινίες παρήγγειλες?

πρίν από 57 λεπτά , Lilly28 είπε:

Καλως ήρθες στην ομάδα μας και σου εύχομαι με το καλό το 2ο μωράκι. Είναι πολύ γούρικο το γκρουπάκι και πιστεύω σύντομα θα έχεις καλά νέα. ότι χρειαστείς για τα τεστ ωορρηξίας μας λες. Ταινίες παρήγγειλες?

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου! Ναι κλασσικά της hometest. Ειναι πολυ αξιοπιστα και το λεω με σιγουρια γιατι πριν κανω εξωσωματικη τα εκανα σε συνδυασμο με ελεγχο οωρρηξιας με τον γναικολογο και ηταν ολοσωστα. Μακαρι να γινει το θαυμα και για εμας να μην χρειαστει η εμβρυομεταφορα καν.

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

2 ώρες πρίν, Kon90 είπε:

Σίγουρα θα έρθει στην ώρα της εννοείται δεν θα πτοηθουμε και ας ελπίσουμε να πανε όλα καλά 

Είναι πολυ χαλαρός γενικά γιατι δεν τον αγχωνω και εγώ οποτε το έχει παρει εντάξει ευτυχώς αυτό μου έλειπε να είχα και το άγχος του συζυγου φτάνει το δικό μου χαχαχα

Εμ για αυτό ρώτησα!!

Αν κ συνήθως εκείνοι είναι πάντα πιο χαλαροί από εμάς.. γενικώς οι περισσότεροι μέχρι να το πιάσουν στα χέρια τους το μωράκι δεεεν το πολυ συνειδητοποιούν:roll:

1 ώρα πρίν, Hope.2019 είπε:

Καλως ήρθες κ εσύ κορίτσι μου!!

Εύχομαι να μη χρειαστείτε άλλη εξωσωματική κ να τα καταφέρετε σύντομα :x

Να σου ζήσει το μωράκι σου!!

Παρήγγειλα κ εγώ εχθές τεστ ωορρηξίας..χαίρομαι που λες ότι είναι αξιόπιστα!!

ovYip2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , LoveToBeMommy είπε:

Εμ για αυτό ρώτησα!!

Αν κ συνήθως εκείνοι είναι πάντα πιο χαλαροί από εμάς.. γενικώς οι περισσότεροι μέχρι να το πιάσουν στα χέρια τους το μωράκι δεεεν το πολυ συνειδητοποιούν:roll:

Καλως ήρθες κ εσύ κορίτσι μου!!

Εύχομαι να μη χρειαστείτε άλλη εξωσωματική κ να τα καταφέρετε σύντομα :x

Να σου ζήσει το μωράκι σου!!

Παρήγγειλα κ εγώ εχθές τεστ ωορρηξίας..χαίρομαι που λες ότι είναι αξιόπιστα!!

Eυχαριστώ κορίτσι μου. Εύχομαι και σε σένα να έρθει γρήγορα το μωράκι. Ναι ναι είναι όντως πολύ αξιόπιστα και οικονομικά!

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

κορίτσια μου καλησπέρα δεν έχω διαβάσει τα τελευταία νέα,ελπίζω να είστε καλά. Σος επαφές μετά από θετικό τεστ;;;

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

3 ώρες πρίν, Hope.2019 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου! Ναι κλασσικά της hometest. Ειναι πολυ αξιοπιστα και το λεω με σιγουρια γιατι πριν κανω εξωσωματικη τα εκανα σε συνδυασμο με ελεγχο οωρρηξιας με τον γναικολογο και ηταν ολοσωστα. Μακαρι να γινει το θαυμα και για εμας να μην χρειαστει η εμβρυομεταφορα καν.

Να σε ρωτήσω δλδ βρήκες θετικό τεστ κ ήταν έτοιμο το ωοαριο να ελευθερωθει;;

• Μου αρέσει 1

Καλώς ήρθαν τα καινούργια κορίτσια μας...με το καλό σύντομα εγκυουλες...

@Kon90 έχουμε ευχαρισταααααα;;; τα διάβασα πολύ γρήγορα μόλις...

πρίν από 7 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

έκανα πριν λίγο κ είναι θετικό...

χθες είχαμε επαφη.Τώρα τι να κάνω να έχουμε κ σήμερα ή αύριο;;; Ή κ τις δύο;

πρίν από 9 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

τι εννοεις οτι ηταν ετοιμο να ελευθερωθει;;; μολις βγει θετικο λενε ότι η ωορρηξία θα γίνει 12 με 48 ώρες...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 6 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Καλώς ήρθαν τα καινούργια κορίτσια μας...με το καλό σύντομα εγκυουλες...

@Kon90 έχουμε ευχαρισταααααα;;; τα διάβασα πολύ γρήγορα μόλις...

έκανα πριν λίγο κ είναι θετικό...

χθες είχαμε επαφη.Τώρα τι να κάνω να έχουμε κ σήμερα ή αύριο;;; Ή κ τις δύο;

Εγώ αν βρω θετικό κάνω την ημέρα του θετικού και τις 2 επόμενες σίγουρα πιο πριν είναι καλά να εχεις κ πριν το θετικό τεστ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...