-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:
@linaa@dimi.tra κορίτσια μου χρόνια πολλά!
Αρχικά να πω πως χαίρομαι που αντιμετωπίζουμε τα θέματα με ειλικρίνεια γιατί έχω βαρεθεί να μου χαϊδεύουν όλοι τα αυτιά αυτές τις μέρες. Σας ευχαριστώ πολύ και τις 2.Θα εστιάσω σε αυτά που είπαμε. 3 γυναικολόγους πλας τον δικό μου που θα τον συναντήσω τη Δευτέρα να δω τι θα πει μετά την αποτυχία. Μετά έχω κλείσει ανδρολόγο, ενδοκρινολόγο και την αιματολόγο στο Ελενα. Δε νομίζω πως μπορώ να κάνω κάτι άλλο σε αυτή τη φάση. Ολα τριγυρνάνε στο μυαλό μου. Η περίοδος αυτό το μήνα κράτησε 2,5 μέρες (!), με τις 2 πρώτες μέρες να γίνεται χαμός από ροή και μέσα τίποτα. Λες και κάποιος πάτησε το turn off. Ανησύχησα μήπως είναι προκλιμακτιριακο κ αλλάζει ο κύκλος μου αλλά μετά σκέφτηκα πως έχω πάρει 10 κιβώτια φάρμακα κ ίσως δεν είναι ενδεικτικό.
Οι περισσότερες εδώ μέσα έχουμε φάει απογοήτευση με το κουτάλι, το τελευταίο που θέλουμε είναι να μας χαϊδέψουν τ αυτιά. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε ειλικρινείς. Εμένα αυτό με βοηθάει, η ειλικρίνεια.
Κάνε τα ραντεβού σου σιγά σιγά με το νέο έτος. Η αιματολόγος στο Ελενα είναι πολύ καλή, μέχρι κ ο δικός μου αιματολόγος το ιδιο είπε. Ξεψάχνισε τι δεν έχεις κάνει και ρώτα στοχευμένα τους γιατρούς να σου πουν λεπτομέρειες. Θα δεις πως και με διαφορετικούς εξωσωματιστες πολλές απόψεις θα συγκλίνουν. Αυτό που σου γράφει η @linaa κι εγώ θα το σκεφτόμουν δλδ να επιλέξεις ίσως άλλο γιατρό για να κάνεις και μια αλλαγή στο εμβρυολογικό.
Μην ανησυχείς για την περίοδο σου, δεν είναι ενδεικτική το ενδομήτριο σε αυτό τον κύκλο σου δεν ήταν το φυσικό σου. Ίσως και για μερικούς κύκλους ακόμα να βλέπεις διαφορές αν δεν ξεκινήσεις κατευθείαν ξανά φάρμακα διέγερσης. Μέχρι να έρθουν οι ορμόνες σου σε ισορροπία.
Σίγουρα βιώνεις μια δύσκολη κατάσταση και οι γιορτές είναι μια παύση που δεν μπορείς να διαχειριστείς. Το ίδιο νιώθουμε πολλές κοπέλες εδώ μέσα που περιμένουμε να περάσουν οι γιορτές να βγει μια εξέταση, να κάνουμε μια άλλη, να κάνουμε ένα ραντεβού κλπ. Δυστυχώς για πολλές από εμάς οι γιορτές είναι απλά μια παύση κ όχι ένα διάλειμμα να ξεσκάσουμε και να ξεκουραστούμε. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις την παύση αυτή ψάχνοντας επι της ουσίας πράγματα, απορίες και κενά και να προετοιμαστείς για τα ραντεβού σου. Τι δεν έχεις κάνει; Τι έχουν κάνει άλλες κοπέλες και φαίνεται να λειτούργησε; Τι θα ήθελες να κάνεις κλπ. Πήγαινε στα ραντεβού με τετράδιο και απορίες (εγώ έτσι κάνω). Δλδ ακόμα και γιατί η περίοδος σου κράτησε τόσο λίγο είναι μια απορία που οφείλει ο γιατρός σου να σου την εξηγήσει. Όλες μα όλες οι απορίες σου ακόμα κ αν έχεις ρωτήσει εδώ κ σου έχει απαντήσει κάποια κοπέλα να τις μαζέψεις και να τις ρωτήσεις. Αυτή είναι η υποχρέωση τους κι αν δεν τους αρέσει δεν πειράζει ας ζοριστούν.
-
Θα γίνουμε γονείς το 2022!
-
Θέματα
-
- 7.170 απαντήσεις
- 901.141 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 124.378 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.151.738 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 36.311 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 210.235 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.170 απαντήσεις
- 901.128 εμφανίσεις
-
- 615 απαντήσεις
- 26.562 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 64
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 950 απαντήσεις
- 47.567 εμφανίσεις
-
Αποτυχία
Από Dust, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 3 απαντήσεις
- 195 εμφανίσεις
-
- 1.747 απαντήσεις
- 220.512 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 1.635 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 329 εμφανίσεις
-
- 28.257 απαντήσεις
- 3.509.285 εμφανίσεις
-
Yasminelle
Από Bela, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 2 απαντήσεις
- 234 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 131 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα