Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες δεκεμβριου 2021

Recommended Posts

πρίν από 33 λεπτά , Eva n είπε:

Τελειααααα νέα!! Μπράβο κορίτσι μου!! ❤  Άρα να μην μας αγχώνουν τα πονακια και τα πετρώματα; ευχαριστούμε τον γιατρό σου :lol: εγω με τον σίδηρο ευτυχως δεν έχω θέμα τελευταία μέτρηση στο 35 ο αιματοκρίτης και σκέψου υπάρχουν μερες που δεν το παίρνω γτ έχει απαίσια γεύση :wacko:

Μόλις γυρίσαμε κι εμείς Κορίτσια μου απο το ντοπλερ! Η μικρή είναι στα 2.303 γρ, έχει γυρίσει με το κεφάλι κατω και έχει αρχίσει να πιέζει κ να παίρνει θέση εξου και οι πόνοι χαμηλά, ο πλακουντας ευτυχως έχει ανέβει! Ο γιατρός τα βρήκε όλα πάρα πολύ καλάαααα! Η μικρή μας μαγουλιθρα μας έβγαλε και ωραίες φωτογραφίες σήμερα και εγώ νομίζω δεν έχω ξαναδεί πιο όμορφο πλάσμα στην ζωή μου ❤ (κουκουβα :lol:). 

@Chris❤️ ποια σαπουνακια έχεις βάλει;; θέλω κι εγώ να βάλω για να μυρίζει ωραία! 

Εγω σήμερα είμαι 32+5 έχω κάποια πετρώματα όταν κουράζομαι, πονακια αραιά και που χαμηλά στην κοιλιά, έντονο πόνο στο κόκαλο της ευαίσθητης περιοχής ειδικά όταν αλλάζω πλευρό, προσπαθώ να βάλω παντελόνι ή πάω να σηκωθώ από το κρεβάτι, μούδιασμα στα χέρια κάθε τρεις και λίγο, κολπικά υγρά, φαγούρα στο στήθος, τσιμπήματα που και που επίσης στο στήθος, φαγούρα και σαν μούδιασμα στην κοιλιά. Νομίζω αυτά, δεν μου έρχεται κάτι αλλο.

Έτσι μου είπε για την δική μου εγκυμοσύνη!Είναι κάτι καθησυχαστικο αλλά αν επιμένουν θα τον ξαναπρηξω.χαχαχα.Μια χαρά η γυναικάρα σου❤️!Έτοιμη για παντρια!Πήρε απλά θέση ή έχει αρχίσει να εμπεδώνεται κιόλας?

πρίν από 34 λεπτά , violeta3 είπε:

Καλησπερα με το καλό σου εύχομαι εγώ είμαι 38+6 και αύριο μπαίνω να γεννήσω .Πάντα είχα τον φόβο μην τυχόν κ έχω διαρροή αμνιακού ,στης βδομάδες που είσαι κ εσύ κ εγώ είχα αρκετά υγρα ,όπως το περιγράφεις.Η μαία μου είχε πει ότι αν σπάσουν τα νερά η υπάρχει διαρροή βλέπεις συνέχεια και έχουν χαρακτηριστική μυρωδιά.Επισης καμιά φορά αυτό που έλεγα εγώ ότι νιώθω να έχω βραχύ ήταν κ ιδρώτας 

