Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Εξωσωματική και εμβόλιο

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Pagotoula είπε:

ναι για το μπεξερο λεω. ασχετα με του ροταιου. λογω της 3ετους καλυψης δηλαδη. αλλα εφοσον πας εσυ σχολειο και συνανστρεφεσαι με τοσα παιδια, βγαζει νοημα.

Και η κολλητή μου που ειναι δικηγόρος 10 μηνών το έκανε.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 395
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , Ele@n είπε:

Αυτοκόλλητα εμβολίων κολλάνε οι κτηνίατροι για τα ζωάκια μας. Στα παιδικά βιβλιάρια βάζει ημερομηνία και σφραγίδα υπογραφή ο γιατρός.

Ωχ λες ο παιδιατρος μου και της @Pagotoula να ειναι κτηνιατροι τελικα :razz:

πρίν από 7 λεπτά , Καντι είπε:

Και η κολλητή μου που ειναι δικηγόρος 10 μηνών το έκανε.

εχει γινει πολυ μοδα γενικα απο οτι ακουω..αλλα αυτο ρωταω..πως το αιτιολογουν σε αυτη την ηλικια αν το παιδι μενει σπιτι. γιατι η επιχειρηματολογια του δικου μας, που ακομα δεν μας το χορηγησε,μου φανηκε λογικη. για ρωτα τον και πες μου αυριο αν θες.

πρίν από 7 λεπτά , Blondie είπε:

χαχαχα..καλε κολλανε τα αυτοκολλητα ωστε αν ω μη γεννειτω υπαρξει επιπλοκη αλλεργικη αντιδραση κλπ να φαινεται η παρτιδα κι η ημερομηνια ληξης 

πρίν από 4 λεπτά , Καντι είπε:

Ρε μηπως δεν το ξέρουν οτι πρεπει να το κανουν, να τους ενημερώσουμε εμεις.

Όχι ρε συ. Η δική μου είναι και μεγάλη. Έχει παιδιά από όλες τις ηλικίες. Πάντως αλήθεια αυτό με τα αυτοκόλλητα μου το έκανε ο κτηνίατρος στο σκύλο μου και μάλιστα γίνεται χαλιά το βιβλίο από την αφισοκολληση.

πρίν από 8 λεπτά , Blondie είπε:

Θα μπορούσε. Στο φόρουμ και όχι μονο η πλειοψηφία πάει για ντοκτορά στη βιολογία, ο φτασμένος θα κολλήσει να κουράρει άλλον οργανισμό;

• Χαχα 2

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Mighty86 είπε:

Πάντως τόσο καιρό το επιχείρημα σας είναι να ρωτάμε τους γιατρούς μας αλλά μετά λέτε για απάτες που κάνουν κ μάλιστα πολύ βαριές κατηγορίες.να μην κάνουν εμβόλια κ να λένε ότι κάνουν;;;;;κ μετά θέλετε να εμπιστευτώ τον γιατρό μου για να κάνω εμβόλιο;;;;

αν δεν εμπιστευεσαι τους γιατρους σου...ουπς....κατι παει λαθος...καιρος να βρεις αλλους μηπως; λεω εγω τωρα.. εκτος κι αν για καποια φαρμακα τους εμπιστευεσαι (πχ εξωσωματικης, αντιπηκτικες κλπ που εχεις αναφερει) και για αλλα οχι (πχ εμβολιο κοβιντ).... τωρα αυτο τι λογικη εχει και με ποια κριτηρια το κανεις....μονο εσυ ξερεις...

πρίν από 11 λεπτά , Pagotoula είπε:

εχει γινει πολυ μοδα γενικα απο οτι ακουω..αλλα αυτο ρωταω..πως το αιτιολογουν σε αυτη την ηλικια αν το παιδι μενει σπιτι. γιατι η επιχειρηματολογια του δικου μας, που ακομα δεν μας το χορηγησε,μου φανηκε λογικη. για ρωτα τον και πες μου αυριο αν θες.

χαχαχα..καλε κολλανε τα αυτοκολλητα ωστε αν ω μη γεννειτω υπαρξει επιπλοκη αλλεργικη αντιδραση κλπ να φαινεται η παρτιδα κι η ημερομηνια ληξης 

Και μενα μου ειπε μονο αν παει παιδικο θα το κανουμε τωρα. 

πρίν από 4 λεπτά , Blondie είπε:

Και μενα μου ειπε μονο αν παει παιδικο θα το κανουμε τωρα. 

μπας και παμε στον ιδιο παιδιατρο-κτηνιατρο;;;;:mrgreen:

πρίν από 16 λεπτά , Ele@n είπε:

Όχι ρε συ. Η δική μου είναι και μεγάλη. Έχει παιδιά από όλες τις ηλικίες. Πάντως αλήθεια αυτό με τα αυτοκόλλητα μου το έκανε ο κτηνίατρος στο σκύλο μου και μάλιστα γίνεται χαλιά το βιβλίο από την αφισοκολληση.

