Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Μανουλες δεκεμβριου 2021

Recommended Posts

On 19/6/2021 at 7:32 ΜΜ, Catmom ❤️ είπε:

Κοριτσάκια μου τι κάνετε?Απορία!Τα μωράκια όταν γεννιούνται και δεν χρειάζονταξ θερμοκοιτίδα τα έχουν όλη την ώρα με την μάνα και τα παίρνουν για εξετάσεις ή το πάνε στη μαμά λίγες ώρες την ημέρα?

Τέλεια κορίτσι μου!Άρα ξεσκασες από αυτό!❤️

@Catmom ❤️ κοιτα απο οσο ξερω απο τη κολλητή μου που γεννησε προσφατα το ειχε μαΖι της. Δεν ξερω αν παιζει ρολο ομως που ειχε μονοκλινο και ηταν σε ιδιωτικη κλινικη. Νομιζω οτι αυτα τα κανονιζεις.. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου, τι κάνετε;; πως είστε;; εγω σήμερα παρατήρησα τις πρώτες ραγάδες αλλά όχι στην κοιλιά, ΣΤΑ ΜΠΟΎΤΙΑ!!!! Στο σημείο πίσω από το γόνατο! Μα εκεί βρήκαν να βγουν;; κατά τα άλλα εσεις τι νέα;; 

2 ώρες πρίν, Eva n είπε:

Κορίτσια μου, τι κάνετε;; πως είστε;; εγω σήμερα παρατήρησα τις πρώτες ραγάδες αλλά όχι στην κοιλιά, ΣΤΑ ΜΠΟΎΤΙΑ!!!! Στο σημείο πίσω από το γόνατο! Μα εκεί βρήκαν να βγουν;; κατά τα άλλα εσεις τι νέα;; 

Αχχχχ ποσο απρόβλεπτο σημείο! Καλε έτσι όπως πάει θα θέλει να λουζόμαστε με λαδακι σε όλο το σώμα τι να πρώτο προλάβουμε χαχαχα! Πάντως είναι γλυκα σημάδια αυτά , άσε που μπορείς να βάλεις κρεμουλες μήπως κ μπορέσουν να φύγουν αν είναι στην αρχή.. έτσι έχω ακούσει .. της φρεζυντερμ συγκεκριμένα!

εγω καλά είμαι πολύ κουρασμένη, επιστρέψαμε από 3ήμερο κ καταλαβαίνεις.. περιμένω πως κ πως να κοιμηθεί η μικρή μου για να πέσω ξερή! Αύριο πρωί έχω γιατρό κ είμαι μέσα στο άγχος!!!

• Μου αρέσει 1

LzTRp3.png

@Agapakiii ανυπομονούμε για μηνυμα το πρωιιι!!!ολα θα ναι τελεια!!

@Eva n εγω βαζω καθε μερα παντου κοιλιά χέρια πόδια λάδι καρύδας!!

Κοριτσια η κοιλίτσα σας φαινεται;;εμένα ελάχιστα μονο με κολλητό ρουχο..σαν πρήξιμο :eek:

13 ώρες πρίν, Agapakiii είπε:

Αχχχχ ποσο απρόβλεπτο σημείο! Καλε έτσι όπως πάει θα θέλει να λουζόμαστε με λαδακι σε όλο το σώμα τι να πρώτο προλάβουμε χαχαχα! Πάντως είναι γλυκα σημάδια αυτά , άσε που μπορείς να βάλεις κρεμουλες μήπως κ μπορέσουν να φύγουν αν είναι στην αρχή.. έτσι έχω ακούσει .. της φρεζυντερμ συγκεκριμένα!

εγω καλά είμαι πολύ κουρασμένη, επιστρέψαμε από 3ήμερο κ καταλαβαίνεις.. περιμένω πως κ πως να κοιμηθεί η μικρή μου για να πέσω ξερή! Αύριο πρωί έχω γιατρό κ είμαι μέσα στο άγχος!!!

Όλα καλά θα πάνε γλυκιά μου!! Να μην σκέφτεσαι αρνητικά, μόνο την διάθεση μας χαλάμε και μετά βλέπουμε που το μωράκι μας είναι μια.χαρα και ηρεμούμε! Να μας στείλεις να μας πεις τα ευχάριστα! Που πήγατε 3ημερο;; εγω ανυπομονώ για τις διακοπές!!

9 ώρες πρίν, Foux είπε:

@Agapakiii ανυπομονούμε για μηνυμα το πρωιιι!!!ολα θα ναι τελεια!!

@Eva n εγω βαζω καθε μερα παντου κοιλιά χέρια πόδια λάδι καρύδας!!

Κοριτσια η κοιλίτσα σας φαινεται;;εμένα ελάχιστα μονο με κολλητό ρουχο..σαν πρήξιμο :eek:

Λες να βοηθήσει το λάδι καρύδας σε ραγάδες που ήδη εμφανίστηκαν;; είναι ακόμα κόκκινες, πφφ. 

Εγω λόγω παραπάνω κιλών και θεωρώ και λόγω προγεστερονης η κοιλιά μου έχει φουσκώσει και φαίνεται από νωρίς αλλά σιγά σιγά θεωρώ τώρα φαίνεται ότι είναι κοιλιά εγκύου. Επιτέλους, τώρα την δείχνω με περηφάνια χαχαχα :tongue:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου όλα καλά τελικά!! Το μωράκι μας μεγάλωσε παρά που κ επιβεβαιώσαμε ότι έχουμε κοριτσάκι!! Πλησιάζει κ η β επιπέδου από ότι με Ενημέρωσε ο γιατρός !! 

