Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανουλες δεκεμβριου 2021

Recommended Posts

7 hours ago, anoulious said:

Κορίτσια καλησπέρα.Πως είναι αυτές που γέννησαν;Οι υπόλοιπες; Το έχω ξαναρωτησει..Όσες γέννησαν ή το έχουν ήδη αποφασίσει...Από τις προαιρετικες -extra εξετάσεις ποιες κανάτε ή θα κάνετε; Εμένα το μαιευτήριο μου προτείνει έλεγχο μεταβολικων νοσηματων,ακοής,οφθαλμίατρικο και ισχυων..Νομίζω μου είχε απαντήσει η Καντι και την ευχαριστώ ότι εκείνη έκανε έλεγχο ακοής..Κάποια άλλη;

Καλημέρα-τα μεταβολικά ειναι σημαντικά κ γιατι καλύπτουν εξετΆσειςπερα απ αυτές που ειναι υποχρεωτικές απ το κράτος στο πλαισιο του ΕΠΠΕΝ (προγραμμα προλητπ ελεγχου νεογνων). Κ αφου θα τρυπήσουν υποχρεωτικά την πατουσίτσα ας παρουν αιμα κ για τις υπολοιπες. Ματια εχω καταλαβει οτι δεν εχει νοημα γιατι δε βλεπουν κ καλά ετσι κ αλλιώς τα νεογνά,  ολα τ αλλα μπορει να τα διαποστώσει κ ο παιδιατρος, ή μάλλον να διαπιστώσει την αναγκη των εξετάσεων κ να σας παραπέμψει αν χρειαστεί.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 10/12/2021 at 6:27 ΜΜ, Καντι είπε:

Επεξεργασου σε παρακαλώ το μήνυμα που σου εςτειλα γιατι ο κορεκτορας έκανε το λάμδα κάπα και μου ανέβηκε το αιμα στο κεφάλι τωρα που το ειδα

Καλέ μην αγχώνεσαι για τέτοια.... εγώ κατάλαβα τί ήθελες να πεις.... χαχαχαχα

7 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Κορίτσια καλησπέρα.Πως είναι αυτές που γέννησαν;Οι υπόλοιπες; Το έχω ξαναρωτησει..Όσες γέννησαν ή το έχουν ήδη αποφασίσει...Από τις προαιρετικες -extra εξετάσεις ποιες κανάτε ή θα κάνετε; Εμένα το μαιευτήριο μου προτείνει έλεγχο μεταβολικων νοσηματων,ακοής,οφθαλμίατρικο και ισχυων..Νομίζω μου είχε απαντήσει η Καντι και την ευχαριστώ ότι εκείνη έκανε έλεγχο ακοής..Κάποια άλλη;

Καλησπέρα Αννούλα. Εγώ έχω μια χαρά ανάρρωση από την τρίτη μέρα ήμουν πλήρως λειτουργική μόνη μου τώρα έχω επανέλθει πλήρως. Πέμπτη γέννησα Σάββατο έκανα και μπάνιο στο μαιευτήριο.  Από εξετάσεις έξτρα εγώ διάλεξα υπερηχογράφημα ισχίων και εξετάσεις ακοής οι οποίες βέβαια δεν έχουν γίνει ακόμα γιατί το μωρό μου είναι στη μεν και το ξεσκονίζουν. Το πόσες δε εξετάσεις του έχουν κάνει και εγώ δεν ξέρω... Αύριο έχει προγραμματισμένη ενδοσκόπηση και τραχειοσκοπηση για να δούμε αν θα βρούμε άκρη....

Εσύ πώς είσαι; Πότε λες να γεννήσεις;

Καλημέρα κορίτσια , εμεις γεννήσαμε την Τετάρτη. Πήγαν όλα καλά , χθες βράδυ έκανα μπανάκι σιγά σιγά κ σήμερα έχω τις ενοχλήσεις στην κοιλιά  μόνο κατά τις μυϊκές κινήσεις (σήκω-κάτσε-βηξε κτλ). Μου είπαν ότι βοήθαει να κάνω βόλτες ή πχ την πρώτη μερα στροφές στο κρεβάτι (τύπου αλλάζω συχνά πλευρό η κουνάω πόδια κ τέτοια). Από φαγητό έφαγα κανονικά από την επόμενη μερα ότι φέρνει το μαιευτήριο χωρίς περιορισμό. Την πρώτη μερα έφαγα τσαγακι κ σουπίτσα κοτόπουλο. Με το θηλασμό δεν τα πάμε πολύ καλά. Εγώ δηλαδή νόμιζα ότι πήγαινε καλά , αλλά τελικά έμαθα ότι δεν ! Χαχα. Δηλαδή χτες που θήλασε λίγες φορές κανονικά καταλαβα τη διαφορά κ επειδή ήταν νυστικο απ ότι καταλαβα έφαγε γάλα από μπιμπερακι ! Γεννήθηκε 3 κιλά (παρά 100 γραμμάρια) :) .  Από πράγματα, πάρετε σαγιονάρες να τις φοράτε όταν θα πλυθείτε για να μη γλιστράτε ! 

