Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

Μανουλες δεκεμβριου 2021

Recommended Posts

1 hour ago, Foux said:

@Dora7911 μπραβο για τα ωραια νέα!!!για τα άλλα που αναφέρεις δεν γνωρίζω να σου απαντησω!!!

@Foux σε ευχαριστω πολυ πολυ!μιλησα με γιατρο αυχενικης ολα καλα μου ειπε,αλλα μου προτεινει καθαρα λογω ηλικιας,θα γινω 42,να κανω ληψη τροφοβλαστης και οχι nipt που σκεφτομασταν.περιμενω το γιατρο μου να με παρει μπας και μας βοηθησει να αποφασισουμε τι θα κανουμε!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Αγγελίνα είπε:

@Moutritsi εννοείται πως υπάρχουν τέτοιες σκέψεις! Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ήμουν αρκετα χειρότερα.. Τωρα είμαι πολύ καλύτερα.. Αλλά γενικά μιλάμε για το θέατρο του παραλόγου.. Για παράδειγμα.. Μπορεί μια μέρα να νιώθω πονακια κ να σκεφτώ, ωχ μήπως κτ δν πάει καλά; κ μετά για μέρες να μη νιώσω κτ κ να σκεφτώ γτ δε νιώθω κτ; μήπως άλλαξε κτ;; είναι άραγε καλά το έμβρυο;;

Πάντως επειδή ένιωσα κάπως έντονους πόνους περιόδου το Σάββατο η γιατρός μου είπε τελικά να συνεχίσω τις prolutex.. Δεν χάρηκα ιδιαίτερα με αυτό.. Κ αφού μίλησε με τη γιατρό του νοσοκομείου (που έκανα την εξωσωματική), μου είπε τελικά να συνεχίσω κ τις αντιπηκτικες μέχρι τη Β επιπεδου.. Εσεις κορίτσια που είστε από εξωσωματικη, κάνετε ακόμα αντιπηκτικες;; 

Εγώ Αγγελίνα μου συνεχίζω και αντιπηκτικές και σαλοσπιρ κι επειδή ένιωθα κι εγώ κάτι πόνους όπως λες μου ξαναπροσθεσε ένα utrogestan το βράδυ. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω καλύτερα. Πήγα χθές ήμουν 14+5 το μωρό όπως πρέπει για την εβδομάδα που είμαι αλλά φύλο δεν φαίνεται ακόμα. Μας βλέπω να φτάνουμε β επιπέδου για να μάθουμε. Τώρα ραντεβού κατά τις 15 Ιουλίου πάλι

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Dora7911 είπε:

@Foux σε ευχαριστω πολυ πολυ!μιλησα με γιατρο αυχενικης ολα καλα μου ειπε,αλλα μου προτεινει καθαρα λογω ηλικιας,θα γινω 42,να κανω ληψη τροφοβλαστης και οχι nipt που σκεφτομασταν.περιμενω το γιατρο μου να με παρει μπας και μας βοηθησει να αποφασισουμε τι θα κανουμε!

Καλησπερα..εγω τα εκλεισα τα 42 κ θα κανω αυχενικη 12/7. Προετοιμαζομαι, εφοσον εχω μια καλη αυχενικη να μου ριξει το ποσοστο η pappa, για ληψη τροφοβλαστη η αμνιο. Συζητησε το κ με το γιατρο σου.. οτι καλυτερο για ολες μας! Μην αγχωνεσαι..ολα καλα θα πανε!

• Ευχαριστώ 1

@Dora7911 και @tina79 έχω κάνει εγώ λήψη τροφοβλαστη...τα πρώτα αποτελέσματα για τα βασικά σύνδρομα βγαίνουν απευθείας κ τα υπόλοιπα μετά από 2 εβδομάδες. Ένας έμπειρος γιατρός είναι πολύ θετικό σε τέτοιες επεμβατικες εξετάσεις για να έχεις ένα άγχος λιγότερο. Όλα θα πάνε καλά! Εύχομαι μια υπέροχη και τελειομηνη εγκυμοσύνη! 

• Ευχαριστώ 2

33 minutes ago, Eva n said:

@Dora7911 και @tina79 έχω κάνει εγώ λήψη τροφοβλαστη...τα πρώτα αποτελέσματα για τα βασικά σύνδρομα βγαίνουν απευθείας κ τα υπόλοιπα μετά από 2 εβδομάδες. Ένας έμπειρος γιατρός είναι πολύ θετικό σε τέτοιες επεμβατικες εξετάσεις για να έχεις ένα άγχος λιγότερο. Όλα θα πάνε καλά! Εύχομαι μια υπέροχη και τελειομηνη εγκυμοσύνη! 

@Eva n θα ηθελα να μοιραστεις την εμπειρια σου,οσον αφορα το αν πονεσες και το ποσο ξεκουραστηκες μετα...με ανησυχει το πολυ μικρο αλλα υπαρκτο ποσοστο αποβολης...σκεφτομαι να μην βγαλω με τα χερακια μου τα ματακια μου...αν θα την κανω θα την κανω στον κο Λιβ.... που γνωριζω οτι ειναι πιστοποιημενος και κτλ.ολα καλα για ολες μας!

