Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανουλες δεκεμβριου 2021

Recommended Posts

3 hours ago, Aircondition said:

Μια φιλη μου που ρώτησε το γιατρό της , της είπε το ίδιο. Κ εμείς κλίνουμε προς τη δημόσια δωρεά .

Θα το συζητησω  και εγω με  το γιατρο  μου και θα σας γραψω.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

16 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Νομιζω οτι ουτως ή αλλως τελευταια στιγμη γινεται αυτο... Ο αντρας μου ειχε δει παλια ενα ντοκιμαντερ, δε θυμαμαι ακριβως πως μου το ειπε αλλα κατεληγε οτι αν ο μη γενοιτο,αρρωστησει το παιδι επειδη ειναι απο το ιδιο  dna που εχει την ιδια  'ευπαθεια", να το πω απλα δηλαδη  τα βλαστοκυταρα ειτε πασχουν και αυτα ειτε δυνητικα θα πασχουν δεν μπορουν να βοηθησουν , ειδικα οσο εναν ξενο. Μπορει να το μεταφερω και λαθος  , αλλα περιπου αυτο ητανε το νοημα.Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει κατι τετοιο, γιατι δε το εχω  ψαξει καθολου.

δεν εχω δει το εν λόγω ντοκιμαντερ.... αλλά βγαζει νόημα... έχει λογικη... πως να βοηθησουν καποιον/α που αρρωστησε τα ...δικά του/της βλαστοκύτταρα.... εχει μια λογικη... 

• Μου αρέσει 1

g1Knp1.png

E09Up1.png

Γειά σας κορίτσια! Σήμερα πήγαμε στο γιατρό! 36+2 ο μπέμπης μας έχει φτάσει τα 2730γρ! Πάμε πολύ καλά! Ο γιατρός μου είπε ότι λόγω του ζαχαρου ιδανικά θα γεννήσω στις 38+ εβδομάδες! Ανυπομονώ να γνωρίσω τον μικρο μου! Δεν με αγχώνει τπτ, ούτε η διαδικασία ούτε το μετα! Το μόνο που με αγχώνει ειναι να τα εχω ολα έτοιμα μη με πιάσει απροετοίμαστη και μηπως δεν πάρω χαμπάρι ότι ήρθε η ώρα! :lol:

Ελπίζω να είστε όλες καλά!!

• Μου αρέσει 8

Lilypie Angel and Memorial tickers

Καλησπέρα κορίτσια εγω μετα απο πολλα  απρόοπτα γεννησα στις 24 Νοεμβρίου, Δόξα τω Θεώ ειμαστε καλα και τωρα θα περιμένουμε να παρει βαρος το μικρο για να βγει απο την θερμοκοιτίδα, καλη συνέχεια στις μέλλουσες μανουλες και ευχομαι ολα να πανε καλα.

• Μου αρέσει 10

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα.Τι κανετε;Πολλη ησυχια βλεπω.. Μηπως γεννησατε καλε και αλλες; Εγω τωρα ξεκινησα πλυσιματα κλπ και αρχισα να αγχωνομαι...Δεν εχω ετοιμασει βαλιτσα,τιποτα... Ειπα σημερα να σιδερωσω , να ετοιμασω κατι, αλλα ητανε τοσο το υπολοιπο σιδερο που ψοφησα... Εχω καθε μερα φουλ ταχυπαλμιες, απο το πρωι..

Να ρωτησω..Οσες ειστε πιο προχωρημενες στις εβδομαδες με παιδιατρο τι κανατε; Τον ειδατε; Εμενα δυο πραγματα με προβληματιζουν..Ποιες απο τις προαιρετικες εξετασεις που προτεινουν στα μαιευτηρια πρεπει να κανουμε( πχ λιγο που ρωτησα το γυναικολογο  , μου ειπε για τα μεταβολικα συνδρομα, πως το λενε, καλο ειναι να το κανουμε, ο οφθαλμιατρικος ελεγχος ειναι πολυ νωρις..)και καμμια πρακτικη συμβουλη, αν κατι συμβει  πχ τις πρωτες  ημερες και δεν εχω γαλα, τι γαλα κλπ να δωσουμε στο μωρο..Γιατι θα ειναι Χριστουγεννα και θα ειναι ολα πιο δυσκολα, λογω γιορτων...