καλη λευτεριά και στις υπόλοιπες κ με το καλό ! Καλες γιορτές κ να μας ζήσουν :) πολλά φιλάκια 

• Μου αρέσει 9

πρίν από 38 λεπτά , Aircondition είπε:

Καλημέρα κορίτσια , εμεις γεννήσαμε την Τετάρτη. Πήγαν όλα καλά , χθες βράδυ έκανα μπανάκι σιγά σιγά κ σήμερα έχω τις ενοχλήσεις στην κοιλιά  μόνο κατά τις μυϊκές κινήσεις (σήκω-κάτσε-βηξε κτλ). Μου είπαν ότι βοήθαει να κάνω βόλτες ή πχ την πρώτη μερα στροφές στο κρεβάτι (τύπου αλλάζω συχνά πλευρό η κουνάω πόδια κ τέτοια). Από φαγητό έφαγα κανονικά από την επόμενη μερα ότι φέρνει το μαιευτήριο χωρίς περιορισμό. Την πρώτη μερα έφαγα τσαγακι κ σουπίτσα κοτόπουλο. Με το θηλασμό δεν τα πάμε πολύ καλά. Εγώ δηλαδή νόμιζα ότι πήγαινε καλά , αλλά τελικά έμαθα ότι δεν ! Χαχα. Δηλαδή χτες που θήλασε λίγες φορές κανονικά καταλαβα τη διαφορά κ επειδή ήταν νυστικο απ ότι καταλαβα έφαγε γάλα από μπιμπερακι ! Γεννήθηκε 3 κιλά (παρά 100 γραμμάρια) :) .  Από πράγματα, πάρετε σαγιονάρες να τις φοράτε όταν θα πλυθείτε για να μη γλιστράτε ! 

καλη λευτεριά και στις υπόλοιπες κ με το καλό ! Καλες γιορτές κ να μας ζήσουν :) πολλά φιλάκια 

Καλημερααα! Να σου ζησει!!!Σιδερενιοι! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Aircondition είπε:

Καλημέρα Να σου ζήσει Να το χαίρεστε!!! Καλή ανατροφή και καλή λοχεια σε εσένα!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Aircondition είπε:

Να σου ζήσει το μωράκι σου!!! :wub:

12 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Γεια σου Ανουλιους! Εγω 10 μερες από τον τοκετό είμαι πολύ καλά σωματικά! Εχω χάσει όσα κιλά ειχα παρει και 1 επιπλεον και με βλέπω να γίνομαι στέκα! Τα ράμματα στον κόλπο δεν με ενοχλούν πια, εχει αρχίσει και θρέφει! Το ζαχαρο μου μετα τον τοκετό εχει φάει φρίκη, εκανα πολλές υπογλυκαιμίες, τώρα είναι καλυτερα, αλλα ειναι εμφανώς επηρεασμένο από τις ορμονες! Εχω πρόβλημα όμως με τις ορμονες, με έχουν επηρεάσει πολύ! Σημερα το μωρο κοιμόταν και γαβγισε ο σκύλος και τον βάρεσα λιγο στον ποπό και μετά έβαλα τα κλάματα...

Εμεις κάναμε για τα μεταβολικά νοσήματα! Για τα ισχυα μου ειπε η παιδίατρος ότι δεν χρειάζεται.

• Μου αρέσει 3

Lilypie Angel and Memorial tickers

3 ώρες πρίν, Aircondition είπε:

Να σας ζήσει κοπέλα μου! Γερό και καλότυχο να ειναι! Καλή ανάρρωση και σε εσένα ❤

• Μου αρέσει 1

@Aircondition να σας ζήσει!!! Καλή ανάρρωση να έχεις κ εσύ!!

Εγω κορίτσια, χθες πήγα για καρδιοτοκογραφο κ υπέρηχο στο νοσοκομείο.. Κ την Τετάρτη θα ξαναπάω εδώ στην ιδιώτη να με ξαναδεί.. Όλα καλά.. Μειώνεται το αμνιακό υγρό βέβαια.. Ήταν 9,9 (δν έχω ιδέα τι σημαίνει αυτό).. Λογικα για την εβδομάδα ανάμεσα στα Χριστούγεννα κ την πρωτοχρονιά μου είπαν.. Με φοβίζει ότι δν το έχω κανονισμενο.. Επίσης αναρωτιέμαι αν πήρα τη σωστή απόφαση για να το πάμε φυσιολογικά..(βέβαια αυτό μπορεί κ να αλλάξει). Θα το αντέξω;; γτ είμαι κ αρκετά φοβητσιαρα! Χθες ήταν το πρώτο βράδυ που έβλεπα εφιάλτες με χειρουργεία, προκλήσεις, γέννες κτλ.. 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Αγγελίνα είπε:

@Aircondition να σας ζήσει!!! Καλή ανάρρωση να έχεις κ εσύ!!