Θα μπορούσε. Στο φόρουμ και όχι μονο η πλειοψηφία πάει για ντοκτορά στη βιολογία, ο φτασμένος θα κολλήσει να κουράρει άλλον οργανισμό;

εμενα παντως μου το κανουν και στο παιδι και στο σκυλι...και ειναι διαφορετικοι μεταξυ τους..δεν τα παω στον ιδιο...:P

• Χαχα 2

πρίν από 12 λεπτά , Pagotoula είπε:

Δεν νομιζω οτι υπάρχει επιχειρηματολογία. Πολυ απλα μα σ ειπε εγω το συστήνω παρόλου που δεν ειναι στον υποχρεωτικό, ρώτησα και τις φίλες μου αν το κάνανε και το κάνανε ολες, οποτε ετσι το αποφάσισα.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 17 λεπτά , Pagotoula είπε:

αν δεν εμπιστευεσαι τους γιατρους σου...ουπς....κατι παει λαθος...καιρος να βρεις αλλους μηπως; λεω εγω τωρα.. εκτος κι αν για καποια φαρμακα τους εμπιστευεσαι (πχ εξωσωματικης, αντιπηκτικες κλπ που εχεις αναφερει) και για αλλα οχι (πχ εμβολιο κοβιντ).... τωρα αυτο τι λογικη εχει και με ποια κριτηρια το κανεις....μονο εσυ ξερεις...

Γενικώς δεν τους θέλω τους γιατρούς αχρειαστοι να είναι. Αντιπηκτικες πήρα λόγω καισαρικής όχι εξωσωματικής. Ο εξωσωματικος μου είναι ο μόνος γιατρός που αγάπησα κ πριν κάνω το παιδάκι μου δλδ τελείως αντικειμενικά. Είναι φυσικά υπέρ των εμβολίων όπως έχω διαβάσει στην σελίδα του άρθρο. Αλλά όπως σου είπα δεν φοβάμαι τον κοβιντ αλλά τα εμβόλια. Δεν μου διαβεβαιώνει κάνεις ότι δεν θα πάθω τίποτα με το εμβόλιο αντιθέτως όλοι λένε ότι έναν πυρετό τον κάνεις.ε δεν θέλω να ανεβάσω πυρετό. Σχετικά με την ανοσία έχω ανεβάσει λινκ περιμένω να εγκριθεί (αιώνες τώρα). Οπότε αν τελικά τα εμβόλια δεν βοηθάνε στην ανοσία του πλήθους κ εγώ δεν φοβάμαι τον κοβιντ αφήστε με να ζήσω όπως θέλω την ζωή μου...

ΕντιτΚ εμείς ροτοιο δεν κάναμε.η παιδίατρος μου το κάνει σε παιδάκια με αδερφάκια η με υγειονομικούς γονείς.

AuQnp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Pagotoula είπε:

εχεις δικιο. και η πλακα ειναι πως εχω ακουσει διασπαρτα γιατρους που συστηνουν μη εμβολιασμο ενω και οι ιδιοι κι οι γυναικες τους κι οι οικογενειες τους εχους εμβολιαστει...πιο παραλογισμος πεθαινεις...μονο στην ελλαδα συμβαινουν αυτα.

Στην Κύπρο που ζω εγώ γιατροί έβγαζαν ψεύτικα πιστοποιητικά εμβολιασμού υπό πληρωμή εννοείται στα 600 ευρώ αγοράζεις πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού για να εχεις safe pass παντού!! Και πως το μάθαμε;; Γιατί ο διαβολος έχει πολλά ποδάρια που λένε και οι παροιμίες, ενας από αυτους αρρώστησε βαριά έπρεπε να νοσηλευτεί να μπει σε οξυγόνο και εκεί μαρτύρησε στους νοσηλευτές ότι το safe pass του ήταν πλαστό, όποτε στα παιδιά δεν μου κάνει εντύπωση που δείχνουν πλαστό βιβλιάριο για να εγγραφούν στο σχολείο! εγω στην Αγγλία που ζούσα σαν φοιτήτρια και όταν δούλευα μου ζήτησαν και το πανεπιστήμιο συγκεκριμένα εμβόλια αλλα και το NHS επίσης για να μπορώ να εργαστώ και να φοιτήσω επρεπε να έχω συγκεκριμένα υποχρεωτικά κάποια εμβόλια!!! 