27 minutes ago, Eve087 said:

Καλησπέρα κορίτσια εγω μετα απο πολλα  απρόοπτα γεννησα στις 24 Νοεμβρίου, Δόξα τω Θεώ ειμαστε καλα και τωρα θα περιμένουμε να παρει βαρος το μικρο για να βγει απο την θερμοκοιτίδα, καλη συνέχεια στις μέλλουσες μανουλες και ευχομαι ολα να πανε καλα.

Να σας ζησει! Καλη ανατροφη και καλη αναρρωση.Με το καλο, συντομα ολοι σπιτι σας.Αν βρεις  χρονο και κουραγιο και θελησεις  γραψε μας σε ποια εβδομαδα  γεννησες και ποσο βαρος ειχε το μικρουλι;

• Μου αρέσει 2

Γεια σας κορίτσια μου!! Γεννήσαμε κ εμείς χθες το απόγευμα μια υπέροχη ζωηρή μπουμπου!! Είχαμε έναν περιπετειώδη κ πολύ γρήγορο τοκετό αλλά είμαστε κ οι δυο καλά!!!  Περιμένουμε να περάσουν οι μέρες να πάμε σπίτι μας!! Με το καλό σε όλες!!!

• Μου αρέσει 12

LzTRp3.png

πρίν από 27 λεπτά , anoulious είπε:

Κοριτσια καλησπερα.Τι κανετε;Πολλη ησυχια βλεπω.. Μηπως γεννησατε καλε και αλλες; Εγω τωρα ξεκινησα πλυσιματα κλπ και αρχισα να αγχωνομαι...Δεν εχω ετοιμασει βαλιτσα,τιποτα... Ειπα σημερα να σιδερωσω , να ετοιμασω κατι, αλλα ητανε τοσο το υπολοιπο σιδερο που ψοφησα... Εχω καθε μερα φουλ ταχυπαλμιες, απο το πρωι..

Να ρωτησω..Οσες ειστε πιο προχωρημενες στις εβδομαδες με παιδιατρο τι κανατε; Τον ειδατε; Εμενα δυο πραγματα με προβληματιζουν..Ποιες απο τις προαιρετικες εξετασεις που προτεινουν στα μαιευτηρια πρεπει να κανουμε( πχ λιγο που ρωτησα το γυναικολογο  , μου ειπε για τα μεταβολικα συνδρομα, πως το λενε, καλο ειναι να το κανουμε, ο οφθαλμιατρικος ελεγχος ειναι πολυ νωρις..)και καμμια πρακτικη συμβουλη, αν κατι συμβει  πχ τις πρωτες  ημερες και δεν εχω γαλα, τι γαλα κλπ να δωσουμε στο μωρο..Γιατι θα ειναι Χριστουγεννα και θα ειναι ολα πιο δυσκολα, λογω γιορτων...

Να σας ζησει! Καλη ανατροφη και καλη αναρρωση.Με το καλο, συντομα ολοι σπιτι σας.Αν βρεις  χρονο και κουραγιο και θελησεις  γραψε μας σε ποια εβδομαδα  γεννησες και ποσο βαρος ειχε το μικρουλι;

Γεννησα στις 35 εβδομαδες συγκεκριμένα 34+5 και το μικρο βγηκε 2.400γρ,τωρα εχασε καμποσα και πεσαμε στα 2.100γρ αλλα ελπίζω να τα παρει συντομα πισω.

• Μου αρέσει 5

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια κ καλή επιστροφή!!!!Να σας ζήσουν τα μπεμπακια σας!!!!

