Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

Δεν το λύνεις, προσπαθείς να το κρατήσεις σε μια ισορροπία. Αυτο που κάνεις είναι να μην αφήσεις να πάθεις υπογλυκαιμία. Δηλαδή να τρως κάτι ανά 3 ώρες. Να μην κάνεις μεγάλα κενά. Φυσικά και συνδέονται. Κάνεις πολλές ώρες να φας, νιώθεις αδύναμη , χτυπάς ένα σουβλάκι, και λίγες πατατούλες , ενώ έχει υπογλυκαιμία, τρως άμυλο , υδατάνθρακα και μπαμ απότομη αύξηση, overdose, αυξημένο ζάχαρο, με αποτέλεσμα απότομη πτώση πάλι υπογλυκαιμία. Οταν παθαίνεις υπογλυκαιμίες δεν έχεις την αίσθηση του κορεσμού οπότε τρως λυσσασμένα μέχρι να σε «πιάσει». Δεν ξέρω αν στο έχω εξηγήσει σωστά πως περίπου δουλεύει.

Ναι μου το εξήγησες και νιώθω πως διαβάζω ξανά τη ζωή μου. Δλδ αυτό δημιουργείται ή υπάρχει από πάντα ;  Δε δίνεται η σωστή αγωγή ; Πέρα από διατροφή κλπ. 
      Έκανα υπερπροσπάθεια κάθε μήνα ωοληψια ένα χρόνο. Αλλα το θέμα είναι, υπάρχει περίπτωση να είχα καλύτερα αποτελέσματα αν το είχα δει νωρίτερα; Αυτό θα με τρώει.

Το φαγητό θέλει πρόγραμμα ναι και ενώ είμαι τόσο πειθαρχημένη σε όλα τα άλλα στη καθημερινότητα μου , σε αυτό είμαι ο,τι ‘ ναι. Πρωί δε τρώω και αν φάω τρώω σπάνια. Τουλάχιστον έκοψα την καφεΐνη εδώ κ ένα δίμηνο , πίνω ένα καφέ ντεκαφεϊνέ το πρωί κ σπάνια κάτι ελάχιστο. Μετά τπτ όλη μέρα κ θα φάω ξανά 8-9 που θα γυρίσω σπίτι. Μπορεί να τσιμπήσω ένα σάντουιτς ή καμιά αραβική πιτα δουλειά αλλά ως εκεί. Οταν γυρνάω σπίτι τρώω σα κτήνος. Νεράκια λίγα. Αλκοόλ δε πίνω καθόλου αλλά αναψυκτικά φουλ.  

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

ναι εχεις δικιο η ινσουλινη γυρω στο 3 θεωρειται αντισταση. καλο ειναι οσα μπορεις να τα χεις ομως υπο ελεγχο να ναι τουλ ησυχη η συνειδηση σου οτι τα κανες ολα. εγω θα σου πω με την εμπειρια μου οτι οι γυναικολογοι υποτιμουν τις αλλες ειδικοτητες (ενδοκρινολογους-αιματολογους-ρευματολογους κλπ). ειναι λιγο της αποψης το 99,9 % ειναι στο καλο εμβρυο και το καλο ενδομητριο. και δυστυχως δεν σε προτρεπουν σε εξετασεις αλλων ειδικοτητων. ειναι τρομερο ομως να τραβαμε που τραβαμε ολα αυτα και να πρεπει να ψαχνουμε και να διαβαζουμε μονες μας και να πηγαινουμε εμεις να τους τα λεμε και να τους ζηταμε εξετασεις και διαδικασιες. δηλαδη εγω πολυ θα θελα να ειχα παει σε εναν εξωσωματικο να μου πει τα παντα ολα να τον εμπιστευτω τυφλα και τελος . ε σε πληροφορω πηγα σε τοσα μεγαλα ονοματα (πλην του παν… που απο προσωπικες εμπειριες κοντινων μου ατομων τον εχω σιχαθει) επρεπε εγω να λεω να δουμε κι αυτο ; να κανουμε και το αλλο ; να ακολουθησουμε τωρα αυτο ; μεχρι που ενας κιολας νομιζε οτι ειμαι «συναδελφος» κι οταν του ειπα οχι, δε με πιστευε. εμενα αυτο με εξοργιζει πιο πολυ. που χανουμε χρονο (χρονια βασικα) επειδη κανεις τους δεν κανει σωστα κι ολοκληρωμενα τη δουλεια του. μια μπιζνα φαστ φουντ που πρεπει εσυ να καθεσαι να σπας το κεφαλι σου να βρεις την ακρη .