• Μου αρέσει 6

LzTRp3.png

πρίν από 34 λεπτά , Foux είπε:

@Agapakiii τελειααα!!!!!Τι ωραιααα!!!!αχ πως ηταν;;;κουνιοταν;;;;;:x

Εμένα με πήρε τηλ κ μου το άλλαξε για την αλλη Πεμπτηηηη :wacko:

Ναιιιι το γλυκουλιιιι μωρε κουνιόταν πέρα δοθε κ τέντωνε τα ποδαράκια του !! Ποσο εβδομάδων θα είσαι τότε ; Την Τρίτη είχες εσυ σωστά ;

• Μου αρέσει 1

LzTRp3.png

1 ώρα πρίν, Agapakiii είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου όλα καλά τελικά!! Το μωράκι μας μεγάλωσε παρά που κ επιβεβαιώσαμε ότι έχουμε κοριτσάκι!! Πλησιάζει κ η β επιπέδου από ότι με Ενημέρωσε ο γιατρός !! 

Τι όμορφα νέα! Είδες που ήταν όλα καλά;;  πότε θα κάνετε την Β επιπέδου..εμείς έχουμε μέσα Αυγούστου!

πρίν από 29 λεπτά , Eva n είπε:

Τι όμορφα νέα! Είδες που ήταν όλα καλά;;  πότε θα κάνετε την Β επιπέδου..εμείς έχουμε μέσα Αυγούστου!

Αχ ναι ναι πάλι καλααα!! Εγώ τώρα θα ξαναπάω μέσα Ιουλίου για να με ξανά δει κ θα την κλείσουμε τότε ,περίπου προς τέλος Ιουλίου το υπολογίζω γιατί γίνεται σε συγκεκριμένες εβδομάδες !! Με το καλό σε όλες μας είναι υπέροχη εξέταση αυτή!! Φαίνονται όλα τρισδιάστατα είναι απίστευτο!!

LzTRp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Agapakiii είπε:

Αχ ναι ναι πάλι καλααα!! Εγώ τώρα θα ξαναπάω μέσα Ιουλίου για να με ξανά δει κ θα την κλείσουμε τότε ,περίπου προς τέλος Ιουλίου το υπολογίζω γιατί γίνεται σε συγκεκριμένες εβδομάδες !! Με το καλό σε όλες μας είναι υπέροχη εξέταση αυτή!! Φαίνονται όλα τρισδιάστατα είναι απίστευτο!!

Τι ωραίαααα γλυκιά μου, μπραβο!! Ναιι κι εγώ ανυπομονώ πολύ για αυτή την εξέταση! 

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Agapakiii είπε:

Ναιιιι το γλυκουλιιιι μωρε κουνιόταν πέρα δοθε κ τέντωνε τα ποδαράκια του !! Ποσο εβδομάδων θα είσαι τότε ; Την Τρίτη είχες εσυ σωστά ;

16+4 θα ειμαι!!Ναι Τριτη είχα αλλα δεν θα κάνει ιατρείο!!άντε Ανυπομονώ!!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Foux είπε:

16+4 θα ειμαι!!Ναι Τριτη είχα αλλα δεν θα κάνει ιατρείο!!άντε Ανυπομονώ!!!

Αααα καταλαβα!! Δεν πειράζει τουλάχιστον είναι μόνο 2 μέρες μετά , οποτε δεν θα απέχει πολύ!με το καλό!! Εμείς μαζί πάμε , εγώ μετά θα ξανά πάω μέσα Ιουλίου ! 

• Μου αρέσει 1

LzTRp3.png

Κάπου μέσα Αυγούστου μας είπε για β' επιπέδου κι εμάς!

Εν τω μεταξύ, μας λαχταρησε ο μπέμπης το σκ, είχα λίγη αιμορραγία (καφέ αίμα, όχι κόκκινο) και πόνους χαμηλά συνεχόμενους και αγχώθηκα πολύ. Μου είπε η γιατρός ξάπλα προληπτικά και utrogestan κι έλα Τρίτη να σε δω.

Σήμερα που πήγα ήταν όλα καλά ευτυχώς, ούτε σημάδι αποκόλλησης, ούτε από τον τράχηλο!! Συμβαίνει λέει..! Ίσα που να σε τρελάνει δηλαδή!!!

• Μου αρέσει 3

10 ώρες πρίν, Moutritsi είπε:

Κάπου μέσα Αυγούστου μας είπε για β' επιπέδου κι εμάς!

Εν τω μεταξύ, μας λαχταρησε ο μπέμπης το σκ, είχα λίγη αιμορραγία (καφέ αίμα, όχι κόκκινο) και πόνους χαμηλά συνεχόμενους και αγχώθηκα πολύ. Μου είπε η γιατρός ξάπλα προληπτικά και utrogestan κι έλα Τρίτη να σε δω.

Σήμερα που πήγα ήταν όλα καλά ευτυχώς, ούτε σημάδι αποκόλλησης, ούτε από τον τράχηλο!! Συμβαίνει λέει..! Ίσα που να σε τρελάνει δηλαδή!!!

Πάλι καλά που δεν ήταν τίποτα! Προσπάθησε όσο μπορείς να μην κουράζεσαι!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...