Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες δεκεμβριου 2021

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 26 λεπτά , Αγγελίνα είπε:

Κορίτσια ο καρδιοτοκογραφος είναι αυτό που ακούω να λένε ως κορδέλα;;; 

Ναι ακριβώς!! Παρακολουθούν τους χτύπους του μωρου και δείχνει άμα κανεις συσπασεις!!

• Μου αρέσει 2

LzTRp3.png

@Agapakiii ναι κ εγω Παρασκευη θα κάνω εχω φαρμακείο κοντά στο σπίτι μου,Δεν παω εκει να περιμένω!!Πάντως οταν πήγα στη κλινικη στην αιματολογο  δεν μου ζήτησαν καν να το δείξω!!

πρίν από 21 λεπτά , Foux είπε:

@Agapakiii ναι κ εγω Παρασκευη θα κάνω εχω φαρμακείο κοντά στο σπίτι μου,Δεν παω εκει να περιμένω!!Πάντως οταν πήγα στη κλινικη στην αιματολογο  δεν μου ζήτησαν καν να το δείξω!!

Ναι καλύτερα έτσι είναι μανίκι να περιμένεις πρέπει να πας πόση ώρα πιο πριν..εμένα κ τις 2 φορές μου το ζήτησαν κ μάλιστα σήμερα οι μαίες με ρώτησαν όλες άμα έκανα ραπιντ:P απορώ άμα σπάσουν τα νερά τι γίνεται με τα τεστ! Περιμένεις έξω μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα ; Ήθελα να ρωτήσω κ ξεχάστηκα ! Ελπίζω πως όχι!

• Χαχα 1

LzTRp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου, τι κάνετε;; εμεις τρέχαμε αυτές τις μέρες! Βάψαμε το δωμάτιο, μονταραμε συρταριερα, ντουλάπα και πολυθρονιτσα για το παιδικό δωμάτιο και είναι έτοιμααα! Αύριο ξεκινάω τα πλυσίματα, καιρου επιτρεποντως! Έχει βάλει ο μασουτης προσφορά το Αρκάδι στα 5 ευρώ περίπου, για οποια ενδιαφέρεται! 

Μας ήρθε και η παραγγελία από pat pat και είναι όλα τόσο όμορφαααα και γλυκούλικα, σίγουρα θα ξαναπαραγγειλω αργότερα. Πήρα και δύο βιβλία σχετικά με την θετική διαπαιδαγωγηση, ήρθαν σήμερα και ξεκίνησα ήδη να διαβάζω το πρώτο. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον! Δευτέρα έχουμε ραντεβού για το ντομπλερ και μετά μπαίνουμε πραγματικά στην τελική ευθεία!

@Foux τέλειοοοο το δωμάτιο!!! Να το χαρεί ο μπεμπινος σας ❤

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

@Eva n αχ Αντε να μυρίσει μωρουδιλα!!Τι βιβλία πηρες;;;Εγώ είχα πάρει ένα εγκυμοσύνης Κ τώρα θα ξεκινήσω "το βιβλίο που θα ήθελες να διαβάσουν οι γονείς σου" που το βλέπω παντου κ με έχει φάει η περιέργεια!!:-P Εγω τελείωσα με πλυσίματα τα έβαλα σε σακούλα αεροστεγη κ περιμένουμε να έρθουν τα  έπιπλα για να τα συμμαζεψω!!

@Agapakiii για καρδιοτοκογραφο έκλεισες ραντεβου η μονο εγω θα πήγαινα τουριστας;;;:-o

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Foux είπε:

@Eva n αχ Αντε να μυρίσει μωρουδιλα!!Τι βιβλία πηρες;;;Εγώ είχα πάρει ένα εγκυμοσύνης Κ τώρα θα ξεκινήσω "το βιβλίο που θα ήθελες να διαβάσουν οι γονείς σου" που το βλέπω παντου κ με έχει φάει η περιέργεια!!:-P Εγω τελείωσα με πλυσίματα τα έβαλα σε σακούλα αεροστεγη κ περιμένουμε να έρθουν τα  έπιπλα για να τα συμμαζεψω!!

