Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Ναι βλαστοκυστες αλλά από ότι κατάλαβα γενικά θελουν να δουν κατευθείαν μεγάλο αριθμό εφόσον ειναι θετικό. Ε τώρα το έκανα δεν πειράζει χαρήκαμε όλοι λίγο νωρίτερα τους είπα χαχα!!! Ναι εννοείται 3 λεπτά δεν είναι τίποτα!!!

Μανουλες δεκεμβριου 2021

Recommended Posts

@Ydroxoos76 κ εγώ από τότε που σταμάτησα την πολλή προγεστερόνη έχω κτ ενοχλησουλες..κ κπς φορές όταν πάω να σηκωθώ αποτομα, με τσιμπάει αρκετά.. Ρε γμτ αν έχουμε συσπάσεις πως θα το καταλάβουμε;;

@Argie.P καλώς ήρθες!!! Τελικά εσύ ήσουν η τελευταία αυχενική!!! Κ εγώ φοβισμένη είμαι ακόμα.. Μετα το χθεσινό άρχισα κάπως να ξεθαρρευω!! Τώρα κορίτσια το ανακοινωνουμε έτσι δν είναι;;; ξέρω ότι κπς περιμένουν κ τη Β αυχενική αλλα απορω πως τα καταφέρνουν! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 24 λεπτά , Αγγελίνα είπε:

@Ydroxoos76 κ εγώ από τότε που σταμάτησα την πολλή προγεστερόνη έχω κτ ενοχλησουλες..κ κπς φορές όταν πάω να σηκωθώ αποτομα, με τσιμπάει αρκετά.. Ρε γμτ αν έχουμε συσπάσεις πως θα το καταλάβουμε;;

@Argie.P καλώς ήρθες!!! Τελικά εσύ ήσουν η τελευταία αυχενική!!! Κ εγώ φοβισμένη είμαι ακόμα.. Μετα το χθεσινό άρχισα κάπως να ξεθαρρευω!! Τώρα κορίτσια το ανακοινωνουμε έτσι δν είναι;;; ξέρω ότι κπς περιμένουν κ τη Β αυχενική αλλα απορω πως τα καταφέρνουν! 

Καλά εγώ δεν κρατιέμαι άλλο δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένω και την β !:D

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Αγγελίνα είπε:

Εμάς το ξέρουν μόνο οι γονείς μου ο αδερφός μου και κάποιοι πολύ κοντινοί μας φίλοι ένα ζευγάρι από την πλευρά μου κι ένα από του συντρόφου μου. Στη β επιπέδου ας το μάθει όλος ο κόσμος. Η αλήθεια είναι ότι δεν νιώθω και καμμιά ιδιαίτερη ανάγκη να το ανακοινώσω παντού....μαρτυρησαμε χρόνια να το πετύχουμε...ας πάνε καλά όλα μέχρι τέλους και ας μου λείπουν οι τυμπανοκρουσιες.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 33 λεπτά , Ydroxoos76 είπε:

Εμάς το ξέρουν μόνο οι γονείς μου ο αδερφός μου και κάποιοι πολύ κοντινοί μας φίλοι ένα ζευγάρι από την πλευρά μου κι ένα από του συντρόφου μου. Στη β επιπέδου ας το μάθει όλος ο κόσμος. Η αλήθεια είναι ότι δεν νιώθω και καμμιά ιδιαίτερη ανάγκη να το ανακοινώσω παντού....μαρτυρησαμε χρόνια να το πετύχουμε...ας πάνε καλά όλα μέχρι τέλους και ας μου λείπουν οι τυμπανοκρουσιες.

Θα συμφωνήσω απόλυτα...!!!

@Ydroxoos76 ναι ετσι:P ακριβως κ εγω πέρα από γονείς κουμπαρους κ κοντινούς φίλους δεν βγάζουμε τη ντουντουκα..όποιος είναι να το μάθει θα το μάθει..εμενα παντρεύεται κ η αδερφή μου Σεπτεμβριο οποτε θα μαθευτεί εκει στους συγγενείς..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Foux είπε:

@Ydroxoos76 ναι ετσι:P ακριβως κ εγω πέρα από γονείς κουμπαρους κ κοντινούς φίλους δεν βγάζουμε τη ντουντουκα..όποιος είναι να το μάθει θα το μάθει..εμενα παντρεύεται κ η αδερφή μου Σεπτεμβριο οποτε θα μαθευτεί εκει στους συγγενείς..

Αααα ωραία πράγματα!!! Η ώρα η καλή!!

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Ydroxoos76 είπε:

Καλά κ εγώ δν εννοώ να βγω να το βροντοφωναξω.. Απλά τόσο καιρό ψιλοαπεφευγα συναναστροφές κτλ γτ δν ήθελα να μαθευτεί.. Τωρα δε θα κρύβομαι πια! 

