Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Kathrin17 είπε:

Δν ειναι κατι φοβερό..πήγαινε η πεθερά μου..εγω δν πήγαινα γτ ο γιατρός έγραφε ότι πρεπει να'μαι κλινηρης.με τον υπέρηχο απ'τον γιατρό..καμις έγκυος απο ίσο ξέρω δεν πάει..Στις κυησεις δν υπάρχει περιπτωση να κόψουν την άδεια.. Κανεις δν παιρνει τέτοιο ρίσκο, γτ αν συμβεί κάτι αρνητικό, την έχουν πατήσει... Τυπικη διαδικασία είναι..βκεπουν με τον υπέρηχο ότι όντως υπάρχει κυηση.. Τίποτα άλλο δν μπορουν να δουν απ'τον υπέρηχο.. 

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Μανουλες δεκεμβριου 2021

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, tina79 είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ηθελα να ρωτησω, οσες κανατε αυχενικη, φαγατε σοκολατα πιο πριν?

Καλημέρα!! Εγώ όχι δεν έφαγα αλλά στη β επιπέδου έχω ακούσει ότι προτείνουν .. στην αυχενική δεν ξέρω άμα θέλουν τόσο την κίνηση του εμβρύου γιατί θέλουν να κάνουν μετρήσεις οποτε αν κινείται πολύ δε θα το πετυχαίνουν.. ας μας πούνε κ τα αλλά κορίτσια!!

πρίν από 38 λεπτά , Foux είπε:

@Moutritsi τελεια ρε κορίτσι..ηρεμια κ ξεκουραση..Μόλις βγουν με το καλο θα τους μαλώσουμε!!!:-P:-P:-P

@Agapakiii κοίτα να γεννήσουμε κ μαζι!!!:x

Χαχαχα φαντάζεσαι ;; Πλάκα θα έχει!! 

• Μου αρέσει 2

LzTRp3.png

1 hour ago, tina79 είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ηθελα να ρωτησω, οσες κανατε αυχενικη, φαγατε σοκολατα πιο πριν?

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου είχε πει να έχω φάει γλυκό. Αυτή τη φορά μου είπε τίποτα συγκεκριμένο να μην κάνω. Πήγα σε αλλη εμβρυολογο αυτή τη φορά. Πάντως το προηγούμενο και που είχα φάει γλυκό έκανε 4 ώρες να γυρίσει. Τώρα που δεν είχα φάει γλυκό το γύρισε αμέσως η γιατρός! Βέβαια ρωτά  τον εμβρυολογο να δεις τι θα σου πει!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, tina79 είπε:

Ευχαριστω κοριτσια μου! Μου ειπε θα με παρει μια μερα πριν η βοηθος να μου δωσει οδηγιες..απλα παραξενευτηκα τι να θελει να μου πει..

Λοιπόν  κοριτσάκι μου..εγώ έφαγα 2 μπισκοτάκια σοκολατένια.πηγα εκεί κ το μωράκι κοιμόταν..μου το κούνησε λίγο ο γιατρός κ μετά όλα τέλεια...κουνιόταν κ το μετρήσαμε μια χαρά.. 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κοριτσια! Την εκανα και εγω την αυχενικη μου και μας ειπε ολα φαίνονται πολυ καλα! Τωρα μονο το τελικο αποτέλεσμα περιμένω! Για φυλο δεν συζητησαμε απολυτως τιποτα... Εμεινε καμια αλλη η εγω ημουν η τελευταία?? 

• Μου αρέσει 5

Γεια σας κορίτσια μου πως είστε ; Καλά τι Ζέστη είναι αυτή ρε κορίτσια σήμερα ; Απίστευτο..! Πάλι καλά δεν είχα εξωτερικές δουλειές κ είμαστε όλη μέρα κλεισμένες μέσα με air condition με την μικρή μου.. δεν παλευεται!! Αύριο φεύγουμε βούρ για Χαλκιδική :D 

• Μου αρέσει 2

LzTRp3.png

Καλησπέρα κ από εμένα κορίτσια!! Μάλλον ήμουν η τελευταία για την αυχενική.. Την οποία κ έκανα σήμερα! Δόξα τω θεώ, όλα καλά!! Στο τέλος ρώτησα αν είδε κ φύλο κ μου είπε πως κατά ένα μεγάλο ποσοστό είναι αγοράκι.. Καθόταν με σταυρωμένα ποδαράκια κ δεν μπόρεσε να δει καλά!!! Επόμενο ραντεβού τώρα μέσα Ιουλίου!!! 