Με το καλό κοπέλα μου!Με έναν πόνο!❤️

πρίν από 46 λεπτά , Skorpina είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, είμαι καινούρια στην παρέα.Σας διαβάζω μήηηνες αλλά υπήρχε ένα τεχνικό θέμα και δεν μπορούσα να εγγραφω και συνεπώς να ποσταρω. Διανύω κι εγώ την 32+3 εβδομάδα σε μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη όπου είμαι κλινήρης με περιδεση από τον 4ο μήνα και τελευταία έχω ανεβάσει και ζάχαρο που ρυθμίζω με διατροφή. Φαντάζομαι θα παίζει ρόλο και η ακινησία σε αυτό. Να σας πω ότι κάνω υπομονή και νιώθω και τυχερή παρά τη δυσκολία της κατάστασης γιατί αυτή η εγκυμοσύνη ήρθε μετά από 2 αποβολές μια παλινδρομη και μια σε προχωρημένη εβδομάδα λόγω ανεπάρκειας που δε γνωρίζαμε.ολο αυτόν τον καιρό στο κρεβάτι σας διαβάζω και μου κρατάτε εξαιρετικη παρέα :)! Επειδη λέγατε τωρα για συμπτώματα δεν θα αναφερθώ καν στους πόνους μέσης πλάτης (και λόγω ακινησίας βεβαίως) απλά σήμερα έχω αρκετά διάφανη υγρά έχω αλλάξει και 2-3 φορές εσώρουχο βέβαια παίρνω και ενδοκολπικα προγεστερόνη που παίζει ρόλο, απλά έχω θορυβηθεί από την προηγούμενη εβδομάδα που παρακολούθησα σεμινάριο τοκετού στο Έλενα που έλεγε η μαία για το σπάσιμο νερών ότι δν είναι φαντασμαγορικό αλλά έτσι απλά υγρά σαν βρυσούλα που τρέχει και λέω λες; Έχει καμία εμπειρία να αναφέρει πως καταλαβαίνεις αν διαφέρουν απτά πολλά κολπικά που έχουμε αυτές τις εβδομάδες; 

Καλησπέρα σκορπίνα μου.εχεις ειδοποιήσει τον γιατρό σου?Εφόσον υπάρχει περίδεση ίσως θα επρεπε να το γνωρίζει.Γενικα όσο η εγκυμοσύνη προχωράει τόσο και τα κολπικά υγρά αυξάνονται.Σιγουρα κάτι επηρεάζει και η προγεστερόνη αλλά καλά θα ήταν να μιλήσεις με τον γιατρό σου αν δεν το έχεις κάνει ήδη.Καθεμια γνωρίζει το σώμα της.Μπορει να είναι κολπικά υγρά,μπορεί να έχεις μια μικρή ακράτεια,μπορεί αμνιακό.Συγνωμη που δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά θα ήταν ανεύθυνο να πω ότι είναι κολπικά σε μια κοπέλα με περίδεση.Ελπιζω να είναι όλα καλά ❤️

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 37 λεπτά , Catmom ❤️ είπε:

Έτσι μου είπε για την δική μου εγκυμοσύνη!Είναι κάτι καθησυχαστικο αλλά αν επιμένουν θα τον ξαναπρηξω.χαχαχα.Μια χαρά η γυναικάρα σου❤️!Έτοιμη για παντρια!Πήρε απλά θέση ή έχει αρχίσει να εμπεδώνεται κιόλας?

Καλησπέρα σκορπίνα μου.εχεις ειδοποιήσει τον γιατρό σου?Εφόσον υπάρχει περίδεση ίσως θα επρεπε να το γνωρίζει.Γενικα όσο η εγκυμοσύνη προχωράει τόσο και τα κολπικά υγρά αυξάνονται.Σιγουρα κάτι επηρεάζει και η προγεστερόνη αλλά καλά θα ήταν να μιλήσεις με τον γιατρό σου αν δεν το έχεις κάνει ήδη.Καθεμια γνωρίζει το σώμα της.Μπορει να είναι κολπικά υγρά,μπορεί να έχεις μια μικρή ακράτεια,μπορεί αμνιακό.Συγνωμη που δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά θα ήταν ανεύθυνο να πω ότι είναι κολπικά σε μια κοπέλα με περίδεση.Ελπιζω να είναι όλα καλά ❤️

Αχ δεν τον ρώτησα! Απλά μου είπε ότι έχει αρχίσει να παίρνει θέση και για αυτό πιέζει και πονάει, δεν νομίζω να έχει εμπεδωθεί όμως από τώρα. Κι εμένα ο γιατρός μου είπε όταν τον είχα ρωτήσει πως αν είναι ακανονιστες μέσα στην μέρα δεν μας απασχολούν γτ είναι φυσιολογικές συσπασεις. Αλλά πάντα η ανησυχία υπάρχει! 