Δεν ξέρω αν απλά δε τα σκέφτονται (που το αποκλείω γιατί είναι επιστήμονες και αυτό δε το αμφισβητώ) ή απλά δεν τα λένε (είτε επι τούτου είτε επειδή δε θέλουν να ταλαιπωρήσουν την εκάστοτε κοπέλα). Η αλήθεια είναι πως όσο ψάχνεις βρίσκεις. Δλδ καμπύλες δε μου είχε προτείνει κανείς να κάνω. Ο Μπαγ**ος μου πρότεινε και σήμερα που είπα στον Τζεφ*** πως πήγα να κάνω με ρώτησε γιατί.

προσπάθεια για 2ο μωρο

Recommended Posts

1 hour ago, iwanna24 είπε:

Απίστευτο ε;

Μα βλέπω πάλι να χτυπάει το τηλέφωνο και λέω τι θέλει πάλι;

Και παίρνει έτσι, να δει τι κάνω...

Δεν μου έχει συμβεί ξανά...μόνο μια αποβολή περάσαμε μαζί.

Τι καλός!! Όντως σπανίζουν τέτοιες περιπτώσεις

@Kon90 από ότι κατάλαβα και εσύ περιμένεις περίοδο...

Αν δεν σε επισκεφτεί μέχρι την Δευτέρα ( που να μην σωσει και έρθει) ας κάνουμε και οι 2 το τεστακι την Δευτέρα!! ( Και εγώ στο ντουλάπι το έβαλα μόλις μου το έφερε ο σύζυγος)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 23 λεπτά , Emmi@ είπε:

Τι καλός!! Όντως σπανίζουν τέτοιες περιπτώσεις

@Kon90 από ότι κατάλαβα και εσύ περιμένεις περίοδο...

Αν δεν σε επισκεφτεί μέχρι την Δευτέρα ( που να μην σωσει και έρθει) ας κάνουμε και οι 2 το τεστακι την Δευτέρα!! ( Και εγώ στο ντουλάπι το έβαλα μόλις μου το έφερε ο σύζυγος)

Αυτό λέω και εγώ μην σωσει ερθει εγώ περιμένω σκ αν δεν ερθει μέχρι Κυριακή βράδυ δευτερα πρωι μαζι θα δώσουμε ραντεβού χαχαχα

Εσύ αντεχεις μέχρι δευτερα?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , Kon90 είπε:

Αυτό λέω και εγώ μην σωσει ερθει εγώ περιμένω σκ αν δεν ερθει μέχρι Κυριακή βράδυ δευτερα πρωι μαζι θα δώσουμε ραντεβού χαχαχα

Εσύ αντεχεις μέχρι δευτερα?

Αντεχω αντέχω, γιατί και τον προηγούμενο μήνα με 4 ήμερη καθυστερήση με θυμήθηκε η κυρία..έχουν περάσει οι 2 μέρες και μένουν άλλες 2 για να συμπληρωθεί το 4 ήμερο, οπότε σκέφτομαι να μην χαλάσω άδικα και το τεστ, να απογοητετω μια και καλή.. αχαχαχαχα

3 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Αυτό με τον καθρέπτη το έχω κάνει αχαχαχ γτ μετην ψιλαφιση  δεν το έχω δεν πολυκαταλαβαινω είναι και νούμερο D.. axaxxa πολύ γελασα δικιά μου είσαι και Εσύ!!!! 