πρίν από 4 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

Στην Κύπρο που ζω εγώ γιατροί έβγαζαν ψεύτικα πιστοποιητικά εμβολιασμού υπό πληρωμή εννοείται στα 600 ευρώ αγοράζεις πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού για να εχεις safe pass παντού!! Και πως το μάθαμε;; Γιατί ο διαβολος έχει πολλά ποδάρια που λένε και οι παροιμίες, ενας από αυτους αρρώστησε βαριά έπρεπε να νοσηλευτεί να μπει σε οξυγόνο και εκεί μαρτύρησε στους νοσηλευτές ότι το safe pass του ήταν πλαστό, όποτε στα παιδιά δεν μου κάνει εντύπωση που δείχνουν πλαστό βιβλιάριο για να εγγραφούν στο σχολείο! εγω στην Αγγλία που ζούσα σαν φοιτήτρια και όταν δούλευα μου ζήτησαν και το πανεπιστήμιο συγκεκριμένα εμβόλια αλλα και το NHS επίσης για να μπορώ να εργαστώ και να φοιτήσω επρεπε να έχω συγκεκριμένα υποχρεωτικά κάποια εμβόλια!!! 

Άρα μπορεί να παίζει αυτό κ με κοβιντ;;;;να μην έχουν κάνει κάποιοι κ να λένε ότι κάνανε; Τροφή για σκέψη...

Αλλού τελικά υπάρχουν θεωρίες συνωμοσίας κ επιχειρηματολογία πιάτσας όπως λέει κ η μαμι κ αλλού μιλάμε για αμόρφωτους ανθρώπους που διαβάζουν το" ξυπνάτε ρε"

AuQnp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

Εντάξει σε αυτή την περίπτωση δεν πρέπει να τους αφαιρέσουν την άδεια να ξεβρωμισει λίγο το επάγγελμα;

tvXOp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Mighty86 είπε:

Άρα μπορεί να παίζει αυτό κ με κοβιντ;;;;να μην έχουν κάνει κάποιοι κ να λένε ότι κάνανε; Τροφή για σκέψη...

Αλλού τελικά υπάρχουν θεωρίες συνωμοσίας κ επιχειρηματολογία πιάτσας όπως λέει κ η μαμι κ αλλού μιλάμε για αμόρφωτους ανθρώπους που διαβάζουν το" ξυπνάτε ρε"

Δεν ξέρω τι γίνεται στην Ελλάδα πως γίνεται το εμβολιαστικο  προγραμμα στην Κύπρο είχαν δώσει σε ιδιώτες γιατρους αστρα να κάνουν για να βοηθήσουν στην κάλυψη! Τώρα ερευνούν όλους τους γιατρους που είχαν πάρει εμβόλια για να κάνουν σε ασθενεις τους, ήδη βρήκαν 6 γιατρους που έδιναν πλαστές κάρτες εμβολιασμού διότι αυτοί το περνούσαν στο σύστημα  του κράτους ότι το έκαναν ενώ το πετούσαν στο κάλαθο! Και εννοείται τα έπαιρναν και χοντρά 600 ευρώ η κάθε κάρτα εμβολιασμού!!

πρίν από 12 λεπτά , Ele@n είπε:

Εντάξει σε αυτή την περίπτωση δεν πρέπει να τους αφαιρέσουν την άδεια να ξεβρωμισει λίγο το επάγγελμα;

Εννοείται ήδη τον έναν από αυτους που έπιασαν είναι προσωποκράτηση και θα του αφαιρεθεί η άδεια εξάσκησης επαγγέλματος από ότι άκουσα στις ειδήσεις που μιλούσε ο παγκυπριος σύλλογος ιατρών! Προς το παρών από έρευνες βρήκαν 6 ιατρούς! Ενας από αυτους παιδίατρος 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Rafaela_123 είπε:

Δεν ξέρω τι γίνεται στην Ελλάδα πως γίνεται το εμβολιαστικο  προγραμμα στην Κύπρο είχαν δώσει σε ιδιώτες γιατρους αστρα να κάνουν για να βοηθήσουν στην κάλυψη! Τώρα ερευνούν όλους τους γιατρους που είχαν πάρει εμβόλια για να κάνουν σε ασθενεις τους, ήδη βρήκαν 6 γιατρους που έδιναν πλαστές κάρτες εμβολιασμού διότι αυτοί το περνούσαν στο σύστημα  του κράτους ότι το έκαναν ενώ το πετούσαν στο κάλαθο! Και εννοείται τα έπαιρναν και χοντρά 600 ευρώ η κάθε κάρτα εμβολιασμού!!

Εννοείται ήδη τον έναν από αυτους που έπιασαν είναι προσωποκράτηση και θα του αφαιρεθεί η άδεια εξάσκησης επαγγέλματος από ότι άκουσα στις ειδήσεις που μιλούσε ο παγκυπριος σύλλογος ιατρών! Προς το παρών από έρευνες βρήκαν 6 ιατρούς! Ενας από αυτους παιδίατρος 

Ααααα γίνονται κ τέτοια;;;;ορίστε μας....δλδ λέει ο άλλος ότι έκανε το εμβόλιο κ δεν το έχει κάνει...κ περνάει κ στις στατιστικές ακόμα....αλλά αν εγώ έφερνε σαν επιχείρημα αυτό που λένε ότι στον Μητσοτάκη κ Τσίπρα εριξαν νερό αντί για εμβόλιο θα με λέγατε συνωμοσιολαγνα.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

AuQnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...