πρίν από 11 λεπτά , Eva n είπε:

Αχ δεν τον ρώτησα! Απλά μου είπε ότι έχει αρχίσει να παίρνει θέση και για αυτό πιέζει και πονάει, δεν νομίζω να έχει εμπεδωθεί όμως από τώρα. Κι εμένα ο γιατρός μου είπε όταν τον είχα ρωτήσει πως αν είναι ακανονιστες μέσα στην μέρα δεν μας απασχολούν γτ είναι φυσιολογικές συσπασεις. Αλλά πάντα η ανησυχία υπάρχει! 

Βασικά αυτό!Αν ειναι ακανόνιστες βοηθάνε.Απλα τους ενδιαφέρει να μην είναι πολλές και στα μέσα της εγκυμοσύνης για να μην κοντύνει ο τράχηλος.Σε εμάς πια τις θέλουν.Ξεχασα να τον ρωτήσω για το χάπι για τις συσπάσεις εντωμεταξυ.Αν είναι να σταματήσω να το παίρνω.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , Catmom ❤️ είπε:

Βασικά αυτό!Αν ειναι ακανόνιστες βοηθάνε.Απλα τους ενδιαφέρει να μην είναι πολλές και στα μέσα της εγκυμοσύνης για να μην κοντύνει ο τράχηλος.Σε εμάς πια τις θέλουν.Ξεχασα να τον ρωτήσω για το χάπι για τις συσπάσεις εντωμεταξυ.Αν είναι να σταματήσω να το παίρνω.

Έτσι ακριβώς μου τα είχε πει κι εμένα ο γιατρός. Οπότε θεωρώ τώρα όλα αυτά και τα πονακια και τα πετρώματα είναι όλα στα φυσιολογικά πλαίσια. Είμαστε πραγματικά λίγο πριν τον τερματισμό ❤ εμενα δεν μου έδωσε τίποτα, μόνο το ουτρο που παίρνω από την αρχή της εγκυμοσύνης αλλά πιστεύω και αυτό θα το κόψω όπου να ναι. 

πρίν από 50 λεπτά , Eva n είπε:

Έτσι ακριβώς μου τα είχε πει κι εμένα ο γιατρός. Οπότε θεωρώ τώρα όλα αυτά και τα πονακια και τα πετρώματα είναι όλα στα φυσιολογικά πλαίσια. Είμαστε πραγματικά λίγο πριν τον τερματισμό ❤ εμενα δεν μου έδωσε τίποτα, μόνο το ουτρο που παίρνω από την αρχή της εγκυμοσύνης αλλά πιστεύω και αυτό θα το κόψω όπου να ναι. 

Το ουτρο μου το έδωσε κι εμένα στην αρχή της εγκυμοσύνης αλλά μου το έκοψε μόλις έκλεισα το τρίτο.Καλα δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου.Πλησιαζουμε.Σκεφτομαι την γέννα.Την σειρά και την διαδικασία.την στιγμή που θα τον κρατήσω ❤️πωπω ούτε στο πρώτο ραντεβού με τον αντρα μου τέτοιο καρδιοχτύπι

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα. Κοιτουσα  λιγο βρεφικα κρεβατακια και συρταριες, αν και θα τα κανουμε αργοτερα και απο ο,τι καταλαβα μονο σε μαγαζια με βρεφικα(πχ Λητω, kiddo κλπ) μπορουμε να βρουμε τετοια οχι σε επιπλαδικα;Γιατι επειδη ο χωρος μας ειναι μικρος εβλεπα οτι οι συρταριες ειναι φαρδιες και κοντες, ενω εμεις θα θελαμε τις  στενες και ψηλες...Τα επιπλα που βλεπουμε σ αυτα τα μαγαζια τυποποιημενα δεν ειναι;

• Μου αρέσει 1

@anoulious εγω συρταριερα κ ντουλάπα πηρα απο jysk γιατι σαφώς βγηκαν πολυ πιο οικονομικά απο τα βρεφικά κ τη ντουλαπα την ήθελα σιγουρα μεγαλύτερη από βρεφική για να την έχουμε Κ αργοτερα!!κρεβατακι μας έδωσαν φιλοι μας!!