Δεν χάνεται και τίποτα.. 

Εγώ δεν βλέπω γενικά τηλεοραση το θεωρώ ένα χαζοκούτι άχρηστο που μόνο καίει τον εγκέφαλο και όχι μόνο σου τρώω χρόνο άδικα των αδικων...

αλλα βλέπω σασμο... του τρελου....  με έβαλε ο σύζυγός να δω και πέρυσι άγριες μελλισες Αλλά δεν μπορούσα να συντονιστώ μέσα στην μιρλά ήταν... στο σασμό έχει και κάναν ερωτα... ειδικά οι απαγορευμένοι οι θαμενοι χρονια είναι συγκινητικοι... ειμαι από τα 16 με τον σύζυγό και σκέφτομαι καμία φορά ότι αν μου το είχαν πάρει και εγώ ακόμα θα τον περίμενα... μονογαμικη βλέπετε!!! Το λες και λοξή!!! Αχαχαχχαα

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 1: ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ:

1. @Melody90 1/12??

2. @IOANNA28 09/12

3. 

4. @Rafaela_123 2/12 

5.  @Ανθη 39 2/12

6. @anemoni1989 24/11 

7. @Lilly28

8. @Kon90 21/11 

9.  @Αννούλαααα

10. @Millou 28/11

11. @Fofi!

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 2.ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΧΟΡΙΑΚΗΣ:

1.  @Polly1

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 3: ΠΗΤ

1. @Nektarinaki 10/7/2022 (ΧΟΡΙΑΚΗ 225-->472)

2. @Evaki19 4/7/2022 ( 4000)

3. @enjoy 14/7/2022 (1100-->2700)

4. @Αλεξάνδρα.... ΠΗΤ ?? (100-->240)

5. @iwanna24 πητ?? (75-->300)

6. @marilia35 14/07/2021  (1094)

7. @Polly1 

8. @Martinaa

Θα προσθέσω και καινούργιες μετα

Εμενα βγαλτε με απο το πινακακι...δεν εχω τολμησει να ξεκινησω προσπαθειες ακομη...ηδη ειναι πολυ δυσκολη η κορη και πολυ απαιτητικη η δουλεια μου...ολο λεω αλλα κανω πισω μετα...

6 ώρες πρίν, Emmi@ είπε:

@anemoni1989 Ναι ναι το βλέπω.. αχαχαχαχαχαχαχα, το παρακαλουθω το θέμα από όταν άνοιξε και γενικά διαβάζω τα θέματα του φόρουμ απλά ποτέ δεν είχα γράψει και λέω ήρθε η ώρα!!αχαχα

Μακάρι για όλες μας να έρθει το πολυπόθητο μωράκι..και όσες κοπέλες είναι έγκυες εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ήρεμες και ανέφελες εγκυμοσύνες.

Καλώς ήρθες,κοπέλα μου!! Εύχομαι να είσαι έγκυος!! Αφού έχεις καθυστέρηση κανε κι ένα τεστ μέσα στο ΣΚ η χοριακη τη Δευτέρα! 

4 ώρες πρίν, enjoy είπε:

Αυτό με τον καθρέπτη το έχω κάνει αχαχαχ γτ μετην ψιλαφιση  δεν το έχω δεν πολυκαταλαβαινω είναι και νούμερο D.. axaxxa πολύ γελασα δικιά μου είσαι και Εσύ!!!! 

Δεν χάνεται και τίποτα.. 

Εγώ δεν βλέπω γενικά τηλεοραση το θεωρώ ένα χαζοκούτι άχρηστο που μόνο καίει τον εγκέφαλο και όχι μόνο σου τρώω χρόνο άδικα των αδικων...