@Agapakiii για καρδιοτοκογραφο έκλεισες ραντεβου η μονο εγω θα πήγαινα τουριστας;;;:-o

Πρώτη φορά ανυπομονώ τόσο να βάλω πλυντήριο κ να σιδερωσω χαχαχα :lol: εγω θα τα βάλω κατευθείαν στην συρταριερα, αφού την απολυμανω. Πρέπει να βάλω κάτι κάτω να μην ακουμπάνε;; 

Το ένα είναι αυτό που είπες γιατί κ εγώ το έβλεπα παντού και το άλλο είναι το "Γιατί οι Δανοί μεγαλώνουν τα πιο ευτυχισμένα παιδιά στον κόσμο". Ξεκίνησα βέβαια να διαβάζω το πρώτο κ είναι αρκετά ενδιαφέρον. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Eva n said:

Πρώτη φορά ανυπομονώ τόσο να βάλω πλυντήριο κ να σιδερωσω χαχαχα :lol: εγω θα τα βάλω κατευθείαν στην συρταριερα, αφού την απολυμανω. Πρέπει να βάλω κάτι κάτω να μην ακουμπάνε;; 

Το ένα είναι αυτό που είπες γιατί κ εγώ το έβλεπα παντού και το άλλο είναι το "Γιατί οι Δανοί μεγαλώνουν τα πιο ευτυχισμένα παιδιά στον κόσμο". Ξεκίνησα βέβαια να διαβάζω το πρώτο κ είναι αρκετά ενδιαφέρον. 

Τι καλη ιδεα να παρουμε κανενα βιβλιο!!Θα το δω και εγω!

Κατι ασχετο κοριτσια.Συνεχιζει καμμια και παιρνει ουτρο μεχρι και τωρα?Μου ειχε κρατησει ο γιατρος ενα και ξεχασα να το ρωτησω παλι αν θα το συνεχισω!Ενδοκολπικα?Θα στειλω μυνημα μαλλον...

πρίν από 12 λεπτά , anoulious είπε:

Κατι ασχετο κοριτσια.Συνεχιζει καμμια και παιρνει ουτρο μεχρι και τωρα?Μου ειχε κρατησει ο γιατρος ενα και ξεχασα να το ρωτησω παλι αν θα το συνεχισω!Ενδοκολπικα?Θα στειλω μυνημα μαλλον...

Καλησπερα!! Εγω παιρνω ουτρο χαπι 3 φορες τη μερα και κολπικη βασκλορ 2 φορες!

• Μου αρέσει 1

εγω παλι ειμαι στα κατω μου... δε ξερω αν φταινε κ οι ορμονες λιγο.... ερχεται ο γιος μου να παιξουμε, γινεται 3 αρχες νοεβρη ειναι λιγο ζωηρος και παιζει αγρια, αναγκαστικά τον "απομακρυνω" ειτε εγώ ειτε ο μπαμπας του, του λεμε οτι εχω μωρακι στην κοιλια και οτι πρεπει να προσεχει αλλα και αυτο μωρο ειναι .... μη απο δω μη απο κει συνεχεια για να μην εχουμε κανα ατυχημα δλδ,.... δε μπορω να κανω αυτα που καναμε και να παιξουμε οπως παιζαμε... μωρο ειναι ποσο να καταλαβει δλδ... εχει προσκολληθει περισσοτερο στον μπαμπα του τωρα :sad:  και ειμαι αστα βραστα ψυχολογικα.... εσεις που εχετε και αλλο/α παιδακι/α πως το αντιμετωπιζετε το θεμα ? λεω τον αντρα μου με το που γεννηθει η μπουμπου και συνελθω σε 2-3 εβδ θα στην αφηνω -λογικα θα κοιμαται κυριως- και θα κανω ολα αυτα που τωρα δε μπορω με το μικρο ! πισινες, παιδικες χαρες, σκαρφαλωματα, φουσκωτα... αντε λιγο εμεινε ουφ

• Μου αρέσει 1

g1Knp1.png

E09Up1.png

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Εγω παιρνω 1 το βραδυ κολπικα και θα είναι μεχρι τελος μου εχει πει. 

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Καλημέρα εγώ βάζω 3 φορές τη μέρα vasklor κ 1 prolutex κάθε μέρα από την εμβρυομεταφορα ακόμα κ θα τα Εχω μέχρι να γεννήσω...

• Μου αρέσει 1

@anoulious κι εγώ παίρνω utrogestan 3 την ημέρα. 

Κορίτσια μου εχθες ήταν από τις χειρότερες ημέρες κ νύχτες.. Έκανα το πρωί την 2η κορτιζονη και ενώ την πρώτη μέρα τα πήγα καλά με το ζαχαρο, εχθες με επηρέασε πολύ, ολο το βράδυ κάθε 2 ώρες πηγαινα τουαλέτα και το ζαχαρο δεν έλεγε να πέσει εκανα ινσουλινη, πήγαινε 130 και μετά από 2 ώρες παλι 180. Ελπίζω σήμερα να καλυτερεψουν τα πράγματα. Εκτός από αυτό εχθες εκανα τις περισσότερες συσπάσεις που εχω κάνει μέχρι τώρα, μέτρησα περίπου 14!! Σήμερα θα πάω εκτάκτως για καρδιοτοκογράφο. Ημουν ξάπλα όλη τη μέρα, δεν εκανα τπτ, η μάνα μου μαγείρεψε, σκούπισε σφουγγαρισε, έβαλε πλυντήριο και ο άντρας μου έπλυνε πιάτα, άπλωσε ρούχα... Εχω φοβηθεί δεν σας κρύβω... εντωμεταξύ μου είπε μια φίλη ότι με την κορτιζονη δεν θα νιώθω πολύ το μωρό, και όντως ηταν πολύ λίγες οι κινήσεις του! 