@Catmom ❤️ βλέπω διηγήσεις απο γέννες κ με πιάνουν τα κλαμματα απο συγκίνηση!!!Ανυπομονώ να περάσει τοσο πολυ αυτος ο μήνας!!

@Skorpina μου καλως ηρθες!!!Δεν σταματάει να μεγαλώνει η παρέα μας!!!Όλα καλά θα πάνε να το ξέρεις!!!Να είσαι ευγνώμων που έφτασες αισίως μέχρι εδω!!Παραβλεψε όλες τις δυσκολίες φτάσαμε στο τέλος!!!Για το αμνιακό υγρό κ εγω δεν γνωρίζω..απο φίλες μου απλα ξερω ότι έτρεχε σαν βρύση ασταματητα!!

@violeta3 αχ με το καλό κορίτσι!!!!Σου στέλνω άπειρη θετική ενέργεια!!!

@Chris❤️ ποσο δικιο εχεις κ που θυμήθηκες τα fissan??Μυρίζουν πολυ ωραια απο όσο μπορώ να θυμηθώ!!Θα ψάξω να πάρω κ εγω!!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 58 λεπτά , anoulious είπε:

Κοριτσια καλησπερα. Κοιτουσα  λιγο βρεφικα κρεβατακια και συρταριες, αν και θα τα κανουμε αργοτερα και απο ο,τι καταλαβα μονο σε μαγαζια με βρεφικα(πχ Λητω, kiddo κλπ) μπορουμε να βρουμε τετοια οχι σε επιπλαδικα;Γιατι επειδη ο χωρος μας ειναι μικρος εβλεπα οτι οι συρταριες ειναι φαρδιες και κοντες, ενω εμεις θα θελαμε τις  στενες και ψηλες...Τα επιπλα που βλεπουμε σ αυτα τα μαγαζια τυποποιημενα δεν ειναι;

Λογικά συρταριερα μπορείς να βρεις σε όλα τα μαγαζιά επίπλων.Για κούνιες και τέτοια δεν ξέρω.Εμας μας τα έδωσαν.μπορεις ως να κάνεις και μια ερώτηση σε ιδιώτες επιλοποιους

3 ώρες πρίν, Skorpina είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, είμαι καινούρια στην παρέα.Σας διαβάζω μήηηνες αλλά υπήρχε ένα τεχνικό θέμα και δεν μπορούσα να εγγραφω και συνεπώς να ποσταρω. Διανύω κι εγώ την 32+3 εβδομάδα σε μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη όπου είμαι κλινήρης με περιδεση από τον 4ο μήνα και τελευταία έχω ανεβάσει και ζάχαρο που ρυθμίζω με διατροφή. Φαντάζομαι θα παίζει ρόλο και η ακινησία σε αυτό. Να σας πω ότι κάνω υπομονή και νιώθω και τυχερή παρά τη δυσκολία της κατάστασης γιατί αυτή η εγκυμοσύνη ήρθε μετά από 2 αποβολές μια παλινδρομη και μια σε προχωρημένη εβδομάδα λόγω ανεπάρκειας που δε γνωρίζαμε.ολο αυτόν τον καιρό στο κρεβάτι σας διαβάζω και μου κρατάτε εξαιρετικη παρέα :)! Επειδη λέγατε τωρα για συμπτώματα δεν θα αναφερθώ καν στους πόνους μέσης πλάτης (και λόγω ακινησίας βεβαίως) απλά σήμερα έχω αρκετά διάφανη υγρά έχω αλλάξει και 2-3 φορές εσώρουχο βέβαια παίρνω και ενδοκολπικα προγεστερόνη που παίζει ρόλο, απλά έχω θορυβηθεί από την προηγούμενη εβδομάδα που παρακολούθησα σεμινάριο τοκετού στο Έλενα που έλεγε η μαία για το σπάσιμο νερών ότι δν είναι φαντασμαγορικό αλλά έτσι απλά υγρά σαν βρυσούλα που τρέχει και λέω λες; Έχει καμία εμπειρία να αναφέρει πως καταλαβαίνεις αν διαφέρουν απτά πολλά κολπικά που έχουμε αυτές τις εβδομάδες; 