Εγω κορίτσια, χθες πήγα για καρδιοτοκογραφο κ υπέρηχο στο νοσοκομείο.. Κ την Τετάρτη θα ξαναπάω εδώ στην ιδιώτη να με ξαναδεί.. Όλα καλά.. Μειώνεται το αμνιακό υγρό βέβαια.. Ήταν 9,9 (δν έχω ιδέα τι σημαίνει αυτό).. Λογικα για την εβδομάδα ανάμεσα στα Χριστούγεννα κ την πρωτοχρονιά μου είπαν.. Με φοβίζει ότι δν το έχω κανονισμενο.. Επίσης αναρωτιέμαι αν πήρα τη σωστή απόφαση για να το πάμε φυσιολογικά..(βέβαια αυτό μπορεί κ να αλλάξει). Θα το αντέξω;; γτ είμαι κ αρκετά φοβητσιαρα! Χθες ήταν το πρώτο βράδυ που έβλεπα εφιάλτες με χειρουργεία, προκλήσεις, γέννες κτλ.. 

Να μην πανικοβαλεσαι κορίτσι μου ! Όλα θα πάνε καλά εκείνη την μερα, Όπως κ να γεννήσεις! Θα δεις κι εσύ ότι έχουμε περισσότερη δύναμη από όσο πιστεύουμε μέσα μας! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

On 12/12/2021 at 7:44 PM, Aircondition said:

Εχει γινει μια βλακεια οπως εγραφα αλλα εγω σου απανταω στο τελευταιο μηνυμα. Να σας ζησει! Καλη αναρρωση!

Αγγελινα απο  τα λιγα που ξερω το 9,9 δεν ειναι παρα πολυ λιγο.Πινε παρα πολυ νερο.Χωρις να εχω γεννησει ειμαι σιγουρη οτι οι πονοι δεν ειναι τοσο φοβεροι και εννοειται ολα θα τα αντεξεις.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις .Εγω σκεφτομαι για ελεγχο μεταβολικων και ελεγχο ακοης...Και αν μπορεσω θα ρωτησω και την παιδιατρο.

Κατι ακομη αν και αυτο το εχουμε ξανασυζητησει..

Οι αντρες σας  οσες γεννησαν εδωσαν καθολου χρηματα στη μαια που εδειξε το παιδι;

15 hours ago, Ydroxoos76 said:

Καλέ μην αγχώνεσαι για τέτοια.... εγώ κατάλαβα τί ήθελες να πεις.... χαχαχαχα

Καλησπέρα Αννούλα. Εγώ έχω μια χαρά ανάρρωση από την τρίτη μέρα ήμουν πλήρως λειτουργική μόνη μου τώρα έχω επανέλθει πλήρως. Πέμπτη γέννησα Σάββατο έκανα και μπάνιο στο μαιευτήριο.  Από εξετάσεις έξτρα εγώ διάλεξα υπερηχογράφημα ισχίων και εξετάσεις ακοής οι οποίες βέβαια δεν έχουν γίνει ακόμα γιατί το μωρό μου είναι στη μεν και το ξεσκονίζουν. Το πόσες δε εξετάσεις του έχουν κάνει και εγώ δεν ξέρω... Αύριο έχει προγραμματισμένη ενδοσκόπηση και τραχειοσκοπηση για να δούμε αν θα βρούμε άκρη....

Εσύ πώς είσαι; Πότε λες να γεννήσεις;

Μην ανησυχεις. Ειναι σιγουρο οτι με την μπεμπα ολα καλα θα πανε. Απλα ταλαιπωρειστε λιγακι.Να ρωτησω κατι ισως λιγο αδιακριτο .Ειστε σε ιδιωτικο μαιευτηριο;Οι ασφαλειες μας καλυπτουν κατι απο την εξτρα παραμονη του μωρου κλπ;Καταλαβαινω οτι αυτο ειναι το τελευταιο που σε νοιαζει τετοιες στιγμες αλλα για καποιον που ειναι ζορισμενος οικονομικα ειναι και αυτο θεμα.

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Εχει γινει μια βλακεια οπως εγραφα αλλα εγω σου απανταω στο τελευταιο μηνυμα. Να σας ζησει! Καλη αναρρωση!