@anoulious ουτε παιδίατρο ξερω ακομα κ ούτε για τις εξετάσεις που λες!!!Κ εσυ μη τρελαίνεσαι κ αγχώνεσαι χωρις λογο!!Έτοιμα σε βαλιτσουλα να είσαι έτοιμη κ όλα θα γίνουν!!Εγώ τζαμπα επλυνα μηδενικά νούμερα!!Βλεπω να μη φοράει τιποτα το ελεφαντακι μου..έχει φτάσει ήδη 3600!!!:-P:-P

• Μου αρέσει 6

2 hours ago, Foux said:

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια κ καλή επιστροφή!!!!Να σας ζήσουν τα μπεμπακια σας!!!!

@anoulious ουτε παιδίατρο ξερω ακομα κ ούτε για τις εξετάσεις που λες!!!Κ εσυ μη τρελαίνεσαι κ αγχώνεσαι χωρις λογο!!Έτοιμα σε βαλιτσουλα να είσαι έτοιμη κ όλα θα γίνουν!!Εγώ τζαμπα επλυνα μηδενικά νούμερα!!Βλεπω να μη φοράει τιποτα το ελεφαντακι μου..έχει φτάσει ήδη 3600!!!:-P:-P

Δεν στελνεις προς εδώ τα μηδενικά,γιατί εγώ πήρα μόνο το φορμακι που θα φοράει όταν βγει...Πολύ καλές επιλογες κάναμε και οι δύο..Ακριβώς ανάποδα..Χι!Χι!

Επειδή προγραμματισμένα θα γεννήσω τις γιορτές,δυστυχώς θα πρέπει κάπως να το φροντίσουμε νωρίτερα..Το πιο απλό ..Μπορεί η παιδίατρος που θα διαλέξουμε να λείπει για γιορτές..

4 hours ago, Agapakiii said:

Γεια σας κορίτσια μου!! Γεννήσαμε κ εμείς χθες το απόγευμα μια υπέροχη ζωηρή μπουμπου!! Είχαμε έναν περιπετειώδη κ πολύ γρήγορο τοκετό αλλά είμαστε κ οι δυο καλά!!!  Περιμένουμε να περάσουν οι μέρες να πάμε σπίτι μας!! Με το καλό σε όλες!!!

Να σας ζήσει.Καλη ανατροφή.. Κατι ήξερα και ελεγα ότι γέννησατε και άλλες!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

@Eve087 @Agapakiii να σας ζήσουν τα ζουζούνια σας!! Όλα τα καλά εύχομαι!!! Σύντομα να πάτε στο σπίτι σας κ να ζήσετε τις πιο ξεχωριστές κ όμορφες γιορτές!! 

@anoulious εγώ δεν κατέληξα ακόμα σε παιδίατρο! Είμαι ανάμεσα σε 2!μαλλον μες στην εβδομάδα θα ήταν καλό να καταλήξω!! Βαλιτσες επίσης δν έχω ετοιμάσει αλλά έχω σιδερωμένα μια συρταριερα ρούχα! Θα τις ετοιμάσω κ αυτές μες στην εβδομάδα! Πρέπει να μάθω πως λειτουργουν κ ο αποστειρωτής κ το θήλαστρο! Να έχω μια ιδέα σε περίπτωση που χρειαστούν.. Σήμερα πρώτη φορά φαίνονται οι κινήσεις του μωρού, μέχρι κ στο ύψος του στομάχου μου.. Λέω τελικά από το στόμα θα το βγάλω;;; 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

1 hour ago, Αγγελίνα said:

@Eve087 @Agapakiii να σας ζήσουν τα ζουζούνια σας!! Όλα τα καλά εύχομαι!!! Σύντομα να πάτε στο σπίτι σας κ να ζήσετε τις πιο ξεχωριστές κ όμορφες γιορτές!! 