Καλησπέρα κ καλώς μας ήρθες !!!:) πολύ δύσκολα όλα όσα πέρασες αλλά άφησε τα πίσω γιατί έφτασε ο καιρός ν κρατήσεις το αγγελούδι σου !! ❤️ Λίγη ακόμα υπομονή!! Θα σου πω την εμπειρία μου για το σπάσιμο των νερών από την πρώτη γεννα μήπως κ σε βοηθήσω. Όντως δεν έτρεχαν ποτάμι αλλά λίγα λίγα.. ωστόσο έτρεχαν ποσότητα σαν να μου έφευγαν ουρα όμως χωρίς να κατουριεμαι.. σαν να άνοιγε μια μικρή βρυση κάπως έτσι.. άνοιγε κ έκλεινε μόνη της.. όμως ένιωθα πως φεύγουν αρκετά υγρά.. από μυρωδιά να πω την αλήθεια δεν παρατήρησα μέσα στον πανικό μου γιατί μπήκα για ντουζ κ έφυγα για την κλινική..

τα υγρά που έχεις εσυ τα νιώθεις έτσι να τρεχουν; Η απλα που κ που είναι πιο έντονα; Πάντως αν ανησυχείς κ δεν είσαι σίγουρη να μιλήσεις με τον γιατρό που σε παρακολουθεί, υπάρχουν κάτι τεστ που κάνουν ώστε να ελέγξουν αν είναι αμνιακό υγρό η όχι.. εύχομαι να σε βοήθησα λίγο,όλα να είναι καλά κ να μας γράφεις να τα λέμε τώρα που κατάφερες κ έκανες την εγγραφή :)

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

LzTRp3.png

3 hours ago, Catmom ❤️ said:

Ευχαριστώ πολύ! είχες δίκιο τον κάλεσα και πήγα και με είδανε better safe than sorry τελικά όλα καλά! Τα τόσα υγρά είναι από την vasclor που βάζω ενδοκολπικα.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

40 minutes ago, Catmom ❤️ said:

Λογικά συρταριερα μπορείς να βρεις σε όλα τα μαγαζιά επίπλων.Για κούνιες και τέτοια δεν ξέρω.Εμας μας τα έδωσαν.μπορεις ως να κάνεις και μια ερώτηση σε ιδιώτες επιλοποιους

Συρταριερα εννοειται μπορεις να βρεις σε επιπλαδικα στις διαστασεις που θελεις.Απλα εγω αναρωτιομουυν αν αυτα που βλεπουμε με κουνια σετ ειναι φιξ διαστασεις, που μαλλον ειναι..Γιατι παιδικα κρεβατακια ,συρταριες βρισκεις σε επιπλοποιους που θα σου αλλαζουν και διαστασεις αλλα βρεφικα σετ δεν εχω δει...

1 ώρα πρίν, Skorpina είπε:

Ευχαριστώ πολύ! είχες δίκιο τον κάλεσα και πήγα και με είδανε better safe than sorry τελικά όλα καλά! Τα τόσα υγρά είναι από την vasclor που βάζω ενδοκολπικα.