• Λυπημένη/-ος 1

Lilypie Angel and Memorial tickers

10 ώρες πρίν, Foux είπε:

Καλημέρα , όχι όχι δεν κλείνεις ραντεβού έτσι πας λες στις μαιες ότι σε έστειλε ο γιατροσ και σε βάζουν κατευθείαν στο μηχάνημα  !

πρίν από 14 λεπτά , Kaity8 είπε:

@anoulious κι εγώ παίρνω utrogestan 3 την ημέρα. 

Κορίτσια μου εχθες ήταν από τις χειρότερες ημέρες κ νύχτες.. Έκανα το πρωί την 2η κορτιζονη και ενώ την πρώτη μέρα τα πήγα καλά με το ζαχαρο, εχθες με επηρέασε πολύ, ολο το βράδυ κάθε 2 ώρες πηγαινα τουαλέτα και το ζαχαρο δεν έλεγε να πέσει εκανα ινσουλινη, πήγαινε 130 και μετά από 2 ώρες παλι 180. Ελπίζω σήμερα να καλυτερεψουν τα πράγματα. Εκτός από αυτό εχθες εκανα τις περισσότερες συσπάσεις που εχω κάνει μέχρι τώρα, μέτρησα περίπου 14!! Σήμερα θα πάω εκτάκτως για καρδιοτοκογράφο. Ημουν ξάπλα όλη τη μέρα, δεν εκανα τπτ, η μάνα μου μαγείρεψε, σκούπισε σφουγγαρισε, έβαλε πλυντήριο και ο άντρας μου έπλυνε πιάτα, άπλωσε ρούχα... Εχω φοβηθεί δεν σας κρύβω... εντωμεταξύ μου είπε μια φίλη ότι με την κορτιζονη δεν θα νιώθω πολύ το μωρό, και όντως ηταν πολύ λίγες οι κινήσεις του! 

Καλημέρα εύχομαι όλα καλά να είναι! Θ περιμένουμε νέα σου από τον καρδιοτοκογραφο!  Είμαι σίγουρη πως από σήμερα θα είναι καλύτερα τα πράγματα χθες ήταν η μέρα που τις έκανες για αυτό μάλλον αντέδρασε τόσο πολύ ο οργανισμός σου.. με τον γιατρό σου μίλησες ; Σε καθυσηχασε ;

• Μου αρέσει 1

LzTRp3.png

Καλημερα.Αρα να μην ανησυχω που ξεχασα να τον ρωτησω..

Υπομονη.Μπορει οι συσπασεις να ειναι απο το στρες που περασες λογω σακχαρου.Πως ειναι οι συσπασεις ρε κοριτσια?Εγω ειμαι μπουμπουνας σ αυτα.Δεν καταλαβαινω τιποτα .πχ ουτε ωορρηξια καταλαβαινα ποτε ακομη και με τα φαρμακα εξωσωματικης...

2 ειναι οι ενεσεις?!Ωχ γαμ..τα.180 οχι κοντα σε γευμα να υποθεσω?Στο γευμα χρειαστηκε να κανεις μεγαλη διορθωση?Σημερα λογικα θα εισαι πολυ καλυτερα .Περιμενουμε νεα σου 

11 minutes ago, anoulious said:

Καλημερα.Αρα να μην ανησυχω που ξεχασα να τον ρωτησω..

Υπομονη.Μπορει οι συσπασεις να ειναι απο το στρες που περασες λογω σακχαρου.Πως ειναι οι συσπασεις ρε κοριτσια?Εγω ειμαι μπουμπουνας σ αυτα.Δεν καταλαβαινω τιποτα .πχ ουτε ωορρηξια καταλαβαινα ποτε ακομη και με τα φαρμακα εξωσωματικης...

2 ειναι οι ενεσεις?!Ωχ γαμ..τα.180 οχι κοντα σε γευμα να υποθεσω?Στο γευμα χρειαστηκε να κανεις μεγαλη διορθωση?Αυριο λογικα θα εισαι πολυ καλυτερα 

Kaity σε εσενα εγραφα αλλα εκανα πατατα..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...