@anoulious εγώ δεν κατέληξα ακόμα σε παιδίατρο! Είμαι ανάμεσα σε 2!μαλλον μες στην εβδομάδα θα ήταν καλό να καταλήξω!! Βαλιτσες επίσης δν έχω ετοιμάσει αλλά έχω σιδερωμένα μια συρταριερα ρούχα! Θα τις ετοιμάσω κ αυτές μες στην εβδομάδα! Πρέπει να μάθω πως λειτουργουν κ ο αποστειρωτής κ το θήλαστρο! Να έχω μια ιδέα σε περίπτωση που χρειαστούν.. Σήμερα πρώτη φορά φαίνονται οι κινήσεις του μωρού, μέχρι κ στο ύψος του στομάχου μου.. Λέω τελικά από το στόμα θα το βγάλω;;; 

Σκέφτεσαι να επισκεφτείς αυτόν που θα διαλέξεις πριν ή μετά τον τοκετό; Εγώ δεν πήρα καν αποστειρωτή..Ως προς το θηλαστρο ,που σίγουρα θα μου χρειαστεί λόγω  απουσιας μου στο Νοσοκομείο, έχει η αδερφή μου η οποία κάποια στιγμή θα ψάξει να το βρει που το έχει βάλει...Καταλαβαίνεις ..Ελπίζω η αποστείρωση να χρειαστεί ελάχιστα και αυτές τις λίγες φορές θα γίνει προφανώς με τον παλιό τρόπο...Αλλιώς θα αγοράσω αναγκαστικά...

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, anoulious είπε:

Σκέφτεσαι να επισκεφτείς αυτόν που θα διαλέξεις πριν ή μετά τον τοκετό; Εγώ δεν πήρα καν αποστειρωτή..Ως προς το θηλαστρο ,που σίγουρα θα μου χρειαστεί λόγω  απουσιας μου στο Νοσοκομείο, έχει η αδερφή μου η οποία κάποια στιγμή θα ψάξει να το βρει που το έχει βάλει...Καταλαβαίνεις ..Ελπίζω η αποστείρωση να χρειαστεί ελάχιστα και αυτές τις λίγες φορές θα γίνει προφανώς με τον παλιό τρόπο...Αλλιώς θα αγοράσω αναγκαστικά...

Κ θήλαστρο κ αποστειρωτή, μου τα έδωσε η κουνιαδα μου.. Λόγω κοβιντ μου είπαν ότι απλά τηλεφωνικά μιλάς με παιδίατρο.. Σκέφτομαι δλδ απλά να πάρω ένα τηλ πριν γεννήσω.. 

Το μόνο που μου έμεινε να παραγγείλω είναι βρεφικά προϊόντα περιποιησης κ ψευδοθηλες.. Ξέρετε μηπως πως μετράμε το νούμερο για τις ψευδοθηλες;; 

13 ώρες πρίν, Agapakiii είπε:

Να σας ζήσει το μωράκι σας!! :x

• Ευχαριστώ 1

Lilypie Angel and Memorial tickers

Καλημέρα κορίτσια μου κ καλό μήνα σε όλες μας..

Συγχαρητήρια σε όσα κορίτσια έγιναν μανούλες..να σας ζήσουν τα μωράκια σας..κ εσείς σιδερένιες.. 

Εγώ αν όλα πάνε καλά γεννάω προγραμματισμένα 11/12..Με την παιδίατρο έχω έρθει ήδη σε επικοινωνία διότι είναι κ η παιδίατρος του γιου μου..μου είπε να τις κάνω όλες τις εξετάσεις που λενε στο Ιασώ..Κ όταν γυρίσω σπίτι θα έρθει να δει το μωρό.. 

Κατά τα άλλα έχω αρχίσει λίγο κ βαραινω αλά ευτυχώς δεν έχω χάσει κανένα βράδυ ύπνου. Λίγες καουρες μόνο..είναι 36 ακριβώς τώρα..

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...