αλλα βλέπω σασμο... του τρελου....  με έβαλε ο σύζυγός να δω και πέρυσι άγριες μελλισες Αλλά δεν μπορούσα να συντονιστώ μέσα στην μιρλά ήταν... στο σασμό έχει και κάναν ερωτα... ειδικά οι απαγορευμένοι οι θαμενοι χρονια είναι συγκινητικοι... ειμαι από τα 16 με τον σύζυγό και σκέφτομαι καμία φορά ότι αν μου το είχαν πάρει και εγώ ακόμα θα τον περίμενα... μονογαμικη βλέπετε!!! Το λες και λοξή!!! Αχαχαχχαα

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 1: ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ:

1. @Melody90 1/12??

2. @IOANNA28 09/12

3. 

4. @Rafaela_123 2/12 

5.  @Ανθη 39 2/12

6. @anemoni1989 24/11 

7. @Lilly28

8. @Kon90 21/11 

9.  @Αννούλαααα

10. @Millou 28/11

11. @Fofi!

1.  @Polly1

7. @Polly1 

8. @Martinaa

Θα προσθέσω και καινούργιες μετα

Εμενα δε μου χει πει να κάνω χοριακη!Ένα τεστ έκανα μόνο!! Ούτε ΠΗΤ ομως ξέρω να σου πω! Από την άλλη βδομάδα που θα πάω στον γιατρό 

πρίν από 51 λεπτά , Fofi! είπε:

Εμενα βγαλτε με απο το πινακακι...δεν εχω τολμησει να ξεκινησω προσπαθειες ακομη...ηδη ειναι πολυ δυσκολη η κορη και πολυ απαιτητικη η δουλεια μου...ολο λεω αλλα κανω πισω μετα...

Κι εγώ νόμιζα ότι αντέχω κι ήθελα να το κάνω στις 17/11  αλλά εδώ μέσα με πεισανε και το έκανα στις 15 το βράδυ!! Και τελείωσε η αγωνία μου μια ώρα αρχυτερα!! Σας ευχαριστώ, κοπέλες μου!!

Διαφημίσεις

Καλέ τι γίνεται εδώ, δεν σας προλαβαίνω! Συγχαρητήρια στις εγκυμονουσες, με το καλό τα μωράκια σας :)

κι εγώ απο Κρήτη είμαι, Ηράκλειο, η αντίπαλη πόλη :-D, σασμο δεν βλέπω πάντως, νομίζω είναι πολύ στερεοτυπικα όμως. Προωθούν μια στάνταρ "κρητικοτητα", λίγο καρικατούρα. Βεντετες όπως παλιά όχι, αλλά όλο και κάτι θα συμβεί στα χωριά μεταξύ οικογενειών, και στην ίδια οικογένεια μη σου πω. Fun fact, ο σασμος πάντως δεν γυρίζεται Κρήτη, αλλά στο Πόρτο ράφτη, Αττική δηλαδή! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Fofi! είπε:

Απο οτι θυμαμαι κοριτσι μου το μωρακι σου ειναι μικρο ακομη.Εχεις χρονο να περιμενεις λιγο να ξεπεταχτει,μετα απο καποια ηλικια ηρεμουν καπως.Εγω εμεινα εγκυος στο 2ο οταν το μωρο ηταν 18 μηνων,ηταν πολυ ζωηρος τοτε.Δεν ειχα ομως πολυ χρονο να περιμενω,κοντευα τα 38 και ειχα και μια παλλινδρομη μηνες πριν και δεν ηξερα αν θα επιανα παλι αμεσως.Τα μωρα μου εχουν 2 χρονια και 3 μηνες διαφορα και το μικρο ειναι πιο απαιτητικο και δυσκολο απο το πρωτο(σε φαγητο και υπνο).Δουλευω κι ολας και ειναι δυσκολο με 2 μικρα.Ο μεγαλος μετα τα 3 ηρεμησε αρκετα βεβαια,επιτελους συνενοουμαστε καπως.Οποτε ασε λιγο χρονο να περασει και βαζεις μπρος,αν μπορουσα προσωπικα θα περιμενα 1 χρονο ακομη.Αν τωρα το μικρο ηταν νεογεννητο θα ηταν πολυ πιο ευκολα.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πολύ γουρι μου φέρατε!!