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Αγγελίνα είπε:

@Moutritsi εννοείται πως υπάρχουν τέτοιες σκέψεις! Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ήμουν αρκετα χειρότερα.. Τωρα είμαι πολύ καλύτερα.. Αλλά γενικά μιλάμε για το θέατρο του παραλόγου.. Για παράδειγμα.. Μπορεί μια μέρα να νιώθω πονακια κ να σκεφτώ, ωχ μήπως κτ δν πάει καλά; κ μετά για μέρες να μη νιώσω κτ κ να σκεφτώ γτ δε νιώθω κτ; μήπως άλλαξε κτ;; είναι άραγε καλά το έμβρυο;;

Πάντως επειδή ένιωσα κάπως έντονους πόνους περιόδου το Σάββατο η γιατρός μου είπε τελικά να συνεχίσω τις prolutex.. Δεν χάρηκα ιδιαίτερα με αυτό.. Κ αφού μίλησε με τη γιατρό του νοσοκομείου (που έκανα την εξωσωματική), μου είπε τελικά να συνεχίσω κ τις αντιπηκτικες μέχρι τη Β επιπεδου.. Εσεις κορίτσια που είστε από εξωσωματικη, κάνετε ακόμα αντιπηκτικες;; 

Και εγω που ειμαι απο εξωσωματικη συνεχιζω κανονικα βασκλορ πρωι βραδυ και ενεση προλουτεξ μεχρι να με ξαναδει σε καμια βδομαδα! Αντιπηκτικες δεν εκανα!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Αγγελίνα είπε:

Εγώ αντιπηκτικές κάνω συνέχεια. Και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη έκανα μέχρι το τέλος και σαράντα μέρες μετά. Δεν είμαι βέβαια από εξωσωματική, όμως έχω θρόμβο φιλια.

2 ώρες πρίν, Dora7911 είπε:

Είναι μια απλή διαδικασία και θα σου δώσει πιο έγκυρες απαντήσεις. Είχα κάνει στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου. Σε αυτήν έκανα την εξέταση με το αίμα γιατί ήταν αρκετά καλή η αυχενική και περιμένω αποτελέσματα. Βρες κάποιον καλό εμβρυολογο να την κανεις και καλά αποτελέσματα κορίτσι!!:wub:

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 36 λεπτά , Dora7911 είπε:

@Eva n θα ηθελα να μοιραστεις την εμπειρια σου,οσον αφορα το αν πονεσες και το ποσο ξεκουραστηκες μετα...με ανησυχει το πολυ μικρο αλλα υπαρκτο ποσοστο αποβολης...σκεφτομαι να μην βγαλω με τα χερακια μου τα ματακια μου...αν θα την κανω θα την κανω στον κο Λιβ.... που γνωριζω οτι ειναι πιστοποιημενος και κτλ.ολα καλα για ολες μας!

Εγω πρώτη φορά εκανα πέρσι το καλοκαίρι μετά από μια πολύ κακή αυχενική και εν τέλη το μωράκι μας είχε σύνδρομο. Φέτος έκανα 2η φορά προληπτικά, είχα κι εγώ μεγάλο φόβο για το ποσοστό αυτό που λες αλλά είναι η πιο σίγουρη εξέταση. Ο γιατρός συμβουλεύει όχι βαριές δουλειές,βάρη και πολύ κουραση για 2 με 3 μέρες εγώ για να είμαι σίγουρη έκατσα μια εβδομάδα σπίτι, μετά το πέρας της μιας εβδομάδας δεν υπάρχει πια ποσοστό αποβολής. Η αλήθεια είναι επειδή πήγα φοβισμένη πονεσα λίγο την στιγμή που μπήκε η βελόνα αλλά όχι κάτι ανυπόφορο, κάνουν κ αναισθητικη ένεση πριν. Όσο λιγότερο αγχωμενη πας τόσο πιο εύκολη θα είναι η διαδικασία. Να ξέρεις μετά την λήψη ξανακάνουν υπέρηχο, αν στον υπέρηχο βρεθεί καρδιακή λειτουργία και το μωρό είναι καλά έχεις ξεπεράσει τον κίνδυνο αποβολής κατα 50%, έτσι έχω διαβάσει. Όλα θα πάνε καλά! Θα μάθεις οτι το μωράκι σου είναι υγιέστατο και θα ξέρεις από πολύ νωρίς σίγουρα το φύλο. ❤ αν ξέχασα κάτι ρώτησε με οτι θέλεις 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 37 λεπτά , Dora7911 είπε:

Οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές πια. Εγώ (αν και δε ρώτησες εμένα :-D) δεν πόνεσα καθόλου. Μου κάνε μια τοπική αναισθησία στην κοιλιά και μου πήρε το δείγμα. Μια πίεση ένιωσα μόνο. Θέλει να είσαι εντελώς ακίνητη και τίποτα άλλο. Όλη η διαδικασία διήρκησε 5 λεπτά το πολύ. Αν και δεν μου είπε να ξεκουραστώ και μου ειπε ότι μπορώ να ταξιδέψω αμέσως αν ήθελα, εγώ είχα κλείσει ξενοδοχείο και έμεινα στο κρεβάτι για 2 μέρες. Όλα θα πάνε καλά!:wub:

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , Angelinaki είπε:

Οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές πια. Εγώ (αν και δε ρώτησες εμένα :-D) δεν πόνεσα καθόλου. Μου κάνε μια τοπική αναισθησία στην κοιλιά και μου πήρε το δείγμα. Μια πίεση ένιωσα μόνο. Θέλει να είσαι εντελώς ακίνητη και τίποτα άλλο. Όλη η διαδικασία διήρκησε 5 λεπτά το πολύ. Αν και δεν μου είπε να ξεκουραστώ και μου ειπε ότι μπορώ να ταξιδέψω αμέσως αν ήθελα, εγώ είχα κλείσει ξενοδοχείο και έμεινα στο κρεβάτι για 2 μέρες. Όλα θα πάνε καλά!:wub:

Εγω η αλήθεια είναι μόνο από το άγχος και τον φόβο τα ένιωθα όλα στο 1000 χαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Eva n είπε:

Εγω η αλήθεια είναι μόνο από το άγχος και τον φόβο τα ένιωθα όλα στο 1000 χαχαχα

Είχα κι εγώ τρομερό άγχος και γι αυτό δεν κοίταξα καθόλου όσο έπαιρνε το δείγμα! Τώρα που πήγα για αυχενική είχα κλείσει και για τροφοβλαστη αλλά μου είπε ότι δεν βλέπει λόγο να κάνουμε αφού ήταν λίγες οι πιθανότητες. Μου είπε όμως ότι ο κίνδυνος είναι 1:500 που σημαίνει ότι είναι πολύ μικρός. Καλό είναι μετά να υπάρχει ξεκούραση για να εξαλειφθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Angelinaki είπε:

Είχα κι εγώ τρομερό άγχος και γι αυτό δεν κοίταξα καθόλου όσο έπαιρνε το δείγμα! Τώρα που πήγα για αυχενική είχα κλείσει και για τροφοβλαστη αλλά μου είπε ότι δεν βλέπει λόγο να κάνουμε αφού ήταν λίγες οι πιθανότητες. Μου είπε όμως ότι ο κίνδυνος είναι 1:500 που σημαίνει ότι είναι πολύ μικρός. Καλό είναι μετά να υπάρχει ξεκούραση για να εξαλειφθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος!

Έτσι είναι ακριβώς! Κι εγώ επίσης θεωρώ πως ένας έμπειρος γιατρός ρίχνει αυτές τις πιθανότητες κατά πολύ, οπότε είσαι σχετικά λίγο πιο ήρεμη. Εγώ παραξεκουραστηκα να πω την αλήθεια μου :lol:

• Μου αρέσει 1

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!! Τουλάχιστον άλλαξα τις ivor με innohep κ δεν πονάει καθόλου!! Ή τουλάχιστον δν πονεσα τις 2 φορές που τις έκανα! Ήλπιζα ρε γμτ να απαλλαχτω από τις ενέσεις κ από την προγεστερόνη!! Αλλά θα κάνω λίγη υπομονή ακόμα.. 

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα κορίτσια. Σας παρακολουθώ καιρό αλλά λόγω κακού ιστορικού περίμενα να κάνω την αυχενικη, που έκανα σήμερα και σας γράφω. Είμαι 12+6 έχω κάνει Nipt οπότε ξέρω ότι περιμένω κορίτσι. .

Ερώτηση είναι καμμια από εσάς σε τηλεργασια αλλά έχει βγει σε αναρρωτικη ήδη. Έχει πάει στο ΙΚΑ για τα χαρτιά και τα χρήματα. 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 33 λεπτά , Eirinizou είπε:

Καλησπερα κορίτσια. Σας παρακολουθώ καιρό αλλά λόγω κακού ιστορικού περίμενα να κάνω την αυχενικη, που έκανα σήμερα και σας γράφω. Είμαι 12+6 έχω κάνει Nipt οπότε ξέρω ότι περιμένω κορίτσι. .

Ερώτηση είναι καμμια από εσάς σε τηλεργασια αλλά έχει βγει σε αναρρωτικη ήδη. Έχει πάει στο ΙΚΑ για τα χαρτιά και τα χρήματα. 

Καλώς ήρθες!!! Τι ωραία!!! Έχεις μπεμπούλα!!!:wub::wub: Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!!! Αφού έκανες και αυχενική και nipt ξεαγχωσου λίγο και απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...