Αγγελινα απο  τα λιγα που ξερω το 9,9 δεν ειναι παρα πολυ λιγο.Πινε παρα πολυ νερο.Χωρις να εχω γεννησει ειμαι σιγουρη οτι οι πονοι δεν ειναι τοσο φοβεροι και εννοειται ολα θα τα αντεξεις.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις .Εγω σκεφτομαι για ελεγχο μεταβολικων και ελεγχο ακοης...Και αν μπορεσω θα ρωτησω και την παιδιατρο.

Κατι ακομη αν και αυτο το εχουμε ξανασυζητησει..

Οι αντρες σας  οσες γεννησαν εδωσαν καθολου χρηματα στη μαια που εδειξε το παιδι;

Μην ανησυχεις. Ειναι σιγουρο οτι με την μπεμπα ολα καλα θα πανε. Απλα ταλαιπωρειστε λιγακι.Να ρωτησω κατι ισως λιγο αδιακριτο .Ειστε σε ιδιωτικο μαιευτηριο;Οι ασφαλειες μας καλυπτουν κατι απο την εξτρα παραμονη του μωρου κλπ;Καταλαβαινω οτι αυτο ειναι το τελευταιο που σε νοιαζει τετοιες στιγμες αλλα για καποιον που ειναι ζορισμενος οικονομικα ειναι και αυτο θεμα.

Ήμαστε στο ΜΗΤΕΡΑ Και φυσικά δεν είσαι καθόλου αδιάκριτη που ρωτάς γιατί Και εμάς μας ενδιαφέρει γιατί και εμείς είμαστε πάρα πολύ ζορισμένοι Με τόσες εξωσωματικές. Δυστυχώς ή ευτυχώς και εμείς δεν μπορούμε να παραμείνουμε εκεί παραπάνω από την Κυριακή και για αυτό το λόγο θα μεταφέρω το παιδί στο δημόσιο. Άλλωστε το ποσό που μας ζήτησαν για να το χειρουργήσουν  είναι αστρονομικό και δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί ούτε στην άλλη ζωή. Το κόστος παραμονής στην ΜΕΝΝ Μέσω ΕΟΠΥΥ είναι 37 ευρώ την ημέρα χωρίς να υπολογίζεις Κωστή περαιτέρω εξετάσεων που θα ζητηθούν επεμβάσεων και οτιδήποτε άλλο προκύψει extra.

On 16/12/2021 at 11:52 ΜΜ, anoulious είπε:

Καλημέρα !!

εγω από την επόμενη μέρα της γεννας ήμουν πολύ καλά χωρίς παυσίπονα κ το χάρηκα πολύ γιατί στην πρώτη γεννα είχα ταλαιπωρηθεί πολύ με τα ράμματα.. 

Κ εμείς μόνο ακοής κάναμε, αυτή μου είχε πει κ ο παιδίατρος ότι θέλει να κάνουμε.. είπαμε να κάνουμε κ για τα ματάκια αλλά μας είπαν από την κλινική ότι είναι πολύ μικρουλι κ ότι έτσι κ αλλιώς καθημερινά τα εξετάζουν τα ματάκια τους.. οποτε μείναμε μόνο στης ακοής !!

LzTRp3.png

19 ώρες πρίν, Foux είπε:

@Aircondition να σας ζήσει!!!!!

@Argie.P Τι κάνουν τα διδυμα;;;Γεννησες;;;

Καλησπερα κοριτσια!! Βρηκα λιγο χρονο τωρα να απαντησω!! 
Αρχικα να ζησουν τα μωρακια σε οσες γεννησαν και με το καλο οι υπολοιπες!!!:wub:

Εγω εχω γεννησει αρκετες μερες τωρα γιατι εκανα υψηλη πιεση! Τα μωρα τα κρατησαν στη μενν 12 μερες γιατι ηταν μικρουλια!! Τωρα ειμαστε σπιτι και ολα ειναι πολυ καλα!!!

Εντωμεταξυ κατα τυχη μπηκα τωρα να δω τα νεα… καθολου χρονος για τιποτα!!! Ελπιζω ολες να ειστε καλα!!!

• Μου αρέσει 7

2 ώρες πρίν, Argie.P είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Βρηκα λιγο χρονο τωρα να απαντησω!! 
Αρχικα να ζησουν τα μωρακια σε οσες γεννησαν και με το καλο οι υπολοιπες!!!:wub:

Εγω εχω γεννησει αρκετες μερες τωρα γιατι εκανα υψηλη πιεση! Τα μωρα τα κρατησαν στη μενν 12 μερες γιατι ηταν μικρουλια!! Τωρα ειμαστε σπιτι και ολα ειναι πολυ καλα!!!

Εντωμεταξυ κατα τυχη μπηκα τωρα να δω τα νεα… καθολου χρονος για τιποτα!!! Ελπιζω ολες να ειστε καλα!!!

Να σου ζήσουν!! Γερά κ ευλογημένα κ εσυ καλή δύναμη να έχεις!!

• Μου αρέσει 1

LzTRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...