Μπράβο βρε κορίτσι μου!Δόξα τον Θεό ❤️ Σε σκεφτόμουν μέχρι που το διάβασα.Κατσε ξεκουράσου κι αφού απεκλεισες το κακό σενάριο ώρα να ξελαφρωσεις!Αμαρτία να έχεις ταλαιπωρηθεί τόσο και να παθαινες κάτι τώρα που έφαγες τον γάιδαρο!τέλος καλό όλα καλά ❤️

1 ώρα πρίν, anoulious είπε:

Συρταριερα εννοειται μπορεις να βρεις σε επιπλαδικα στις διαστασεις που θελεις.Απλα εγω αναρωτιομουυν αν αυτα που βλεπουμε με κουνια σετ ειναι φιξ διαστασεις, που μαλλον ειναι..Γιατι παιδικα κρεβατακια ,συρταριες βρισκεις σε επιπλοποιους που θα σου αλλαζουν και διαστασεις αλλα βρεφικα σετ δεν εχω δει...

Νομίζω ότι λογικά είναι φιξ.εκτος κι αν υπάρχει δυνατοτητα κατόπιν παραγγελίας.Αλλα νομίζω ότι δύσκολα θα σπάσουν και σετ.Αυτα τα έχουν τυποποιημένα.πατ κιουτ.σκουπισατε τελειώσατε φύγατε.Θα κάνω κι εγώ μια αναζήτηση να δω για τις διαστάσεις και θα σου πω αν βρω κάτι.παντως μην βιαστεις αν έχεις αποφασίσει να κοιμίζεις στην αρχή το μωρό διπλα σου.Ετσι κάναμε κι εμείς και τρέχαμε να τα έχουμε έτοιμα γιατί το κεφάλι μου είναι αγύριστο και είπαμε ότι το μωρό θα πάει στο δικό του δωμάτιο μετά τους έξι μήνες.Οι ανάγκες του μωρού θα έχουν αλλάξει μέχρι τότε.Βεβαια η κούνια και η συρταριερα αν δεν έχεις ντουλάπα είναι απαραίτητα.

Λοιπόν σε αυτό το σάιτ έχει κάποια βρεφικά σετ και σε μερικά από αυτά σου δίνει την επιλογή να διαλέξεις.Υπνοδωμάτιο βρεφικο πάτησε εδώ πάνω να σου ανοίξει τον συνδεσμο

• Μου αρέσει 2

14 ώρες πρίν, Ranoula είπε:

Καλημερα κοριτσια! Τι κανετε? Εμείς βαφουμε.. Και εχω αρχισει και εχω ενα αγχος. Μονο εγω φοβαμαι?? Τι γεννα? Και δεν ξερω τι θελω? 

Κι εγω φοβάμαι τη γεννά...

• Μου αρέσει 2

On 20/10/2021 at 8:56 ΠΜ, Ranoula είπε:

Εγω παιρνω 1 το βραδυ κολπικα και θα είναι μεχρι τελος μου εχει πει. 

Καλημέρα κορίτσι. Ήθελα να σε ρωτήσω.  Με τα ουτρο που παίρνεις κολπικά έχεις δει πχ το πρωί παραπάνω Υγρα; ξεκίνησα και εγωω από χθες να τα παίρνω κολπικά. Σε ευχαριστώ πολύ

πρίν από 48 λεπτά , Katerina96 είπε:

Καλημέρα κορίτσι. Ήθελα να σε ρωτήσω.  Με τα ουτρο που παίρνεις κολπικά έχεις δει πχ το πρωί παραπάνω Υγρα; ξεκίνησα και εγωω από χθες να τα παίρνω κολπικά. Σε ευχαριστώ πολύ

Καλημέρα! Και εσυ πρωινη βλεπω! Ναι κανει υγρα και βγαινει κατά τη διαρκεια της μερας λιγο και το λευκο του χαπιου. Κανει θα ελεγα αρκετα υγρα. Δηλαδη αλλαζω 2 με 3 εσωρουχα στη μερα. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...