Θέλω να ρωτήσω κτ σε όποια ξέρει.. Μας εστειλε η προϊσταμένη mail ότι από βδομάδα μαλλον διακόπτεται κ η τηλεργασια.. Αλλά μάλλον εννοούσε γι αυτό το 20% που κπς μέρες της εβδομάδας μέρος του προσωπικού, δούλευε από το σπίτι κ όχι για τις ευπαθείς ομάδες, έτσι δν είναι;; έχετε κπ πληροφόρηση εσείς;; 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Αγγελίνα είπε:

Καλησπέρα κ από εμένα κορίτσια!! Μάλλον ήμουν η τελευταία για την αυχενική.. Την οποία κ έκανα σήμερα! Δόξα τω θεώ, όλα καλά!! Στο τέλος ρώτησα αν είδε κ φύλο κ μου είπε πως κατά ένα μεγάλο ποσοστό είναι αγοράκι.. Καθόταν με σταυρωμένα ποδαράκια κ δεν μπόρεσε να δει καλά!!! Επόμενο ραντεβού τώρα μέσα Ιουλίου!!! 

Θέλω να ρωτήσω κτ σε όποια ξέρει.. Μας εστειλε η προϊσταμένη mail ότι από βδομάδα μαλλον διακόπτεται κ η τηλεργασια.. Αλλά μάλλον εννοούσε γι αυτό το 20% που κπς μέρες της εβδομάδας μέρος του προσωπικού, δούλευε από το σπίτι κ όχι για τις ευπαθείς ομάδες, έτσι δν είναι;; έχετε κπ πληροφόρηση εσείς;; 

Συγχαρητηρια για την αυχενικη. Απο 28/7 η επιτροπη λοιμοξιολογων προτεινε για δημοσιο(αρα περιμενουμε εγκυκλιο)οτι οι ευπαθεις να  επιστρεψουν στην δουλεια!Απλα οι ευπαθεις της ομαδας Α προτεινεται να μην κανουν συναλλαγη.Αρα μονο λυση οι αναρρωτικες πια...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , anoulious είπε:

Συγχαρητηρια για την αυχενικη. Απο 28/7 η επιτροπη λοιμοξιολογων προτεινε για δημοσιο(αρα περιμενουμε εγκυκλιο)οτι οι ευπαθεις να  επιστρεψουν στην δουλεια!Απλα οι ευπαθεις της ομαδας Α προτεινεται να μην κανουν συναλλαγη.Αρα μονο λυση οι αναρρωτικες πια...

Αλήθεια;;;; εγώ δν έχω αναρρωτική ρε γμτ.. Είχα 15 μέρες (γτ είμαι περίπου 8 μήνες στην υπηρεσία) και τις πήρα για την εξωσωματική.. Επίσης αν δεν έρχομαι σε επαφή με άλλο κόσμο, δν έχει νόημα να επιστρέψω.. Το συγκεκριμένο αντικείμενο το κάνω κ από το σπίτι δλδ.. Αυτό που "κόπηκε" με την τηλεργασια ήταν η επαφή με το κοινό.. Εννοείς από 28/6 μήπως; 

@Αγγελίνα μπραβο κ στο τελευταίο μας κοριτσι!!!!!

@Agapakiii κ εμείς με κλιματιστικό!!!την καλύτερη δουλειά θα κάνεις!!Κ εγώ την αλλη βδομαδα μετά τον γιατρο αποχωρώ για θαλασσιτσα!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 53 λεπτά , Αγγελίνα είπε:

Αλήθεια;;;; εγώ δν έχω αναρρωτική ρε γμτ.. Είχα 15 μέρες (γτ είμαι περίπου 8 μήνες στην υπηρεσία) και τις πήρα για την εξωσωματική.. Επίσης αν δεν έρχομαι σε επαφή με άλλο κόσμο, δν έχει νόημα να επιστρέψω.. Το συγκεκριμένο αντικείμενο το κάνω κ από το σπίτι δλδ.. Αυτό που "κόπηκε" με την τηλεργασια ήταν η επαφή με το κοινό.. Εννοείς από 28/6 μήπως; 

Ναι απο Δευτερα.Μπερδευτηκα Δε θα επιτρεπεται ομως η τηλεργασια ή η αδεια (3/1)στις ευπαθεις...

πρίν από 45 λεπτά , Foux είπε:

@Αγγελίνα μπραβο κ στο τελευταίο μας κοριτσι!!!!!

@Agapakiii κ εμείς με κλιματιστικό!!!την καλύτερη δουλειά θα κάνεις!!Κ εγώ την αλλη βδομαδα μετά τον γιατρο αποχωρώ για θαλασσιτσα!!!

Πολύ καλά θα κανεις κ εσυ!! Να δροσιστούμε λίγο!! Σκέφτομαι τις κοπέλες που είναι ετοιμόγεννες με τέτοια ζέστη κ πραγματικά τρομάζω τι να περνάνε οι καημένες με την κοιλιά στο στόμα! Πάλι καλά εμείς δεν έχουμε προλάβει να φουσκώσουμε είμαστε από τις τυχερές της υπόθεσης πιστεύω!!

LzTRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...