Δεν κρατήθηκα, και έκανα το τεστ και είμαι έγκυος!!! Συγκρατημένη χαρά και αισιοδοξία και πολύ πιστή ότι αυτήν την φορά θα πάνε όλα καλά..

• Μου αρέσει 9

πρίν από 24 λεπτά , Emmi@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πολύ γουρι μου φέρατε!!

Δεν κρατήθηκα, και έκανα το τεστ και είμαι έγκυος!!! Συγκρατημένη χαρά και αισιοδοξία και πολύ πιστή ότι αυτήν την φορά θα πάνε όλα καλά..

Μπράβο σου κορίτσι μου!υπέροχα νεακιααααα!με το καλό να έχεις μια υπέροχη κύηση

Χαμουλης με το καλό κ στα υπόλοιπα κορίτσια!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 42 λεπτά , Emmi@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πολύ γουρι μου φέρατε!!

Εντάξει γελάω σα χαζή από χαρά... ντάξει μιλαμε καλά είπε η @iwanna24 ιωση εχει πεσει συγχαρητηρια!!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , Emmi@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πολύ γουρι μου φέρατε!!

καλημέρα!!!συγχαρητήρια!!!όλα να πάνε τέλεια!!!κ γω δεν κρατήθηκα χθες κ έκανα 3 τεστ κ ήταν όλα θετικά! :-) δεν μπορώ να χαρώ δυστυχώς.. μέχρι Δευτέρα που έχω χοριακη κ μέχρι να δω ότι πάνε όλα καλά είμαι πάρα πολύ συγκρατημένη..αλλά ομολογώ ότι χάρηκα.. 

• Μου αρέσει 4

ΠΙΝΑΚΑΚΙ 1: ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ:

1. @Melody90 1/12??

2. @IOANNA28 09/12

3. @Millou 28/11

4. @Rafaela_123 2/12 

5.  @Ανθη 39 2/12

6. @anemoni1989 24/11 

7. @Lilly28

8. @Kon90 21/11 ΣΤΑΣΟΥ!! ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙ!!:D

9.  @Αννούλαααα

10. @Marianne 2/12

1. @Emmi@

2. @Ευαγγελιαα

7. @Polly1 

8. @Martinaa

πρίν από 19 λεπτά , Ευαγγελιαα είπε:

καλημέρα!!!συγχαρητήρια!!!όλα να πάνε τέλεια!!!κ γω δεν κρατήθηκα χθες κ έκανα 3 τεστ κ ήταν όλα θετικά! :-) δεν μπορώ να χαρώ δυστυχώς.. μέχρι Δευτέρα που έχω χοριακη κ μέχρι να δω ότι πάνε όλα καλά είμαι πάρα πολύ συγκρατημένη..αλλά ομολογώ ότι χάρηκα.. 

Και εγώ το ίδιο..αν δεν περάσει πρώτα ο Θεός το τρίμηνο,δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να χαρώ..μέχρι να περάσει η ημερομηνία της παλινδρόμης θα κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κορίτσια και για το γούρι!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 56 λεπτά , Emmi@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πολύ γουρι μου φέρατε!!

Συγχαρητήρια κούκλα μου ...μια υπέροχη εγκυμοσύνη.

@enjoy

Να ευχηθώ και κάνα τζόκερ ρε αγάπη;

Καλημέρα, πέρα ως πέρα!

Με φουλ κακη διάθεση σήμερα!

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...