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια μου, τι κάνετε; Εγώ έχω βράσει!!! Τι ζέστη είναι αυτή; Ακόμα και τώρα έχουμε 39° C. Έχω και τη μικρή με ωτίτιδα και δεν μπορώ να βάλω κλιματιστικό, φοβάμαι! Αναρωτιέμαι οι ετοιμόγεννες τι κάνουν ρε παιδιά με αυτή τη ζέστη; Εσείς πως τα πάτε με τη ζέστη;

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Angelinaki είπε:

Κορίτσια μου, τι κάνετε; Εγώ έχω βράσει!!! Τι ζέστη είναι αυτή; Ακόμα και τώρα έχουμε 39° C. Έχω και τη μικρή με ωτίτιδα και δεν μπορώ να βάλω κλιματιστικό, φοβάμαι! Αναρωτιέμαι οι ετοιμόγεννες τι κάνουν ρε παιδιά με αυτή τη ζέστη; Εσείς πως τα πάτε με τη ζέστη;

Αχ πράγματι, αυτή η ζέστη είναι εξωπραγματικη! Όλη μέρα μέσα και κλιματιστικό μόνο αυτή είναι η λύση! Βγήκα χθες στα μαγαζιά μήπως βρω κανένα μαγιό για τις διακοπές και ήταν πολύ δύσκολο για εμένα και να φανταστείς βγήκα 7 η ώρα το απόγευμα, στην δροσιά χαχα. Περαστικά εύχομαι στην μικρούλα σου, αν αναβες το κλιματιστικό κάποιου άλλου δωματίου ίσα ίσα να σπάει η πολύ ζέστη;; ή αν το έβαζες στους 27 να κρατάει απλα λίγη δροσιά;; 

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνουν;; να ρωτήσω βρε κορίτσια ξέρετε τι ισχύει με τις άδειες ευπαθών ομάδων για τον ιδιωτικό τομέα; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, Foux είπε:

Κοριτσια μια απο τα ίδια κ εγω αλλα βάζουμε κλίμα στο 27-28  γιατι δεν μπορώ..ακομα μια φορά μπραβο στις ετοιμογεννες...

Η αληθείς είναι αυτή! Μπράβο και υπομονή σε όλες τους! 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια! Κ εγώ που γενικά ήμουν ανθεκτική στη ζέστη, τα έχω παίξει αυτές τις μέρες.. Κ ανοίγω συνεχώς το κλιματιστικό.. 

@Eva n εγώ είμαι με σχέση ιδιωτικού δικαίου στο δημόσιο.. Από τότε που έμεινα έγκυος, δουλεύω με τηλεργασια.. Διάβασα ότι επειδή ανήκουμε στις ευπαθείς ομάδες α, δεν επιτρέπεται η επαφή με το κοινό.. Άρα υποθέτω πως θα συνεχίσω την τηλεργασια μου.. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ καν να το σκεφτώ να γυρίσω ρε γμτ.. Αλλά νομίζω πως για τον ιδιωτικό δν είπαν κτ.. Λάθος κάνω; 

1 hour ago, Αγγελίνα είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Κ εγώ που γενικά ήμουν ανθεκτική στη ζέστη, τα έχω παίξει αυτές τις μέρες.. Κ ανοίγω συνεχώς το κλιματιστικό.. 

@Eva n εγώ είμαι με σχέση ιδιωτικού δικαίου στο δημόσιο.. Από τότε που έμεινα έγκυος, δουλεύω με τηλεργασια.. Διάβασα ότι επειδή ανήκουμε στις ευπαθείς ομάδες α, δεν επιτρέπεται η επαφή με το κοινό.. Άρα υποθέτω πως θα συνεχίσω την τηλεργασια μου.. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ καν να το σκεφτώ να γυρίσω ρε γμτ.. Αλλά νομίζω πως για τον ιδιωτικό δν είπαν κτ.. Λάθος κάνω; 

Δεν έχω ακούσει κι εγώ κάτι για τον ιδιωτικό τομέα οπότε υποθέτω ότι θα ισχύει και για τον Ιούλιο η άδεια ευπαθών ομάδων. Η αλήθεια είναι ότι και να μην ισχύει θα πάρω αναρρωτική για έναν μήνα ετσι κ αλλιώς 30 Ιουλίου θα απολυθώ οποτε σούπερ χαχα :lol:

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα σε όλες!! Υπομονη με τη ζέστη.. από ότι διαβάζω έχετε παρά πολύ. Κι εμείς αρχίζουμε να μετράμε αντίστροφα! Σε 2 βδομαδες ερχόμαστε για διακοπες!! 
Κι εγώ με την αυχενική όλα καλά! 

• Μου αρέσει 2

Γεια σας κορίτσια μου!! Υπομονή με τη ζέστη! Εγω έχω κόψει τις άσκοπες μετακινήσεις, ευτυχώς με βοηθάει η μαμά μου με τα ψώνια και ο άντρας μου με τις υπόλοιπες δουλειές κλπ! 

Ήθελα να σας ρωτήσω βρε κορίτσια, είμαι 14+2, και εδώ και πολλές μέρες πριν ακόμα από την αυχενική, δεν έχω ενοχλήσεις καθόλου ούτε πονακια, το στήθος δεν το νιώθω πρησμένο (καλά έχω χάσει και 6 κιλα), μόνο στην κοιλιά έχω πρήξιμο. Και Χαμηλα βέβαια νιώθω τη μήτρα διογκωμενη και εχει αρχίσει να φαίνεται ισα ισα η κοιλίτσα!!!!  Εσείς έχετε καθόλου ενοχλησεις; Δεν είναι ότι ανησυχώ αλλα μου φαίνεται περίεργο. Μόνο ίσως μια φορά τη μέρα να νιώσω πονακια χαμηλά.

Lilypie Angel and Memorial tickers

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...